wesoly.5 18.05.06, 21:37 pisal raporty na swojego ojca w GW lubia palwkow morozowow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannabarska Re: to raczej przytulek dla kapusiow ta gazetka 18.05.06, 22:30 Bredni ciag dalszy... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.5 [...] 18.05.06, 22:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Przypomnij sobie jak się żegna po katolicku, bo 18.05.06, 22:37 pewnie zaraz ktoś ci link podrzuci. Mam wrażenie, że jak to przeczytasz, przez parę dni nie odwiedzisz forum. Przygotuj więc jakie krople walerianowe. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: to raczej przytulek dla kapusiow ta gazetka 19.05.06, 07:04 joannabarska napisała: > Bredni ciag dalszy... Tak wiem ze tylko gazetka ma monopol na prawde. Wszystko inne to brednie. Gratuluje dobrego samopoczucia i od moich pogladow wara. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: to raczej przytulek dla kapusiow ta gazetka 18.05.06, 22:38 A ktoś już pisał że GW będzie miała problemy z lustracją swoich dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
smok62 Szlifował technikę pisania na tatusiu 19.05.06, 06:31 i kto powie ,ze rodzina nie pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
9111951u Re: Szlifował technikę pisania na tatusiu 19.05.06, 07:47 TW Mirek to wielki... Judasz , powiedziałbym autorytet moralny wybiórczej i mediów tzw. publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor2 Link specjalnie dla Barskiej 19.05.06, 08:18 Nie chciałem jej na noc przerazić, lepiej rano, coby pogotowie w razie czego szybciej przyjechało. www.abcnet.com.pl/pl/artykul_zas.php?art_id=183&dz_id=5&w=n&token= Odpowiedz Link Zgłoś
uczen_dr.szfajcnera Re: Link specjalnie dla Barskiej 19.05.06, 09:08 A tego linku to pewnie tak długo szukałeś, bo aż tyle niusów na temat Szczypiorskiego jest w internecie? To co podałeś to jakieś popłuczyny z przed 3 lat, nic nowszego nie ma? A autor tego artykułu Michał Grodzki napisał: "Departament I rozpracowywał elity ówczesnego podziemia, doprowadzając je do "okrągłego stołu". Pilotował jego obrady, później czerwcowe wybory" Czy Bracia K. też byli pilotowani przez SB? Odpowiedz Link Zgłoś
uczen_dr.szfajcnera Re: He, he, Coś zabolało? 19.05.06, 09:18 Dajesz link do artykułu napisanego przez gościa, który napisał że obrady OS były ppilotowane przez SB. Nie mogę uwierzyć w to że Kaczyński dałby się pilotować SB, jest przecież niezłomny. Więc używając logiki, trzeba stwierdzić, że autor jest dla mnie niewiarygodny, a więc nie wierzę w opowiastki o Szczypiorskim, zwłaszcza te z przed 3 lat, a z których rtobi się nagle niusa i opowiada na całym forum. Wrzuć jakiś współczesny link, i bardziej wiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 @uczen_dr.szfajcnera 19.05.06, 09:37 Mam wrażenie, że skądś Cię znam, Uczniu. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: @uczen_dr.szfajcnera 19.05.06, 09:56 Swoją drogą - obrany nick (uczen_dr.szfajcnera) daje do myślenia. ;-] Odpowiedz Link Zgłoś