Dodaj do ulubionych

DEBILE NA FORUM

IP: *.library.uu.nl 17.04.01, 21:52
widze ze na tym i nie tylko na tym forum jest spora grupa popie.........debili ktorzy tylko pisza o Zydach i
murzynach,wy nie macie wazniejszych spraw tylko pisanie bzdur o innych narodach,ja osobiscie ani
Zydow nie lubie ani nie nielubie,ale nie opluwam innych ludzi tak jak wy pojebusy(inaczej was
okreslic nie moge)nie wiem skad ten strach i pogarda dla wszystkiego co nie polskie,idzcie sie ludzie
je... zamiast pisac bzdury na forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: +- Re: DEBILE NA FORUM IP: 207.61.17.* 17.04.01, 22:08
      Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> widze ze na tym i nie tylko na tym forum jest spora grupa popie.........debili
      > ktorzy tylko pisza o Zydach i
      > murzynach,wy nie macie wazniejszych spraw tylko pisanie bzdur o innych narodach
      > ,ja osobiscie ani
      > Zydow nie lubie ani nie nielubie,ale nie opluwam innych ludzi tak jak wy pojebu
      > sy(inaczej was
      > okreslic nie moge)nie wiem skad ten strach i pogarda dla wszystkiego co nie pol
      > skie,idzcie sie ludzie
      > je... zamiast pisac bzdury na forum.

Czy (juz) jestes dyplomata?
      • Gość: Aryjczyk Re: DEBILE NA FORUM IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.04.01, 02:24
        "Tu tylko ja i Berg piszemy o Zydach, wiec wcale nie jest tu duzo debili. Tylko
        dwoch. Ale za to JAKICH !!!! Wasz Hans Antysemita i Wielki Kanclerz KKKlan"

Jak znam życie to jesteście obaj żydami najczystszej krwi. Jak Hitler na
        przykład. Najgorsi są neofici.

Ale muszę stwierdzić, że osiągacie swój cel. Ten ślinotok antysemicki mnie i
        wielu moich znajomych już nudzi. Więc pewnie, jeśli webmajster nie wymysli
        czegoś w trybie pilnym to forum zacznie tracić uczestników. Jest tyle innych
        miejsc gdzie nie trzeba czytać tych idiotyzmów. A tu gdzie nie wejdziesz tam o
        żydach! Kultura - żydzi, edukacja - żydzi, kraj - żydzi, zagranica - zydzi.
        Cholera rozmnożyli się jak diabli!
        Webmajsterze ładuj wszystkie te ich głupoty do jednego wątku - np. "Hans i Berg
        czyli o dwócha takich co są popieprzeni".
        Kto chce niech czyta. Komuna nauczyła pospólstwo pisać i czytać, to niektórzy z
        tego dobrodziejstwa nawet korzytają. Niech im tam.
        Jak to było? Być głupcem w oczach kretyna to rozkosz dla smokosza.
        Sparafrazujmy to: Być żydem w oczach Hansa i Berga to...
        Aryjczyk
        (sprawdzony do siódmego pokolenia)
    • Gość: Hans Re: DEBILE NA FORUM IP: *.coh.org 17.04.01, 22:30
      Tu tylko ja i Berg piszemy o Zydach, wiec wcale nie jest tu duzo debili. Tylko
      dwoch. Ale za to JAKICH !!!!
      HE HE HE

Wasz Hans
      Antysemita i Wielki Kanclerz KKKlan
      • Gość: Slawek.R Re: DEBILE NA FORUM IP: 212.179.158.* 18.04.01, 15:22
        Gość portalu: Hans napisał(a):

> "Tu tylko ja i Berg piszemy o Zydach, wiec wcale nie
        jest tu duzo debili. Tylko
        > dwoch. Ale za to JAKICH !!!!
        > HE HE HE
        >
        > Wasz Hans

> Antysemita i Wielki Kanclerz KKKlan"

Hans,masz racje,Ty i Berg,dwoch skonczonych PSYCHOPA-
        TOW.

• Gość: momo Re: DEBILE NA FORUM IP: 164.106.169.* 18.04.01, 02:57
      Ja jestem Zydem i czytam Berga z przyjemnoscia. Duzo sie nowych zeczy o moich
      braciach dowiedzialem np. ze rzadza wami wszystkimi i jestescie naprawde niczym
      przy Zydach, drobnymi robaczkami, skloconymi i ziejacymi zazdroscia.
      Zydzi to narod wybrany i te wasze antysemickie teksty tylko nas w tym
      utwierdzaja. Jestescie parszywi i nieokrzesani, polskie wypierdki ze
      skundlonego zydowskiego pomiotu.
      • Gość: Szlomcio Re: DEBILE NA FORUM-do momo -molera IP: *.proxy.aol.com 18.04.01, 03:24
        Ty gnido,jeszcze kilka twoich wypowiedzi,a bedziesz w sieci skurwialy znajduchu
        pracujacy za grosze dla gownianej gw.Zastanow sie czlowieku,zostaw to gowno,z
        twoim talentem pisarczyka zarobisz na Dzikim Zachodzie $4 na godzine podajac mi
        tylko kawe na moje osobiste zyczenie.I mozgu swojego zasranego wytezac nie
        bedziesz musial,,,,,pomysl moler o przyszlosci swojej obsranej.
      • Gość: Mark Re: DEBILE NA FORUM IP: *.proxy.aol.com 18.04.01, 06:26
        Ja masz racje momo ze jestescie narodem wybranym,
        Dlatego Was wlasnie Hitler wybral.Co do zazdrosci
        to naprawdede nie ma czego,
        podlosci,chciwosci,zlodziejstwa,checi zabijania,
        o czym Ty mowisz?A co do pomiotu to tylko w Waszym
        narodzie takie pomioty sie zdazaja i napewno nie maja
        zwiazku z Polakami.Uwazaj bo niedlugo maja wybierac
        po raz drugi!
      • Gość: CCC <B>Re: DEBILE NA FORUM</B> IP: 213.77.91.* 18.04.01, 11:15
        Gość portalu: momo napisał(a):

> Ja jestem Zydem i czytam Berga z przyjemnoscia. Duzo sie nowych zeczy o moich
        > braciach dowiedzialem np. ze rzadza wami wszystkimi i jestescie naprawde niczym
        >
        > przy Zydach, drobnymi robaczkami, skloconymi i ziejacymi zazdroscia.
        > Zydzi to narod wybrany i te wasze antysemickie teksty tylko nas w tym
        > utwierdzaja. Jestescie parszywi i nieokrzesani, polskie wypierdki ze
        > skundlonego zydowskiego pomiotu.

• Gość: santiago Re: DEBILE NA FORUM IP: 10.3.11.* / 195.235.13.* 18.04.01, 15:38
      Jezu drogi z Nazaretu, mam jedynie nadzieje, ze szanowany przez nas Papiez nie
      ma okazji i czsu, aby poczytac o czym sie tu pisze i dyskutuje. Pozdrawiam
      braci starszych w wierze i mlodszych oraz buddystow i wyznawcow islamu.
      Allah Akbar!
    • Gość: AbuNidal Re: DEBILE NA FORUM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.01, 16:38
      Ale się chłopie zagalopowałeś . Zanim zaczniesz tak łatwo obdzielać epitetami
      ludzi którzy podejmują bądź co bądź trudne tematy a nie mają innego miejsca na
      wymianę poglądów postaraj się zgłębić tajniki ortografii , interpunkcji tudzież
      obsługi klawiatury komputera .
      Z wyrazami .
      • Gość: ciekawy Re: DEBILE NA FORUM IP: *.library.uu.nl 18.04.01, 20:48
        chwilowo staram sie zglebic tajniki jezyka holenderskiego wiec nie mam zamiaru tracic
        czasu na ortografie a jesli chodzi o Ciebie to nie wiem czemu bronisz ludzi ktorzy pluja na
        innych???
      • Gość: Luzer Re: DEBILE NA FORUM IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.04.01, 03:14
        Gość portalu: AbuNidal napisał(a):

> Ale się(,) chłopie(,) zagalopowałeś . Zanim zaczniesz tak łatwo obdzielać
        > epitetami ludzi(,) którzy podejmują(,) bądź co bądź(,) trudne tematy(,) a nie
        > mają innego miejsca na wymianę poglądów(,) postaraj się zgłębić tajniki
        > ortografii, interpunkcji(,) tudzież obsługi klawiatury komputera .
        > Z wyrazami .

Zanim zaczniesz poprawiać innych, sam się naucz interpunkcji. (Powyżej -
        brakujące przecinki w nawiasach). Miłej nauki.
    • Gość: Fafik Re: DEBILE NA FORUM IP: 193.0.117.* 19.04.01, 13:03
      Całkowicie się z tym zgadzam. Niektórzy zajmują się wyimaginowanymi problemami,
      nie dostrzegając tego, co naprawdę trapi nasze społeczeństwo- wewnętrznego
      zepsucia.
      Piszcie na: ruchuczciwych@poczta.onet.pl
    • Gość: rudy Re: DEBILE NA FORUM IP: 212.244.27.* 20.04.01, 13:32
      Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> widze ze na tym i nie tylko na tym forum jest spora grupa popie.........debili
      > ktorzy tylko pisza o Zydach i
      > murzynach,wy nie macie wazniejszych spraw tylko pisanie bzdur o innych narodach
      > ,ja osobiscie ani
      > Zydow nie lubie ani nie nielubie,ale nie opluwam innych ludzi tak jak wy pojebu
      > sy(inaczej was
      > okreslic nie moge)nie wiem skad ten strach i pogarda dla wszystkiego co nie pol
      > skie,idzcie sie ludzie
      > je... zamiast pisac bzdury na forum.

ble, gle,buuu..... Jestem głupi.....palancie
      • Gość: ciekawy Re: DEBILE NA FORUM IP: *.library.uu.nl 20.04.01, 13:41
        zauwazyl bym gdybys nawet nie napisal ze jestes
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka