gregorak 20.05.06, 22:06 Czy Asieńka i Smok odeszli wreszcie z FK, czy nie. Żeby sie o tym przekonać trzeba przeczytać ponad 351 postów. To ponad moje siły... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: W kwestii formalnej 20.05.06, 22:11 Kraj to magnes, trudno sie oderwać. :-) Piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: W kwestii formalnej 20.05.06, 22:15 giwi napisała: > Kraj to magnes, trudno sie oderwać. :-) Eeee tam, magnes. Silnie uzależniający narkotyk! >Piszą. Dziękuję za wyjaśnienie "kwestii formalnej". Czy Szanowna Giwi wie ile małżeństw, tudzież innych związków rozpadło sie przez FK? Moje na włosku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: W kwestii formalnej 20.05.06, 22:27 To uważaj Szanowny Gregoraku, bo na forum jest dokumentacja do sprawy rozwodowej, a jak jeszcze mówisz przez sen i podałes login, to czarno to widzę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: W kwestii formalnej 20.05.06, 22:37 giwi napisała: > To uważaj Szanowny Gregoraku, bo na forum jest dokumentacja do sprawy rozwodowej, Cholera! Masz rację! Nawet Ziobro nie musi tego odtajniać. >a jak jeszcze mówisz przez sen Mamrocę. >i podałes login, Zalecasz natychmiastową zmianę np "gregorak2"? >to czarno to widzę. :-) Niektórzy mowią, że w IVRP, AGORA za bardzo wszystko czarno widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: W kwestii formalnej 20.05.06, 22:41 gregorak napisał: > Czy Szanowna Giwi wie ile małżeństw, tudzież innych związków rozpadło sie przez FK? I jeszcze jedno. Ile ludzi z roboty wyleciało? Odpowiedz Link Zgłoś
marga_f Re: W kwestii formalnej 20.05.06, 22:22 Ja nie rozumiem jednego, dlaczego plopli zakłada wątek dotyczący smoka??? To tylko świadczy o lewicowości i stronniczości tego forum. Smok powiedział że wyjeżdza w maju i wraca w czerwcu , czy to powód zeby zakładfac wątek. A taka ave - duce ,to świeta krowa tego forum , jej wolno wszystko , choć tak naprawdę merotyryki żadnej w tym co pisze , ale podkładanie swiń innym jak najbardziej. I niech mi ktos udowodni , bez obrażania że nia mam racji!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorak Re: W kwestii formalnej 20.05.06, 22:23 marga_f napisała: > To tylko świadczy o lewicowości i stronniczości tego forum. Rozumiem, że Ty też nas opuszczasz... Odpowiedz Link Zgłoś