Dodaj do ulubionych

Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w areszcie

01.06.06, 09:10
Nareszcie policja wzięła się za ,,ludzi'' wyznających ideologię i stosujących
metody rodem z czasów Hitlera!
To doprawdy wstyd, żenada i skandal, że w kraju który jako pierwszy powiedział
Hitlerowi NIE!, dopuszczono by działy się takie rzeczy!
Jako Obywatel Wolnej i Demokratycznej Rzeczypospolitej - spadkobierczyni
jagiellońskich tradycji wolności i tolerancji, domagam się aby wszyscy ci,
którzy dopuścili się prześladowań i szykan, ponieśli NAJSROŻSZE KONSEKWENCJE!
Dość wstydu dla Polski! Dość wstydu dla Nas Wszystkich!
Obserwuj wątek
    • dirty_old_town Re: Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w are 01.06.06, 09:25
      Wierzejski powinien rozkazać Ziobrze nasłać prokuraturę na policję za
      wspieranie homoseksualistów, którzy, jak wiadomo, są pedofilami i kanibalami.
    • nowytor3 Teraz czas na komunistów, znacznie większe zło 01.06.06, 09:31
      Naziści występują przeciwko w sumie niewielkiej grupie, a komuniści chcą uderzyć
      w całe państwa.
      Proszę sprawdzić wypowiedzi tornsona
      • p.smerf Re: Teraz czas na komunistów, znacznie większe zł 01.06.06, 09:36
        > Naziści występują przeciwko w sumie niewielkiej grupie, a komuniści chcą uderzy
        > ć
        > w całe państwa.

Jeśli ja się orientuję, to umieszczanie w internecie zdjęć, adresów i telefonów
        całych państw, nie jest naganne. Chcesz zakazać wydawania podręczników geograii
        i map?
      • venus99 Re: Teraz czas na komunistów, znacznie większe zł 01.06.06, 09:40
        Hitler zaczynał tak samo jak dzisiaj jego bękarty.
        • nowytor3 [...] 01.06.06, 09:44
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • venus99 Re: Lenin i Stalin zaczynali jak tornson? 01.06.06, 09:48
            z dowcipem u ciebie podpobnie jak z reszta.
            jeżeli nie widzisz wokół siebie w dzisiejszej Polsce licznych potomków
            mentalnych Hitlera to pooglądaj sobie weszpolaczków i menelstwo
            narodowoodrodzeniowe.
            • dwiekaczki Re: Lenin i Stalin zaczynali jak tornson? 01.06.06, 14:31
              Prawdziwi Polacy z MW robią takie byki, że sie ich Dmowski w grobie przewraca
              (vide "chcemy Religi na maturze" - obciach i żenada). To mają być prawdziwi
              Polacy? To są prawdziwi analfabeci kwk.t35.com
              • kropek_oxford Analfabeci i do tego bardzo beSZczelni:))) Holota. 01.06.06, 14:41
                Sfrustrowane zera, ktore szukaja takiej ideologii, ktora tym luzkim smieciom
                pozwoli "zaistniec". Takie samo lajno w Polsce, jak w Wlk.Brytanii czy
                Niemczech (landy wschodznie - tto samo mowi za siebie)
                vimg93.imageshack.us/img93/8869/beszczelnihomosie2ou.jpg
                • gniewko_syn_ryba Re: Analfabeci i do tego bardzo beSZczelni:))) Ho 01.06.06, 15:40
                  kropek_oxford napisał:

> Sfrustrowane zera, ktore szukaja takiej ideologii, ktora tym luzkim smieciom
                  > pozwoli "zaistniec". Takie samo lajno w Polsce, jak w Wlk.Brytanii

Siebie masz na myśli, wielbicielu czystych aryjczyków ??? ;))))))))))))

"Mowisz to niearyjski przybledo do aryjskich Celtow
                  Autor: kropek_oxford
                  Data: 31.05.06, 21:31

Ale wy, mongoloidy, glupie, ale glupie:)))"
                • gniewko_syn_ryba P.S. Już cię wypuścili, czy masz kompa w celi ? 01.06.06, 15:42
                  :))))))))))))))))))))
      • alistair-p Re: Teraz czas na komunistów, znacznie większe zł 01.06.06, 11:25
        nowytor3 napisał:

> Naziści występują przeciwko w sumie niewielkiej grupie, a komuniści chcą uderzy
        > ć
        > w całe państwa.
        > Proszę sprawdzić wypowiedzi tornsona
        =====================================
        Murzynów w Polsce też jest niewielu,więc czemu paru nie powiesić albo zadżgać?
        nowytor3 jest też tylko jeden.
        • gosc.z.korony rzeczywiście... to jakiś dziwny podział 01.06.06, 11:42
          na: ,,mniejsze'' i ,,większe'' zło... :(
          • kropek_oxford Wyglada na to, ze jeszcze jeden NAZIOL pozostal 01.06.06, 13:56
            policji do wziecia za pysk:)))
      • kropek_oxford Wroc sie do szkoly, nieuku. Ty NIC nie wiesz o 01.06.06, 13:54
        nazizmie - to zniewolenie czlowieka i gospodarki ala sny zlote PiSuaru. Chyba,
        ze wlasnie ten zamordyzm ci sie, duszyczko niewolnicza, podoba:)))
    • t-800 Kolejny suksce PiS /bt. 01.06.06, 09:33

• gosc.z.korony To już nie ważne. Jeśli w tym przypadku, to sukces 01.06.06, 09:50
        PiS, to gratuluję!
        Mnie się jednak wydaje, że po dojściu PiS do władzy, te bojówki dopiero się
        rozzuchwaliły.
        Mniejsza jednak o to. Liczą się fakty.
        Naziści nie mogą być bezkarni! Zwłaszcza gdy nastają na zdrowie i życie ludzi!
        • t-800 Re: To już nie ważne. Jeśli w tym przypadku, to s 01.06.06, 10:23
          gosc.z.korony napisał:

> Mnie się jednak wydaje, że po dojściu PiS do władzy, te bojówki dopiero się
          > rozzuchwaliły.

Może masz rację: antifa.r00ted.net/wildeast/news/index.html
      • hummer Re: Kolejny suksce PiS /bt. 01.06.06, 10:02
        t-800 napisał:

A co ma do tego PiS. Dlaczego nie zrobiono tego w Warszawie ?
        www.radioram.pl/index.jsp?art=2211
    • venus99 Re: Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w are 01.06.06, 09:36
      prawica zawsze tolerowała nazistowskie i narodowe organizacje w tym
      kraju.tolerancja wobec bojówek MW,NOP i innych organizacji nazistowskich i
      faszystowskich jest trwałym elementem naszej sytuacji.
      policja była zawsze bezradna,prokuratury niemrawe a sądy wyrozumiałe.
      bezkarność rozzuchwala.na zmianę sytuacji nie wpłynęły nawet napady i pobicia
      dokonywane przez prawicową hołote.zawsze spotykali się z wyrozumiałością.
      nie ma co ukrywać - jesteśmy krajem nietolerancji,nacjonalizmu i szowinizmu.
      • gosc.z.korony Nie zgadzam się z tą etykietką 01.06.06, 09:53
        Durnie i dranie nie mogą decydować o wizerunku Polaka.
        Wszyscy jesteśmy Polakami, albo Polskimi Obywatelami i od Nas - społeczeństwa
        zależy to jakie jest oblicze kraju.
        Przesyłam ukłony!
      • eric_theodore_cartman Re: Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w are 01.06.06, 09:57
        venus99 napisał:

> prawica zawsze tolerowała nazistowskie i narodowe organizacje w tym
        > kraju

Rozumiem, że te aresztowania mamy traktować jako jeden z objawów tej tolerancji?
        • gosc.z.korony same aresztowania są prawidłową reakcją 01.06.06, 10:07
          Dlaczego jednak nie dane Nam było doczekać się np. stanowczego głosu prezydenta
          Kaczyńskiego w tej sprawie?
          Prezydent chyba jest postacią predestynowaną do klarownej postawy.
          • alistair-p Re: same aresztowania są prawidłową reakcją 01.06.06, 11:29
            gosc.z.korony napisał:

> Dlaczego jednak nie dane Nam było doczekać się np. stanowczego głosu prezydenta
            > Kaczyńskiego w tej sprawie?
            > Prezydent chyba jest postacią predestynowaną do klarownej postawy.
            =================================
            Jezus Maria !!! Naprawdę tak myślisz o "naszym" prezydencie ????
            • gosc.z.korony W każdym razie takie są moje oczekiwania 01.06.06, 11:38
              Poszedłem głosować na innego kandydata.
              Wybrany został ten.
              Ale to nie jest powód do rezygnacji z oczekiwań, że stanie on na wysokości zadania.
              pozdr
        • mariner4 Akcja policji została wymuszona przez 01.06.06, 10:45
          opinię publiczną, także i tą poza Polską. Władze po cichu sympatyzuja z
          organizacjami quasi faszystowskimi. Wystarczy przytoczyć sprawę ministra
          Wiecheckiego, czy posła Wierzejskiego.
          Na szczęście Kaczory we współczesnym świecie nie mogą robić to co im się podoba.
          Te czasy już nie wróca!
          A to, że nagle nastąpiła zmiana jednojajecznych? Widoczne jest coś na rzeczy z
          tą teczką Jarosława K.
          M.
          • gosc.z.korony Racja! 01.06.06, 10:54
            Od Nas - Obywateli Rzeczypospolitej, zależy dziś wiele.
            I to także wbrew wszelkim mrukom i niedowiarkom... ;-)))
          • kropek_oxford To zorganizowana akcja Europolu: brytyjscy nazi 01.06.06, 13:59
            juz zdazyli stanac przed sadem (stad i zreszta znajomosc min. polskich drukarni
            i sitodrukow, pracujacych "na eksport"), kilka tygodni temu byla duza "branka"
            w Niemczech i Holandii wsrod lokalnych B&H.
        • venus99 Re: Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w are 01.06.06, 11:56
          po wielu latach całkowitej bezkarności należy to traktować jako działania pod
          publiczkę.
    • gniewko_syn_ryba Re: Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w are 01.06.06, 11:37
      Kropek też ?... ;)))

"Mowisz to niearyjski przybledo do aryjskich Celtow
      Autor: kropek_oxford
      Data: 31.05.06, 21:31

Ale wy, mongoloidy, glupie, ale glupie:)))"
      • ala.ali.ala Re:antifa! 01.06.06, 11:50
        Jak rozumiem, członkowie Antify znajdą także przytulne miejsce w areszcie, kóre
        należy im się jak psu zupa.
        Czy jak zwykle totalitaryzm spoda znaku komuny ma fory?
        • venus99 Re:antifa! 01.06.06, 11:58
          to żle rozumiesz.jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy bękartami nazizmu a ludźmi
          którzy z łajdactwem nazizmu walczą to idź do okulisty.
          • ala.ali.ala Re:antifa! 01.06.06, 12:01
            Walczą? Zabijając?
            Pisząc, że należy się nagroda za zabicie człowieka.
            Ty naprawdę widzisz różnicę i usprawiedliwienie?
            Bo ja nie mogę się doszukać. Takie same bandziory.
            • venus99 Re:antifa! 01.06.06, 12:05
              nie pij od rana.
              przypomnij sobie kto rzucał kamieniami,butelkami,kto namawia do fizycznej
              rozprawy z aktywistami ruchów antynazistowskich,kto uzywa noży i pałek.
              narodowo-nazistowskie bojówki to bandyci.
              • ala.ali.ala Re:antifa! 01.06.06, 12:08
                venus99 napisał:

> nie pij od rana.
                > przypomnij sobie kto rzucał kamieniami,butelkami,kto namawia do fizycznej
                > rozprawy z aktywistami ruchów antynazistowskich,kto uzywa noży i pałek.
                > narodowo-nazistowskie bojówki to bandyci.

Strona antify została założona jako pierwsza.
                I to na niej sa nawoływania do bicia i zabicia!
                Ale wiadomo, wszelkie lewactwo zawsze znajdowało usprawiedliwienie dla swoich
                rzezi. No, ale jak przywódcą duchowym jest Stalin, nr 1 w mordowaniu ludzi, to o
                czym mowa. :)
                • venus99 Re:antifa! 01.06.06, 12:10
                  nie nadaje się do komentarza.idź pobawić się w piaskownicy.
        • kropek_oxford Policja! Nazisci schowali sie na FK Wybiorczej:))) 01.06.06, 14:01

• kropek_oxford Nie krec, nieuku: ja sie do tej wsypy przyczynilem 01.06.06, 14:00

• kropek_oxford A poza tym,nieuku,zauwazanie roznic antropo- 01.06.06, 14:52
          metrycznych rasizmu nie oznacza - trudno nie dojrzec ciemnej skory Murzyna, czy
          szerokich, plaskawych mongoidalnych twarzy Polakow (typu: szersze niz dluzsze,
          jak u braci Kaczynskich). Rasizm zaczyna sie dopiero, gdy owe roznice
          antropometryczne sa podstawa WARTOSCIOWANIA nacji i ich kultur. To TY
          najwyrazniej Mongolow uwazasz za nacje od Polakow GORSZA, skoro cie tak boli
          zauwazenie obiektywnie istniejacych CECH MONGOLSKICH u Polakow (wg. ostatnich
          badan do 20% genow w lancuchu DNA Polacy maja wspolne z ludami Azji Centralnej).
          • gniewko_syn_ryba Re: A poza tym,nieuku,zauwazanie roznic antropo- 01.06.06, 16:00
            Zdaje się, że do mnie pijesz, więc może wyjaśnisz mi dlaczego z takim
            upodobaniem używasz argumentu o "niearyjskości" Polaków (i Słowian w ogólności),
            skoro nie mają one rzekomo nic wspólnego z wartościowaniem ???... Ja nie uważam
            Mongołów za nację gorszą od jakiejkolwiek innej z samej racji bycia Mongołami
            (jakkolwiek określenie "mongolizm" w odniesieniu do pewnego schorzenia
            psychicznego funkcjonuje w oficjalnej literaturze medycznej) i to nie ja ten
            "argument" podnoszę. Nie zapominaj też, że link do artykułu o badaniach
            genetycznych dostałeś ode mnie... i może przytoczysz informacje dotyczące Brytów
            ?... ;)))

P.S. "Mongoloid" Devo to jeden z moich ulubionych klasyków ! :)
    • loppe Re: Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w are 01.06.06, 11:55
      nie dopuszczono więc nie chrzań że dopuszczono tylko się ciesz jak się cieszysz
    • przekumaty.gosc o bojówkach naziolskich- mały przewodnik 01.06.06, 12:03
      Wrzucanie do jednego gara typów z B&H , NOP i MW świadczy o tym ,że większość
      sprawę zna tylko z mediów. Jako przekumaty wyjaśniam różnice :

- Młodzież Wszechpolska z bojówkarzami ma niewiele wspólnego. To głównie
      pryszczate typki w przydużych garniturkach, Jednym słowem- lamusy ;)

- typy z NOP-u i ONR, głównie skini są dużo bardziej poje*ani. Biorą udział w
      zadymach , ale ich ulubionym sportem jest katowanie w kilku samotnych
      przeciwników.

-na poważnych zadymach najważniejsza częśc bojówkarzy to chuligani ze stadionów
      piłkarskich, tzw. "hools" , niezorganizowani partyjnie. Choć mają "kosy" między
      swoimi klubami, jednoczą się w czasie anty-parad, zadym i.t.p.

- Blood&Honour- jak wynika z mediów są najbardziej pogięci, i bardzo dobrze że
      są ścigani przez wymiar.

Zarówno lamusy z MW , jak i gnoje z NOP , posiadają swoje alter ego z lewej
      strony , o czym póki co mało się mówi...

-
      • gosc.z.korony wszystko ok, zapomniałeś tylko dodać 01.06.06, 12:20
        że wymienione przez Ciebie ,,organizacje'' tworzą konstelację (środowisko),
        przyzwalające na fizyczną przemoc w stosunku do ich politycznych przeciwników.
        • kropek_oxford Zapomnial tylko o jednym: ze polska B&H przyznaje 01.06.06, 14:03
          sie na swej website do NOP, jak brytyjska do BNP:)))
      • venus99 Re: o bojówkach naziolskich- mały przewodnik 01.06.06, 12:26
        czy możesz podać przykłady napaści lewicowych grup na biednych,bezbronnych
        bojówkarz prawicy?
        • ala.ali.ala Re: o bojówkach naziolskich- mały przewodnik 01.06.06, 12:35
          venus99 napisał:

> czy możesz podać przykłady napaści lewicowych grup na biednych,bezbronnych
          > bojówkarz prawicy?

Na stronei antify jest opisany przypadek - anarchista wszedł na klatkę schodową
          i zabił jednego z siedzących tam skinów. To on przyszedł do nich, żeby zabic.
          Nie oni do niego.
          Siedzi teraz w więzieniu, ale lewicowe grupy uważają, że sąd postąpił
          niesprawiedliwie, bo powinien dać mu nagrodę za zabicie. Bo przecież skin to nie
          człowiek tylko śmieć. Taka argumentacja dla sądu. :))
          To jest własnie ta bezbronna lewica.
          • venus99 Re: o bojówkach naziolskich- mały przewodnik 01.06.06, 12:41
            bardzo przepraszam ale wątpię.czy możesz podać adres strony?
            • ala.ali.ala Re: o bojówkach naziolskich- mały przewodnik 01.06.06, 13:37
              venus99 napisał:

> bardzo przepraszam ale wątpię.czy możesz podać adres strony?
              >

antifa.r00ted.net/wildeast/news/index.html
              Poczytaj sobie opis przypadku Tomka Wilkoszewskiego.
              Zgroza.

Ale Ty znajdziesz zaraz usprawiedliwienie.
              I tym się różnimy - dla mnie obie grupy bandziorów są tyle samo warte i tak samo
              powinny być traktowane.
              • venus99 Re: o bojówkach naziolskich- mały przewodnik 01.06.06, 13:47
                no to obejrzyj sobie tę stronę i przestań wymyslać niestworzone rzeczy.
                i nie kłam- nikogo jeszcze nie usprawiedliwiam.
          • przekumaty.gosc Re: o bojówkach naziolskich- mały przewodnik 01.06.06, 12:45
            Ala.ali.. wyręczył(a) mnie w odpowiedzi Venus. Dokładnie to samo miałem napisać.

Zresztą WSZYSCY ci wielcy bojówkarze mocni tylko w grupie, albo ze sprzętem w
            łapie...
          • kropek_oxford Czemu az do oplucia sie bronisz Nazistow? Juz 01.06.06, 14:22
            sama ta sprawa jest wysoce podejrzana:)))
    • loppe Re: Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w are 01.06.06, 12:28
      policja, prokuratura, minister MSW, minister Sprawiedliwości, rząd

- nie udawaj że lista zasłużonych jest tak krótka
    • wdwd Re: Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w are 01.06.06, 13:22
      taaaaaa
    • stranger.pl Mam inne zdanie i nie podoba mi się akcja policji! 01.06.06, 14:57
      Dla mnie wzorem wolności słowa jest wolność słowa w USA a nie "wolność słowa" w
      europejskich państwach takich jak Polska czy Niemcy (gdzie zaczyna powoli
      funkcjonwać nowa postać cenzury). Dobrze że przynajmniej w Anglii i Danii tego
      jeszcze nie ma!!!

Nie interesuje mnie ograniczanie wolności słowa w każdej postaci - jak ktoś
      czuje się zagrożony ma tylko jedna drogę, na własny koszt (nie podatnika)
      ścigać sprawce, który jego zdaniem naruszył jego prawa.

Ja sobie nie życzę by moje podatki szły na ściganie wypocin komunistów,
      nazistów, faszystów, maoistów, trockistów i reszty.

Nie życzę sobie by ktoś za moje pieniądze angażował organy ścigania bo ktoś
      inny napisał o nim żle, podał adres, napisał że jest pederastą czy że śpi z
      misiem lub kozą wzgl. uwielbia Stalina, Hitlera czy Pol-Pota.
      • venus99 Re: Mam inne zdanie i nie podoba mi się akcja pol 01.06.06, 15:44
        ponieważ tak bardzo kochasz wolność słowa to ci powiem,że
        jestes ..................................................
        i jak ci teraz?
        • stranger.pl Re: Mam inne zdanie i nie podoba mi się akcja pol 01.06.06, 16:50
          Po pierwsze, gdyby pod kropkami było słownictwo uznawne powszechnie za
          obrażliwe i miałbym czas to mam dwie możliwości (oczyiście nie angazując
          organów państwa i pieniędzy innych podatników):
          1.Nie zwrócić uwagi na "latlerka" szczekającego (bez urazy) i chcącego zwrócic
          na siebie uwagę, "patrzcie ja jestem i jaka jestem ważna - bo umiem byc
          ordynarną chamką") - w myśl rady mojego pewnego znajomego" "przyjacielu nie
          żgaj do gówna bo śmierdzi".
          2.Wzgl. gdyby miał fantazję i czas to zrobiłbym to ci zrobiłem już raz trzy
          lata temu wobec innej osoby - prywatny akt oskarżenia do sądu - wygrana sprawa
          i delikwent musiał wpłacić 5 tysięcy zł na "Caritas" i przeprosić w lokalnej
          prasie. Przy okazji stracił też pracę - jego pracodawca jak się dowiedział, że
          jest takim chamem wyrzucił go z pracy.

Nie jestem mściwy - po prostu każdy powinień znać swoje miejsce w szeregu i nie
          podskakiwać lepszym od siebie.
    • jhbsk Re: Brawo Policja! Naziści z Blood & Honour w are 01.06.06, 15:38
      gosc.z.korony napisał:

> Nareszcie policja wzięła się za ,,ludzi'' wyznających ideologię i stosujących
      > metody rodem z czasów Hitlera!
      I dobrze!!!
    • pauline_kaczanow Brawo :) 01.06.06, 15:42
      Oby jeszcze nazisci z ONR znalezli sie w areszcie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka