homosovieticus 14.06.06, 10:19 ubezpieczenia.wp.pl/POD,8,hor,3,p,4,ver,w,wid,8350533,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scoutek Re: Nie jestem aferzysta 14.06.06, 10:21 jak na calkiem niewinnego to pan Jaromir bardzo wstydliwy... czy ktos wie, jak on wyglada? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus J.Netzel 14.06.06, 10:34 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_060614/kraj_a_1-1.F.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus B. Kittel i M. Solecka z "Rzepy"uważaja inaczej 14.06.06, 10:27 arch.rzeczpospolita.pl/szukaj/archiwum.pl Może, jak mówił Kurski, i ci dziennikarze byli opłacani przez byłego szefa PZU? Medialna kotwica III-ciej RP zaczyna tracić grunt, Platforma bez tej kotwicy niechybnie zatonie na wzburzonym, polskim morzu afer. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty_old_town wypielęgnowany bełkot 14.06.06, 10:37 moja ty Pytio... Zabrzmiało, jakbyś chciała coś powiedzieć, mocno i zdecydowanie, ale - jak zwykle - wyszedł bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus powiedziałem jak chciałem,w uszach politycznego 14.06.06, 10:42 idioty prawie wszystko brzmi jak bełkot. Odpowiedz Link Zgłoś
dirty_old_town Re: powiedziałem jak chciałem,w uszach polityczn 14.06.06, 11:05 Wiem, że powiedziałeś, jak umiałeś i dlatego martwię się o ciebie. Żeś cham, to przykre dla Twego otoczenia, ale że nie umiesz sformułować myśli, to katastrofa dla ciebie samego. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: powiedziałem jak chciałem. 14.06.06, 11:13 Napisałem wyraźnie "pomidorowy inteligiencieie", że powiedziałem jak chciałem a nie jak umiałem. Twój zarzut o nieumiejetności formułowania moich własnych mysli jest nielogiczny i potwierdza jedynie, że Twój polityczny idiotyzm ma takze podłoze emocjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Prezes bez koneksji- prawda o Netzlu 14.06.06, 10:58 ubezpieczenia.wp.pl/POD,8,hor,3,p,4,ver,w,wid,8346751,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Kto ma jakieś poważne zarzuty przeciw nowemu 14.06.06, 11:04 Prezesowi PZU proszony jest o ich przedstawienie.Bedę polemizował.Zarzuty czynione przez media uwazam za merytorycznie bezwartosciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kto ma jakieś poważne zarzuty przeciw nowemu 14.06.06, 11:36 homosovieticus napisał: > Prezesowi PZU proszony jest o ich przedstawienie.Bedę polemizował.Zarzuty > czynione przez media uwazam za merytorycznie bezwartosciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus No co ? Dlaczego nabraliscie wody w usta? 14.06.06, 14:32 homosovieticus napisał: > homosovieticus napisał: > > > Prezesowi PZU proszony jest o ich przedstawienie.Bedę polemizował.Zarzuty > > > czynione przez media uwazam za merytorycznie bezwartosciowe. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Kittel z " Rzepy" awanturuje się o prezesa PZU 14.06.06, 11:01 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060614/publicystyka/ Odpowiedz Link Zgłoś