lasy1 Re: Kurski mówił o billboardach już w kwietniu 17.06.06, 11:18 A wczoraj sie dowiedziałem od prominentnego pracownika budżetówki, że w tej chwili do administracji zatrudniają tylko ludzi urodzonych po 1968 roku. Powód napewno nie należeli do komuny. Chciaż moim skromnym zdaniem Trybune Ludu mogli z tych roczników w wózeczkach przewozić. Ale mam wątpliwość. Czyżby Panowie K... rodzili się ... nie napewno metryke UBcja sfałszowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Powod jest inny. Po 1968 roku ubylo Zydow. 17.06.06, 11:31 lasy1 napisał: > A wczoraj sie dowiedziałem od prominentnego pracownika budżetówki, że w tej > chwili do administracji zatrudniają tylko ludzi urodzonych po 1968 roku. Powód > napewno nie należeli do komuny. Chciaż moim skromnym zdaniem Trybune Ludu mogli > z tych roczników w wózeczkach przewozić. Ale mam wątpliwość. Czyżby Panowie K.. > . > rodzili się ... nie napewno metryke UBcja sfałszowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sanhedryn Kurski mówił a UBecja milczała? 17.06.06, 11:20 czemu UBekistan cały czas zajmuje się Kurskim przecież cała afera należy do Tuska chytruska Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Jak Cie oskarze, ze jestes pedofilem to wolalbys 17.06.06, 11:33 zeby zajeli sie mna czy Toba? sanhedryn napisał: > czemu UBekistan cały czas zajmuje się Kurskim > przecież cała afera należy do Tuska chytruska Odpowiedz Link Zgłoś
sanhedryn Jak Cie oskarze 17.06.06, 11:40 aturek2005 napisał: zeby zajeli sie mna czy Toba? masz rację arturku jest taka ubecka metoda: jak pozbyć się temperatury? należy zbić termometr! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Dlatego Jarek nigdy nie ma temperatury. Od 17.06.06, 11:52 goraczki to on ma "podrzednych" od ktorych w razie czego mozna sie odciac, zawiesic ich czlonkostwo w partii, a jak minie goraczka to przywrocic. sanhedryn napisał: > aturek2005 napisał: > zeby zajeli sie mna czy Toba? > > masz rację arturku jest taka ubecka metoda: > jak pozbyć się temperatury? > należy zbić termometr! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg no i sprawa jest jasna i klarowna 17.06.06, 11:29 rezydent.klamczynski napisał: > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Główny ideolog uprzedzając wypadki wyjasnia przyczynę ewentualnej porazki Kurskiego i w tn sposób w mentalności ciemniaków utrwali się obraz przekrętacza Tuska, który z pewnością zniszczył wszystkie dokumenty w sprawie... Panie Jarosławie. Nie da sie zniszczyć wszystkich dokumentów , a szczególności finansowych, a w tym vatu rozliczanego co miesiąc. Niby jak firmy wyjaśnią w US róznice pomiedzy vatem zadeklarowanym, a obecnie wynikającym z sumowania ksiąg, po zniszceniu dokumentów? Najprościej jest po prostu odnaleźć te dokumenty (przecież słuzby są wasze), a nie zawczasu wciskac ludowi ciemnotę. A. A. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: no i sprawa jest jasna i klarowna 17.06.06, 12:09 Bardzo trafnie odgadł Pan taktykę stosowaną, zresztą nie pierwszy raz, przez braci Kaczyńskich i ich "pomagierów". Taktykę stosowaną od dawna z żelazną konsekwencją. Konfabulacje, pomówienia, rzucanie pół słówkami: "papiery zostały na pewno zniszczone". Niech się inni adepci czarnego PR-u uczą od mistrza. Teraz już wiadomo w jakiej dziedzinie pan Jarosław Kaczyński stanie się niedoścignionym wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kurski mówił o billboardach już w kwietniu ?? 17.06.06, 11:47 ..hehe, więc gdzie dochodzenie "córy niedokończonej rewolucji" ? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Pamietam billboard'y. Na nich nie bylo, ze prezyd 17.06.06, 11:56 entem bedzie Lech, a rzadzil bedzie Jarek. Czyli oszustwo. Na plakatach PiS nie bylo, ze Lepper i Giertych beda wicepremierami - nastepne oszustwo. To ja sie uprzejmnie dopraszam - niech prokuratura zacznie sledztwo - bo to byla falszywa reklama. rezydent.klamczynski napisał: > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Stop wariatom sejmowym 17.06.06, 12:00 Zamieniłabym tylko jedno słowo na "szuje". Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Bo Sejm uchwala zle ustawy. Zamiast uchwalac 17.06.06, 12:03 gornolotne uchwaly o "kochajacych inaczej" trzeba uchawalac o "etycznie inaczej". Kurski by skorzystal i byc moze nawet dostal rente. ofellia napisała: > Zamieniłabym tylko jedno słowo na "szuje". Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Bo Sejm uchwala zle ustawy. Zamiast uchwalac 17.06.06, 12:15 Chodziło mi raczej o poziom i dozwolone chwyty stosowane podczas walki politycznej. Zrozumiałe, że jej areną staje się parlament. Nie zmienia to jednak faktu, o którym Pan wspomniał, że zasadność przyjmowanych uchwał obarczonych zazwyczaj błędami jest co najmniej dyskusyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Walka polityczna - tak. Bezpodstawne oskarzenia - 17.06.06, 12:35 nie. W ten sam sposob, moglbym rzucic oskarzenie, ze Jarek zostal skaperowany przez SB, bo mu podsuneli SB-ka ktory kochal koty i jego posladki. Jesli brak na to dowodow to znaczy, ze zostaly zniszczone. I niech sie Jarek z "tego" tlumaczy. ofellia napisała: > Chodziło mi raczej o poziom i dozwolone chwyty stosowane podczas walki > politycznej. Zrozumiałe, że jej areną staje się parlament. Nie zmienia to > jednak faktu, o którym Pan wspomniał, że zasadność przyjmowanych uchwał > obarczonych zazwyczaj błędami jest co najmniej dyskusyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Walka polityczna - tak. Bezpodstawne oskarze 17.06.06, 12:42 Tak, zgadzam się z Panem. Ale pan Kaczyński zdaje się być pozbawiony jakiejkolwiek przyzwoitości. Przychodzi mi na myśl znane powiedzenie: "Kto mieczem wojuje..." Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 "Kto mieczem wojuje" - Wolodyjowski to z niego 17.06.06, 12:48 nie jest. Gdyby byl to kazde zagrozenie granic RP mozna by bronic jego jednym nadeciem policzkow..... ofellia napisała: > Tak, zgadzam się z Panem. Ale pan Kaczyński zdaje się być pozbawiony > jakiejkolwiek przyzwoitości. Przychodzi mi na myśl znane powiedzenie: "Kto > mieczem wojuje..." Oby jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: "Kto mieczem wojuje" - z Biblii 17.06.06, 12:56 Obraża Pan Małego Rycerza porównaniem do Kaczyńskiego. Może wzrostu był również niewielkiego, ale za to Sienkiewicz wyposażył go w zespół cech, które były/są wzorcem zachowania rycerskiego. W żaden sposób nie mogę się doszukać ani jednej z tych cech w panu Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Moja wina. A wacpanna konusa broni, azaliz 17.06.06, 13:17 z powodu wzrostu? Bo Pan Michal wzrostu byl mizernego za to przekonan wielkich, i dlatego pan Henryk o nim pisal. A o Jarku kto napisze "... mizernego byl wzrostu, przekonan podlych, ale historii sie nie poddal i na wlasna modle ja tworzyl. Pierwszy rycerz Rzeczpospolitej Czwartej, herbu "kota mam".... No kto sie tego podejmie????? ofellia napisała: > Obraża Pan Małego Rycerza porównaniem do Kaczyńskiego. Może wzrostu był również > > niewielkiego, ale za to Sienkiewicz wyposażył go w zespół cech, które były/są > wzorcem zachowania rycerskiego. W żaden sposób nie mogę się doszukać ani jednej > > z tych cech w panu Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Moja wina. A wacpanna konusa broni, azaliz 17.06.06, 13:51 Jedyne przed czym bronię Wołodyjowskiego to poczwarz, jaką jest porównywanie go do Kaczyńskiego i wskazuję, że to co może ich łączyć, to "wzrost nikczemny". Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Wacpanna zbyt zacna jest. ;-) Ja bym nieba 17.06.06, 13:56 wacpannie przychylil, alem jezyk zbyl obiecujac pacholkom i trutniom 3 miliony izb w nowych czworakach i od kieratu uwolnienie, ale jak tu od kieratu uwolnic narod taki co w niewiedzy trwac chce i pulkownika wlasnego ruszenia tykac? No nie zda sie. Wiec tylko czolem wacpannie bije i bronic jej czci przysiegam jak pulkownik Wolodyjowski Kamienca lubiez Jaroslaw cnoty wlasnej i rzadu. ofellia napisała: > Jedyne przed czym bronię Wołodyjowskiego to poczwarz, jaką jest porównywanie go > > do Kaczyńskiego i wskazuję, że to co może ich łączyć, to "wzrost nikczemny". Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Wacpanna zbyt zacna jest. ;-) Ja bym nieba 17.06.06, 14:00 "Wnioski z nauki tej pięknej postawię Przy moim sercu na straży." Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 A bo wacpanna cnoty pilnuje jak PiS koalicji. :-) 17.06.06, 14:02 ofellia napisała: > "Wnioski z nauki tej pięknej postawię > Przy moim sercu na straży." Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: A bo wacpanna cnoty pilnuje jak PiS koalicji. 17.06.06, 14:07 "Panie, oświadczył mi swą miłość godnie, Nie godząc w cnotę." Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Widocznie kochal "platonicznie". Historia zna 17.06.06, 14:10 tego rodzaju milosc. Np. Milosc Giertycha do Ojczyzny (mowa o Macieju). ofellia napisała: > "Panie, oświadczył mi swą miłość godnie, > Nie godząc w cnotę." Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Stop wariatom sejmowym 17.06.06, 12:21 Modne jest ostatnio słowo <szczuje>. On szczuje, oni szczują itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Stop wariatom sejmowym 17.06.06, 12:39 Kurski długo zabiegał u braci Kaczyńskich o możliwość aportowania właśnie dla nich. Ze swej roli wywiązuje się pierwszorzędnie. Jednak należy pamiętać, że ten typ w odpowiednim momencie nie będzie miał skrupułów, aby rzucić się do gardeł swoim obecnym panom. Na co czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Fakt. Zdolnosc aportowania ma opanowana perfect. 17.06.06, 12:47 ofellia napisała: > Kurski długo zabiegał u braci Kaczyńskich o możliwość aportowania właśnie dla > nich. Ze swej roli wywiązuje się pierwszorzędnie. Jednak należy pamiętać, że > ten typ w odpowiednim momencie nie będzie miał skrupułów, aby rzucić się do > gardeł swoim obecnym panom. Na co czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Poklad fajny. Ale statek wciaz ma Titanic na imie 17.06.06, 13:42 uu1 napisała: > Witam na pokładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Stop wariatom sejmowym 17.06.06, 13:50 ofellia napisała: Kurski długo zabiegał u braci Kaczyńskich o możliwość aportowania właśnie dla > nich. Ze swej roli wywiązuje się pierwszorzędnie. Jednak należy pamiętać, że ----------------------------------------- Na muj nos to Kurski już się emancypuje,wystarczy uważnie prześledzić bieg całej sprawy.Zaskoczenie Kaczora nie było udawane,on się go BOI!!! A Kurski rozgrywa już własną gierkę w której pilnuje swoich interesów. To padalec,ale inteligentny i z ambicjami, może nie mniejszymi niż pryncypała! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 On - szczuje. Ona - pozwala (to o Jarku) 17.06.06, 12:43 uu1 napisała: > Modne jest ostatnio słowo <szczuje>. On szczuje, oni szczują itd. Odpowiedz Link Zgłoś
chwd_pis Co kogo obchodzi jakiś Kurski 17.06.06, 12:23 Przestańmy się przejmować tym co mówi jakaś kolejna szuja z PiS-u. To działanie celowe. Rząd nie ma żadnego pomysłu na rządzenie i zajmuje się tylko sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Jak mozesz mowic, ze rzad nie ma zadnego 17.06.06, 12:44 pomyslu? Wystarczy wymienic ostatnie sukcesy tego rzadu. Na przyklad zrobili ten... no... no wlasnie ten. I jeszcze zalatwili to... no... wlasnie to... W sumie same sukcesy. chwd_pis napisał: > Przestańmy się przejmować tym co mówi jakaś kolejna szuja z PiS-u. To działanie > > celowe. Rząd nie ma żadnego pomysłu na rządzenie i zajmuje się tylko sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Jak mozesz mowic, ze rzad nie ma zadnego 17.06.06, 12:48 I jeszcze ten, no wiecie. To też ich zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 A wlasnie nie. "Ten" to skutek ukladu. 17.06.06, 12:50 arek64 napisał: > I jeszcze ten, no wiecie. To też ich zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: Jak mozesz mowic, ze rzad nie ma zadnego 17.06.06, 12:59 Załatwiają posady "swoim". Makrokorupcją rozwalają nasz budżet... Mogłabym tak długo. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 J.Kaczyński ma wybiórczą wiedzę u układach. 17.06.06, 13:06 Wie wszystko o układach nie związanych z PiS anie wie nic o ludziach,którymi osadza ważne stanowiska w spółkach skarbu państwa /dotyczy właśnie PZU-Jaromira Netzela,PGHiG-Bogusława Marca czy szykowanego do zarządu Orlenu Dariusza Jesiotra z Samoobrony/,którzy byli zamieszani w układy aferalne.Panie J.Kaczyński,takie bajki może pan opowiadać wnukom,których pan nie ma albo swoim wyborcom z podstawowym wykształceniem.Rżnie pan głupa i tyle.A tacy kanalie i gnioty polityczne i moralne jak J.Kurski,którego pan zawsze broni,świadczą fatalnie o pańskim morale i dlatego sondaże będą coraz bardziej niekorzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Jezeli twierdzisz, ze ludzie PiS sa niekompetenti 17.06.06, 13:24 to tylko potwarzasz falszywki SB i grzeszysz. Kazdy namaszczony przez Jarka jest bez grzechu lacznie z grzechem pierworodnym. Jakbys troche Pisma Swietego poczytal to bys wiedzial, ze PO to Poncjusz (ksywka "Pilat") byl z nadania PO, a Herod to po prostu skrot od Hyper European Radical Opposition against Democratcs. Wykaz sie odrobina inteligencji (genetycznej), bo inaczej jestes lumpen-inteligentem. szasza7 napisała: > Wie wszystko o układach nie związanych z PiS anie wie nic o ludziach,którymi > osadza ważne stanowiska w spółkach skarbu państwa /dotyczy właśnie PZU- Jaromira > > Netzela,PGHiG-Bogusława Marca czy szykowanego do zarządu Orlenu Dariusza > Jesiotra z Samoobrony/,którzy byli zamieszani w układy aferalne.Panie > J.Kaczyński,takie bajki może pan opowiadać wnukom,których pan nie ma albo swoim > > wyborcom z podstawowym wykształceniem.Rżnie pan głupa i tyle.A tacy kanalie i > gnioty polityczne i moralne jak J.Kurski,którego pan zawsze broni,świadczą > fatalnie o pańskim morale i dlatego sondaże będą coraz bardziej niekorzystne. Odpowiedz Link Zgłoś
jaslawek Re: Kurski mówił o billboardach już w kwietniu 17.06.06, 13:17 W Bielsku -Białej przy supermakecie Auchan "PREZYTENT TUSK" -patrzył z bilbordu -....chyba do początku maja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 No fakt. Kolejny dowod. 17.06.06, 13:25 jaslawek napisał: > W Bielsku -Białej przy supermakecie Auchan "PREZYTENT TUSK" -patrzył z > bilbordu -....chyba do początku maja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Zemsta za kampanię billboardową 17.06.06, 13:56 W duzych miastach pojawiły się billboardy ośmieszające idee IV Rzeczpospolitej. Na czarnym tle napisy: IV RZECZPOSPOLITA UWAGA! GROZI ZAWALENIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Pytanie: Kto ta IV RP walil i czy to bylo za jej 17.06.06, 13:58 zgoda? ofellia napisała: > W duzych miastach pojawiły się billboardy ośmieszające idee IV Rzeczpospolitej. > Na czarnym tle napisy: IV RZECZPOSPOLITA > UWAGA! GROZI ZAWALENIEM! Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Oglaszam konkurs na meska twarz IV RP 17.06.06, 13:34 rezydent.klamczynski napisał: > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Na Jarka - dodaj post tu 17.06.06, 13:34 aturek2005 napisał: > rezydent.klamczynski napisał: > > > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Na Kurskiego - post tu: 17.06.06, 13:35 aturek2005 napisał: > rezydent.klamczynski napisał: > > > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Na Giertycha (a.k.a. "Kon") tu: 17.06.06, 13:35 aturek2005 napisał: > rezydent.klamczynski napisał: > > > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Fani Wierzejskiego tutaj: 17.06.06, 13:36 aturek2005 napisał: > rezydent.klamczynski napisał: > > > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Wielbiciele Cymanskiego tutaj: 17.06.06, 13:36 aturek2005 napisał: > rezydent.klamczynski napisał: > > > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 I "bezpartyjnego" prezydenta tu: 17.06.06, 13:37 aturek2005 napisał: > rezydent.klamczynski napisał: > > > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Obawiam się, że IV RP straciła już twarz:)) 17.06.06, 13:44 Zanim powstała... W kategoriach plastycznych ilustruje ją wielka owłosiona d.pa:)) Stąd, ze względu na podobieństwo fizyczne najbardziej kojarzy mi się z nią Gosiewski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Fakt ze Kurski i Jarek sa oblesni wcale nie swiadc 17.06.06, 13:49 zy o tym, ze maja owlosione "behind". I prosze nie miszac w to Gosiewskiego. On jest zaprawde "yntelygenty". Stawiam na to, ze jeden drugiemu depiluje "behind". Kurskiemu zostaja resztki wlosow na jezyku, Jarek po prostu lubi, a Edgar mysli, ze to sie przenosi na glowe. lukasito napisał: > Zanim powstała... W kategoriach plastycznych ilustruje ją wielka owłosiona > d.pa:)) > Stąd, ze względu na podobieństwo fizyczne najbardziej kojarzy mi się z nią > Gosiewski:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Fakt ze Kurski i Jarek sa oblesni wcale nie s 17.06.06, 13:50 Aaa... To stąd ta fama, że Kure.ski ma ostry język:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Kwaśniewskiego oskarżano o zatajenie informacji w 17.06.06, 13:44 sprawie Rywina . Czy te 180 osób zostanie oskarżonych o milczenie i niepowiadomienie prokuratury ? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Tylko jezeli nie sa z PiS 17.06.06, 13:45 krzych.korab napisał: > sprawie Rywina . Czy te 180 osób zostanie oskarżonych o milczenie i > niepowiadomienie prokuratury ? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Panie aturek 2oo5.Już 53 razy wypowiadał się pan 17.06.06, 13:49 na forum.Niech pan odpocznie.Ilość nie zmieni się w jakość.Jest pan napewno "młodym "dyskutantem,rokującym wielkie nadzieje w jasnowidztwie.Radzę stosować łacińską maksymę-Quidquid agis prudenter agas et respice finem. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 A co bede odpoczywal.... jestem "genetycznym 17.06.06, 13:51 patriota" wiec moge. A jak moge to chce. A jak chce to bede. szasza7 napisała: > na forum.Niech pan odpocznie.Ilość nie zmieni się w jakość.Jest pan > napewno "młodym "dyskutantem,rokującym wielkie nadzieje w jasnowidztwie.Radzę > stosować łacińską maksymę-Quidquid agis prudenter agas et respice finem. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: A co bede odpoczywal.... jestem "genetycznym 17.06.06, 14:07 To wzruszające, że ktoś się o Cibie troszczy:)) Nawet policzył posty... cichy wielbiciel:))) Musisz sie postarać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Kocham normalnie. Ale jego tez kocham (jak 17.06.06, 14:09 jego kumple zobacza to, to moze sami go "wylecza") ;-) lukasito napisał: > To wzruszające, że ktoś się o Cibie troszczy:)) Nawet policzył posty... cichy > wielbiciel:))) Musisz sie postarać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasito Re: Kocham normalnie. Ale jego tez kocham (jak 17.06.06, 14:12 Obawaim się, że kumple go przebiją kołkiem;)) Ale nie jestem pewien czy wbrew jego woli:)) PiSowski rodzaj miłości nie od dziś pachnie mi perwersją;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sanhedryn i co z tego? 17.06.06, 13:50 prymitywne ścierwo żydoubeckie miele tu swoją UBecką sieczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Nie rozumiem 17.06.06, 14:08 dlaczego domniemane poparcie PZU dla PO jest takie beee a poparcie RM dla PiS jest cacy ??? Panie Kurski, może jak już Pan zeznał w prokuraturze na jeden temat, to na drugi też by wypadało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 RM to jedyne wolne media. Jedyne media, ktore 17.06.06, 14:13 nie zapytaja czy Jarek jest z tych Kaczynskich (Zoliborz) czy z tych "genetycznych". To jedyne media, ktore kochaja blizniego swego (pod warunkiem, ze kase sle). I do tego RM sa wstrzemiezliwe... pani Luczywo miala dziadka w PPR wiec jest beeee, pan Kurski (Jaroslaw) ma brata w GW - ale on jest "kosher" bo swoj chlop i gryzie tylko obcych. boykotka napisała: > dlaczego domniemane poparcie PZU dla PO jest takie beee a poparcie RM dla PiS > jest cacy ??? Panie Kurski, może jak już Pan zeznał w prokuraturze na jeden > temat, to na drugi też by wypadało ??? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re:Za dużo było tego Tuska na bilbordach , za dużo 17.06.06, 14:19 To oczywiście jest prawda , a mechanizm stary jak świat. Wielkie korporacje zawsze tak wspierały wybrane przez siebie partie polityczne. Platforma ma za sobą media , które od wielu lat już nie są polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 A Kaczynksiego (Lecha) promujacego PiS (byl 17.06.06, 14:21 z rodzina, bo Jarek to mogl byc z kotem) nie bylo zbyt wiele? wojtek2784 napisał: > To oczywiście jest prawda , a mechanizm stary jak świat. Wielkie korporacje > zawsze tak wspierały wybrane przez siebie partie polityczne. > Platforma ma za sobą media , które od wielu lat już nie są polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Kurski mówił o billboardach już w kwietniu 17.06.06, 15:36 Co najmniej dwa miesiace w telewizyjnym programie ,jeden z czolowych postaci ,znany polityk stwierdzil cyt; w tej chwili juz moge powiedziec bo materialy sa zabezpieczone;junior Olechowski wspolfinansowal kampanie wyborcza Pana TUSKA,tylko jak zwykle dziennikarze tego nie podchwycili bo nie bylo w tym kierunku zalecen,realizowali swoje cele,ktorych w tym programie nie osiagneli.Przy okazji czytam bunt prokuratorow i dobrze wiadomo kogo wyrzucic na zbity pysk.Przpraszam za uzyty jezyk ale jest to zbyt uprzywilejowana grupa ktora co chce to robi.Obowiazkiem prokuratury jest reagowac natychmiast na plynace sygnaly swiadczace o naruszeniu prawa a ci Panowie mowia nie.Oskarzac Leppera w sprawie z prywatnego oskarzenia to maja czas i im sie chce.Buntownikow wyrzucic ,oddelegowac na glucha zabita wies niech sie ucza pracy i szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 A ja sie pytam: czemu nie podchwycili? 17.06.06, 15:45 takie asy tudziez tuzy dziennikarstwa (Kurski) im "taaaaaaakieeeee" tematy podaja, a oni nic (widac zniewolonoe media nie chca placic odszkodowan) tylko na zlosc wyciagaja jakies pierdoly typu "brania brudnych pieniedzy" przez wielce czcigodnego Netzla. No jak tak mozna ja sie pytam? Toc daja temat gotowy, a media ("wciaz zniewolone") nie chca tego ugryzc. Niech sie tym rzana najblizszykm posiedzeniu zajmie.... Bezczelne gryzipiorki jedne..... t-1984 napisał: > Co najmniej dwa miesiace w telewizyjnym programie ,jeden z czolowych postaci > ,znany polityk stwierdzil cyt; w tej chwili juz moge powiedziec bo materialy sa > zabezpieczone;junior Olechowski wspolfinansowal kampanie wyborcza Pana > TUSKA,tylko jak zwykle dziennikarze tego nie podchwycili bo ni e bylo w tym > kierunku zalecen,realizowali swoje cele,ktorych w tym programie nie > osiagneli.Przy okazji czytam bunt prokuratorow i dobrze wiadomo kogo wyrzucic n > a > zbity pysk.Przpraszam za uzyty jezyk ale jest to zbyt uprzywilejowana grupa > ktora co chce to robi.Obowiazkiem prokuratury jest reagowac natychmiast na > plynace sygnaly swiadczace o naruszeniu prawa a ci Panowie mowia nie.Oskarzac > Leppera w sprawie z prywatnego oskarzenia to maja czas i im sie chce.Buntowniko > w > wyrzucic ,oddelegowac na glucha zabita wies niech sie ucza pracy i szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Gdzie sa politycy PO? 17.06.06, 15:50 Jest cisza,po nerwowych wystąpieniach p.Drzewieckiego. Brak komentarzy uznanych działaczy PO np.p.Rokity,Niesiołowskiego. Warto ich zapytac i posłuchac co mają do powiedzenia na ten temat. Bo to co juz powiedzieli panowie z PiS-u Kurski i Kaczyński "mozna miedzy bajki włożyć" Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Gdzie sa politycy PO? 17.06.06, 15:53 Pewnie wychodza z zalozenia ze tlumacza sie winni:) Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: Gdzie sa politycy PO? 17.06.06, 17:00 no to nie powinni tłumaczyc SIĘ tylko odpowiadac na oskarżenia - niech tłumaczy SIĘ ten co oskarża i na jakiej podstawie a poza wszystkim - nie znam kampanii prezydenckiej w której kandydat zajmowłby się zakupami reklam - po co Tusk sie w to plącze? ON sam osobiście prowadził swoją kampanie czy miał jednak jakiś komitet wyborczy? niech kurski z nimi gada.. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Uwazaj czego sobie zyczysz. Bo jak Niesiolowski 17.06.06, 15:55 przemowi to Jarek znow powie "brutalny" atak PO. allspice napisała: > Jest cisza,po nerwowych wystąpieniach p.Drzewieckiego. Brak komentarzy > uznanych działaczy PO np.p.Rokity,Niesiołowskiego. Warto ich zapytac i > posłuchac co mają do powiedzenia na ten temat. Bo to co juz powiedzieli panowie > > z PiS-u Kurski i Kaczyński "mozna miedzy bajki włożyć" Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Kurski mówił o billboardach już w kwietniu 17.06.06, 15:49 To rzeczywiście porażające, że "junior Olechowski" współfinansował kampanię Tuska. Trzeba koniecznie zrobić listę tych, co finansowali kampanię Tuska i PO i prześwietlić każdego dokładnie. Oj będzie co robić w IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Finansujacych kampanie PiS pominmy milczeniem. 17.06.06, 15:54 Oni wyjechali z kraju wiedzac na kogo glosuja. chateau napisał: > To rzeczywiście porażające, że "junior Olechowski" współfinansował kampanię Tus > ka. > Trzeba koniecznie zrobić listę tych, co finansowali kampanię Tuska i PO i > prześwietlić każdego dokładnie. Oj będzie co robić w IV RP. > Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Finansujacych kampanie PiS pominmy milczeniem 17.06.06, 16:01 I wrócą za jakiś czas odbudowywać kraj ze zniszczeń? P#^$&%ę takich pionierów, ja tu mieszkam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 A dlaczego milczeniemi? Ze prokuratura milczy bo 17.06.06, 16:12 PO Kurskiego nie ma? chateau napisał: > I wrócą za jakiś czas odbudowywać kraj ze zniszczeń? > P#^$&%ę takich pionierów, ja tu mieszkam :/ > Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: A dlaczego milczeniemi? Ze prokuratura milcz 17.06.06, 16:28 Nie ma. Między Niesiołem a kurskim jest taka różnica jak między harcownikiem a płatnym zabójcą. IMHO w jakimś stopniu PO jest słaba tak jak słaby jest normalny człowiek w starciu z bandziorem. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: Kurski mówił o billboardach już w kwietniu 17.06.06, 15:57 A ja myslalam ze sa wazniejsze sprawy w (4)RP niz bawienie sie kto komu wieksze gowno podlozy!!Ale zapomnialam ze to badna kretynow rzadzi tym krajem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 "Kto wieksze" zaczal p. Kurski spuszczajac spodnie 17.06.06, 16:00 przed LPR. Reszta jest milczeniem ;-) nikita.nika napisała: > A ja myslalam ze sa wazniejsze sprawy w (4)RP niz bawienie sie kto komu wieksze > > gowno podlozy!!Ale zapomnialam ze to badna kretynow rzadzi tym krajem:) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Psycholem jest się nie tylko w czerwcu... 17.06.06, 16:15 Pozostałe miesiące roku to także dobry czas dla wszelkiej maści psychicznie niezrównoważonych politykierów. Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 I po co im przypominasz, ze rok ma 12 miesiecy? 17.06.06, 16:16 sumienie.lk napisał: > Pozostałe miesiące roku to także dobry czas dla wszelkiej maści psychicznie > niezrównoważonych politykierów. Odpowiedz Link Zgłoś
elerek a dopiero teraz to ujawnił? zatajenie przestępstwa 17.06.06, 16:16 To dlaczego prokurator ich nie ściga za wiedział nie powiedzał o przestępstwie Odpowiedz Link Zgłoś
aturek2005 Bo on "wiedzial" ale nie byl "pewien" dopoki nie 17.06.06, 16:18 nadszedl czas "wyborow". Artykul 121 paragraf 3 KK twierdzi" "Posel ktory wie o przestepstwie nie musi zawiadamiac organow scigania o zaistnieniu takiego dopoki nie dobiora sie temuz poslowi do lesniczowki, d**y lub ktorejkolwiek z tych." elerek napisał: > To dlaczego prokurator ich nie ściga za wiedział nie powiedzał o przestępstwie Odpowiedz Link Zgłoś
weteran3 założę się-nie widziałeś na żywo gołej dziewczyny? 17.06.06, 16:23 24 godziny na dobą w internecie to ty nie masz czasu ... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Przepadło - co teraz zrobią pisiory? 17.06.06, 16:35 rezydent.klamczynski napisał: > "Jeśli to by była prawda, to na pewno dokumenty są zniszczone." > Tak jak zawartość teczki? A może mamy do czynienia z kolejnym wyjątkiem? Wg nieoficjalnych informacji, prokuratura nie potwierdziła żadnych doniesień Jacka Kurskiego, który oskarżył PO o nielegalne finansowanie kampanii wyborczej. Prokuratura ma do poniedziałku podjąć decyzję, czy w ogóle wszczynać śledztwo w tej sprawie, ponieważ na razie toczy się ono w specjalnym trybie. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przepadło - co teraz zrobią pisiory? 17.06.06, 16:47 Oj Porannakawo - przecież to tylko pokazuje jak perfidna jest PO. Dowody zostały zniszczone i teraz prokuratura przekaże sprawę CBA. A orły Ziobry na pewno odtworzą dowody, odkopią świadków, sporządzą akt oskarżenia, osądzą i ukarzą winnych. Wiwat IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Re: Przepadło - co teraz zrobią pisiory? 17.06.06, 16:51 chateau napisał: > Oj Porannakawo - przecież to tylko pokazuje jak perfidna jest PO. > Dowody zostały zniszczone i teraz prokuratura przekaże sprawę CBA. > A orły Ziobry na pewno odtworzą dowody, odkopią świadków, sporządzą > akt oskarżenia, osądzą i ukarzą winnych. Wiwat IVRP. > Tak - bo PO perfidną jest! W odróżnieniu od pisiorowej - prostackiej. Boże ty mój - za co tak tej naszej Polski nie lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jantar18 Re: Przepadło - co teraz zrobią pisiory? 17.06.06, 17:20 > chateau napisał: Boże ty mój - za co tak tej naszej Polski nie lubisz? za głupotę - hmm moze delikatniej, za znaczne luki w logicznym rozumowaniu oraz brak umiejętności włsciwego wnioskowania. Juz pra pra przdkowie pisali "nową przypowieść POlak sobie kupi, że i przed szkodą i po szkodzie głupi". braki, braki i to w podstawowych, liniowych związakch przyczynowo-skutkowych więc odczep sie od Boga :)jak sobie sami robicie ku ku BÓG Odpowiedz Link Zgłoś
tigerizi ..?a z dziadkiem to niby niepoważna sprawa 17.06.06, 18:23 kurna, Ghana już w 83 sek. strzeliła Czechom gola, będzie ostro ale miało być o dziadku wg mnie przynajmniej, to schlapały nasze służby specjalne, chyba że wiedziały a nie powiedział i zostawiły to dla siebie (może na lepszy czas ?) bo niemiecki BND, czy jak się tam zwał, to pewnikiem wiedział za sprawą wywiadu wojskowego wehrmachtu (łączy ich postać gen. Gehlena), i Amerykanie może wiedzieli - bo to oni przejęli niemieckie archiwa, a i może ruskie też coś - bo to oni zdobyli twierdzę Boyen w Giżycku, a i może ktoś więcej też... ...i co by się mogło stać, gdyby do naszego prezydenta z zasadami pewnego dnia przyszedł miły dystyngowany pan i pogratulował dziadka? a sam Tusk dlaczego nie wykorzystał w kampanii postaci dziadka ? bo - jak podają oficjalne media - to dziadek nie poszedł na ochotnika a został wcielony na siłę a potem zdezerterował i walczył przeciwko tym, którzy z nim tak niegodnie postąpili to zaszczyt mieć tak patriotycznego przodka czemu Tusk się wstydzi własnego dziadka? czyżby nie był prorodzinny ? a chyba głosował za becikowym no i chyba tuż przed wyborami wziął ślub kościelny ? nie, nie z Kwaśniewskim zrobili to oddzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Re: Kurski mówił o billboardach już w kwietniu 17.06.06, 23:39 Kaczynski zapomniał tylko o tym, że PO atakuje PiS merytorycznie, a Pis PO takimi metodami jak teraz i wcześniej Kurski. Taki gebels jest mu potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Kwaśniewski, Kulczyk, Grobelny, Tusk.Co ich łączy? 19.06.06, 00:02 Bardzo nie lubię Platformy właśnie za polityczną prostytucję. To właśnie to środowisko zabiegało o traktowanie komunistów jak liberałów. Belka utworzył nawet razem z politykami Unii Wolności Partię Demokratyczną a Platforma zagospodarowała elektorat agenta komunistycznego wywiadu Olechowskiego który pomógł wykorzystać publiczne pieniądze PZU do utworzenia prywatnego banku BiGu zwanego w mediach często bankiem postkomunistów. To ten sam bank który później połknął większy od siebie Bank Gdański co nie byłoby możliwe bez politycznych decyzji i ten sam który później razem z Eureko bliski był przejęcia PZU. Łącząc początek z końcem to historia o tym jak kupić PZU za pieniądze PZU. Nie może dziwić wsparcie jakie otrzymał Tusk w drugiej turze od Kwaśniewskiego, Belki, Urbana, Millera i Olejniczaka. Oni dobrze wiedzieli że reprezentują to samo środowisko ludzi którzy w pogoni za osobistym zyskiem zapadli na historyczną amnezję. Belka i Olechowski to same jądro postkomunistycznego biznesowego układu. Można zobaczyć w jak wielu instytucjach pilnowali aby nikt nie uszczuplił stanu posiadania postkomunistycznej hydry. Finansowanie partii politycznych w Polsce to wielka patologia. Najczęściej partie a szczególnie te liberalne i postkomunistyczne są jednie narzędziem utrzymania i powiększania sfery ekonomicznego posiadania polityczno biznesowej mafii. Sojusz lumpenliberałów i postkomunistów w sferze ekonomicznej jest faktem co pokazały 10 letnie wspólne rządy Warszawą tego układu. Wiemy z czym kojarzy się nam Piskorski czy też zagrożeni 10 letnimi wyrokami prezydenci Warszawy i Poznania z rekomendacji PO Kozak i Grobelny. Ten ostatni sprzedał grunty w centrum Poznania za śmiesznie niską cenę Kulczykowi. Bez Platformy to nie byłoby możliwe. Tych pieniędzy zabraknie dla ludzi chorych. Wiele osób potrzebujących pomocy umrze przedwcześnie ponieważ zabraknie środków potrzebnych na ich ratowanie. Kwaśniewski, Kulczyk, Grobelny, Tusk. Czy coś ich łączy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kapustka3 Re: Kurski mówił o billboardach już w kwietniu 19.06.06, 11:51 obrzezać Kurskiego bracia w wierze Odpowiedz Link Zgłoś