Gość: Oszołom z RM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 18:08 Każdy z nas po intensywnym treningu jest zdolny opuszczać swe ciało materialne i wędrować po rzeczywistości astralnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabine Re: Wędrówki astralne 26.01.03, 18:10 Witaj Oszołomiony! Znalazłeś swoją "Susanne"? A propo's wędrówek astralnych, nie strasz mnie. Nie jest mi miła myśl o tym, że ktoś może mnie odwiedzać, a ja o tym nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Nadaje Re: Wędrówki astralne IP: whazup:* / 192.168.0.* 26.01.03, 18:16 No prosze kolejna propaganda Rydzyka 1- Poza ciałowe przekazy agresji nienawiści a to już czysta sekta przepaszam cyrk hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Nadaje Re: Wędrówki astralne IP: whazup:* / 192.168.0.* 26.01.03, 18:11 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Każdy z nas po intensywnym treningu jest zdolny opuszczać swe ciało > materialne i wędrować po rzeczywistości astralnej. I to mówi prawa renka Rydzyka ty oszołom a moze ty masz kontakt z duchami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Wędrówki astralne IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.01.03, 18:19 cóś oszolek przechodzi na pozycje scientystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Kronika Akaszy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 19:06 Kronika Akaszy to zbiór zawierajacy całą wiedzę ludzkości od początku do końca dziejów. Jest umieszczony na płaszczyźnie astralnej, na obszarze zwanym światłem astralnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Srebrny sznur IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.03, 19:12 Sznur ten to linia światła, dająca sie wydłużać w nieskończoność, łącząca ciało astralne z fizycznym. Odpowiedz Link Zgłoś