douglasmclloyd 23.06.06, 19:15 Swietna passa kaczorow trwa: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3437724.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nielubiegazety2 To w Brukseli, Madrycie, Goeteborgu, Amsterdamie, 23.06.06, 19:19 St. Petersburgu, Barcelonie i w Atenach też Kaczorki rządzą? Douglasmclloyd jesteś inteligentnym człowiekiem. Puść coś mądrzejszego. Nie każdy POwiec to świr. Dorośnij. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: To w Brukseli, Madrycie, Goeteborgu, Amsterda 23.06.06, 19:22 nielubiegazety2 napisał: > St. Petersburgu, Barcelonie i w Atenach też Kaczorki rządzą? Inne miasta mnie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Ich kapiere Douglasmclloyd. 23.06.06, 19:27 Odpuść dobry człowieku. Już temat sznurówek Kaczorka będzie odpowiedniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ich kapiere Douglasmclloyd. 23.06.06, 19:28 nielubiegazety2 napisał: > Odpuść dobry człowieku. > Już temat sznurówek Kaczorka będzie odpowiedniejszy. Gdzie tam, jutro pojawi sie kolejna informacja o jakiejs odwolanej wizycie. Kaczory w izolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Po co czekac do jutra. Odwołuję wizytę Kaczora 23.06.06, 19:37 w X* Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Po co czekac do jutra. Odwołuję wizytę Kaczor 23.06.06, 19:40 w X* Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: To w Brukseli, Madrycie, Goeteborgu, Amsterda 23.06.06, 19:29 douglasmclloyd napisał: > nielubiegazety2 napisał: > > > St. Petersburgu, Barcelonie i w Atenach też Kaczorki rządzą? > > Inne miasta mnie nie interesuja. Czy ty przypadkiem nie byłeś tą małpką na palmie, do której z bananem wspinał się Riczards Gitarzysta? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: To w Brukseli, Madrycie, Goeteborgu, Amsterda 23.06.06, 19:31 allegro.con.brio napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > nielubiegazety2 napisał: > > > > > St. Petersburgu, Barcelonie i w Atenach też Kaczorki rządzą? > > > > Inne miasta mnie nie interesuja. > > Czy ty przypadkiem nie byłeś tą małpką na palmie, do której z bananem wspinał > się Riczards Gitarzysta? Szukasz partnerki? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: To w Brukseli, Madrycie, Goeteborgu, Amsterda 23.06.06, 19:32 douglasmclloyd napisał: > Szukasz partnerki? Chciałem cisnąć bananem w twoim kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: To w Brukseli, Madrycie, Goeteborgu, Amsterda 23.06.06, 19:33 allegro.con.brio napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > Szukasz partnerki? > Chciałem cisnąć bananem w twoim kierunku. Coz, milosc mozna wyznac na wiele sposobow. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: To w Brukseli, Madrycie, Goeteborgu, Amsterda 23.06.06, 19:34 douglasmclloyd napisał: > allegro.con.brio napisał: > > > douglasmclloyd napisał: > > > > > Szukasz partnerki? > > > Chciałem cisnąć bananem w twoim kierunku. > > Coz, milosc mozna wyznac na wiele sposobow. Swoich nie zdradzaj jednak, małpoludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: To w Brukseli, Madrycie, Goeteborgu, Amsterda 23.06.06, 19:40 allegro.con.brio napisał: > douglasmclloyd napisał: > > > allegro.con.brio napisał: > > > > > douglasmclloyd napisał: > > > > > > > Szukasz partnerki? > > > > > Chciałem cisnąć bananem w twoim kierunku. > > > > Coz, milosc mozna wyznac na wiele sposobow. > Swoich nie zdradzaj jednak, małpoludzie. Nie ma obawy, w przeciwienstwie do ciebie, gustuje w kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio a na końcu: pierd*lec mclloyda douglasa 23.06.06, 19:23 cholerna passa kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Najpierw krolowa, teraz Rolling Stones 23.06.06, 19:25 tja, byli strasznie napaleni na spotkanie z tobą na Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Najpierw krolowa, teraz Rolling Stones 23.06.06, 19:26 loppe napisał: > tja, byli strasznie napaleni na spotkanie z tobą na Bemowie Tak czy inaczej wszystko przez te kacze kupry. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Najpierw krolowa, teraz Rolling Stones 23.06.06, 19:30 douglasmclloyd napisał: > Swietna passa kaczorow trwa: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3437724.html Co to za artysta co łazi po drzewie jak małpa? Odpowiedz Link Zgłoś
bolek-i-lolek To dobrze. To zespół troli, jak z bajek dla dzieci 23.06.06, 19:45 Jak sie to zobaczy na scenie, to można umrzec ze smiechu i niedowierzania. Grupa starych wijących sie troli czy goblinów próbuje udawać The Beatles.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: To dobrze. To zespół troli, jak z bajek dla d 23.06.06, 19:55 bolek-i-lolek napisał: > Jak sie to zobaczy na scenie, to można umrzec ze smiechu i niedowierzania. > Grupa starych wijących sie troli czy goblinów próbuje udawać The Beatles.. :) A ta krolowa taka stara, kto chcialby sie z nia spotykac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bolek-i-lolek Re: To dobrze. To zespół troli, jak z bajek dla d 23.06.06, 20:06 douglasmclloyd napisał: > A ta krolowa taka stara, kto chcialby sie z nia spotykac :) Najwyrazniej chyba ty. Choc twoja sygnaturka wskazuje na to, że jestes homozoofilem: Tutaj taki "douglasmclloyd" pisze co ma na sercu: CHWDK Wstydzi sie i boi sie napisać całe, wiec w stylu kiboli pisze skrót. Oznacza on w wieziennym slangu homoseksualne zgwałcenie kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Richards specjalnie z palmy spadl zeby nie mogli 23.06.06, 22:17 przyjechac ;) Odpowiedz Link Zgłoś