nurni 24.06.06, 11:28 Rzecze Donek wlasnie teraz w TVN24. Chetnym polecam przelaczenie telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nurni Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:30 Deklaruje "zwykle ludzkie wspolczucie" dla Zyty. Praktycznie kazde zdanie jest smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:32 Żałosny pajac... Odpowiedz Link Zgłoś
echo_o Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:40 nurni napisał: > Chetnym polecam przelaczenie telewizora. `````````````````````````````````````````` Miałam akurat włączone TVN 24, ale gdy rozpoczęła się transmisja z wystąpienia Tuska pilot jakoś tak sam poszedł w ruch. Piękny dzień, słońce za oknem. Nie psujmy tego... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczysta Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:41 Tusk to pierwszy pajac III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
logo.vlad Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 25.06.06, 03:32 Raczej ostatni - było trochę przed nim. Ale ci po nim to już z IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:43 nie mozemy dopuscic, zeby "kaci" z PiS wygrali wybory samorzadowe - tak to mniej wiecej brzmi. a SLD milczy. widac teraz, kto bardziej korzysta na sprawie Gilowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:51 michal00 napisał: > nie mozemy dopuscic, zeby "kaci" z PiS wygrali wybory samorzadowe - tak to > mniej wiecej brzmi. a SLD milczy. widac teraz, kto bardziej korzysta na sprawie > > Gilowskiej. Korzysta na dymisji, skorzystałby gdyby dymisji nie było. Czy ktoś ma wątpliwości, że gdyby Marcinkiewicz nie zdymisjonował Zyty dzisiaj Donek potępiałby rządzących za udział w rządzie osób co do ktrórych prokurator lustracyjny wszczął śledztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 25.06.06, 02:34 kataryna.kataryna napisała: > michal00 napisał: > > > nie mozemy dopuscic, zeby "kaci" z PiS wygrali wybory samorzadowe - tak t > o > > mniej wiecej brzmi. a SLD milczy. widac teraz, kto bardziej korzysta na s > prawie > > > > Gilowskiej. > > > > > Korzysta na dymisji, skorzystałby gdyby dymisji nie było. Juz to przerabialismy przy okazji zalow ze Jaroslaw Kaczynski najpierw zlozyl zawiadomienie o falszerstwach w swojej teczce popelnionych w czasach Lesiaka a dopiero potem okazal tak oczekiwana teczke. Co by bylo gdyby ja okazal najpierw? Skoro falszywa to czemu nie zawiadomil prokuratury !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 25.06.06, 02:36 kataryna.kataryna napisała: > Korzysta na dymisji, skorzystałby gdyby dymisji nie było. kataryna.kataryna napisała: > michal00 napisał: > > > nie mozemy dopuscic, zeby "kaci" z PiS wygrali wybory samorzadowe - tak t > o > > mniej wiecej brzmi. a SLD milczy. widac teraz, kto bardziej korzysta na s > prawie > > > > Gilowskiej. > > > > > Korzysta na dymisji, skorzystałby gdyby dymisji nie było. Juz to przerabialismy przy okazji zalow ze Jaroslaw Kaczynski najpierw zlozyl zawiadomienie o falszerstwach w swojej teczce popelnionych w czasach Lesiaka a dopiero potem okazal tak oczekiwana teczke. Co by bylo gdyby ja okazal najpierw? Skoro falszywa to czemu nie zawiadomil prokuratury !!!! I tak z kazdego wydarzenia mozna probowac ugrac cos dla siebie. Pardon, mowias tuskowa nowomowa: "dla milionow Polakow". Oczywiscie najlepiej tych zwyklych czy prostych. Jak w tuskowej bajce. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:46 nurni napisał: > Rzecze Donek wlasnie teraz w TVN24. Ciekawe co zdaniem Donka powinien zrobić Marcinkiewicz z ministrem do którego dobrał się prokurator lustracyjny. Donek jest żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:50 mógł zaczekać,ale w partii obowiązują ustalone standardy moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni za chwile wybory 24.06.06, 11:46 skretarz generalny, skarbnik itd. Trzymam kciuki za Schetyne :) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: za chwile wybory 24.06.06, 11:50 Atmosfera jakby dretwa nieco. Dowcipy Donka najbardziej podobaja sie samemu Donkowi. Czy ja nie jestem zlosliwy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:53 Ciekawa jestem jak sama Zyta przyjmuje te umizgi swoich "przyjaciół" z Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:55 Pewnie widzi, ze robia sobie kampanie wyborcza. Mnie bardziej ciekawi, czy nie podejrzewa, ze to przyjaciele z PO do spolki z Olszewskim ja wkopali. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 12:01 michal00 napisał: > Pewnie widzi, ze robia sobie kampanie wyborcza. Musiałaby być ślepa, żeby tego nie widzieć. Ciekawe natomiast jak się z tym czuje. Czy schroni się za plecami "przyjaciół" jak inni w takich sytuacjach, czy jak do tej pory, okaże się babą z jajami. Mnie bardziej ciekawi, czy nie > podejrzewa, ze to przyjaciele z PO do spolki z Olszewskim ja wkopali. Mnie też to ciekawi. Na pewno nie wkopał jej PiS bo pozbyć się Zyty było bardzo łatwo, przyjmując po prostu jedną z jej licznych dymisji a skandal lustracyjny w rządzie i to co się teraz dzieje to ostatnia rzecz jaką PiSowi trzeba. Za to przyjaciele z Platformy szaleją, z nieba im ta teczka Zyty spadła. Choć już dwa lata temu mieli okazję i potrzebę to z nią wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
czyste.dobro Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 11:56 kataryna.kataryna napisała: > Ciekawa jestem jak sama Zyta przyjmuje te umizgi swoich "przyjaciół" z Platform > y. bardziej istotny jest dla niej kop w tyłek od przyjaciół z Pisu Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Zyta (o ile nie jest w ciemię bita) chyba dawno... 24.06.06, 12:01 ...już sobie zdała sprawę z tego, że w polityce nie ma przyjaciół... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.jesienny Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 24.06.06, 12:02 kataryna.kataryna napisała: > Ciekawa jestem jak sama Zyta przyjmuje te umizgi swoich "przyjaciół" z Platformy. To mądra kobieta. Pewnie przyjmuje je tak, jak na to zasługują. Ohydztwo. Jak można robić sobie kampanię kosztem - podobno "przyjaciółki" :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Jas ociera sie 24.06.06, 12:01 Jas ociera sie o sugestie ze Lech Kaczynski zasluzyl na odsuniecie. Polecam! Polecam ! Polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Jas ociera sie 24.06.06, 12:04 nurni napisał: > Jas ociera sie o sugestie ze Lech Kaczynski zasluzyl na odsuniecie. A mówi za co? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Jas ociera sie 24.06.06, 12:08 kataryna.kataryna napisała: > nurni napisał: > > > Jas ociera sie o sugestie ze Lech Kaczynski zasluzyl na odsuniecie. > > > > > A mówi za co? A za to ze Lech powiedzial ze w tym co mowi Kurski moze byc cos na rzeczy. Jakos tam argumentowal ze to postepek zbrodniczy ze strony Lecha i sprawa ociera sie o impeachment. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Jas ociera sie 24.06.06, 12:14 nurni napisał: > A za to ze Lech powiedzial ze w tym co mowi Kurski moze byc cos na rzeczy. > Jakos tam argumentowal ze to postepek zbrodniczy ze strony Lecha i sprawa > ociera sie o impeachment. Postępkiem zbrodniczym było już wygranie z Donkiem. Za to należy się impeachment. PS. A czy Rokita wygłosił tę formułkę co to obiecywał, że każdą wypowiedź będzie od niej zaczynał? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Jas ociera sie 24.06.06, 12:18 kataryna.kataryna napisała: > nurni napisał: > > > > A za to ze Lech powiedzial ze w tym co mowi Kurski moze byc cos na rzeczy > . > > Jakos tam argumentowal ze to postepek zbrodniczy ze strony Lecha i sprawa > > > ociera sie o impeachment. > > > > > Postępkiem zbrodniczym było już wygranie z Donkiem. Za to należy się impeachmen > t. PIS wygral wulgarna wiekszoscia glosow. To co prawda nie zasluguje na sprawe z kodeksu karnego ale przekresla wymowe wyborow. > PS. A czy Rokita wygłosił tę formułkę co to obiecywał, że każdą wypowiedź będzi > e > od niej zaczynał? On chyba obiecywal ze w Sejmie bedzie od tego zaczynal. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg coś ciekawszego 24.06.06, 12:06 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3439273.html w końcu strategiczny koalicjant i nowi przyjaiele A. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni dogadali sie 24.06.06, 13:05 Jan Maria dogadal sie ze SChetyna. Bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.jesienny Re: dogadali sie 24.06.06, 13:09 nurni napisał: > Jan Maria dogadal sie ze SChetyna. > > Bedzie dobrze :) A buzi też było? Bo jak nie, to się nie liczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: dogadali sie 24.06.06, 13:13 deszcz.jesienny napisała: > nurni napisał: > > > Jan Maria dogadal sie ze SChetyna. > > > > Bedzie dobrze :) > > > A buzi też było? Bo jak nie, to się nie liczy :-) To sa powazni politycy (vide tytul tego watku). Buzi nie bylo. Lista aktualnych przyjaciol Jasia jest krotka: Zyta i Donek. Chwilowo stan jest taki ze Jas nie straszyl Schetyne ze zacznie nazywac go swoim przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.jesienny Re: dogadali sie 24.06.06, 13:22 nurni napisał: > To sa powazni politycy (vide tytul tego watku). > Buzi nie bylo. Oj tak! jak mogła mi ta ich powaga tak zupełnie wylecieć z glowy?!! > Lista aktualnych przyjaciol Jasia jest krotka: Zyta i Donek. > Chwilowo stan jest taki ze Jas nie straszyl Schetyne ze zacznie nazywac go > swoim przyjacielem. To pewnie jedynie do jutra. Potem już zaczną się wzajemnie o siebie troszczyć. Pewnie tak samo, jak Donek i Rokita troszczyli się o swoją przyjaciółkę - krytykując, że już nie jest wierna swoim-ich ideałom. To chyba życzmy im powodzenia w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.jesienny Re: PS 24.06.06, 13:24 Jak to było, bo trochę się pogubilam - "albo ja, albo Schetyna"? Czy już wiadomo od czego teraz będzie rozpoczynał swoje mowy JMR? No bo też nie jestem z tym na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: PS 24.06.06, 13:31 deszcz.jesienny napisała: > Jak to było, bo trochę się pogubilam - "albo ja, albo Schetyna"? Zwyciezylo dobro Ojczyzny. > Czy już wiadomo od czego teraz będzie rozpoczynał swoje mowy JMR? > No bo też nie jestem z tym na bieżąco. Jak zawsze. Od konkretow. Odpowiedz Link Zgłoś
deszcz.jesienny Re: PS 24.06.06, 13:50 nurni napisał: > deszcz.jesienny napisała: > > > Jak to było, bo trochę się pogubilam - "albo ja, albo Schetyna"? > > Zwyciezylo dobro Ojczyzny. > > > Czy już wiadomo od czego teraz będzie rozpoczynał swoje mowy JMR? > > No bo też nie jestem z tym na bieżąco. > > Jak zawsze. Od konkretow. > > Z tego, co piszesz, wynika, że dziś był bardzo ważny dzień dla PO i... dla Ojczyzny. To ja sobie chyba teraz wezmę się za sprzątanie. Oczywiście tylko po to, by moc w skupieniu sobie to wszystko przeanalizować. A na samym końcu docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Super :) 24.06.06, 13:14 nurni napisał: > Jan Maria dogadal sie ze SChetyna. > > Bedzie dobrze :) Na horyzoncie wybory samorządowe. Nie ma czasu na wewnątrzpartyjne roszady. Ojczyzna w potrzebie - trzeba działac :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9823 oboz rzadzacy dokonal egzekucji na sobie 24.06.06, 15:53 poparcie dla PiS od tego momentu będzie lecieć w dół Odpowiedz Link Zgłoś
mamablues Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji na sobie 24.06.06, 17:47 ewa9823 napisała: > poparcie dla PiS od tego momentu będzie lecieć w dół Tak jak leci nieustająco od wyborów - z 27% do ledwo 30%:) Odpowiedz Link Zgłoś
potodno Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji na sobie 27.06.06, 01:46 tia nawet gw sondaze pokazuja co innego wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3444414.html a jak te 19 zagłosuja na PiS to bedzie 50 % Odpowiedz Link Zgłoś
endrju55 "panie Prezesie melduję zdobycie Min. Finansów" 26.06.06, 22:02 meldunek przyjęty ? -- 9 VII 2006 będzie się działo www.youtube.com/watch?v=ni_n--NkK_A&search=poland Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: "panie Prezesie melduję zdobycie Min. Finansó 26.06.06, 22:17 endrju55 napisał: > meldunek przyjęty ? Biedactwo. Za duzo Donka. Odstaw to ziele nawet jesli ci w telewizorze mowia ze jest zaj.ebiste. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 27.06.06, 02:53 jak to dobrze, że jest PO, że jest Tusk, Schetyna, Rokita... dobrze dla SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni scenariusz Palikota 27.06.06, 19:37 read1 napisał: > jak to dobrze, że jest PO, że jest Tusk, Schetyna, Rokita... dobrze dla SLD... Donek ze swym kuriozlanym stwierdzeniem wpisuje sie idealnie w dezyderaty Palikota. Przyszlo Donkowi bronic demokracji gegajac na te sama nute co towarzysze z Trybuna. No ale w koncu demokracja - wazna rzecz. Warto dla jej "obrony" robic z siebie durnia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 27.06.06, 19:49 nurni napisał: > Rzecze Donek wlasnie teraz w TVN24. > > Chetnym polecam przelaczenie telewizora. > Przed chwilą słyszałam Marcinkiewicza: "Pani premier, pani Gilowska. Dziś, jutro zaprasam do rządu. Żeby nie było więcej takiego draństwa." Czy jakoś tak. A kto się dał zmnipulować i zbolałbym głosem obwieszczał, że MUSI Zytę zdymisjonować? Bo GW napisała? Bo jesteśmy tacy strasznie uczciwi i praworządni, że jak GW napisze, to tracimy głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 27.06.06, 19:53 Widać ,że od kurskiego nuki pobierał"nasz" premier. rzygać sie chce na taka obłudę. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: oboz rzadzacy dokonal egzekucji nad Gilowska 27.06.06, 19:54 basia.basia napisała: > nurni napisał: > > > Rzecze Donek wlasnie teraz w TVN24. > > > > Chetnym polecam przelaczenie telewizora. > > > > Przed chwilą słyszałam Marcinkiewicza: > > "Pani premier, pani Gilowska. Dziś, jutro zaprasam do rządu. Żeby nie było > więcej takiego draństwa." Czy jakoś tak. > > A kto się dał zmnipulować i zbolałbym głosem obwieszczał, że MUSI Zytę > zdymisjonować? Bo GW napisała? Bo jesteśmy tacy strasznie uczciwi i praworządni > , > że jak GW napisze, to tracimy głowy? Kto? Tropy prowadza od pierwszego dnia i pierwszej minuty do sedziego Olszewskiego. Dal jakich to powodow donek postanowil podrzucic lewy trop? Glupota (Donka) nie jest zadnym usprawiedliwieniem. Odpowiedz Link Zgłoś