kierownik_klubokawiarni 24.06.06, 19:32 na zjezdzie partii przewodniczacy tak powiedział sluchajac tego nie potrafilem powstrzymac szalenczego smiechu jaki mnie ogarnal jak przyjeliscie slowa przewodniczacego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ostateczna_zniewaga Re: "...ja inteligentny urodziłem siem ..." - A.L 24.06.06, 19:57 Endrju jest niezastapiony to typowy Mistrz Ciętej Riposty potrafi rosmieszyc nawet samobojce, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: "...ja inteligentny urodziłem siem ..." - A.L 24.06.06, 19:59 Dowcipny jest pan przewodniczący nadzwyczaj. I pełen samokrytycyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: "...ja inteligentny urodziłem siem ..." - A.L 24.06.06, 20:03 kierownik_klubokawiarni napisał: > na zjezdzie partii przewodniczacy tak powiedział > sluchajac tego nie potrafilem powstrzymac szalenczego smiechu jaki mnie > ogarnal > > jak przyjeliscie slowa przewodniczacego ? :-) a mniej więcej tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=44138293&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ostateczna_zniewaga Re: "...ja inteligentny urodziłem siem ..." - A.L 24.06.06, 20:11 Heniu zobacz lepiej jeszcze jakies informacje bo cos zle slyszales Lepper o Rokicie powiedzial ze ten sie uczyl inteligencji, a o sobie ze sie inteligentny urodzil taka drobna acz zasadnicza roznica Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: "...ja inteligentny urodziłem siem ..." - A.L 24.06.06, 20:32 Ja auto wontku piglowacki już się pokajałem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=44138293&a=44146197 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - T.Lis o PiSiorkach w TOK FM: „Takiej buty władzy przez 16 lat jeszcze nie było” „Oni wychodzą przed mikrofon i bez zmrużenia oka łżą, łżą, łżą, łżą” „Biel nazywana jest czernią, czerń bielą.” M.Olejnik do szefa Młodzieży Wszechpolskiej: „Czy pana jako poseł ma wpisane kłamstwo w swój zawód.” Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: "...ja inteligentny urodziłem siem ..." - A.L 24.06.06, 21:10 kierownik_klubokawiarni napisał: > na zjezdzie partii przewodniczacy tak powiedział > sluchajac tego nie potrafilem powstrzymac szalenczego smiechu jaki mnie > ogarnal > > jak przyjeliscie slowa przewodniczacego ? =============== Naprawde nie rozumiem, co w tym jest smiesznego ? Pan Lepper niewatpliwie urodzil sie inteligentny i swojej inteligencji dal niewatpliwe dowody. Chocby to, ze wlasnie teraz o nim dyskutujemy. A ze niestety nie mozna sie urodzic z reszta, to raczej tej reszty mu brakuje. Szkoda, ze sie troche nie przylozyl, bo jestem przekonana, ze ma dosc inteligencji, zeby sie wielu rzeczy nauczyc. A w tej wypowiedzi widzialabym tylko rozbrajajaca naiwnosc no i brak oglady towarzyskiej, ktora raczej nie pozwala na tego rodzaj uwystawianie sobie samemu laurek. Moze jednak to pan Lepper ma racje ? Moze ta kindersztuba to przezytek ? Tyle juz zarzucilismy w polskim zyciu politycznym, z przyzwoitoscia na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: "...ja inteligentny urodziłem siem ..." - A.L 24.06.06, 22:41 gat45 napisała: > kierownik_klubokawiarni napisał: > > > na zjezdzie partii przewodniczacy tak powiedział > > sluchajac tego nie potrafilem powstrzymac szalenczego smiechu jaki mnie > > ogarnal > > > > jak przyjeliscie slowa przewodniczacego ? > > =============== > > Naprawde nie rozumiem, co w tym jest smiesznego ? Pan Lepper niewatpliwie > urodzil sie inteligentny i swojej inteligencji dal niewatpliwe dowody. Chocby > to, ze wlasnie teraz o nim dyskutujemy. > > A ze niestety nie mozna sie urodzic z reszta, to raczej tej reszty mu brakuje. > Szkoda, ze sie troche nie przylozyl, bo jestem przekonana, ze ma dosc > inteligencji, zeby sie wielu rzeczy nauczyc. > > A w tej wypowiedzi widzialabym tylko rozbrajajaca naiwnosc no i brak oglady > towarzyskiej, ktora raczej nie pozwala na tego rodzaj uwystawianie sobie samemu > > laurek. Moze jednak to pan Lepper ma racje ? Moze ta kindersztuba to > przezytek ? Tyle juz zarzucilismy w polskim zyciu politycznym, z przyzwoitoscia > > na czele. Zapomnialam dodac, ze wlasnie przez te wrodzona inteligencje pana Leppera mamy sie czego obawiac. Inteligencje mozna spozytkowac na wiele roznych sposobow... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Świetne przemówienie 25.06.06, 00:41 pełne konkretów, odpowiednio skomponowane, wyważone. Leppera nie lubię szcególnie za dwie rzeczy: - dyktaturę w partii - otaczanie się oszustami, miernotami, nazistami oczywiście jedno z drugim raczej się wiąże. Poza tym na tle koalicjantów wręcz błyszczy. Nie tylko wymową i charyzmą, ale i rzeczowością, inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś