Dodaj do ulubionych

inicjatywa uczniowska

27.06.06, 12:39
Inicjatywa Uczniowska organizująca protesty przeciwko ministrowi edukacji
Romanowi Giertychowi zamieszcza na swoje stronie internetowej anarchistyczne
biuletyny. Publikacje pouczają jak np. skonstruować tanio bombę i skutecznie
wybijać szyby - pisze dzisiejszy "Dziennik".

Niedawno bylo glosno ataku na tzw "anarchiste" z Warszawy, jakos wszystkim
umknelo ze "wolnosciowiec" znany byl powszechnie z ksywy "chirurg" , ktora
wziela sie nie od zainteresoania medycyna , a od zamilowanie do poslugiwania
sie nozem w walce z "faszystami" ( a faszysta jak wiadomo jest ten, kogo za
faszyste uzna gazeta wyborcza i jurek owsiak) - moze policja zajelaby sie
wreszcie srodowiskami anarcho-lewackimi i ich politycznymi protektorami
zamiast scigac wytwory wyobrazni rabina Schudricha

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3445112.html
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus podziekujcie MC za poinformowanie Dziennika :) 27.06.06, 12:45
      ale swoja droga mogli powiedziec kto jest I tepicielem lewactwa w RP :)

uklonow nie trzeba ale byloby milo :)
      • ratatatam Re: podziekujcie MC za poinformowanie Dziennika : 27.06.06, 12:56
        prawdziwy tepiciel lewactwa zajalby sie prawdziwymi i skutecznymi promotorami
        tego g*wna czyli np jurkiem owsiakiem - zajmij sie nim to ci podziekuje ;]
        • marcus_crassus Jurek Owsiak mi nie przeszkadza 27.06.06, 12:58
          • marcus_crassus chyba ze podasz skuteczne argumenty przeciwko 27.06.06, 12:59
            wtedy Jurka Owsiaka zalatwie. Ale na razie nie widze podstaw. To ze walczy z
            radiomaryjnymi i naszodziennikowcami nie sprawia ze jest moim wrogiem :)

To nie moja wojna :P
            • ratatatam Re: chyba ze podasz skuteczne argumenty przeciwko 27.06.06, 13:03
              a to, ze popiera potencjalnych terrorystow wywodzacych sie z anarcho-lewackich
              grup tez ci nie przeszkadza ? to poza wsparciem propagandowym , jakiego j.o.
              im udziela , zainteresuj sie struktura i kulisami szkolenia "pokojowego
              patrolu" ;]
              • pandada a dlaczego ma nie wspierać? /bt 27.06.06, 13:04

• ratatatam slusznie niech wspiera 27.06.06, 13:06
                  niech zaczna produkowac bomby z trotylem, C4 albo z semtexem zamiast z farba..
                  • marcus_crassus Nasze koncepcje lewactwa znacznie sie roznia 27.06.06, 13:15
                    Dla mnie lewactwem nie jest kazdy kto nie ma ochoty biegac w niedziele do
                    koscioka, sluchac porad ojca Rydza i ciupciac sie bez gumki.

Jestem liberalnym i europejskim tepicielem lewactwa. A nie kundelkiem
                    spuszczonym z redakcji Najwyzszego Czasu
                    • ratatatam ciekawe czy rownie rozne mamy koncepcje terroryzmu 27.06.06, 13:17
                      i bardzo prosze nie mieszac mnie do rydzykowcow...
                      • marcus_crassus niewazne. dzis nie ma klotni 27.06.06, 13:23
                        idzie na pierwszej stronie wyborczej

wyslalem tez list do LPR zeby to sprawdzili i wyslali Giertychowi :)

Po raz pierwszy ciesze sie ze pomagam LPR-owcom :))

Czuje sie jak maly hero :) No - bez przesady. Ale to ja zaczalem ta
                        zawieruche :)

Yuppi :)
                        • pandada liberał od Giertycha :p 27.06.06, 13:28
                          ciekawe, czy IU robiła jakąś akcję w stylu MW z obrzucaniem kogoś kamolami.
      • pandada jak to mówią prawicowcy - konfident 27.06.06, 13:03
        teraz każdy bazgroł sprejem będziesz dokumentował?
        • obraza.uczuc.religijnych Marcus_fallus ściemnia. 27.06.06, 13:05
          Nic nie wysyłał bo walczy aktualnie w Iraku o Pokój i Demokrację z faszyzmem
          islamskim.
          • marcus_crassus eee...to jedna z mniej waznych skarg :) 27.06.06, 13:11
            Zawsze cieszy jednakowo :) Choc np jedna z fajniejszych skarg byla zupelnie z
            innej strony - bo na Michalkiewicza do interii :)
            • obraza.uczuc.religijnych Widzę że nieźle się bawicie w Iraku, 27.06.06, 13:16
              okupanci.
    • acho Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 12:45
      Więcej na ten temat (i ciekawa dyskusja z jednym z "lewaków"):
      tinyurl.com/mf6w6
      Swoją drogą - bomba a bomba z farbą to jednak różnica. Chociaż i jedno i drugie bez sensu.
    • s.k.i.n kolego! byłem pierwszy z tym tematem! 27.06.06, 12:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=44276019
      • ratatatam ale ja jestem starszy :DDDD 27.06.06, 12:48
        zreszta argumentow przeciwko tym bydlakom wystarczy mi na dwa watki :P
        • s.k.i.n Re: ale ja jestem starszy :DDDD 27.06.06, 12:49
          a ile masz lat?
          • ratatatam Re: ale ja jestem starszy :DDDD 27.06.06, 12:53
            osiemdziesiat osiem
            • s.k.i.n to ty jesteś młodszy ode mnie o całe 10 lat! 27.06.06, 13:07
    • karlin Mają za mało zajęć w szkołach? 27.06.06, 13:08
      Kto odpowiada za wpuszczenie tej gó..aterii do prosektorium politycznych haseł
      i pojęć?

Szczucie dzieciarni zawsze prowadzi do przestępstw (gó..arstwo dość długo ma
      kłopoty z zauważeniem realności swoich czynów), ale w świecie w którym rozdaje
      się kałachy małolatom, niektórzy mogą się poczuć niedowartościowani.
      • ratatatam "przystanek Woodstock" trzeba czesciej organizowac 27.06.06, 13:10
        i bedzie OK
        • obraza.uczuc.religijnych Raz na rok wystarcza żeby was do szału doprowadzić 27.06.06, 13:18
          miernoty.
          • ratatatam nie "nas " 27.06.06, 13:19
            ja tam nie jezdze
            ;]
            • obraza.uczuc.religijnych I dobrze. takich tam nie potrzebują. 27.06.06, 13:29

• karlin "Przystanek Woodstock".... 27.06.06, 13:22
          Niech jadą. Może w tym roku będzie jakas obniżka cen towaru?
          • ratatatam Re: "Przystanek Woodstock".... 27.06.06, 13:23
            lato mamy cieple i wilgotne moze cos rodzimego wyrosnie do tego czasu...
            • karlin Re: "Przystanek Woodstock".... 27.06.06, 13:24
              Grzybki?

Ujrzą Owsika Wniebowzięcie.
              • ratatatam Re: "Przystanek Woodstock".... 27.06.06, 13:31
                nieeee oczyma wyobrazni widze zielone, az po horyzont pola konopi -a wiesz, ze
                ta antyfaszystowska Inicjatywa Uczniowska domaga sie legalizacji narkotykow?
                • obraza.uczuc.religijnych Domaga się jak każdy zdroworozsądkowo myslący 27.06.06, 13:35
                  człowiek.
                  • ratatatam czyli np ty ... 27.06.06, 13:37
                    jak to dobrze ze zdroworozsadkowi zwolennicy propagowania narkomanii ciagle
                    stanowia mikroskopijny margines
                    • obraza.uczuc.religijnych Mylisz się co do liczebności. 27.06.06, 13:39
                      Nie ma mowy o żadnym propagowaniu tylko o możliwości wyboru.
                      • ratatatam Re: Mylisz się co do liczebności. 27.06.06, 13:43
                        ciekawe co bedzie jak ktos zażada wolnosci wyboru ruchomego celu w okolicach
                        warszawskiej synagogi - tez uznasz to za przejaw zdroworozsadkowego myslenia i
                        prawa wolnosci wyboru?
                        • obraza.uczuc.religijnych I tak o to zeszliśmy na właściwy wątek. 27.06.06, 13:45
                          Czy wy macie we łbach jeden schemat? Schemat żydowski.
                          • ratatatam Re: I tak o to zeszliśmy na właściwy wątek. 27.06.06, 13:48
                            "wy" za to nie macie we lbach nic, oprocz pomietej gazety wyborczej
                            • obraza.uczuc.religijnych Na szczęście wyborcza pisze o innych sprawach. 27.06.06, 13:53
                              Żydzi nie zajęli ich tematyki w 100% (może w 60%) tak jak to jest z wami.
      • obraza.uczuc.religijnych Maja mało bo im Kaziu rok szkolny skrócił. 27.06.06, 13:30

• wlodzimierz.ilicz Oboje jesteści siebie warci 27.06.06, 13:32
      W źródle chodziło o bombę z farbą (pusta żarówka) a nie bombę z materiałem
      wybuchowym.
      Choć i to jest naganne.
      Giertycha trzeba usunąc drogą wotum nieufności wobec ministra w sejmie.
      • ratatatam Re: Oboje jesteści siebie warci 27.06.06, 13:35
        to idz do Sejmu i go usun...
        • wlodzimierz.ilicz Tak czy owak długo ten debil nie pobędzie. 27.06.06, 13:42
          Kaczory wkrótce się zorientują, że z tym typem nic się nie udaje.
          Albo Lepper nie dostanie swoich posad i wystapi z koalicji licząc na nowe
          wybory.
          I wtedy Giertych poleci.
    • capitalissimus Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 13:33
      ta cała, pożal się boże, 'inicjatywa' to lewicowa wersja młodzieży
      wszechpolskiej. i tu i tu rodzice poniesli porażkę na gruncie wychowawczym.
      • obraza.uczuc.religijnych Ale co oni takiego robią? 27.06.06, 13:35

• capitalissimus Re: Ale co oni takiego robią? 27.06.06, 13:38
          z tego co słyszałem w tvn24 popierają akcje chuligańskie (obrzucanie farbą
          restauracji, wybijanie szyb itp.)
          • obraza.uczuc.religijnych Widać są bardzo skuteczni w tym co robią 27.06.06, 13:40
            skoro o takich wypadkach nic nie wiadomo. No ale postraszyć zawsze można a
            łatka terrorysty wygląda najładniej.
            • capitalissimus Re: Widać są bardzo skuteczni w tym co robią 27.06.06, 13:52
              już samo zamieszczanie takich treści na stronie internetowej jest niepoprawne.
              nie powinni tego robić. nie powinni nawoływać do takich akcji. niczym się
              wówczas nie różnią od ich przeciwników z mw.
              • obraza.uczuc.religijnych No niestety. Dochodzi do coraz większej 27.06.06, 14:05
                radykalizacji.
        • reakcjonista1 protestują, nie podoba im sie minister 27.06.06, 13:41
          ich prawo, nie musi sie podobać ale juz sama nazwa Inicjatywa Uczniowska jest
          myląca dla opinii publicznej, niewielu zdaje sobie sprawę, ze te dzieciaki to
          lewicująca dosc mocno mlodzież (oby z tego wyrośli). Protesty przeciw
          Giertychowi to w zdecydowanej mierze protesty lewicy a nie uczniów, choć wsród
          tej lewicy uczniów nie brakuje.
    • rekontra sto razy bardziej wolę wszechpolaków od 27.06.06, 13:34

od anarchistów czy pacyfistów sterowanych z Moskwy

ps. a może i 101 razy bardziej, podzieliłem z dokładnością do jednego miejsca
      po przecinku
      • obraza.uczuc.religijnych Nie dziwię się. 27.06.06, 13:36
        Weszpolska nie bawi się jakimis farbami tylko rzuca kamieniami. Są
        skuteczniejsi można powiedzieć.
        • ratatatam "Giertych do wora , a wor do jeziora" 27.06.06, 13:39
          hasla wzywajace do zabojstwa, instrukcje dla terrorystow , nawolywanie do
          zamieszek - trzeba czegos wiecej? co sie musi stac zeby wreszcie ktos zareagowal
          odpowiednio na dzialania anarcho-lewackich bandytow ?
          • obraza.uczuc.religijnych Jakich terrorystów? 27.06.06, 13:41
            Jakie nawoływanie do zabójstwa? Kto odpowie za "Znajdzie się lina na głowę
            Olina"?
            • ratatatam Re: Jakich terrorystów? 27.06.06, 13:46
              obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Jakie nawoływanie do zabójstwa? Kto odpowie za "Znajdzie się lina na głowę
              > Olina"?

nie wiem kto, idz go szukaj jesli to cie interesuje - wiem natomiast kto
              nawolywal publicznie do zabojstwa Giertycha
              • obraza.uczuc.religijnych Nawoływanie do zabójstwa.. 27.06.06, 13:47
                naprawdę świetne.
          • pandada jak się bawi młodzież "patriotyczna". 27.06.06, 13:54
            www.nigdywiecej.prh.pl/katalog/spis.php
            chyba trzeba to przypomnieć.

Ja dostałem i od nazioli (szedłem po niewłaściwej ulicy w niewłaściwym czasie - centrum Łodzi, około południa, sobota) i od punków (broniłem kuzyna-skina).
      • reakcjonista1 Re: sto razy bardziej wolę wszechpolaków od 27.06.06, 13:43
        Oj tak, ja równiez - z tymi lewakami z IU i partyjek lewicowych w rodzaju PD nie
        ma dyskusji - ci demokratofaszole zakrzyczą cie na amen... z Wszechpolakiem jest
        przynajmniej jakas wymiana poglądów ;-))
        • obraza.uczuc.religijnych Wymaina nie na Bomby z Farbą 27.06.06, 13:45
          ale na kamienie.
          • reakcjonista1 Eetam ,bredzisz znowu kolego :)) 27.06.06, 13:52
            polecam brać informacje ze źródłą a nie z GW.
            • obraza.uczuc.religijnych U jakiego źródła? 27.06.06, 13:53

• reakcjonista1 A u ciebie w regionie nie ma MW? 27.06.06, 13:58

• obraza.uczuc.religijnych Myślisz że powiedzą mi prawdę? 27.06.06, 14:01

• reakcjonista1 Re: Myślisz że powiedzą mi prawdę? 27.06.06, 14:24
                    Jeśli masz trochę inteligencji sam wyciagniesz wnioski :)
                    Bazowanie li tylko na informacjach z GW jest raczej niewskazane gdy czlowiek
                    pragnie byc dobrze poinformowany...
                    • ratatatam Re: Myślisz że powiedzą mi prawdę? 27.06.06, 16:06
                      niektorym chodzi o ty by byc poinformowanym nie tyle dobrze , co slusznie :]
                    • obraza.uczuc.religijnych Ja nie bazuję na informacjacj giewu. 27.06.06, 16:07
                      Kiedyś tu na forum wiewiórzasta wspominała jak na jakiejś manifie dostała
                      kamieniem. Ale pewnie ona nie jest wiarygodna w przeciwieństwie do MW.
                      • ratatatam Re: Ja nie bazuję na informacjacj giewu. 27.06.06, 16:20
                        no to mozemy sobie urzadzic licytacje kto wie wiecej na temat ekscesow ,
                        ktorych autorami sa ekstremisci z jednej lub z drugiej strony - ( zaloze sie ze
                        wygram :P ) ale chodzi tu o cos innego: dlaczego ekstremizm lewacki znajduje
                        tak latwo usprawiedliwienie w pewnych "opiniotworczych " kregach , dlaczego moze
                        liczyc na przychylnosc mediow, znanych artystow, popularnych piosenkarzy ?
                        dlaczego ekstremizmowi lewackiemu poblaza sie? dlaczego nie pisze sie o
                        zabojstwach i napadach dokonywanych przez bydlakow z pod znaku czerwonej gwiazy
                        ? jesli mozna bylo dokonac aresztowan w zwiazku ze slynna strona internetowa
                        gdzie neofaszysci podali adresy i nazwiska roznych ludzi dlaczego nie mozna
                        rownei ostro i skutecznie spacyfikwac ekstremistow lewackich ,ktorzy wcale nie
                        sa mniej grozni - a w warunkach polskich sa nawet znacznie grozniejsi -
                        dlaczego nikt nie likwiduje anarcho-lewackich stron w internecie na ktorych
                        jawnie nawoluje sie do przestepstw ? skad sie biora te podwojne standardy??
                        gowniarz w koszulce ze swatyka wywolalby na ulicy niezle zamieszanie - bandy
                        gnojkow paradujacych z czerwonymi gwiazadami, sierpem i mlotem albo ryjem che
                        guevary sa na porzadku dziennym ! mozna nawet zobaczyc znanych prezenterow w
                        TV obnoszacych sie z takimi symbolami - i w tym kontekscie slychac tylko ciagly
                        jazgot o zagrozeniu "faszyzmem" - radzilbym przyjrzec sie tym jazgoczacm, czy
                        swoim szczekaniem nie staraja sie przypadkiem odwracac uwagi od wlasnej
                        przestepczej dzialalnosci
                        • obraza.uczuc.religijnych No to chciałbym się dowiedzieć o tych ekscesach. 28.06.06, 14:11
                          Dlaczegóż to w "warunkach polskich" lewactwo jest wyjątkowo niebezpieczne?
                          Na zachodzie używa się symboli bo to pewna tęsknota za tym czego ci ludzie nie
                          przeżyli. U nas-bo wielu ludzi wspomina te czasy z sentymentem, bez brania pod
                          uwagę namolnej prawackiej propagandy o np. nie wiadomo jakiej liczbie ofiar PRL
                          (kity o "powstańcach" poznońskich z 56") i całego systemu. W dodatku każdy
                          rozsądny człowiek ma przynajmniej pewien etap w życiu w którym myślał lewicowo.
                          Za to być faszystą lub nazistą każdy przyjmuje sobie za ujmę na honorze bo to
                          ten sposób u samych źródeł w imię siły państwa lub abstrakcyjnego narodu pcha
                          się ludziom w każdą dziedzinę życia. Dlatego te ruchy wywołują wstręt natomiast
                          lewackość daje nadzieję na równość.
    • kataryna.kataryna Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 13:38
      Nareszcie się skończy udawanie, że IU to normalna młodzież a to co robią to
      społeczeństwo obywatelskie w działaniu. Porady jak wybijać szyby. A Gazeta
      pieje z zachwytu:

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1715307,49623.html?skan=3416564
      • ratatatam Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 13:41
        bylu juz porady jak sie pozbyc Giertycha ( "do wora...") i jakos "awtorytety" i
        "srodowiska" uznaly to jedynie za dobry zart w stylu olgi lipinskiej
      • obraza.uczuc.religijnych Rany! Co za okropność! 27.06.06, 13:44
        Wybijać szyby. Nie wspominajmy już o śmiertelnie niebezpiecznych Bombach z
        Farbą!
        • karlin Siądziesz przy oknie, które wybiją twoi kumple z 27.06.06, 13:54
          IU?
          • obraza.uczuc.religijnych A jakiś np. McDonald jest czynny o 3 w nocy? 27.06.06, 13:56

• pandada MW i nopowcy to normalna młodzież? 27.06.06, 13:53
        Nie słyszałem o żadnej przestępczej, brutalnej akcji IU.
        • reakcjonista1 MW i NOP to rózne organizacje 27.06.06, 13:55
          i wiele je rózni, radze zaopatrywac sie w informacje u źródła a nie w GW.
          • pandada oczywiście, że się różnią - taktyką 27.06.06, 14:09
            i co jakiś czas się na siebie obrażają, jedni na drugich napuszczają policję, bo konkurują.

Obie prawicowe organizacja mają na koncie czyny chuligańskie (NOP więcej), a nawet gorsze (np. wszechpolacy z Olsztyna oblali kwasem jakąś dziewczynę z innej prawicowej organizacji, za to, że tamci "podlizują się Żydom")
    • t-800 Komunofaszyści, pseudodemokraci (pl) /bt,. 27.06.06, 13:40

• obraza.uczuc.religijnych "bomby z farbą" a nie pluralistyczne kamienie. 27.06.06, 13:43

• ratatatam jeszcze raz przypominam historie "chirurga" 27.06.06, 13:54
          "ofiary faszystowskiego terrorystycznego napadu" "anarchistycznego aktywisty"
          "wolnosciowca" , ktorego aktywnosc polegala glownie na operowaniu nozem , w
          okolicach serca napotkanych ludzi , ktorzy mu sie nie spodobali ( "kapitalisci"?
          "faszysci"? "burzuje" ? " katolicy" ?)z taka wprawa ze zyskal ksywe " chirurg"
          wiec przestan juz p*lic glupoty
          • obraza.uczuc.religijnych Czy tego terrorystę, 27.06.06, 14:00
            po tym jak został zraniony i umieszczony w szpitalu, odwiedzały w tej sprawie
            organa ścigania?
          • pandada masz na to jakieś dowody? 27.06.06, 14:11
            zgłoszenia na policję?

Nożownikiem jest ten, którego za takiego uznają naziści?
            • ratatatam Re: masz na to jakieś dowody? 27.06.06, 14:17
              nozownikiem jest ten, kto dokonuje napadow z uzyciem noza.
              a ten biedaczek/"wolnosciowiec" aka "chirurg" ( ksywe dali mu jego koledzy w
              dowod uznania, a nie "nazisci" ) - jesli sie nie myle - ma juz na swoim koncie
              jakis wyrok z tego powodu.
              • pandada no i co z tego? 27.06.06, 14:21
                dlatego twoi koledzy mają prawo pozbawić go życia?

Czy on kogoś atakował, czy też został napadnięty z zasadzki? Broń dalekj nazistów i pokazuj czym jesteś.
                • ratatatam Re: no i co z tego? 27.06.06, 14:27
                  "moi koledzy" dobre ! ROTFL
                  przestan pieprzyc, wez sie do ksiazek , rzadziej sluchaj jurka owsiaka i
                  czasami przeczytaj cos jeszcze oprocz gazety wyborczej
                  • pandada pochwalasz napady na ludzi? 27.06.06, 14:32
                    próby zabójstwa?

Wygląda na to, ze tak. I o co ci chodzi z książkami? Czy w nich jest odpowiedź dlaczego można napadać na kogoś o ksywie "Chirurg"?
                    • ratatatam Re: pochwalasz napady na ludzi? 27.06.06, 14:37
                      - poszukaj , moze znajdziesz odpowiedz dlaczego nie powinno stosowac sie
                      podwojnych standartow do oceny podobnych wydarzen

-ja pochwalam napady na kogos o ksywie "chirurg" , a ty pochwalasz zbrodniczy
                      totalitaryzm i masowe mordy w wykonaniu swiatowego lewactwa poczawszu od
                      lewicowych rezimow, a na lewackich grupach terrorystycznych konczac.
                      sorry ale nie chce mi sie z toba gadac - moze za pare lat jak podrosniesz
                      • pandada Re: pochwalasz napady na ludzi? 27.06.06, 14:44
                        > -ja pochwalam napady na kogos o ksywie "chirurg" , a ty pochwalasz zbrodniczy
                        > totalitaryzm i masowe mordy w wykonaniu swiatowego lewactwa poczawszu od
                        > lewicowych rezimow, a na lewackich grupach terrorystycznych konczac.
                        > sorry ale nie chce mi sie z toba gadac - moze za pare lat jak podrosniesz

napisałem tu 8000 postów. Albo wskaż podstawy swego pierdzielenia, albo to odszczekaj, nasito, chwalco morderców!
              • s.k.i.n Re: masz na to jakieś dowody? 27.06.06, 14:28
                chirurg dostał za swoje bo parę dni wczesniej zrobił to samo wobec jednego z
                naszych ale wtedy media o tym milczały
                • pandada uważasz, że można mordować ludzi? 27.06.06, 14:33
                  zgłosiliście to na policję?

www.nigdywiecej.prh.pl/katalog/spis.php
                  Dopisz, jeśli czegoś tam brakuje.
    • haen1950 Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 13:43
      Idealny tekst dla nedznej, szkopskiej, gazety napuszczajacej na siebie Polaków.
      Idealny wręcz przykład pisowskiej współpracy ze Springerem.
      Potrzeba teraz paru skazanych uczniów, żeby rozróba na uczelniach i w szkołach
      wróciła pełną parą.
      Oczywiście Giertychowi to na rekę, bez pacyfikacji szkół nie wyobraza sobie
      dalszego ministrowania w tym rzadzie. Ale sie myli. Spuscimy te faszystowskie
      ścierwo do pisuaru jeszcze zanim wyrzadza niepowetowane szkody państwu.
    • kika113 Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 13:45
      Widziałam ich ostatnią procesję w Wawie. Zapamiętałam raźno maszerujących
      członków partii z czerwonymi sztandarami (a na nich sierp i młot) pod hasłem
      Komuistyczna Partia Polski, na platformie jechało kilku anarchistów, a
      dziewczyna przez megafon nawoływała do takiego buntu jak w Paryżu. Anarchiści i
      wszelkiej maści folklor polityczny nagłaśniany przez GW.
      • obraza.uczuc.religijnych Okropieństwo! Powinno się tego zabronić! 27.06.06, 13:46
        kika tego oglądać nie chce!
        • kika113 Re: Okropieństwo! Powinno się tego zabronić! 27.06.06, 13:48
          Mogę tą żenadę obejrzeć ale żeby nadawać tym psycjholkom takie znaczenie, to
          przesada.
          • obraza.uczuc.religijnych I słusznie. 27.06.06, 13:51

• reakcjonista1 Absolutnie nie wolno! 27.06.06, 13:54
          cyrk za darmo dla wszystkich :)))
          • obraza.uczuc.religijnych Takie cyrki powinny być dopuszczone zawsze. 27.06.06, 13:55

• reakcjonista1 Absolutnie 27.06.06, 13:59
              darmowy cyrk... powinni to opodatkować!!
              • obraza.uczuc.religijnych Powinni sprzedawać bilety. 27.06.06, 14:08
                A teraz żegnam, mam obiad na mieście. Mam nadzieję że nie dostanę Bombą z Farba.
                • p.smerf Re: Powinni sprzedawać bilety. 27.06.06, 14:12
                  Jeśli nie będziesz przechodził pod ministerstwem edukacji lub kuratorium, to
                  raczej bez obaw.
    • ratatatam "buntownik" 27.06.06, 14:24
      www.iu.bzzz.net/buntownik.html
      no to sobie poczytajcie ...
      licze na to, ze policja bedzie rownie szybka i sprawna jak byla wowczas gdy z
      pomoca administracji portalu GW ustala moj adres domowy ;]
      • pandada ty cpochwalasz mordowanie ludzi 27.06.06, 14:34
        oni rzucanie farbą

jest rożnica?
        • ratatatam turlaj wrotki 27.06.06, 14:38
          naucz sie czytac albo rozumiec czytane teksty albo idz do psychiatry
          • pandada napisz na temat 27.06.06, 14:41
            czy skini zrobili słusznie, że próbowali zamordować człowieka?
          • pandada Nie odpowiadaj nazisto 27.06.06, 14:53
            rezygnuję z ciebie
    • venus99 Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 14:29
      Giertych to stupajka.
      tępy jak carski żandarm.
      • ratatatam Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 14:32
        i dlatego trzeba go "do wora, a wor do jeziora" nie ?
        zapomnialem, ze w tym kraju madrzy sa jedynie ideologiczni prowodyrzy i
        protektorzy tych gowniarzy wykarmionych lewackimi sloganami
    • jan.kowalski.1960 Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 14:32
      nobravery.cf.huffingtonpost.com/
    • ratatatam prokuratura zajmie sie inicjatywa "uczniowska" 27.06.06, 15:10
      i o to chodzi ! dobrze by bylo gdyby prokurator zajal sie jeszcze prawdziwymi
      inicjatorami "inicjatywy"

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3445164.html
    • goniacy.pielegniarz Re: inicjatywa uczniowska 27.06.06, 16:33
      www.iukrakow.fora.pl/viewtopic.php?t=41
      :))

A poza tym można obejrzeć galerię z różnych demonstracji. Tytuły mówią same za
      siebie:)

iu.bzzz.net/grupy/krakow/galeria.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka