obraza.uczuc.religijnych 04.07.06, 13:34 Bo ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowytor3 [...] 04.07.06, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To ty Kałczyński jesteś? 04.07.06, 13:43 Chyba że to jakiś wirus w prawacko-nacjonalistycznym obozie... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ja też nie 04.07.06, 13:40 Mam za to nadzieję, że do pewnych ludzi dotrze, że czas się opamiętać bo cały świat się już śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja też nie! 04.07.06, 13:45 A niby to dlaczego niszowa gazeta ma decydować o plskiej polityce zagranicznej. A jak prezydent nie umie utrzymać kału, to niech zrezygnuje! M. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus [...] 04.07.06, 13:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: No właśnie. 04.07.06, 14:01 scoutek napisała: > pewnie ze nie musisz > wylacznie plujesz Ktos kto glosi pochwale komunizmu-m postkomunizmu jest wart tylko spluniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: No właśnie. 04.07.06, 14:12 scoutek napisała: > a z toba nawet nie warto rozmawiac. Wiec pal zeluwy i na zebranie partyjne wymarsz. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kto poczuł sie obrażony artykułem w Tageszeit 04.07.06, 14:05 Ci, którzy mają kompleks niższości... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nautilus.pompilius Re: Kto poczuł sie obrażony artykułem w Tageszeit 04.07.06, 14:12 Nie mój prezydent, to i osobiście mnie to nie dotknęło. W ramach odwetu niech Nasz Dziennik napisze, że kanclerz Merkel jest lesbijką i lubi seks ze zwierzętami, będziemy kwita. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n nazwali nas złodziejaszkami... 04.07.06, 14:19 widać za mało im mordy tym szwabom obiłem na mundialu Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n przeciez to Niemcy okradły nas w czasie II wojny ś 04.07.06, 14:24 my tylko żeśmy odbierali to co nam się słusznie należało Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Skoro jestem Polakiem (niestety) 04.07.06, 14:52 to mam to w naturze. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Niemcy to rasisci 04.07.06, 15:05 obraza.uczuc.religijnych napisał: > to mam to w naturze. Nie wierze ci. Czy w Bundesrepublik Deutschland nie ma wiezien ?? Jesli sa, to kto tam siedzi, Zydzi, Arabowie, Japonczycy ??? Dla mnie ta wypowiedz jest przejawem rasizmu ktory Niemcy wysysja z mlekiem swojej matki do wszystkiego co nie jest germanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Wg polactwa 04.07.06, 15:14 Francuzi to tchórze. To przejaw rasizmu ze strony słowian. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus czy Niemiec to kanibal ? 04.07.06, 16:29 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Francuzi to tchórze. To przejaw rasizmu ze strony słowian. Moze bedziesz trzymal sie ad rem czyli Polakow i Niemcow. Inaczej skonczymy na Eskimosach. Ja opieram sie na faktach a nie pomowieniach - a Szkoci to skapcy. Teraz na moje pytanie w tytule odpowiadam TAK. Kaczynski nie jest idealem to jest pewnik ale nie ma powiazan np. z terorystami tak jak Joschka Fischer. Nie zostal skazany za korupcje tak jak Helmut Kohl. I mozna w ten sposob wiele napisac o obydwu narodach. Jednak pozwole sobie zapytac czemu to ma sluzyc ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kohl nie mial swojego prokuratora z niszczarka 04.07.06, 17:59 Kaczynski ma.Ma rowniez wszystkie kwity i "rzeczoznawcow" w rodzaju Necela ktorzy potwierdza ze jego teczka to falszywka(jedyna falszywka od Atlantyku do Uralu. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze to nie mój prezydent, więc artykuł nie mógł mnie 04.07.06, 14:24 obrazić. Zresztą wcale tak osto po nim nie pojechali Odpowiedz Link Zgłoś
agata1120 Re: Kto poczuł sie obrażony artykułem w Tageszeit 04.07.06, 14:58 W tym artykule obrazono tylko i wylacznie Marszalka Pilsudskiego, gdyz porownano go z Kaczynskimi. Swiadczy to o kompletnej ignorancji piszacych, ale czy trzeba sie przejmowac artykulem w jakies niewaznej niemieckiej gazecie. Paranoja. Gdyby administracja Busha brala sobie do serca wszystkie obrazliwe artykuly, to Bush nigdzie by nie podrozowal. Slano by tylko noty protestacyjne 24 godziny na dobe. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Kto poczuł sie obrażony artykułem w Tageszeit 04.07.06, 15:22 czy prawda może obrażać?? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Kto poczuł sie obrażony artykułem w Tageszeit 04.07.06, 15:44 ja tez nie . ten artykul trafnie opisuje to czego sie wstydzimy w Polsce czyli prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Kto poczuł sie obrażony artykułem w Tageszeit 04.07.06, 16:06 Kto się poczuł obrażony, niech pozwie redakcję do sądu. Będziemy kibicować - choćby po to by się przekonać, czy niemieckie sądownictwo też jest chore i przeżart przez ukłąd. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby co ty mowisz o rydzykowym preziu,kleszko z RM ?! 04.07.06, 16:14 Pogoni cie Rydzyk do klasztoru za obrazanie glowy Pomrocznianskiego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Prezydent nie poczuł sie obrażonym.Taką maskę 04.07.06, 16:19 starają się nałożyć Kaczyńskiemu, nieprzychylne polityce PiS-u, media urbano- michnikowo spowinowacone. Odpowiedz Link Zgłoś
gorby strach cie oblecial,kleszko.Dlatego sie wykrecasz 04.07.06, 16:31 Michnikiem i Urbanem, starym rydzykowym zwyczajem. Napisz mi kto oprocz rydzakowych mediow mowi dobrze o preziu Pomrocznej ? O ile wiem ani Michnik ani Urban nie maja swoich gazet za granica. Nie osmieszaj sie wiec swoja prymitywna propaganda; Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: strach cie oblecial,kleszko.Dlatego sie wykre 04.07.06, 16:37 Obaj wydają swoje gazety za granicą, obaj maja ,dzięki mocodawcom,wielkie wpływu na rynku wydawniczym i obaj należą do frontu zwalczajacego polskośc NIEROZERWALNIE zwiazaną z katolicyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A ja tak bo jest to generalnie tekst antypolski. 04.07.06, 16:18 Kaczor tam jest tylko wtretem. Natomiast najwazniejsze w tym tekscie to niemiecki rewanzyzm na zasadzie trzeba skonczyc z przepraszaniem za II Wojne Swiatowa, a w ogole nam (Niemcom) naleza sie odszkodowania za II WS itp. bzdury. Sadze, ze jakby jakikolwiek inny prezydent RP tez stawial twardo sprawe Muzeum przeciwko Wypedzeniom, Powiernictwa Pruskiego i odszkodowan za II WS tez doczekalby sie takiego tekstu. A ogolnie sadzac ze stylu i poziomu tekstu ten caly TAZ to jakas ichnia odmiana NIE .... Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ja, ten pan, tamta pani 04.07.06, 16:43 i reklamodawcy (branża erotyczna głównie) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A kto, tak serio mówiąc, finansuje NIE? 04.07.06, 18:05 Miedzy innymi ja finansuje wtedy kiedy nie moge kupic "Gazety Wyborczej",bo jak za komuny "nie dowiezli" i kupuje "NIE".Wtedy pare groszy wpada do Urbanowej kieszeni.Oczywiscie kosztem proboszcza ktoremu tych samych groszy nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: A ja tak bo jest to generalnie tekst antypols 04.07.06, 16:24 frank_drebin napisał: > A ogolnie sadzac ze stylu i poziomu tekstu ten > caly TAZ to jakas ichnia odmiana NIE .... He he he. Poproś kogoś o przetłumaczenie: "Das Selbstverständnis der taz ist in §2 des Redaktionsstatuts festgehalten: Die taz engagiert sich für eine kritische Öffentlichkeit. Sie tritt ein für die Verteidigung und Entwicklung der Menschenrechte und artikuliert insbesondere die Stimmen, die gegenüber den politisch Mächtigen kein Gehör finden. Die taz wendet sich gegen jede Form von Diskriminierung. Für die Redaktion ist Freiheit die Freiheit der Andersdenkenden, entscheidet sich Demokratie an den demokratischen Rechten jedes einzelnen Menschen. Die Zeitung ist der wahrheitsgetreuen Berichterstattung verpflichtet... Die Redaktion weist jede Einflussnahme, jeden Druck seitens einzelner Personen, politischer Parteien, ökonomisch, religiös oder ideologisch orientierter Gruppen zurück. ... In der Überzeugung, dass aus deutscher und auch aus europäischer Sicht allein die Welt nicht adäquat beschrieben werden kann, haben Inlands- und Auslandsthemen den gleichen Rang." I jeszcze to: "Rund 250 Angestellte in Redaktion und Verlag arbeiten für die taz. Die taz konnte es sich nie leisten, ihre Angestellten branchenüblich zu bezahlen. Bis 1991 gab es einen Einheitslohn für alle Angestellten, vom Setzer bis zur verantwortlichen Redakteurin. Seither gibt es "Verantwortungszuschläge" von wenigen hundert Euro, etwa für die Leiter der einzelnen Ressorts. Der Bruttolohn für die meisten Angestellten liegt laut taz-Haustarif bei rund 2.000 Euro im Monat, es gibt kein Urlaubs- oder Weihnachtsgeld." Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ja nie. 04.07.06, 19:53 Kaczynski w obecnosci kanclerza niemiec i prezydenta Francji ale fajne zdjecia poszlyby w swiat , nie moge sie ubawic komentarzami i karykaturami angielskich gazet :( Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Nikt, kto ma poczucie własnej wartości 04.07.06, 19:50 nie może czuć się obrażony byle gównem PS. Chyba że ma się kompleks wyższości, ale to już mania Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Nikt, kto ma poczucie własnej wartości 04.07.06, 19:57 myślisz ,że kartofle tak mają? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Nikt, kto ma poczucie własnej wartości 04.07.06, 20:52 Udowodniają nam to na każdym kroku, jak obrażalskie baby z magla się zachowują Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Moja Mama mawiała,że 04.07.06, 19:56 obrażają się tylko służące.:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Moja Mama mawiała,że 04.07.06, 20:09 trojkat weimarski nie dochodzi do skutku z powodu sraczki kaczki niech sie kaczka cieszy ,ze nie rzadzi w ktoryms z krajow na zachodzie codziennie musialby miec sraczke. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: mali smieszni 04.07.06, 20:45 czyzbysmy mieli takich wymozdzonych w kaczystanie co ma rzad niemiecki do jakiejs gazety no co ????? ( do kolumny satyrycznej) kaczka moze sobie wziasc liste sadow niemieckich od ambasadora i gazete zaskarzyc o znieslawienie :o Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: mali smieszni 04.07.06, 21:56 Jak to rząd nic nie ma dotego, co drukują gazety? A nasz rząd przecież regularnie staje w obronie Łukaszenki, jeśli tylko nasza prasa próbuje o nim źle pisać. Odpowiedz Link Zgłoś