hummer 05.07.06, 15:12 Tym, że nie chciało im się głosować. A teraz jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asienka32 Re: Europa się z nas śmieje i Polacy są winni 05.07.06, 15:32 a kto się z Ciebie śmieje chłopczyku? Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata.prl Śmieją się z tych co glosowali na PD, czy innego 05.07.06, 15:37 Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer O Tusku ani słowa 05.07.06, 15:38 demokrata.prl napisał: > Tuska. serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34180,3460382.html Ten na zdjęciu też nie przypomina Tuska :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: O Tusku ani słowa odnośnik 05.07.06, 15:39 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3463816.html Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Steinbach też zaściankowa jest i nie zrozumiała 05.07.06, 15:44 swego czasu satyry: www.wprost.pl/tygodnik/?I=1086 A warto zauwazyć, że nie byla i nie jest głową państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Steinbach też zaściankowa jest i nie zrozumia 05.07.06, 15:45 asienka32 napisała: > swego czasu satyry: > www.wprost.pl/tygodnik/?I=1086 > A warto zauwazyć, że nie byla i nie jest głową państwa. A pomimo to potrafi się uśmiechać i ma co pokazać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Steinbach też zaściankowa jest i nie zrozumia 05.07.06, 18:34 a kto to jest steinbach nie pytaj niemca bo zrobi glupi wyraz twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Europa się z nas śmieje i Polacy są winni 05.07.06, 15:37 asienka32 napisała: > a kto się z Ciebie śmieje chłopczyku? Każdy może. Ja w przeciwieństwie do Prezydenta nie dostaję od tego sraczki dziewczynko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lexxxus Re: Europa się z nas śmieje i Polacy są winni 05.07.06, 15:38 Nie moze byc tak ze Prezydent bedzie reagowal na kazdy brukowiec.Jeju jednak jestesmy nieco zasciankowi.A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Ciekawe kiedy pozbawi Urbana obywatelstwa 05.07.06, 15:41 lexxxus napisał: > Nie moze byc tak ze Prezydent bedzie reagowal na kazdy brukowiec.Jeju jednak > jestesmy nieco zasciankowi.A szkoda. Ten jest jego fanem nie od dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 15:39 szczególnie z dowcipów o Nich. Czy to jest już powód, żebyś założył wątek pt. "Żydzi, Europa się z Was śmieje!" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 15:42 asienka32 napisała: > szczególnie z dowcipów o Nich. > > Czy to jest już powód, żebyś założył wątek pt. > > "Żydzi, Europa się z Was śmieje!" > > :))) Żydzi to specyficzna nacja. Często nie mają poczucia humoru jak nasz Prezydent. Ergo. Czy nasz Prezydent jest Żydem? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 15:45 > Ergo. Czy nasz Prezydent jest Żydem? Nic mi o tym nie wiadomo. Czemu jako Polacy mamy więcej zrozumienia dla braku poczucia humoru u Żydów niż u nas samych??? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 15:47 asienka32 napisała: > > Ergo. Czy nasz Prezydent jest Żydem? > > Nic mi o tym nie wiadomo. > Czemu jako Polacy mamy więcej zrozumienia dla braku poczucia humoru u Żydów niż > > u nas samych??? Bo inni nie obiecywali nam, że są silnymi prezydentami. Inaczej ocenia się ludzi, którzy nas reprezentują, a inczaj kogoś obcego. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 15:50 > Bo inni nie obiecywali nam, że są silnymi prezydentami. > Inaczej ocenia się ludzi, którzy nas reprezentują, a inczaj kogoś obcego. Ha ha ha Widocznie masz za mało lat, że nie pamiętasz co obiecywał swego czasu Kwaśniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 15:51 asienka32 napisała: > Widocznie masz za mało lat, że nie pamiętasz co obiecywał swego czasu > Kwaśniewski. Kwaśniewski też miał poczucie humoru. A i okażał się silnym facetem. Nawet ukraińska wódka go nie zabiła. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 15:53 > Kwaśniewski też miał poczucie humoru. A i okażał się silnym facetem. Nawet ukra > ińska wódka go nie zabiła. Cóż on zrobił takiego, żeby go tytułować silnym facetem? Ukraińska wódka moze go i nie zabila, ale mocno nadwyrężyła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 15:56 asienka32 napisała: > Ukraińska wódka moze go i nie zabila, ale mocno nadwyrężyła :))) Na Kaczyńskiego wystarczyła gazeta. Jak na muchę. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 16:03 ... lub nieumyte truskawki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Ja się śmieję z Żydow, 05.07.06, 16:03 Ja mam na tyle dużo, że pamiętam. I Lech (K.) i Kwach obiecywali w gruncie rzeczy podobne rzeczy, tyle że ten drugi nie kwantyfikował. Po prostu inna szkoła marketingu. Kwachowi kampanię robił Francuz a Lechowi (K.) Kamiński z Bielanem, którzy uczyli się na kampaniach amerykańskich. Że jak rzucisz jakąś liczbę albo dwie (np. 3 miliony mieszkań w 8 lat) to twoja obietnica wydaje się bardziej rzeczowa, a przez to wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Bush 05.07.06, 15:50 asienka32 napisała: > Czemu jako Polacy mamy więcej zrozumienia dla braku poczucia humoru u Żydów niż > > u nas samych??? Bush ma pełno takich stronek i jakoś nie zamyka się w Białym Domu www.funpic.hu/en.gallery.php?id=14&s=dd&p=1&PHPSESSID=8206ad166aae0732b0e0548a99c94f5b Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Kaczyński 05.07.06, 15:55 również ma mnóstwo stronek satyrycznych i również jakoś nie wiesza ich twórców, pomimo gdakania lewactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Kaczyński 05.07.06, 15:57 asienka32 napisała: > również ma mnóstwo stronek satyrycznych i również jakoś nie wiesza ich twórców, > > pomimo gdakania lewactwa. Ta przyponieć Ci sprawę Dymkowskiego lub lepiej Fedorowicza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Kaczyński 05.07.06, 15:58 Kto to jest Dymkowski? A Fedorowicz, cóż... zdaje się wyleciał z TV jeszcze za Dworaka. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Kaczyński 05.07.06, 16:02 asienka32 napisała: > Kto to jest Dymkowski? Znany obrońca godności Kaczek (Anas platyrhynchos) pl.wikipedia.org/wiki/Kaczka_krzyżówka > A Fedorowicz, cóż... zdaje się wyleciał z TV jeszcze za Dworaka. Każdy widzi to co chce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Kaczyński 05.07.06, 16:05 > Każdy widzi to co chce :-) Każdy widzi to, co mu podsunie ktoś zręcznie przed oczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Kaczyński 05.07.06, 16:06 asienka32 napisała: > > Każdy widzi to co chce :-) > > Każdy widzi to, co mu podsunie ktoś zręcznie przed oczy :))) Znowu zaczynasz widzieć intrygi u układ. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Kaczyński 05.07.06, 16:10 > Znowu zaczynasz widzieć intrygi u układ. :-) Intrygi i układ? Wcale... Tylko czemu we wszystkich programach TV jako "eksperci" udzielają się przedstawiciele demokratow.pl a zupełnie nie widać politykow z innych cieszących się podobnym co Pedecja poparciem? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Kaczyński 05.07.06, 16:14 asienka32 napisała: > Intrygi i układ? > Wcale... > Tylko czemu we wszystkich programach TV jako "eksperci" udzielają się > przedstawiciele demokratow.pl a zupełnie nie widać politykow z innych > cieszących się podobnym co Pedecja poparciem? Może poprostu PiS nie ma fachowców i nawet Wildstein (sprawdź Asienko czy nie Żyd) nie jest im wstanie niczego zapewnić. Za to po dobranocce straszy dzieci pewnien uśmiechnięty pan co mówi jak mu rośnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Kaczyński 05.07.06, 16:16 > Może poprostu PiS nie ma fachowców i nawet Wildstein (sprawdź Asienko czy nie Ż > yd) nie jest im wstanie niczego zapewnić. Za to po dobranocce straszy dzieci pe > wnien uśmiechnięty pan co mówi jak mu rośnie :-) Nie, nazwiska Wildstein na pewno nie moze nosić żaden Żyd, wykluczone :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Asieńka ?? b/t 05.07.06, 15:43 www.carloadeliogalimberti.it/tema/mythos/il%20ratto%20d'europa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Jeeest! asienka jak zwykle nie zawiodła!! 05.07.06, 15:51 Skierowała temat na Żydów. To umie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 cwiczenie wyobrazni 05.07.06, 15:54 Rodacy ! Sprobujcie przez chwile zamknac oczy i wyobrazic sobie, ze jestescie - na przyklad - Finami. Albo jeszcze kims innym, wszystko jedno, tylko nie Polakami. I z tej perspektywy spojrzcie na to, co sie dzieje "wsrod tych pol, malowanych zbozem rozmaitem", ale nie nad Niemnem, tylko nad Wisla. Wiekszosci nie zrozumiecie, nie ma takiej sily. Czesc wyda sie Wam po prostu niemozliwa. A reszta naprawde Was rozbawi. Inaczej sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Z całym szacunkiem,ale prawdopodobnie 05.07.06, 15:56 Fin ma głęboko w d... to co się dzieje w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Z całym szacunkiem,ale prawdopodobnie 05.07.06, 15:58 asienka32 napisała: > Fin ma głęboko w d... to co się dzieje w Polsce. A ty gdzie masz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Z całym szacunkiem,ale prawdopodobnie 05.07.06, 15:59 > A ty gdzie masz :-) Oj wszedłeś na niebezpieczny grunt... chłopczyku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Z całym szacunkiem,ale prawdopodobnie 05.07.06, 16:03 asienka32 napisała: > > A ty gdzie masz :-) > > Oj wszedłeś na niebezpieczny grunt... chłopczyku :))) Ciekawe jestem dziewczynko :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A Żyd? 05.07.06, 16:01 Napisz, proszę, jeszcze coś o Żydach! Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: A Żyd? 05.07.06, 16:02 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Napisz, proszę, jeszcze coś o Żydach! A Żyd nie ma w głębokim niczego, co moze przynieśc jakieś pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Może wiesz czy Żydzi zakładaja pampersy? 05.07.06, 16:21 Przydałby się, myślę, wątek o tym, aby dać odpór lewactwu. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 smiech ponad granicami 05.07.06, 16:45 asienka32 napisała: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > > Napisz, proszę, jeszcze coś o Żydach! > > A Żyd nie ma w głębokim niczego, co moze przynieśc jakieś pieniążki. =========== Bo to jest tak : w Belgii mieszkaja sobie nie lubiacy sie nawzajem Flamandowie i Walonowie [tak sie mowi o mieszkancach Walonii ?]. No i ci ostatni, francuskojezyczni, zaczeli sie wysmiewac z glupoty przyciezkich i mowiacych po flamandzku wspolziomkow. Rezultat : caly swiat przez lata opowiadal kawaly o glupocie Belgow... Nie mam ochoty podsumowywac tego, co napisalam. Samo wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Z całym szacunkiem,ale prawdopodobnie 05.07.06, 16:31 asienka32 napisała: > Fin ma głęboko w d... to co się dzieje w Polsce. No to w koncu smieja sie z nas w tej Europie, czy maja nas w glebokim powazaniu ? Abstrahuje od faktu - prostego skadinad - ze Europa to my... Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Z całym szacunkiem,ale prawdopodobnie 05.07.06, 16:33 gat45 napisała: > asienka32 napisała: > > > Fin ma głęboko w d... to co się dzieje w Polsce. > > No to w koncu smieja sie z nas w tej Europie, czy maja nas w glebokim > powazaniu ? Abstrahuje od faktu - prostego skadinad - ze Europa to my... Widzisz, nawet królowie mieli na dworze własnego pajaca. Darmowa rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Europa idiocieje ze szczętem :) 05.07.06, 16:30 Już widzę, jak teraz sra cała Bruksela po tak mądrym i znaczącym poście. Nie tylko Prezydentowi IV RP wolno... Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Europa od dawna jest niedołężnym, zidiociałym 05.07.06, 16:36 , robiącym pod siebie starcem, z którym nikt się nie liczy i którego nikt nie traktuje poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Może teraz ludzie będą mądrzejsi i pojdą 05.07.06, 16:41 ab_extra napisał: > , robiącym pod siebie starcem, z którym nikt się nie liczy i którego nikt nie > traktuje poważnie. Na wybory. Nie głosujesz, mogą wybrać kogoś, za kogo trzeba się potem wstydzić. Lepiej już głosować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Nie na temat. Nie ma znaczenia, z czego śmieje się 05.07.06, 16:48 Europa, która jest juz tylko skrzyzowaniem domu starców, szpitala psychiatrycznego i obozu dla uchodźców. Kiedyś, gdy Europa była zacofana, nadawała standardy cywilizacyjne całemu swiatu. Teraz Europa może się śmiać, ale to nie ona jest przyszłością cywilizacji i nie powinniśmy jej we wszystkim głupio nasladować. A niech się smieje! Ten się smieje, kto smieje się ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Nie na temat. Nie ma znaczenia, z czego śmiej 05.07.06, 17:02 niektorzy nie traca nadzieji wierzac w Chinczykow :) alez ci niemcy zrobili odkrycie phi, ze Polska potega kartoflana jest wiedza o tym wszyscy a wodz sie obrazil bo chcial byc pomidorem a nie kartoflem :o Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie zapominajmy o grzybach. 06.07.06, 09:39 karbat napisał: > niektorzy nie traca nadzieji wierzac w Chinczykow :) > > alez ci niemcy zrobili odkrycie phi, ze Polska potega kartoflana jest > wiedza o tym wszyscy > a wodz sie obrazil bo chcial byc pomidorem a nie kartoflem :o W tym też jesteśmy potęgą. Odpowiedz Link Zgłoś