karlin 06.07.06, 15:53 przedstawia swoją wizję demokracji - "partie niesłuszne" i zwyczajnie kłamie, próbując wmawiać, że podpisanie przez niego oświadzcenie "nie dotyczy osoby prezydenta". Żałosny typ. wiadomosci.onet.pl/1351978,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 [...] 06.07.06, 15:54 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Bartoszewski do widzenia! 06.07.06, 15:56 I prosze go przestac utrzymywac za publiczne pieniadze w LOC-ie! Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Bartoszewski do widzenia! 06.07.06, 16:02 frau_blada napisała: > I prosze go przestac utrzymywac za publiczne pieniadze w LOC-ie! ========================================= A on jest w jakimś LOT ?Chyba o to chodzi?Był,ale przyjrzał sie i odszedł bo nie akceptował kaczej polityki wobec tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
jackmal Re: Bartoszewski do widzenia! 06.07.06, 16:10 Gorąco namawiam do ignorowania tego typu wątków. Nie ma co nobilitować wypadków psychiatrycznych do jakich zaliczam karlina i frau. Chyba, że ktoś jako dobry samarytanin psychoterapeuta robi im małą sesję. Żeby mieli okazję zaistnieć wydobywjąc się z głębi ich nicnieznaczenia i dennie niskiej samooceny. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus [...] 06.07.06, 16:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra nasycenie agenturą czyli odzyskanie jak najbardzej 06.07.06, 16:13 jak się przejrzy tych carexów, Skubich, olechów to widać jakie było nasycenie agenturą MSZ. czyli odzyskano jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Szczecin to miasto Wiecheckiego? 06.07.06, 16:10 To nie dziwię się jak tam tak znaczący prawicowi geje żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Szczecin to miasto Wiecheckiego? 06.07.06, 16:13 Pogadaj z Januszem vel mariner4 on ci to wyjasni. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A co on ma wspólnego z gejami z prawicy? 06.07.06, 16:24 Wątpię żeby się tak zbrukał. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: A co on ma wspólnego z gejami z prawicy? 06.07.06, 16:33 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Wątpię żeby się tak zbrukał. To ty juz powinienes wiedziec przywolujac ich do tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Wspólny jest tylko Szczecin. 06.07.06, 16:35 Mam nadzieję że uaktywnienie tamtejszej komórki prawicowych gejów z LPR nie wpływa na normalnych mieszkańców miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus [...] 06.07.06, 16:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: A co on ma wspólnego z gejami z prawicy? 06.07.06, 20:37 Dobrzy ludzie mnie powiadomili, że na Kraju ktoś sobie gębę moim nickiem wyciera. Pozostaje mi zatem sprostować, że nie byłem, nie jestem i nie będę Marinerem, choć akurat jego poglądy bywa, że podzielam. Niemniej nawet Karlin z czarnym podniebieniem nie doczekałby się ode mnie takiego komplementu...ponieważ ja jestem zdania, że komplementy, jeśli już, to należą się paniom. Serdeczności dla Pacanka, który się pomylił:) J. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin No proszę, a jednak niewiele się pomyliłem 06.07.06, 20:38 Swąd komuszych jaczejek na emeryturze jeszcze wyczuwam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: No proszę, a jednak niewiele się pomyliłem 06.07.06, 20:46 karlin napisał: > Swąd komuszych jaczejek na emeryturze jeszcze wyczuwam. > > :) ============= A może to smród Żyda? Zdaje się w obu "konkurencjach jesteś równie biegły:) J. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: No proszę, a jednak niewiele się pomyliłem 06.07.06, 20:48 Jeśli jesteś pewny czym jeszcze pachniesz, to się z tobą kłócił nie będę. Zachowałeś lotność na starym poziomie. Marynarskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: No proszę, a jednak niewiele się pomyliłem 06.07.06, 20:53 karlin napisał: > Jeśli jesteś pewny czym jeszcze pachniesz, to się z tobą kłócił nie będę. > > Zachowałeś lotność na starym poziomie. > > Marynarskim:) =============== A i owszem. Poziom stary, ale dla ciebie nieosiągalny. J. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: No proszę, a jednak niewiele się pomyliłem 06.07.06, 20:55 No tak, nurkiem głębinowym nie byłem i chyba już nie zostanę. Uważaj na zapasy broni chemicznej na dnie. Jeśli nie jest za późno..... Odpowiedz Link Zgłoś
januszcz Re: No proszę, a jednak niewiele się pomyliłem 06.07.06, 20:57 karlin napisał: > No tak, nurkiem głębinowym nie byłem i chyba już nie zostanę. > > Uważaj na zapasy broni chemicznej na dnie. > > Jeśli nie jest za późno..... ============= No i sam widzisz, że sobie nie radzisz. Najpierw piszesz o wzlataniu a teraz o nurkowaniu. Pozwolisz, że ciebie zignoruję? Tradycyjnie. J. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Re: No proszę, a jednak niewiele się pomyliłem 06.07.06, 21:00 Tradycyjnie, to ty - i tobie podobni - do mnie przyłazicie, ale jeśli ci zręczniej w ten sposób, to nurkuj. :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Bartoszewski się wykręca, 06.07.06, 16:19 "Bartoszewski powiedział, że według niego oświadczenie nie dotyczy "osoby pana prezydenta, tylko ważności dla Polski instytucji Trójkąta Weimarskiego". "Tym się kieruję i taki pogląd mam. Jeżeli są tacy politycy, jak pan Rosati, którzy kierują się czymś innym, to jest ich sprawa" - dodał." Wydaje sie, ze Bartoszewski ma jednak jakies watpliwosci - zauwazyl, ze intencje pozostalych sygnatariuszy niekoniecznie sa czyste. Szkoda, ze nie zastanowil sie nad tym wczesniej. Wazne jest nie tylko to, co sie mysli i podpisuje, ale takze w jakich okolicznosciach i w jakim towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Bartoszewski się wykręca, 06.07.06, 16:50 michal00 napisał: > "Bartoszewski powiedział, że według niego oświadczenie nie dotyczy "osoby pana > prezydenta, tylko ważności dla Polski instytucji Trójkąta Weimarskiego". "Tym > się kieruję i taki pogląd mam. Jeżeli są tacy politycy, jak pan Rosati, którzy > kierują się czymś innym, to jest ich sprawa" - dodał." > > Wydaje sie, ze Bartoszewski ma jednak jakies watpliwosci - zauwazyl, ze > intencje pozostalych sygnatariuszy niekoniecznie sa czyste. Szkoda, ze nie > zastanowil sie nad tym wczesniej. Wazne jest nie tylko to, co sie mysli i > podpisuje, ale takze w jakich okolicznosciach i w jakim towarzystwie. Dokladnie. Tymczasem Bartoszewski podnosi cos o udziale LPR, wydaje jakies prywatne sady co do tej partii. Jakby podpisane przez niego oswiadczenie dotyczylo LPR. Pozostaje miec nadzieje ze Bartoszewski ma ten zwyczaj od niedawna. Miejmy nadzieje ze jako minister spraw zagranicznych nie podpisywal nic czego sensu by tak dramatycznie nie rozumial..... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Bartoszewski się wykręca, 06.07.06, 19:25 michal00 napisał: > "Bartoszewski powiedział, że według niego oświadczenie nie dotyczy "osoby pana > prezydenta, tylko ważności dla Polski instytucji Trójkąta Weimarskiego". "Tym > się kieruję i taki pogląd mam. Jeżeli są tacy politycy, jak pan Rosati, którzy > kierują się czymś innym, to jest ich sprawa" - dodał." Pieprzy jak jakiś - za przeproszeniem - demokrata.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus nie zmieniaj tematu 06.07.06, 16:57 obraza.uczuc.religijnych napisał: Na tapecie jest Janusz ze Szczecina ktory nazwal Karlina swina. Za to bede tego czerwonego knura marinera4 gonil po forum. Niech bydle nie mysli ze mu wszystko wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: nie zmieniaj tematu 06.07.06, 16:58 Jesteś zabawnym chłopczykiem z małym móżdżkiem i jeszcze mniejszym ptaszkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karlin mariner to janusz ze szczecina? 06.07.06, 16:59 I wszystko jasne. :) Czerwony, ogorzały mózg. Kumpel ślepego... Ech, stare dzieje. Przesyłam kopa na pozdrowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: mariner to janusz ze szczecina? 06.07.06, 17:04 Nie..................... :) Kto jest kto wiem zwykle tylko ja.... i spoleczny.moderator Polecam sie skromnie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: mariner to janusz ze szczecina? 06.07.06, 17:14 nurni napisał: > Nie..................... :) > > Kto jest kto wiem zwykle tylko ja.... i spoleczny.moderator > Kidys jakis blue-kaktus czy cos w tym stylu pisal ze to Janusz ze Szczecina. > Polecam sie skromnie... :) > czy masz na mysli cos w stylu 22 ? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A ty napisałeś że karlin nie uraził godności 06.07.06, 17:00 Bartoszewskiego podczas gdy napisał on o nim: "żałosny typ". Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus czy obrazam Bartoszewskiego piszac ze ma sraczke 06.07.06, 17:05 po swoim podpisaniu listy ? Bartoszewski tak samo jak np. Kaczynski jest osoba publiczna i podlega kazdej krytyce nawet tej niesprawiedliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych A czy mówię że nie? 06.07.06, 17:21 Ja tam Bartoszewskiego mam gdzieś ale post początkowy nie był wolny od zwrotu który mógł być uznany za, hm, negatywny(?). Wg ciebie nic takiego tam nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: A czy mówię że nie? 06.07.06, 17:33 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ja tam Bartoszewskiego mam gdzieś ale post początkowy nie był wolny od zwrotu > który mógł być uznany za, hm, negatywny(?). Wg ciebie nic takiego tam nie było. To nie jest post poswiecony TYLKO dobrym uczynkom Bartoszewskiego. Blokada krytyki jest zamachem na wolnosc czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Re: Ale czy ktoś bronił krytykować? 06.07.06, 17:43 Posluchaj nie chce mi sie bawic w dyskusje co bylo pierwsze jajo czy kura. Moje reakcje wywolal mariner4 atakujac karlina. Tylko tyle i az tyle. Jeszcze gdyby napisal jakas polemike ale nie, wpadl naplul i uciekl. Koncze ten watek i pozdrawiam, mimo ze mamy odmienne poglady. Ide na lody jest piekna pogoda a jestem lasuchem. Spacer zawsze jest wskazany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Quid est veritas? 06.07.06, 17:31 Filozofowie mecza sie nad tym od wiekow a ty bys chcial zalatwic sprawe jednym postem..... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Bartoszewski okazuje się być zwykłym dupkiem 06.07.06, 19:22 Mówiłem,że pachnie mi "lipą " ten magister a'la Olek Kwasniewski. Wyjdą zapewne o Nim jeszcze dziwniejsze rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra protestuję wielkki Polak, wielki człowiek 06.07.06, 20:43 homosovieticus napisał: > Mówiłem,że pachnie mi "lipą " ten magister a'la Olek Kwasniewski. > Wyjdą zapewne o Nim jeszcze dziwniejsze rzeczy. zdarza się mu mówić dziwne rzeczy, nieprzemyślane, zdarzało się jako ministrowi, ale ... . wielki Polak, wielki Człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra spędziłem dzień z Kuroniem i Geremkiem 06.07.06, 20:47 karlin napisał: > włożyłeś okulary na odwrót? nie wiem co dzisiaj mówił ale w całej rozciągłości i czego się czepiacie, ale podtrzymuję w całej rozciągłości. o co chodzi? co się stło? ja dzisiaj spędziłem dzień z Kuroniem i Geremkiem i może mi coś umkneło? Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra modne słowo 06.07.06, 20:56 karlin napisał: > Konwojowałeś czy wojowałeś? docierałem do źródeł, i jest takie modne słowo - "porażający/e", to co pisze Kuroń w mówionych książkach jest porażające. Poraża wiedza o nim zawarta w tych książkach o sobie samym. Jest tak potwornie mało samokrytyczny. Chce wyjaśnić dziwne fakty ze swoje przesłości (na pewno znane otoczeniu, dlatego się tłumaczy), że wypada strasznie mało przekonująco. Duży naiwny dzieciak. Dziwię się że koleżanki komandoski tak to zredagowały. Przykład pierwszy z brzegu, troszeczkę reprezentatywny - był zmęczony więc położył się na dywanie w ministerstwie i zasnął. Na leżącego na podłodze Kuronia natknęła się sekretarka i się przeraziła, że coś mu się stało. Na pewno w środowsiku krązyło to info, i pewnie w ten spoóśb chcuał się wytłumaczyć nasz cyklista. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: protestuję wielkki Polak, wielki człowiek 06.07.06, 20:55 Ale karzeł jako polski obywatel. Odpowiedz Link Zgłoś
rekontra Monk 06.07.06, 20:58 homosovieticus napisał: > Ale karzeł jako polski obywatel. Nie będe przyk0onytwał że jest inaczej, "obywatel" to wazne i poważne słowo Bartoszewski da sobie radę, a ja wolę Monka. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor.alban Po rękach całować profesora, szmaty z LPRu! 06.07.06, 20:57 Profesor zniżył się do polemiki z nazi-odpadem z LPRu, docencie zaszczyt jakim was odbarzył! Odpowiedz Link Zgłoś