Dodaj do ulubionych

Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki

14.07.06, 09:41
czy ktos moglby mi wytlumaczyc o co oni sie poklocili ? cos chyba Wildstein
mu zrobil nie tak dzieki
Obserwuj wątek
    • atak.spawacza Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 09:49
      genotypek napisał:

> czy ktos moglby mi wytlumaczyc o co oni sie poklocili ? cos chyba Wildstein
      > mu zrobil nie tak dzieki
      Chojecki posłał chyba parę antysemickich tekstów w stronę Bronisława (?!).
      • gat45 Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 09:58
        atak.spawacza napisał:

> genotypek napisał:
        >
        > > czy ktos moglby mi wytlumaczyc o co oni sie poklocili ? cos chyba Wildste
        > in
        > > mu zrobil nie tak dzieki
        > Chojecki posłał chyba parę antysemickich tekstów w stronę Bronisława (?!).

===============
        Zupelnie nie o to poszlo. Rzecz dziala sie na francuskiej emigracji i poszlo -
        jak zwykle - o pieniadze. Bylo o tym sporo w prasie w okresie mianowania BW,
        choc nie zawsze zupelnie zgodnie z prawda.
        • genotypek Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 10:37

> Zupelnie nie o to poszlo. Rzecz dziala sie na francuskiej emigracji i poszlo -

> jak zwykle - o pieniadze. Bylo o tym sporo w prasie w okresie mianowania BW,
          > choc nie zawsze zupelnie zgodnie z prawda.

a konkretniej ? dzieki
          • gat45 Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 10:46
            Przypatrywalam sie wowczas sprawie z dosc bliska, a pamiec ludzka jest
            zawodna... Ponato mialam juz wtedy bardzo okreslone sympatie i antypatie, wiec
            bylabym niewatpliwie stronnicza.

Naprawde sporo bylo kilka tygodni temu w polskiej prasie o tej zamierzchlej i
            niezbyt ladnej hsitorii
            • genotypek Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 11:06
              dzieki znalazlem juz na google
              • antoni.goczal Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 14:11
                Pożarli się o gęsi pipek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka