genotypek 14.07.06, 09:41 czy ktos moglby mi wytlumaczyc o co oni sie poklocili ? cos chyba Wildstein mu zrobil nie tak dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atak.spawacza Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 09:49 genotypek napisał: > czy ktos moglby mi wytlumaczyc o co oni sie poklocili ? cos chyba Wildstein > mu zrobil nie tak dzieki Chojecki posłał chyba parę antysemickich tekstów w stronę Bronisława (?!). Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 09:58 atak.spawacza napisał: > genotypek napisał: > > > czy ktos moglby mi wytlumaczyc o co oni sie poklocili ? cos chyba Wildste > in > > mu zrobil nie tak dzieki > Chojecki posłał chyba parę antysemickich tekstów w stronę Bronisława (?!). =============== Zupelnie nie o to poszlo. Rzecz dziala sie na francuskiej emigracji i poszlo - jak zwykle - o pieniadze. Bylo o tym sporo w prasie w okresie mianowania BW, choc nie zawsze zupelnie zgodnie z prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
genotypek Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 10:37 > Zupelnie nie o to poszlo. Rzecz dziala sie na francuskiej emigracji i poszlo - > jak zwykle - o pieniadze. Bylo o tym sporo w prasie w okresie mianowania BW, > choc nie zawsze zupelnie zgodnie z prawda. a konkretniej ? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 10:46 Przypatrywalam sie wowczas sprawie z dosc bliska, a pamiec ludzka jest zawodna... Ponato mialam juz wtedy bardzo okreslone sympatie i antypatie, wiec bylabym niewatpliwie stronnicza. Naprawde sporo bylo kilka tygodni temu w polskiej prasie o tej zamierzchlej i niezbyt ladnej hsitorii Odpowiedz Link Zgłoś
genotypek Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 11:06 dzieki znalazlem juz na google Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Bronislaw Wildstein i Miroslaw Chojecki 14.07.06, 14:11 Pożarli się o gęsi pipek. Odpowiedz Link Zgłoś