foxdog 22.07.06, 21:00 Za co Tusk Olejniczak i Pawlak biora pieniadze z moich podatkow? Za siedzenie w fotelach poselskich i zbijanie bakow czy moze za recytowanie wierszykow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabia.m.c Re: Skandal w Sejmie! 22.07.06, 21:02 A za co twje podatki pobiera Kurski? za latanie samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm za słusznie podjętą próbę blokady 22.07.06, 21:03 pisowskich przygłupich projektów Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Re: Skandal w Sejmie! 22.07.06, 21:03 foxdog napisał: > Za co Tusk Olejniczak i Pawlak biora pieniadze z moich podatkow? Za siedzenie w > fotelach poselskich i zbijanie bakow czy moze za recytowanie wierszykow? za to zeby takie naiwniaki jak ty pozbyli sie zludzen, ze PISuar to jedna sluszna idea;) A widac dalej wierzysz w ksiezycowe bajki... "O dwoch takich co ukradli ksiezyc" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tribunus Moskwa i Bruksela nie dala dyspozycji 22.07.06, 21:04 wiec siedza i nic nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Wara od Tuska! 22.07.06, 21:04 On jest opłacany z moich podatków a nie twoich bo to ja na PO głosowałem! Jestem zadowolony z postawy PO w ostatnich dniach! Uważam że w zaistniałych warunkach lepiej działać nie mogli! Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Za postępowanie dla dobra Polski ! 22.07.06, 21:09 Stop wariatom, którzy dorwali się do ustalania prawa ! Macierewicza wypuścili ! . . . Jeżeli zdarzenie miało miejsce, dowody z pewnością są zniszczone - prezes (spółki z o.o.) Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Zastosowali dopuszczalny wybieg. Teraz przed 22.07.06, 21:08 strategicznymi glosowaniami PiS bedzie bardziej dbal o frekwencje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
foxdog Re: Zastosowali dopuszczalny wybieg. Teraz przed 22.07.06, 21:18 Trzeba umiec powiedziec tak nie lub nie wiem a nie chowac glowe w piasek jak baba przepraszam jak strus na pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
fryderyk.moreau Re: Zastosowali dopuszczalny wybieg. Teraz przed 22.07.06, 21:19 > Trzeba umiec powiedziec tak nie lub nie wiem a nie chowac glowe w piasek jak ba > ba przepraszam jak strus na pustyni. Tak jak Marek Jurek w 1989 Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Zastosowali dopuszczalny wybieg. Teraz przed 22.07.06, 21:21 > Tak jak Marek Jurek w 1989 A co było w 1989? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin No taka jest demokracja niby najlepszy z ustrojow. 22.07.06, 21:23 A wszyscy z roznych stron na nia sie oburzaja ............ foxdog napisał: > Trzeba umiec powiedziec tak nie lub nie wiem a nie chowac glowe w piasek jak ba > ba przepraszam jak strus na pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jarek na razie nic nie mówi, tylko obserwuje ale 22.07.06, 21:13 przypier...li.i to z kaczora Donalda tylko pierza polecą. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jarek na razie nic nie mówi, tylko obserwuje 22.07.06, 21:20 artsg napisał: > przypier...li.i to z kaczora Donalda tylko pierza polecą. Jak sie kartofli najje to przypier....że strach bedzie w sejmie wysiedzieć. Wojna chemiczna w wykonaniu kaczek, Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Posłanka Beger 22.07.06, 21:27 Kiedy tzw.marszałek sejmu Jurek skieruje sprawe o zwrot pobranych w wyniku przestepstwa diet poselskich i pieniędzy na prowadzenie biura przez w/w? Jest jeszcze sprawa benzynki niejakich Łyżwińskich i pare innych sprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
antykwakwa Re: Jarek na razie nic nie mówi, tylko obserwuje 22.07.06, 21:27 artsg napisał: > przypier...li.i to z kaczora Donalda tylko pierza polecą. jaki Pan taki kram... widac zwolennicy PISuaru bezwiednie i nieswiadomie przejmuja cechy jedynego i nieomylengo wodza, buahahahaaa;) Wspolczuje Ci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum nam sie nowa strategia podoba 22.07.06, 22:10 tak jak i caly geniusz Tuska. Sejm bedzie przyjmowal ustawy nieomal jednomyslnie (98% za, 2% przeciw). Debile nie kojarza, ze po takim glosowaniu osmiesza sie do reszty krytykujac przyjete ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: nam sie nowa strategia podoba 22.07.06, 22:11 Mature macie juz w kieszeni,teraz możecie spokojnie głupieć. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum tez nie kojarzysz, nasz poprzedni post wyjasni ci 22.07.06, 22:17 dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: nam sie nowa strategia podoba 22.07.06, 22:31 my.uczennice.vii.liceum napisała: > tak jak i caly geniusz Tuska. > Sejm bedzie przyjmowal ustawy nieomal jednomyslnie (98% za, 2% przeciw). > Debile nie kojarza, ze po takim glosowaniu osmiesza sie do reszty > krytykujac przyjete ustawy. no i mamy PRL bis:)) takie same wyniki glosowania , niech partia raosnie w siłe ,a ludziom niech dostatniej sie zyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa Re: nam sie nowa strategia podoba 23.07.06, 00:13 ośmieszasz się ty... chamstwem, ciasnotą umysłową i rzucaniem obelgami na tych, co maja odwage myslec inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia problemy z logiką? 23.07.06, 01:33 my.uczennice.vii.liceum napisała: > tak jak i caly geniusz Tuska. > Sejm bedzie przyjmowal ustawy nieomal jednomyslnie (98% za, 2% przeciw). > Debile nie kojarza, ze po takim glosowaniu osmiesza sie do reszty > krytykujac przyjete ustawy. Coś niedobrze z Wami. Gdyby nie to genialne zagranie to nikt by się dowiedział, jaki przekręt wyszykował PiS a tak sprawa była wałkowana we wszystkich telewizjach przez 2 dni:) Tym sposobem cała Polska dowiedziała się, że PiS wyszykował sprytną poprawkę do ordynacji wyborczej, polegającą na tym że wyborca głosując czy to na PiS czy na LPR czy na SO nieświadomie zagłosuje na koalicję PiS+SO+LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
amk5 Re: Skandal w Sejmie! 22.07.06, 22:22 foxdog napisał: > Za co Tusk Olejniczak i Pawlak biora pieniadze z moich podatkow? Za siedzenie w fotelach poselskich i zbijanie bakow czy moze za recytowanie wierszykow? Mnie się podoba, że opłacani z m.in. moich podatków posłowie wszelkich maści muszą siedzieć na sali obrad, a nie latać po sejmowych restauracjach. Nareszcie wysłuchają sami wszystkich tych bzdur, które opowiadają ciemnemu narodowi Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Pomódl się o deszcz lub zmów różaniec 22.07.06, 22:33 a nie zbijaj bąków na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
seledynowa za obronę moich praw m.in. :-) 23.07.06, 00:11 ja i pare milionów ludzi na to własnie płacimy podatki, żeby wszelkimi sposobami pohamować chaos w wykonaniu Braci Kaczyńskich i ich pinczerków Odpowiedz Link Zgłoś