frau_blada 09.08.06, 23:32 I chyba bedzie bez cenzury. :) www.forum.michalkiewicz.net/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
humbak Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 09.08.06, 23:35 Biorąc pod uwagę kontrowersyjność założyciela, chyba pewna będzie jednak niezbędna;) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 09.08.06, 23:39 Obyczajowa chyba tak. :))) Ja tam sie ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 09.08.06, 23:41 Ja sobie wrzuciłem do ulubionych. Poobserwuję. A nuż zrobi się ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_smokow Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 10.08.06, 23:06 Obejrzę.. Ale juz od tak dawna siedzę na www.IVRP.pl , że chyba już się nie przestawię :) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus czy blada twarz już utworzya konto na forum St.M.? 09.08.06, 23:41 Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: czy blada twarz już utworzya konto na forum S 09.08.06, 23:52 Jeszcze nie. :) Dzis juz jestem troszke zmeczona. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: czy blada twarz już utworzya konto na forum S 09.08.06, 23:54 Spoko, procedura nie jest wymagająca;) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: czy blada twarz już utworzya konto na forum S 09.08.06, 23:52 Ja to zrobilem pod dotychczasowym nickiem i czekam na dalsze kroki jakie podpowie mi administator forum. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: czy blada twarz już utworzya konto na forum S 09.08.06, 23:55 Mam nadzieje, ze lewactwo tam za nami sie nie sciagnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada No to bedziemy sobie dyskutowac. :) 10.08.06, 00:00 Juz bez tematow zakazanych, np. o pomiotach KPP. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: No to bedziemy sobie dyskutowac. :) 10.08.06, 00:04 I o przedsiębiorstwie holocaust a także o tym czy w Polsce ma miejsce żydowski antypolonizm. Ten ostani temat omawiać będziemy na przykadzie byego ministra III-ciej RP Bronisawa Getremka syna tuzinkowego rabina, który nie potrafi syna na pożądnego Żyda wychować. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Re: No to bedziemy sobie dyskutowac. :) 10.08.06, 00:24 To beda ulubione watki. :) Dobrej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Spróbuj o pedofilii kleru albo pogromach 10.08.06, 23:05 a wnet się przekonasz czy jest cenzura u dupka michalkiewicza :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Spluwaczka dla Spluwaczy - trzema słowami. 09.08.06, 23:50 jaa_ga napisała: > Spluwaczka, jednym słowem ---> Niektórzy wszędzie plują, z wszystkiego robią sobie spluwaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Ludzieeeee!!!! Żegnajmy..bladą! Nowe Forum jest! 09.08.06, 23:42 Spieszmy żegnać frau_blada, niechybnie wróci :) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Ludzieeeee!!!! Żegnajmy..bladą! Nowe Forum j 09.08.06, 23:44 Bez Pana Henryka długo wytrzymać się nie da:) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Nareszcie oszołomstwo sobie pójdzie n/t 10.08.06, 02:05 Więc od kogo będziecie czerpali natchnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 09.08.06, 23:46 Bez Ciebie będzie tu mniej śmiesznie:( Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Ale ja sie nigdzie nie wybieram. :) 09.08.06, 23:54 Z pewnoscia dam sobie spokoj na jakis czas z FK, bo nudno tutaj sie zrobilo i strasznie podejrzliwie. Az mi sie udzielilo i trafnie wytypowalam Beatusa i Delegata. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Ale ja sie nigdzie nie wybieram. :) 10.08.06, 00:06 frau_blada napisała: > Z pewnoscia dam sobie spokoj na jakis czas z FK, bo nudno tutaj sie zrobilo i > strasznie podejrzliwie. Az mi sie udzielilo i trafnie wytypowalam Beatusa i > Delegata. :)))) > Były jakieś końskie zakłady? Przegapiłem - cały dzień byłem zajęty. A Ty robisz sobie długie wakacje z koniuchami, a potem burczysz, że tu nudno. To nieetyczne i nielogiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 09.08.06, 23:56 tojajurek napisał: > Bez Ciebie będzie tu mniej śmiesznie:( Próżne nadzieje P. J chyba,... U€€ps, właśnie wróciła ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 10.08.06, 00:01 A gdzie to forum? W "Zabce"? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 10.08.06, 00:39 x2468 napisał: > A gdzie to forum? W "Zabce"? ? nie znam ? ale z homosiem coś knuje :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=46668483&a=46670660 Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Parafrazujac Radio Erewan: sa fora, ktore takze.. 10.08.06, 00:05 ...chcialyby byc odwiedzane ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 10.08.06, 00:48 Zmartwię Cię, nie przejrzałas dokładnie. :-) Jest moderator i Netykieta. www.forum.michalkiewicz.net/viewtopic.php?t=7 Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie fajne 10.08.06, 00:51 uzytkownik daniel - to brzmi bardzo sexy. zwlaszcza ze jego decyzja jest `ostateczna i bezdyskusyjna'. cytuje: >> 3. Zasady odwolywania się od decyzji moderatorów: - od decyzji moderatora można się odwoływać do administraatora forum, - odwołanie musi zawierać konkretną argumentację, popartą np. cytatami, - odwołanie należy przesłać administratorowi forum wiadomością e-mail lub korzystając z Prywatnych Wiadomości (PW), - decyzja administratora forum jest ostateczna i bezdyskusyjna. Administratorem forum jest użytkownik Daniel << Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re:Nas zmartwiłaś P. Giwi :-) 10.08.06, 00:54 Już, już się zdawało..frau z homosiem się wyniosą:-) giwi napisała: > Zmartwię Cię, nie przejrzałas dokładnie. :-) Jest moderator i Netykieta. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 10.08.06, 02:18 giwi napisała: > Zmartwię Cię, nie przejrzałas dokładnie. :-) Jest moderator i Netykieta. ---> To akurat nie jest powodem do zmartwień. Tym bardziej, że jest tryb odwoławczy. Ale co poniektórzy będą musieli się zreflektować. Natomiast nie jest najszczęśliwszy układ forum. Pod tym względem forum GW chyba nie ma sobie równych (np. Onet szybko mnie zniechęcił). Tu zarówno układ tematyczny, jak i "stan" dyskusji jest wyjątkowo przejrzysty i łatwy do szybkiego ogarnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 10.08.06, 02:26 Tyle że układ tego tu forum zdaje się być unikalny. Nie spotkałem jeszcze nigdzie takiego układu. Ten u Michalkiewicza jest dość częsty. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Powinna GW opatentować :) 10.08.06, 02:30 humbak napisał: > Tyle że układ tego tu forum zdaje się być unikalny. Nie spotkałem jeszcze nigd > zie takiego układu. Ten u Michalkiewicza jest dość częsty. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Powinna GW opatentować :) 10.08.06, 02:42 Muszę przyznać że przejrzystość forum to zdecydowanie mocna strona gazeta.pl. Wygoda obsługi też dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis [...] 10.08.06, 20:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Nowe Forum jest i bedzie znane 10.08.06, 20:19 Dziękuję za wyklarowanie:) O ile wywiad przeczytałem, o tyle do komentarzy nie chciało mi się już zaglądać. Krzys52 nie jest nickiem mi obcym. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada A co mi zrobi moderator i netetykieta 10.08.06, 15:00 na FMihclkiewicza? Z moimi pogladami? :) Poza tym mam nadzieje, ze chamskie wypowiedzi beda tam kasowane. Na FK wisza godzinami. :( Odpowiedz Link Zgłoś
wirwieder Re: A co mi zrobi moderator i netetykieta 10.08.06, 19:28 To mu zaczę to forum rozwalac, bo tego faceta nie cierpie. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A co mi zrobi moderator i netetykieta 10.08.06, 19:36 Czemu go nie cierpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Ludzieeeee!!!! Nowe Forum jest :) 10.08.06, 20:25 A co tu jeszcze porabiasz Frau_bladż Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Zalogowalem sie tam :) 10.08.06, 23:41 Nie da się ukryć... jesteś wśród juzerów:) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Zalogowalem sie tam :) 10.08.06, 23:44 humbak napisał: > Nie da się ukryć... jesteś wśród juzerów:) ---> A co myślicie o podawaniu, skąd się jest. Niewielu chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi A napletek każą pokazywać ? 10.08.06, 23:48 1normalnyczlowiek napisał: > humbak napisał: > > Nie da się ukryć... jesteś wśród juzerów:) > > ---> A co myślicie o podawaniu, skąd się jest. Niewielu chętnych. Bo przecież nie może być tak, że nie wiadomo kto jest kto ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A napletek każą pokazywać?Tak.Leć się pochwalić. 10.08.06, 23:57 eboshi napisał: > Bo przecież nie może być tak, że nie wiadomo kto jest kto ;o) ---> Skąd jesteś? Odpowiedz. Bo kto Ty jesteś wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi W moich stronach nie jest to przyjete. 11.08.06, 00:07 1normalnyczlowiek napisał: Ale rozumiem, ze dla ciebie podobnie jak dla Kurskiego stanie z gaciami poniżej kolan to nie pierwszyzna. Można by rzec typowa postawa genetycznego patrioty :) > ---> Skąd jesteś? > Odpowiedz. Bo kto Ty jesteś wiadomo. Dalej - śmiało - chętnie się dowiem co o mnie myśli oszołom :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wmoich stronach nie jest to przyjete-No bo i po co 11.08.06, 00:26 eboshi napisał: > Dalej - śmiało - chętnie się dowiem co o mnie myśli oszołom :) ---> A mnie nie obchodzi co myśli o mnie jakiś oszołom. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Nudny jesteś :( 11.08.06, 00:31 Nie stac cie nawet na riposte - bezmyślnie przeklepujesz moje zdania. Wracaj do swojej piaskownicy i poukładaj foremki :) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nudny jesteś :) 11.08.06, 00:59 eboshi napisał: > Nie stac cie nawet na riposte - bezmyślnie przeklepujesz moje zdania. > Wracaj do swojej piaskownicy i poukładaj foremki :) ---> Na pytanie : Czy Ala ma psa? Można odpowiedzieć : Ala nie ma psa. Lecz wg Ciebie to jest "nudne". Ciekawe by było, gdyby powiedziano : Ola ma kota. Ale czy to jest odpowiedź na pytanie? Zostawię do nocnego Tobie przemyślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
eboshi Okropnie nuuuuuuuuudny jesteś :) 11.08.06, 01:16 1normalnyczlowiek napisał: > ---> Na pytanie : Czy Ala ma psa? Można odpowiedzieć : Ala nie ma psa. Lecz > wg Ciebie to jest "nudne". Ciekawe by było, gdyby powiedziano : Ola ma kota. Nie pytałem się ani o Alę ani o psa. Nawet nie spróbowałeś dotknąć mojego pytania - niedostatek odwagi czy intelektu ? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Okropnie nuuuuuuuuudny jesteś :) 11.08.06, 01:26 eboshi napisał: > Nie pytałem się ani o Alę ani o psa. > Nawet nie spróbowałeś dotknąć mojego pytania -niedostatek odwagi czy intelektu? ---> Pytania żadnego nie zadałeś. Były tylko jakieś sugestie i insynuacje: o napletku, o ściąganiu gaci, o genetycznym patriotyzmie, o oszołomie, o przeklepywaniu, no i koronny o inwigilacyjnych ciągotkach Michalkiewicza (Bo przecież nie może być tak, że nie wiadomo kto jest kto). Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum [...] 11.08.06, 02:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Zalogowalem sie tam :) 10.08.06, 23:57 Nie wiem nie wiem... ja zawsze mam pewne opory. Niby nie mam zamiaru trollować, ale różni ludzie po forach krążą. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Re: Zalogowalem sie tam :) 10.08.06, 23:53 W niezlomnej nadziei, ze Michalkiewiczowi da sie wytlumaczyc, ze nie wszedzie jest Zyd. Cenie jego publicystyke, ale naprawde czasem przegina :( humbak napisał: > Nie da się ukryć... jesteś wśród juzerów:) Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Zalogowalem sie tam :) 11.08.06, 00:00 Mam podobnie. Uważam że facet jest inteligentny, ale ma fisia lekkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Re: Zalogowalem sie tam :) 11.08.06, 00:17 frank_drebin napisał: > W niezlomnej nadziei, ze Michalkiewiczowi da sie wytlumaczyc, ze nie wszedzie > jest Zyd. ---> A może niech zostanie tak jak jest, dopóki inni nie zrozumieją, że wszędzie jest antysemityzm. Dobra przeciwwaga. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Ja sie zalogowalam i obserwuje :) 11.08.06, 00:13 Hyyh... inwigilacja:) Podglądowywać? Poglądowywać?! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Po rejestracji jesteś"u siebie" - nie podglądasz 11.08.06, 00:23 humbak napisał: > Hyyh... inwigilacja:) > Podglądowywać? Poglądowywać?! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Po rejestracji jesteś"u siebie" - nie podgląd 11.08.06, 00:27 Fakt, że nie siedzisz na gałęzi drzewa po drugiej stronie ulicy, ale rozsiadasz się wygodnie na fotelu i obserwujesz oraz słuchasz pozostałych obecnych, niemniej jednak zawsze możesz budzić podejrzenie że jesteś jakimś szpionem;P Odpowiedz Link Zgłoś