Gość: Jac Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 21.02.03, 22:22 Jeżeli komisja wykluczy posła Źobro ,to działanie komisji będzie żałosną farsą. Przecież tylko on i pan Rokita dążą do rzeczywistego wyjaśnienia sprawy . Panowie z SLD markują pracę , niczego nie chcą wyjaśnić . Pytania pana Kalisza i kolegów z SLD nie wnoszą nic do wyjaśnienia sprawy . Pozoranci z SLD nie mogą liczyć na dobry odbiór ich pracy przez ludzi inteligentnych. Zresztą czym się tu podniecać ? Sld zawłaszczyło państwo polskie i robi w nim co chce. Szkoda tylko ,że ludzie ciągle im ufają i wierzą ,że są lewicą , która się o nich troszczy , choć ich czyny są tego zaprzeczeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zm Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 08:39 Ziobro! Wstąp do SLD. Smolana - na chłopa pańszczyżnianego lub do kruchty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.sacoriver.net 21.02.03, 23:26 Naj lepiej to rozwiazac cala ta komisie, abanda komuchow i parchow dalej bedzie rozkradala w imie prywatyzacij,czy w koncu sie znaidzie ktos kto zakonczy to bez prawie,czy prosic HITLERA o zmartwych stanie, a on juz bedzie wiedzial co zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lass Re: Mecenasi Lass wykluczyc premiera i Rawina IP: *.proxy.aol.com 21.02.03, 23:29 biore sobie dwoch prawnikow i mowie ...prosze wykluczyc millera leszka bo jest beztrony...prosze wykluczyc kwiatkowskiego bo tv jest beztronna...i co sie wtedy dzieje .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosxx Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 23:44 Dramat i HANBA! Miller opiniuje czynności komisji, czyli aprobuje cenzurowanie komisji. W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i układy partyjne od jakiejkowiek moralności. Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na pozytywne rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postawy. Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE Odpowiedz Link Zgłoś
g.poplawska Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol 21.02.03, 23:57 Po co? Wszedzie jest to samo, lub gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosxx Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 00:00 g.poplawska napisała: > Po co? Wszedzie jest to samo, lub gorzej. Trzeba wierzyć, ze tak nie jest. Tu jest PEWNOSC ze tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
g.poplawska Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol 22.02.03, 00:05 Gość portalu: ktosxx napisał(a): > g.poplawska napisała: > > > Po co? Wszedzie jest to samo, lub gorzej. > > Trzeba wierzyć, ze tak nie jest. > Tu jest PEWNOSC ze tak jest. Pewnosc - tylko w wypadku Robinsona przed przybyciem Pietaszka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
g.poplawska Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol 21.02.03, 23:59 Gość portalu: Ktosxx napisał(a): > Dramat i HANBA! > Miller opiniuje czynności komisji, czyli aprobuje cenzurowanie > komisji. > W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i układy partyjne od > jakiejkowiek moralności. > Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na pozytywne > rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postawy. > Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE Tylko zludzenia. Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosxx Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 00:04 g.poplawska napisała: > Gość portalu: Ktosxx napisał(a): > > > Dramat i HANBA! > > Miller opiniuje czynności komisji, czyli aprobuje cenzurowanie > > komisji. > > W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i układy partyjne od > > jakiejkowiek moralności. > > Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na pozytywne > > rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postawy. > > Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE > Tylko zludzenia. Po co? Co jest zludzeniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
g.poplawska Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol 22.02.03, 00:08 Gość portalu: ktosxx napisał(a): > g.poplawska napisała: > > > Gość portalu: Ktosxx napisał(a): > > > > > Dramat i HANBA! > > > Miller opiniuje czynności komisji, czyli aprobuje > cenzurowanie > > > komisji. > > > W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i układy partyjne od > > > jakiejkowiek moralności. > > > Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na pozytywne > > > rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postawy. > > > Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE > > Tylko zludzenia. Po co? > Co jest zludzeniem??? Emigracja - o tym myslalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojote Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 00:19 g.poplawska napisała: > Gość portalu: ktosxx napisał(a): > > > g.poplawska napisała: > > > > > Gość portalu: Ktosxx napisał(a): > > > > > > > Dramat i HANBA! > > > > Miller opiniuje czynności komisji, czyli aprobuje > > cenzurowanie > > > > komisji. > > > > W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i układy partyjne od > > > > jakiejkowiek moralności. > > > > Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na pozytywne > > > > rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postawy. > > > > Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE > > > Tylko zludzenia. Po co? > > Co jest zludzeniem??? > Emigracja - o tym myslalam =CHYBA SIE MYLISZ..POWINNAS NAPISAC ...NIE POWIODLO MI SIE.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosxx Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 00:30 Gość portalu: kojote napisał(a): > g.poplawska napisała: > > > Gość portalu: ktosxx napisał(a): > > > > > g.poplawska napisała: > > > > > > > Gość portalu: Ktosxx napisał(a): > > > > > > > > > Dramat i HANBA! > > > > > Miller opiniuje czynności komisji, czyli aprobuje > > > cenzurowanie > > > > > komisji. > > > > > W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i układy partyjne o > d > > > > > jakiejkowiek moralności. > > > > > Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na pozytywne > > > > > rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postawy. > > > > > Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE > > > > Tylko zludzenia. Po co? > > > Co jest zludzeniem??? > > Emigracja - o tym myslalam > > =CHYBA SIE MYLISZ..POWINNAS NAPISAC ...NIE POWIODLO MI SIE.. tez nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojote Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 00:39 Gość portalu: ktosxx napisał(a): > Gość portalu: kojote napisał(a): > > > g.poplawska napisała: > > > > > Gość portalu: ktosxx napisał(a): > > > > > > > g.poplawska napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: Ktosxx napisał(a): > > > > > > > > > > > Dramat i HANBA! > > > > > > Miller opiniuje czynności komisji, czyli aprobuje > > > > cenzurowanie > > > > > > komisji. > > > > > > W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i układy > partyjne o > > d > > > > > > jakiejkowiek moralności. > > > > > > Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na pozytywne > > > > > > > rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postawy. > > > > > > Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE > > > > > Tylko zludzenia. Po co? > > > > Co jest zludzeniem??? > > > Emigracja - o tym myslalam > > > > =CHYBA SIE MYLISZ..POWINNAS NAPISAC ...NIE POWIODLO MI SIE.. > tez nie rozumiem -jak jestes mlody....a zycie w tobie kipi...ja wyjechalem bez grosza bo odac musialem dlugi....a dzisaiaj....ale moja mama mnie wygonila z polski...powiedziala tu nigdy dobrze nie bedzie...a ja wracalem a mama mnie wyganiala ...ale dzisiaj...mam dwoje dzieci i durze niebieskie oczy co nocy...oczywiscie po slubie...trztery lata temu..a czy wroce...raczej nie ..chociaz jestem co roku w polsce i wydaje sredni po $125 dziennie mieszkajac u rodzinny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosxx Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 00:54 Gość portalu: kojote napisał(a): > Gość portalu: ktosxx napisał(a): > > > Gość portalu: kojote napisał(a): > > > > > g.poplawska napisała: > > > > > > > Gość portalu: ktosxx napisał(a): > > > > > > > > > g.poplawska napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Ktosxx napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Dramat i HANBA! > > > > > > > Miller opiniuje czynności komisji, czyli aprobuje > > > > > > cenzurowanie > > > > > > > komisji. > > > > > > > W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i układy > > partyjne o > > > d > > > > > > > jakiejkowiek moralności. > > > > > > > Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na pozy > tywne > > > > > > > > > rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postawy. > > > > > > > Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE > > > > > > Tylko zludzenia. Po co? > > > > > Co jest zludzeniem??? > > > > Emigracja - o tym myslalam > > > > > > =CHYBA SIE MYLISZ..POWINNAS NAPISAC ...NIE POWIODLO MI SIE.. > > tez nie rozumiem > > -jak jestes mlody....a zycie w tobie kipi...ja wyjechalem bez grosza bo odac > musialem dlugi....a dzisaiaj....ale moja mama mnie wygonila z > polski...powiedziala tu nigdy dobrze nie bedzie...a ja wracalem a mama mnie > wyganiala ...ale dzisiaj...mam dwoje dzieci i durze niebieskie oczy co > nocy...oczywiscie po slubie...trztery lata temu..a czy wroce...raczej > nie ..chociaz jestem co roku w polsce i wydaje sredni po $125 dziennie > mieszkajac u rodzinny... Milo, jak ktos uwaza, ze jestem mlody... Tez, z 10 lat temu mieszkalem za granica, i wrocilem, i mialem sukcesy, TU w Polsce. Tylko, ze teraz TU jest KONIEC - KORUPCJA OD SZCZYTÓW w dół, KONCESJE WSZĘDZIE, BEZROBOCIE, DEFICYT BUDZETOWY - REKORDOWE PODATKI - Z NAJWYZSZYCH i zero intencji i dobrej woli. Tylko Prywata i Partyjniactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojote Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 01:11 Gość portalu: ktosxx napisał(a): > Gość portalu: kojote napisał(a): > > > Gość portalu: ktosxx napisał(a): > > > > > Gość portalu: kojote napisał(a): > > > > > > > g.poplawska napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: ktosxx napisał(a): > > > > > > > > > > > g.poplawska napisała: > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Ktosxx napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > Dramat i HANBA! > > > > > > > > Miller opiniuje czynności komisji, czyli apr > obuje > > > > > > > > cenzurowanie > > > > > > > > komisji. > > > > > > > > W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i uk > łady > > > partyjne o > > > > d > > > > > > > > jakiejkowiek moralności. > > > > > > > > Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na > pozy > > tywne > > > > > > > > > > > rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postaw > y. > > > > > > > > Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE > > > > > > > Tylko zludzenia. Po co? > > > > > > Co jest zludzeniem??? > > > > > Emigracja - o tym myslalam > > > > > > > > =CHYBA SIE MYLISZ..POWINNAS NAPISAC ...NIE POWIODLO MI > SIE.. > > > tez nie rozumiem > > > > -jak jestes mlody....a zycie w tobie kipi...ja wyjechalem bez > grosza bo odac > > musialem dlugi....a dzisaiaj....ale moja mama mnie wygonila z > > polski...powiedziala tu nigdy dobrze nie bedzie...a ja > wracalem a mama mnie > > wyganiala ...ale dzisiaj...mam dwoje dzieci i durze niebieskie > oczy co > > nocy...oczywiscie po slubie...trztery lata temu..a czy > wroce...raczej > > nie ..chociaz jestem co roku w polsce i wydaje sredni po $125 > dziennie > > mieszkajac u rodzinny... > Milo, jak ktos uwaza, ze jestem mlody... > Tez, z 10 lat temu mieszkalem za granica, i wrocilem, i mialem > sukcesy, TU w Polsce. > Tylko, ze teraz TU jest KONIEC - > KORUPCJA OD SZCZYTÓW w dół, > KONCESJE WSZĘDZIE, > BEZROBOCIE, DEFICYT BUDZETOWY - REKORDOWE > PODATKI - Z NAJWYZSZYCH > i zero intencji i dobrej woli. > Tylko Prywata i Partyjniactwo -przypominasz mi mego kolege z gdanska ..on tez wrocil bo zatesknil za ulica na przymorzu...i dziewczyna...ale dorabia/l za granica...ja tez walczylem o polske od roku 89 do 87...chcialem byc w polsce...ale sam rozumiesz moja mama ...i okolicznosci przekonaly mnie ostatecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 01:35 to po ch.. tam jezdisz spenduj na afryke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.poplawska Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.dial.proxad.net 22.02.03, 11:04 Gość portalu: ktosxx napisał(a): > Gość portalu: kojote napisał(a): > > > g.poplawska napisała: > > > > > Gość portalu: ktosxx napisał(a): > > > > > > > g.poplawska napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: Ktosxx napisał(a): > > > > > > > > > > > Dramat i HANBA! > > > > > > Miller opiniuje czynności komisji, czyli aprobuje > > > > cenzurowanie > > > > > > komisji. > > > > > > W każdym przypadku ważniejsi są kolesie i układy > partyjne o > > d > > > > > > jakiejkowiek moralności. > > > > > > Dzis zrozumiałem, że nie ma żadnej szansy na pozytywne > > > > > > > rozwiązanie, żadnej szansy na uczciwe postawy. > > > > > > Dzis zmieniłem zdanie - EMIGRUJCIE > > > > > Tylko zludzenia. Po co? > > > > Co jest zludzeniem??? > > > Emigracja - o tym myslalam > > > > =CHYBA SIE MYLISZ..POWINNAS NAPISAC ...NIE POWIODLO MI SIE.. > tez nie rozumiem Drogi KTOSIU, nawet nie jestes w stanie sobie wyobrazic jak mi sie powiodlo, chcialam zaznaczyc, ze zludzenia sa wszedzie, nie ma miejsc idealnych i taka sprawa Rywina jest obecna wszedzie, co nie znaczy,ze rozgrzeszam i serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buka Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 00:00 Co to jest : nalezy do kotów ale ogon ma z przodu ? -Lew Rywin, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek NAJNOWSZE WIADOMOSCI IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.03, 00:39 sprawe wyjasnionoby juz dawno, gdyby sluzby specjalne skontrolowaly wszystkie rozmowy telefoniczne zainteresowanych osob, czytaj: politycznych kryminalistow po ukazaniu sie artykulu o planowanej lapowce Rywina w GW. Proste? Ciekaw jestem z kim w tym czasie i o czym rozmawiali te szuje? Mysle, ze byloby to ciekawsze niz zalosne "z politycznego rozdania" sledztwo sejmowej komisji. Mam jeszcze kilka innych, ciekawych pomyslow. Biada Narodowi, ktory w wiekszosci biedny, musi to jeszcze znosic. Czekam na malutka, sensowna dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojote Re: NAJNOWSZE WIADOMOSCI IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 00:45 Gość portalu: piotrek napisał(a): > sprawe wyjasnionoby juz dawno, gdyby sluzby specjalne > skontrolowaly wszystkie rozmowy telefoniczne zainteresowanych > osob, czytaj: politycznych kryminalistow po ukazaniu sie > artykulu o planowanej lapowce Rywina w GW. Proste? > Ciekaw jestem z kim w tym czasie i o czym rozmawiali te szuje? > Mysle, ze byloby to ciekawsze niz zalosne "z politycznego > rozdania" sledztwo sejmowej komisji. > Mam jeszcze kilka innych, ciekawych pomyslow. > Biada Narodowi, ktory w wiekszosci biedny, musi to jeszcze > znosic. > Czekam na malutka, sensowna dyskusje. -przepraszam ale ja robie steka i troche popijam wino z californii ...jedrne 13.5%...a chalupa tetni zyciem bo dzisiaj piatekkk...wiec jedyne co moge zrobic ...na ta chwile ...to pozdrawiammm serdecznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzak Re: NAJNOWSZE WIADOMOSCI IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 00:45 Nie zasługujesz na dyskusje bos głupi. Idź spać, bo rano nie wstaniesz na transmisje w TVP3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojote Re: NAJNOWSZE WIADOMOSCI IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 00:48 Gość portalu: Krzak napisał(a): > Nie zasługujesz na dyskusje bos głupi. Idź spać, bo rano nie wstaniesz na > transmisje w TVP3 -chyba sie mylisz kolego...u mnie piatek rzecz swieta...nie wspomne o niedzieli...obecna godz.piatek 6:48 pm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzak Kojote to nie do Ciebie IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 00:57 Kojote ta odpowiedź była dla Piotrka a nie dla Ciebie. Jak Cię uraziłem to przepraszam a Piotrka nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojote Re: Kojote to nie do Ciebie IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 01:04 Gość portalu: Krzak napisał(a): > Kojote ta odpowiedź była dla Piotrka a nie dla Ciebie. Jak Cię uraziłem to > przepraszam a Piotrka nie. -WIEM ROZPEDZILEM SIE ..."JESTEM TAKI ZAMASZYSTY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: NAJNOWSZE WIADOMOSCI IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.03, 00:58 Gość portalu: Krzak napisał(a): > Nie zasługujesz na dyskusje bos głupi. Idź spać, bo rano nie wstaniesz na > transmisje w TVP3 Nie rozumiesz czubku, ze ja wlasnie wstalem, a ty palantku dyzurny rozwiazuj lepiej krzyzowki, jesli tak odpowiadasz. Masz jakies zdanie ? Na temat ? Czosnku sie nazarles za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NAJNOWSZE WIADOMOSCI IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 00:59 Gość portalu: Krzak napisał(a): > Nie zasługujesz na dyskusje bos głupi. Idź spać, bo rano nie wstaniesz na > transmisje w TVP3 Tak, za to Twoj poziom mozna obserwować w jezyku i slownictwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal RYWIN, JEGO SZCZENIAKI - NOWY OBRAZ POLSKI? IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 00:41 widzielismy kulturalno-dywagacyjny obraz p.michnika, b. kulturalne i rzeczowe zeznania p.Rapaczynskiej, nonszalanckie, czasem aroganckie zeznania p. kwiatkowskiego, dzisiaj bylismy swiadkami wejscia dowcipnisia rywina i jego wilkow. To kolejnosc naszego rozwoju. Niebezpieczenstwo w ktore sterujemy. To bylo bardzo obrazowe i powinno panstwa sklonic do refleksji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzak Rapaczyńska kłamie więc nie myl ją z kulturą IP: *.icpnet.pl 22.02.03, 00:49 Wanda Rapaczyńska to cwana kobieta, która nie mając urody próbowała nas wziąććć na plewy - że niby taka biedna i prześladowana (jak zwykle szykanowana w opozycji - kapitał 100 mln dolarów - faktycznie pielęgniarska bieda. Im wszystkim z Michnikiem na czele role sie pomyliły i salda kont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Rapaczyńska kłamie więc nie myl ją z kulturą IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.03, 01:06 Gość portalu: Krzak napisał(a): > Wanda Rapaczyńska to cwana kobieta, która nie mając urody próbowała nas > wziąććć na plewy - że niby taka biedna i prześladowana (jak zwykle > szykanowana w opozycji - kapitał 100 mln dolarów - faktycznie pielęgniarska > bieda. Im wszystkim z Michnikiem na czele role sie pomyliły i salda kont. Zaczynasz nowy temat? Odpowiedz na poprzedni male drzewko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Rapaczyńska kłamie więc nie myl ją z kulturą IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.03, 01:10 Gość portalu: Krzak napisał(a): > Nie zasługujesz na dyskusje bos głupi. Idź spać, bo rano nie wstaniesz na > transmisje w TVP3 Nie rozumiesz czubku, ze ja wlasnie wstalem, a ty palantku dyzurny rozwiazuj lepiej krzyzowki, jesli tak odpowiadasz. Masz jakies zdanie ? Na temat ? Czosnku sie nazarles za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojote Re: "JESTEM TAKI ZAMASZYSTY" IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 01:14 ...wprowadzic chamstwo na salony...ale tylko salatki szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.03, 01:35 Gość portalu: kojote napisał(a): > ...wprowadzic chamstwo na salony...ale tylko salatki szkoda.. biografie to ty pisz gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojote Re: IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 01:39 Gość portalu: piotrek napisał(a): > Gość portalu: kojote napisał(a): > > > ...wprowadzic chamstwo na salony...ale tylko salatki szkoda.. > > biografie to ty pisz gdzie indziej -czyje filmografie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojote Re: DUPKI NAWET WAM SIE CZYTAC NIE CHCE... IP: *.proxy.aol.com 22.02.03, 01:42 ..BO JESTESCIE ZA LENIWI...A CO DOPIERO POJSCIE DO TEATRU...NIE WSPOMINAJAC DVD z rentu NA TV...SWINOJADY I OPILCE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infidel jestem za RYWINEM IP: *.crowley.pl 22.02.03, 12:44 a przeciw AGORZE, bo obawiam się, że jak będzie się bawić w telewizję, zacznie nadawać programy podprogowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Brawo Rywin, zrobiłeś w jajo mądrali z komisji IP: *.acn.waw.pl 22.02.03, 17:11 Kto czym wojuje od tego ginie. Szanowna Wysoka Komisja chciała zabawić się w sąd, dostała nauczkę. Prawie wszystkie ustawy są robione pod grupy interesów. Po co ten cyrk za nasze pieniądze. Tracimy tylko pieniądz i czas. Panowie posłowie zajmijcie się czymś godziwszym, sprawę Rywina należy przekazać do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peppo Re: Mecenasi Rywina:wykluczyć z prac komisji Smol IP: *.bredband.skanova.com 23.02.03, 09:11 panie Rywin trzymam za pana kciuki!!!trzymaj sie pan mocno! ci ludzie to jedna wielka groteska!! kompromituja sie w oczach spoleczenstwa!!! ten jakajacy sie pajac powinien pracowac jako logopeda w wiezieniu.Kupa gnoju i tyle a podatnicy placa. Odpowiedz Link Zgłoś