Gość: waffen IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 23.02.03, 21:47 Tylko szkodzicie takim artykułem, albo ukrócą zwyczje krakowskiego MORDu albo wycieczki będą dalej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdalena Kula Na narty IP: *.DECF.Berkeley.EDU 24.02.03, 02:43 Do zrazów z pstrąga dodano klasyczne, pstrągiem nadziewane ravioli, całość pływała w śmietankowym sosie ze szczypiorkiem i rzeczywiście pachniała koprem włoskim. Lecz większe wrażenie zrobił na mnie "filet ze szczupaka na kremie z naszych gruszek" (39 zł). Mięso delikatne, a krem pachnący gruszkowo tak prawie, jak węgierskie destylaty z gruszek odmiany Wiliams. Próbowałem jeszcze wzorowych kotlecików jagnięcych, kompotu z zająca, który nie jest słodkim wywarem ze zwierzęcia, lecz przepyszną kompozycją z duszonego mięsa, purée z selera i buraczków, a na deser "gorącego sufletu z dwóch czekolad z lodami bazyliowymi w orzeźwiającym sosie" (25 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Wycieczki po prawo jazdy IP: *.lama.net.pl / 192.168.0.* 24.02.03, 13:15 Artykuł ten jest intrygą uknutą przez Bogdana DG inspektora Urzędu Marszałkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Wycieczki po prawo jazdy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 20:09 Dzięki! To jest mam nadzieje prawdziwa odpowiedz na te chamskie zarzuty! Jak zwykle wyborcza szuka taniej reklamy. prawda jest zupełnie inna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Island Re: Wycieczki po prawo jazdy IP: *.prudential.com 24.02.03, 21:17 A moze w Tarnowie egzaminatorzy nie oblewaja z linijka w reku by ludzie wykupywali dodatkowe lekcje i nabijali kase szkolom jazdy ktore skszetnie dziela sie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowcy Re: Wycieczki po prawo jazdy IP: *.zax.pl 24.02.03, 21:33 W Tarnowie jest mniejszy ruch,a egzaminatorzy nie zachowują się wyniośle i nie zgrywają profesorów jak w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eye-witness Wycieczki po prawo jazdy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 23:16 Zdawałam egzamin w tarnowskim MORD'zie. Wszystko odbywa się w 100% zgodnie z prawem - w filii ośrodka krakowskiego. Można jedynie zazdrościć Auto-Testowi pomysłu i współczuć krakowskiemu MORD'owi malejącej liczby petentów (czego szczerze mu życzę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete007 Re: Wycieczki po prawo jazdy IP: *.markom.krakow.pl 25.02.03, 19:56 Sam robiłem kurs w Auto-teście i wcale się nie dziwię że ludzie musieli wyjeżdzac do Tarnowa, facet z ktorym jezdzilem non-stop patrzyl na zuzycie paliwa, a jak bylo powyzej 8l/100km to padalo haslo "Mniej gazu przy starcie a przy 30 km/h 3 bieg" mała rada jak wam tez to powie RUSZAC Z PICHAMI (nie dosc ze na paliwo brodacz wyda wiecej to jeszcze na nowe gumy bedzie musial kase wylozyc). NIE ROBCIE TUTAJ KURSU - nie nauczycie sie dynamicznej jazdy !!! Odpowiedz Link Zgłoś