Gość: XaVieR IP: *.net.pl 27.02.03, 19:33 a co oni maja innego?;-) skoro wlasciwie bankrutuja.. a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rysiek Re: TOK FM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.03, 15:44 Podobno od 1 marca ma sie cos zmienic, moze wiesz cos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: TOK FM 28.02.03, 16:18 Pod koniec zeszłego tygodnia pożegnali się wszyscy prezenterzy. W tym tygodniu nadają wyłącznie powtórki, poza dziennikami. Ale zapowiadają od 1 marca jakieś "nowe oblicze". Szczegółów nie zdradzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XaVieR Re: TOK FM IP: *.net.pl 28.02.03, 18:18 Gość portalu: rysiek napisał(a): > Podobno od 1 marca ma sie cos zmienic, moze wiesz cos o tym? nic niestety nie slyszalem, troche zaczalem w nich watpic:( nie licze na wielkie zmiany od marca skoro odeszli nawet najwieksi tego radia.. juz nawet wieczorna muzyka leci wg. tego samego schematu kazdego dnia:( mimo wszystko zycze im powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.03, 17:40 Miało być przeciwiwagą dla radia Maryja ale im się to nie udało ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: TOK FM 01.03.03, 09:20 Jest nowe. Nowa muzyka, lepsi ludzie i autorskie serwisy informacyjne! Będzie lepieeeeeeeeeeeeeeeeeej !!! Informacji szukajta na: www.wirtualnemedia.pl oraz www.tokfm.z.pl A o TOK FM wypowiadajcie się w moim poście na Forum Radio ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RP A moze ktos zna jakies radio internetowe IP: *.pt.FH-Koeln.DE 07.03.03, 11:19 Moze ktos zna jakies radio internetowe ktore relacjonowalo by to posiedzenie? Jestem aktualnie za granica, a ponadto nie posiadam w pracy radioodbiornika :-(. Dziekuje za sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Ale to są śmierdzące nygusy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 11:32 Pracują raz w tygodniu od 7.30 do 9.30 a potem muzyka a przed pólnoca walą powtórki..no ewentualnie puszczają na Żywo obrady komisji d/s afery Rywina..ot cały pomysł na radio...to już naprawdę agonia tej rozgłośni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widelec ale IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 17:44 ale dzisiaj po 8 rano , po rozmowie Żakowskiego z premierem , świetny, naprawdę świetny komentarz panów Tomasza Wołka i Tomasza Lisa na temat sprawy Rywina. Warto było posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 17:43 Gość portalu: widelec napisał(a): > ale dzisiaj po 8 rano , po rozmowie Żakowskiego z premierem , świetny, > naprawdę świetny komentarz panów Tomasza Wołka i Tomasza Lisa na temat sprawy > Rywina. Warto było posłuchać. Rozmowa była naprawdę świetna, ale co póżniej? Afera Rywina przedłuża im agonię, ale na jak długo. W weekendy miały być jakieś rozmowy, zdaje się, że nic z tego tego, naprawdę przykro słuchać. Jedyne gadane radio dogorywa, przy tylu wiernych słuchaczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 17:39 Gość portalu: XaVieR napisał(a): > a co oni maja innego?;-) skoro wlasciwie bankrutuja.. a szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahimsa Re: TOK FM IP: *.icpnet.pl 09.03.03, 00:01 Nie wiem co myśleć o nowych zmianach w radio TOKfm. Po szumnych zapowiedziach, obawiam się,że poprzeczka została znowu opuszczona - niestety, powstało następne radio o profilu muzycznym. Do niedawna wściekałem się, że w Poznaniu jest bardzo słaba stacja nadawcza, słaby sygnał i zakłócenia. Teraz, myślę że będzie mi to obojętne. Poza relacjami Komisji tylko muzyka. Oferta audycji jest nad wyraz skromna, szkoda że zrezygnowano z dawniejszych bloków programowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: TOK FM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 00:15 Kiedys sluchalem tego radia od 7 rano. Swietny byl Waldemar Oginski. Czy ktos wie co sie z nim dzieje? Te bloki byly doskonale.A przeglad prasy Oginskiego byl fantastyczny. No a teraz z rana jako-tako, a potem bryndza. Wielka szkoda. Andrzej Szozda tez byl bardzo dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 19:40 Pan Juliusz Braun: Mogę powiedzieć, że wnioski Agory w wielu przypadkach były bądź krytykowane, bądź załatwiane negatywnie. Konkretna taka sprawa właśnie związana z wykupem, to było Radio Tok FM, gdzie Agora jest udziałowcem mniejszościowym, a chciała wejść w pozycję udziałowca większościowego i Krajowa Rada tutaj konsekwentnie nie udzielała zgody. Ja osobiście byłem zwolennikiem udzielenia zgody. Tam były bardzo szczegółowe różne koncepcje, ale generalnie uważałem, że właśnie dla dobra tej firmy, jaką jest Tok FM, taka zgoda powinna być udzielona, natomiast nie spotkało się to z aprobatą większości członków. NO i widzicie wszyscy nieuleczalni wielbiciele TOKfm (do których i ja się zaliczam), komu zawdzięczmy upadek naszj stacji. Rozgonili wspaniałych dziennikarzy, Bugalskiego do trójki, Jacuś Sobala męczy się w PINie, Maruszeczko w Plusie, Ogiński zupełnie przepadł, że o Urbańskim nie wspomnę (po Milionerach to już zupełna kicha z Wiśniewskim). Teraz, kiedy wiem, że to nie tylko brak reklamodawców, a po prostu strach aparatczyków przed wolnym radiem, gdzie każdy mógł powiedzieć wiele, nie piszę wszystko, bo zaraz p. Zbigniew lub p. Adam, że nie wspomnę o p. Annie zaprotestowaliby, w każdym razie brak mi tego radia i całą swoją niechęc kieruję do czarzastych halberów. Pozdrawiam fanów radia i ciągle mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: TOK FM IP: 62.148.92.* 19.03.03, 12:41 Czemu nie dziala strona tok fm on-line. Nie mozna sluchac posiedzen komisji w sprawie Rywina. Zrobcie cos !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy transmisja sejm IP: 147.94.217.* 05.04.03, 15:52 ogladam wlasnie teraz ttransmisje z "demontazu" czegos tam w sali posiedzen komisji, gdzie panowie sobie dziarsko kurwuja. nie ma jak pracownicy polskiego sejmu... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołomz RM Re: przywrocic Oginskiego i Sobale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:20 Sobale? tego zapijaczonego Polakożercę? nigdy!! Ogiński? Może byc! Odpowiedz Link Zgłoś
arturox Re: przywrocic Oginskiego i Sobale! 05.04.03, 16:27 wole jego niz tych twoich pedo-ojczulkow z rm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: przywrocic Oginskiego i Sobale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:39 arturox napisał: > wole jego niz tych twoich pedo-ojczulkow z rm. - dowody? inaczej trafisz na ławę oskarżonych razem z koleżanką Odpowiedz Link Zgłoś
arturox Re: przywrocic Oginskiego i Sobale! 05.04.03, 16:30 oginski moze byc??? juz nie pamietasz jak zescie go jechali w "naszym dz"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: przywrocic Oginskiego i Sobale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 16:40 arturox napisał: > oginski moze byc??? juz nie pamietasz jak zescie go jechali w "naszym dz"? - Sobala był agresywniejszy i bardziej chamski..ado Ogińskiego mieliśmy pretensje o euroagitkę i o przekleństwa na antenie ale w wielu innych sprawach podzielaliśmy jego zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: przywrocic Oginskiego i Sobale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 21:05 Nie rozumiem dlaczego kochający RM słuchali Sobali, chyba żeby się nakręcać. Myślę, że teraz razem z p. Zbigniewem, Adamem i p. Anną nie mają gdzie toczyć jadu nienawisci, ksenofobii i rasizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: robia to w rm... pani anna rulez! ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.03, 21:16 Wesołego smażenia w piekle nienawiści, wreszcie bez żydów, gejów i masonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIAN Re: przywrocic Oginskiego i Sobale! IP: *.gdynia.mm.pl 24.10.03, 11:28 OIŃSKI BYŁ ŻYWYM ,DOBRZE MYŚLAŁ -NIC DZIWNEGO BO PRAC, NAUK- i z wdrwaspieralsie ze słuchaczami. Szkoda że odszedł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgm Re: TOK FM IP: 195.205.216.* 16.04.03, 16:00 czy TOK FM można słuchac w całym kraju czy tylko we wskazanych miastach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobas Re: TOK FM ma problemy bo za duzo "mowi" ... IP: *.kopernik.gliwice.pl 26.04.03, 13:15 Jakby to Czarzasty powiedzial: Radio TOK FM bardzo cenie bo znamy sie niemalo i mam do nich duzy respekt ale za duzo mowia a za malo maja muzyki i to radio bede musial zamknac ... Natomiast RMF FM odwrotnie i tez nalezaloby je zamknac. A moze jest jakis inny klucz do zrozumienia dzialan I sekretarza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: TOK FM IP: *.crowley.pl 30.05.03, 13:42 ekstra jest BBC po 20:00. Szkoda, zeby zbankrutowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Re: TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 17:02 Gość portalu: alek napisał(a): > ekstra jest BBC po 20:00. Szkoda, zeby zbankrutowali... A niech bankrutują, trzy miesiące "wanadowego" radia i już wiem, że nie ma powrotu do Igorka i innych. Zepsuć łatwo, ale zrobić coś dobrego, niełatwo. Gdzie to obiecywane żywe radio, toż to trup w czystej postaci i tylko duch Ani Laszuk snuje się gdzieś w eterze. Ech szkoda, a BBC możesz słuchać na ich częstotliwości, a nie koniecznie na Tok FM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek cenzura forever ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.03, 01:56 Gość portalu: XaVieR napisał(a): > a co oni maja innego?;-) skoro wlasciwie bankrutuja.. a szkoda:( J : TOK FM poza prowadzącymi ( jednych się lubiało , drugich mniej ) miało jedną wielką zaletę , jako pierwsze w Polsce było radiem interaktywnym , słuchacze współtworzyli program , na żywo można było usłyszeć co myślą inni Polacy , a nie tylko trzymające się politycznej poprawności gadające głowy , autorytety . oprócz wielu ciekawych wypowiedzi słuchaczy było też trochę oszołomstwa , ale przynajmniej było to w miarę prawdziwe , nie reżyserowane - jak wszystkie opinotwórcze programy w innych mediach . widocznie ta niespotykana wolność wypowiedzi była powyżej progu wytrzymałości KRRiTV ( czarzasty i spółka ) . i udupili radio nie pozwalając mu się rozwijać. może jak komuchów - cenzorów kiedyś się wykurzy z Rady Radiofonii to podobna stacja zaistnieje ...w zatopienie ZSRR i PZPR 25 lat temu też nikt nie wierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek84 Re: cenzura forever ! IP: *.in.brzesko.net.pl / 192.168.3.* 31.05.03, 08:16 Gość portalu: jędrek napisał(a): > Gość portalu: XaVieR napisał(a): > > > J : TOK FM poza prowadzącymi ( jednych się lubiało , drugich mniej ) miało > jedną wielką zaletę , jako pierwsze w Polsce było radiem interaktywnym , > słuchacze współtworzyli program , na żywo można było usłyszeć co myślą inni > Polacy , a nie tylko trzymające się politycznej poprawności gadające głowy , > autorytety . > oprócz wielu ciekawych wypowiedzi słuchaczy było też trochę oszołomstwa , ale > przynajmniej było to w miarę prawdziwe , nie reżyserowane > - jak wszystkie opinotwórcze programy w innych mediach . > widocznie ta niespotykana wolność wypowiedzi była powyżej progu wytrzymałości > KRRiTV ( czarzasty i spółka ) . i udupili radio nie pozwalając mu się > rozwijać. może jak komuchów - cenzorów kiedyś się wykurzy z Rady Radiofonii to > podobna stacja zaistnieje ...w zatopienie ZSRR i PZPR 25 lat temu też nikt > nie wierzył. ========================================================= Tak, to Czarzasty i jemu podobni zlikwidowali to Radio. Tok FM należało do Fundacji Batorego. Wygryźzli Ogińskiego, bo mówił PRAWDĘ . Mówił o sędziach i prokuratorach i ich balangach z mafią. Mówił o "Naczelnej Radzie Sądowniczej" i wielu innych rzeczach. W Polsce w dalszym ciągu jest CENZURA i takie Radio jak TOK FM nie ma miejsca. Bandyta Czrzasty - pluję na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek a na internecie? czemu nikt tego nie retransmituje IP: *.z86-105-66.customer.algx.net 02.06.03, 16:24 na internecie dla ludzi za granica! Komuchy precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wes Re: TOK FM IP: *.sympatico.ca 11.06.03, 18:11 Mam pytanie czy TokFM nadaje tez w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: TOK FM IP: *.adsl.wanadoo.nl 24.10.03, 05:57 Kiedy w końcu powrócicie jako radio do internetu na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Janiec chyba sabotuje ..i tok fm padnie! IP: *.gdynia.mm.pl 24.10.03, 10:22 brakuje kontaktów na zywo ze słuchaczami.Brakuje w radio "naturszczyków". W kinie bardzo czesto odnosza sukcesy. Moze warto spróbowac i w radio? Zgłaszam się na ochotnika pomimo że seplenie.Wybranćy Janca- a może jakiejś rady programowej - tzw tuzy publicystyki gazetowej żartują godzinami między soba i przy okazji wciskają dyrdymaly słuchaczom Brakuje poważnej analizy spraw waznych..Kolenda, Żakowski, Ziemkiewicz, Gawryluk i Paradowska powinni prowadzic nocą, programy tzw.plotkarskie np: "Powiedzieli" lub "Powtarzamy za politykami" a może "My też rozumiemy wszystko". Czemu Pani Prezes Rapaczyńska toleruje "badziewie" wylewajace sie z radiostacji AGORY tego chyba i Michnik nie rozumie.Radio AGORY świadczy równiez o GW. Na wszelki wypadek podaje telefon do siebie 691 743 523 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suavec Re: TOK FM IP: 62.181.161.* 26.10.03, 11:10 Przydałaby się akualizacja tej podstrony, bo w Gdańsku bynajmniej TOK FM nie nadaje na 95,2 MHz. Słychać ich tylko na 97,8 MHz i to dość słabo. Sygnału można być pewnym jedynie w centrum Gdańska. Oddalenie się w każdym kierunku o 5-10 km - czyli np, do Sopotu, powoduje zupełny zanik sygnału. TOK FM mógłby zacząć nadawać przez internet, to przynajmniej w domu możnaby ich słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: TOK FM IP: *.gdynia.mm.pl 26.10.03, 13:37 Zapewniam Cię że nie masz czego żałować, w tokfm produkują sie ludzie bez wyrazu, lękliwi,takie sympatyczne czasami GADUŁY młodszego i starszego pokolenia. Taki np. Jacek Żakowski to człwiek inteligentny z dyplomem ale durny , jakby powiedział Giedroyc , gdyby żył. Był wyjatkowym znawcą naszej ,pożal sie Boże inteligencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk A mnie Ani (Laszuk) żal IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 20:30 Ponieważ boję sie że tak durnej baby w żadnym radiu już nie spotkam. Większość pozostałych dużo od tej normy nie odbiega. A że Rapaczyński wywodzi die z narodu który ma łep do pieniędzy, nic dzwinego że te miernoty rozgoniła i to bez pomocy Czarzastego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: A mnie Ani (Laszuk) żal IP: *.gdynia.mm.pl 26.10.03, 20:33 Nie wiem ,znamy się tylko z widzenia.Nie wykluczam że jest durna podobnie jak niejaki Janusz Janiec. Ciekawym czy to brat Macieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbiukac Re: TOK FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 13:17 Stacja jest b.dobra-aktualna Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: TOK FM 10.02.04, 14:33 To swoista radio antymaryja promujące antywartości i moralne wyuzdanie i rozpasnie a takze lewacki światopogląd i wszelakiego rodzaju zboczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ardeny Re: TOK FM IP: *.futuro.pl / *.naskarpie.futuro.pl 14.04.04, 00:16 Na e-maile nie odpowiadają - żeby chociaz napisali - "spadaj" - nie interesuje nas co piszesz, a za to takie "spadaj" po angielsku, na cholerę jest ten e-mail podany na stronie? Druga sprawa to powtórki - byłbym w stanie je zdzierżyć gdyby nie katastrofalne pomyłki jak powtórzenie po kolei dwa razy tej samej audycji, albo wyemitowanie wraz z powtórką wiadomości sprzed dwóch tygodni. Wygląda to tak jakby nie tylko nie było w tym radiu redaktora, ale nawet trzeźwego montażysty. Najgorsze jest to, że przesiąść się nie ma na co. Na zakończenie cos miłego - poranne audycje 7.00 - 9.00 to najlepszy pomysł i prowadzący ze wszystkich stacji radiowych w Polsce. Szczególne gratulacje dla Ziemkiewicza! Odpowiedz Link Zgłoś