kontrasygnata 18.09.06, 09:16 Platforma straci mój głos jeśli dojdzie do jakiegokolwiek sojuszu z Lepperem. Koalicję z przestępcą zostawmy PiSowi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frau_blada Prosbe chyba trzeba kierowac do rozwiedki PO 18.09.06, 09:17 na sama gore! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Re: Prosbe chyba trzeba kierowac do rozwiedki PO 18.09.06, 09:19 To nie jest prośba tylko ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_blada Nie wiem, czy w PO ktokolwiek sobie zdaje 18.09.06, 09:48 sprawe ze skutkow ujawnienia informacji o tym spotkaniu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nie wiem, czy w PO ktokolwiek sobie zdaje 18.09.06, 09:50 eee tam to celowa robota Andrzejka, on w ten sposob naciska na prezesa czyste dobro.... Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak jakich skutkow? Rozumiem ze chodzi ci o skutki 18.09.06, 10:37 wsrod wyborcow PO? Spokojnie - zadnych nie ma. Spotykac sie mozna prawie z kazdym, we wspolprace z SO nie wierze - najpierw trzeba sprobowac z nowa lewica :] Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Re: jakich skutkow? Rozumiem ze chodzi ci o skutk 18.09.06, 10:40 Raczysz sobie żartować. Koalicja z SLD a koalicja z SO - nie ma różnicy. Gdyby PO weszła w ajkiś pakt z postkomunistami to również przestanę na nich głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada ja sie zastanawiam, czy głosować na SLD 18.09.06, 11:38 jeśli ci weszliby w układ z PO Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany PO straci w ogole. i dlatego tego nie zrobi 18.09.06, 09:20 to jest dosc oczywiste. a zawsze warto wiedziec jak wyglada sytuacja w koalicji, a to dzieki prosba Leppera o spotkanie i jego propozycji jest bardzo jasne teraz :). zawsze leppiej wiedziec wiecej niz mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Jako wyborca PO deklaruję. 18.09.06, 09:22 ...że popieram stanowisko Rokity w sprawie Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Jako wyborca PO deklaruję. 18.09.06, 09:24 kontrasygnata napisała: > Platforma straci mój głos jeśli dojdzie do jakiegokolwiek sojuszu z Lepperem. To jeszcze napisz komu oddałabyś wtedy swój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Re: Jako wyborca PO deklaruję. 18.09.06, 09:32 Ciężki wybór. Myślę, że zagłosowałabym na UPR. Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Jako wyborca PO deklaruję. 18.09.06, 09:42 kontrasygnata napisała: > Ciężki wybór. Myślę, że zagłosowałabym na UPR. Nie jesteś jedyną , czująca niesmak w stosunku do naszych "elit" . Następny etap to poczucie,że żadna Twoja decyzja nie może wpłynąć na zmianę sytuacji. Następny etap, to emigracja (wewnętrzna lub zewnętrzna),aby to przeczekać. A potem zostaje już tylko stwierdzenie - nie mam po co tu wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada przecieżo oni już są zblokowani z Lepperem 18.09.06, 11:39 w ramach lobby Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Podpisuję się. 18.09.06, 09:35 Gadać mogą sobie ile dusza zapragnie. Ale sojusz z Lepperem będzie dla mnie pożegnaniem z PO, a głosuję na nich od lat. Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Tez mi wybor, PO ? 18.09.06, 09:51 Nie mogles juz lepiej glosowac na SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Re: Tez mi wybor, PO ? 18.09.06, 09:55 Na SLD niech głosują zwolennicy PiS, bardzo wam blisko mentalnie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
men190 Wiesz, ja mysle ... 18.09.06, 10:40 ze Lepper szybko by znalazl wspolny jezyk z takim Schetyna. A Beger czy Hojarska moglby sie duzo nauczyc od takiego Janusza Lewandowskiego, bo na razie krecenie lodow idzie im na mala bardzo skale. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Re: Wiesz, ja mysle ... 18.09.06, 10:42 Jak widać dotychczas Lepper znalazł wspólny język z Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni a "dla Polski" ? 18.09.06, 10:47 kontrasygnata napisała: > Platforma straci mój głos jeśli dojdzie do jakiegokolwiek sojuszu z Lepperem. Co to znaczy "jakiegokolwiek" ? A sojusz "dla Polski" ? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: a "dla Polski" ? 18.09.06, 10:51 nurni napisał: > A sojusz "dla Polski" ? a sojusz dla Polski to Kaczynski od pewnego czasu tworzy i tworzy i stworzyc nie moze.... Odpowiedz Link Zgłoś
titanic.kpt.tuska góra z górą się nie zejdzie, ale burak z burakiem 18.09.06, 10:51 wiadomosci.onet.pl/1404413,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Re: góra z górą się nie zejdzie, ale burak z bura 18.09.06, 10:54 Doprawdy surowy jesteś dla Kaczyńskiego, który zszedł się z burakiem już niemal rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś