nielubiegazety2 "Faszyzm" to jest stalinizm i gomułkowszczyna, 19.09.06, 22:26 nazizm, anysemytiiizm i plucie na świętych, so faszyzm is OK. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Oj, plucie, plucie 19.09.06, 22:33 Na świeckich świętych. Nic tak nie ćwiczy mięśni twarzy. A jak się wceluje w zjadacza czosnku! Nirwana. Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak Re: Oj, plucie, plucie 20.09.06, 01:59 > A jak się wceluje w zjadacza czosnku! nędznyś... Odpowiedz Link Zgłoś
el.wesoly [...] 19.09.06, 22:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: A mnie się podoba ten "faszyzm". Kto jesze ta 19.09.06, 22:26 podoba ci sie te zalosne proby sanacji panstwa? ta władza? ci ludzie? straszne Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin A mnie nie bo myslacy inaczej rzucajacy na lewo 19.09.06, 22:26 i prawo faszyzmem na kazdego kto ma inne poglady zacieraja prawdziwe znaczenie tego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 A to insza inszość. Dlatego faszyzm wziąłem 19.09.06, 22:28 w cudzysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A to insza inszość. Dlatego faszyzm wziąłem 20.09.06, 00:59 nielubiegazety2 napisał: > w cudzysłów. > Całkiem niepotrzebnie. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
pandada a jakie jest twoje rozumienie faszyzmu? 19.09.06, 22:35 PiS podpada pod definicję faszyzmu w dużej części. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 Re: a jakie jest twoje rozumienie faszyzmu? 20.09.06, 09:32 PiS to faszyzm, faszyzm to PiS. pandada napisał: > PiS podpada pod definicję faszyzmu w dużej części. No i to w tym "faszyzmie" mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Kto jesze tak ma? - mnie się podoba ten "faszyzm" 19.09.06, 22:26 Kaczyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 A ja broniłem kropki w loginie jak "faszyzmu" 19.09.06, 22:30 Oj Heniek. Frytki szkodzą :(( Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log O Mohair'e! Chroń mnie przed "przyjaciółmi', 19.09.06, 22:35 z wrogami sam se poradzę! :-) nielubiegazety2 napisał: > A ja broniłem kropki w loginie Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Faszystom sie faszyzm podoba. 19.09.06, 22:29 Gdyby sie nie podobal, nie byliby faszystawmi. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiegazety2 [...] 19.09.06, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A mnie się podoba ten "faszyzm". Kto jesze ta 19.09.06, 22:40 Masz na myśli to, że się zamyka przekręciarzy? Też mi się taki faszyzm podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: A mnie się podoba ten "faszyzm". Kto jesze ta 19.09.06, 22:44 kataryna.kataryna napisała: > Masz na myśli to, że się zamyka przekręciarzy? O, a jakich to "przekręciarzy" już zamknieto? Bo na razie jak już kogoś z wielką pompą, o 6:50 rano zatrzymują z wykorzystaniem faciów uzbrojonych w broń automatyczną i shotguny to go na drugi dzień wypuszczają z tłumaczeniem że "starał się o wyjazd za granice" :)) > Też mi się taki faszyzm podoba. Jakoś mnie to nie dziwi:) Przypomina się czterowiersz z rozwalonego kibelka w "W leju po bombie" Sapkowskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman Re: A mnie się podoba ten "faszyzm". Kto jesze ta 19.09.06, 22:46 zirby napisał: > kataryna.kataryna napisała: > > > Masz na myśli to, że się zamyka przekręciarzy? > > O, a jakich to "przekręciarzy" już zamknieto? Bo na razie jak już kogoś z wielk > ą > pompą, o 6:50 rano zatrzymują z wykorzystaniem faciów uzbrojonych w broń > automatyczną i shotguny to go na drugi dzień wypuszczają z tłumaczeniem że > "starał się o wyjazd za granice" :)) A gdzie ty widziales to uzbrojenie, bo w telewizji tego nie pokazywali? Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: A mnie się podoba ten "faszyzm". Kto jesze ta 19.09.06, 22:51 eric_theodore_cartman napisał: > A gdzie ty widziales to uzbrojenie, bo w telewizji tego nie pokazywali? Dzisiaj, kolo 17:00, ale nie wiem kto to puscil (zielona kulka jako logo stacji chyba - co to?), bo TV bylo na stacji na której brałem paliwo i popatrzyłem sobie przez minute stojąc po fakture za bezołowiową:) W każdym razie jak wąsacza sadzali do samochodu z tyłu na drugim planie było widać dwóch gości z glauberytami i jednego z czyms dłuższym - zakładam że to shotgun, bo na beryla albo akm wydawało mi się za długie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: A mnie się podoba ten "faszyzm". Kto jesze ta 19.09.06, 23:01 kataryna.kataryna napisała: > Masz na myśli to, że się zamyka przekręciarzy? Też mi się taki faszyzm podoba. A kogoś zamknęli??? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A mnie nie ;( 20.09.06, 01:08 nielubiegazety2 napisał: > metzger.ovh.org/cms/images/photoalbum/43.jpg ;( Odpowiedz Link Zgłoś
jontek5 Adolf Hitler tak jeszcze ma... 20.09.06, 06:20 Masz nad łóżkiem jego plakat? Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Tobie jak się śpi pod jego portretem? 20.09.06, 21:46 jontek5 napisała: Adolf Hitler tak jeszcze ma... > Masz nad łóżkiem jego plakat? Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Do ekscytacji rządami PiSu mi daleko 20.09.06, 07:59 ale nie jest to najgorszy rząd polski w ostatnich kilkunastu latach. Nie liczac fatalnej prasy jaką mają /moim zdaniem mocno nieobiektywnej/ i analizując z osobną każdego ministra - nie są w niczym gorsi od swoich poprzedników na stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Re: Wolę ten rząd tzn PiS 20.09.06, 08:19 Oczywiście ideałem byłoby gdyby te wszystkie małe partyjki zostały wreszcie pozbawione możliwości nieproporcjonalnego do swojego znaczenia robienia zamieszania. 2-3 duże partie (PiS, PO i ewentualnie jak mówi JK Nowa Lewica (nie SLD) wystarczyłyby. Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Re: Wolę ten rząd tzn PiS 20.09.06, 12:24 Ja tego rzadu nie znosze i wróżę mu upadek. Niech sie cieszy, jak normalny! Odpowiedz Link Zgłoś
idiotyzmy-kacze Marcinkiewicz był najgorszym premierem 20.09.06, 23:25 w ciągu ostatniego 17 lecia. kaczyński jest bardzo złym premierem ale na razie nie zrobił tyle kompromitujących błędów co on. Odpowiedz Link Zgłoś
s.k.i.n Re: A mnie się podoba ten "faszyzm". Kto jesze ta 20.09.06, 14:42 mnie też! Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: A mnie się podoba ten "faszyzm". 20.09.06, 14:50 faszyzm czy nazizm tez sie wielu bardzo podobaly. a mnie rzady pisu sie nie podobaja. bicie piany ciagla szarpanina upartyjnienie panstwa pomiatanie ludzmi manipulacje prawem wyzsze podatki kiepska polityka zagraniczna i brak zainteresowania poprawa warunkow funkcjonowania gospodarki Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Jeszcze raz piszę bo mnie wykasowali 20.09.06, 21:42 nielubiegazety2 napisał: > Mi też się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_log Jeszcze raz wklejam bo mu_artsg-u wykasowali: 20.09.06, 22:25 Panie Prezesie, My Twój Lud.. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jeszcze raz piszę bo mnie wykasowali 20.09.06, 22:37 Kto cie dobry czlowieku wykasowal? Plk.Lesiak? Odpowiedz Link Zgłoś
eric_theodore_cartman A ja zaczynam sie bać o ten faszyzm 20.09.06, 22:30 bo cos wyglada na to, że Majchrowski poronił. Trzeba bedzie szukać innej matki. Moze ci z Opola...? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: A ja zaczynam sie bać o ten faszyzm 20.09.06, 22:38 Czy juz rozpoczal sie sezon polowan na krekuchy? Odpowiedz Link Zgłoś
wartburg4 trzeba być skończonym kretynem, żeby doszukiwać 20.09.06, 23:39 się pozytywów w faszyźmie. Szczególnie w takim kraju jak Polska. Nawet zerowa wiedza historyczna, jaką dysponuje infantylny założyciel tego wątku, nie może być usprawiedliwieniem... Odpowiedz Link Zgłoś