Gość: Zuza IP: *.cvx18-bradley.dialup.earthlink.net 10.03.03, 21:33 A smialismy sie z ruskich, ze zagazowanych w teatrze ukladali na ulicy a potem wiezli autobusami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Do karetki, a nie pod płot IP: *.skarzysko.sdi.tpnet.pl 10.03.03, 21:58 Jak to możliwe,że nie pomyślano o opiece medycznej.Przecież to lekomyślność dowódcy.Czekać pod płotem na śmierć-oto nasza Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek sanitariuszka Marta IP: *.acn.pl 10.03.03, 22:04 Czy pracujesz w służbie zdrowia? A może w brygadzie AT? Bo jeżeli nie to pewnie się nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: sanitariuszka Marta IP: *.cvx18-bradley.dialup.earthlink.net 10.03.03, 22:12 Gość portalu: bolek napisał(a): > Czy pracujesz w służbie zdrowia? > A może w brygadzie AT? > Bo jeżeli nie to pewnie się nie znasz. --------------------------------------- Jak sie znasz to napisz na czym sie znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Specjalista JA PRACUJE w SLUZBIE ZDROWIA i w BRYGADZIE AT IP: *.dyn.optonline.net 10.03.03, 23:36 I wiem co powinno towarzyszyc takiej akcji, ALE NIE POWIEM. Powiem tylko, ze akcja byla OPTYMALNA. Zginal TYLKO JEDEN POLICJANT, a przeciez mogli zginac WSZYSCY, a przestepcy na przyklad uciec z miejsca akcji skradzionymi od policji samochodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: JA PRACUJE w SLUZBIE ZDROWIA i w BRYGADZIE AT IP: *.cvx26-bradley.dialup.earthlink.net 10.03.03, 23:47 Gość portalu: Specjalista napisał(a): > I wiem co powinno towarzyszyc takiej akcji, ALE NIE POWIEM. > > Powiem tylko, ze akcja byla OPTYMALNA. > > Zginal TYLKO JEDEN POLICJANT, a przeciez mogli zginac WSZYSCY, a > przestepcy na przyklad uciec z miejsca akcji skradzionymi od > policji samochodami. ----------------------------- Pooowiedz, nie daj sie prosic. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Ale ja sie znam - jako sadystka 11.03.03, 01:49 Szczegoly nizej w poscie do tego, ktoremu zycze rozdartej tetnicy. Tobie takoz, Koziolku Matolku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Dlaczego karetka miala byc na miejscu ? IP: *.proxy.aol.com 11.03.03, 00:00 Dziwny sposob informowania - nie bylo karetki, karetka pojawila sie dopiero (!!!!!) po dziesieciu minutach. Panowie redaktorzy, czy chcielibyscie, zeby karetka byla na miejscu od poczatku akcji ? Czy 10 minut oczekiwania na jej przyjazd to dlugo ? Nie przesadzajcie ludzie z tymi wymaganiami, do licha ! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Chcialabym Cie spotkac...z rozdarta tetnica 11.03.03, 01:44 I - z zegarkiem w reku - czekac 10 minut, az sie wystarczajaco wykrwawisz (powiedzmy, ze bylaby to tetnica udowa - tu dlugo nie trzeba, by powiekszyc grono aniolkow), by karetke pogotowia wezwac. I patrzylabym z rozkosza (sadystka jestem, nie wolno?) jak sie w ciagu tych 10 minut wykrwawiasz, jak kaluza krwi wokol ciebie rosnie, jak zaczyna byc ci zimno itd.itp, bo nie kazdy jest sadysta, by tego w calosci do konca wysluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Chcialabym Cie spotkac...z rozdarta tetnica IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 11.03.03, 05:56 Ja ciebie tez.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaprot Re: Do karetki, a nie pod płot 11.03.03, 00:00 To SKANDAL! Nie mogę zrozumieć spokoju czy raczej beztroski ludzi, którzy opowiadają o tym społeczeństwu. Nie poczuwaja sie do odpowiedzialności? Przez ich głupotę zginął człowiek a oni co? NIC! Brak mi słów, dławię sie z oburzenia. Panie ministrze Janik! To wszystko, co ma Pan nam do powiedzenia w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atojalaha Re: Ja sie nie smialam, bo nie bylo z czego!!! IP: 80.72.35.* 11.03.03, 09:55 Mlodzi ludzie czy to w wojsku, czy policji traktowani sa jak mieso armatnie. Trzeba to zmienic, tych starych dekownikow wyslac na pierwszy ogien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: Do karetki ? - spychacz jest tańszy ! IP: *.IOd.krakow.pl 11.03.03, 10:22 Do karetki - a po co ? w operacji zakładano sukces a nie porażkę ! a przeciez wyposażenie kosztuje i utrzymanie AT też !! jak by powiedziano że trzeba dwa wozy opancerzone, dalej karetka wypadkowa albo dwie z pełnym wyposażeniem w tym respiratory i chirurdzy a np ginekolog na dyżurze, dalej rakarz do uśpienia psów, roboty zdalnie sterowane do wejścia na posesje i umieszczenia ładunków wybuchowych w drzwiach, itd TO BY POWIEDZIANO - CO TO IDZIECIE NA WOJNĘ CZY PO DWÓCH BANDZIORÓW ? a na szpitale nie ma kasy !! zatem co wybieramy - jak łapanie to AT - jak zabijanie to opancerzony spchacz przejdzie przez chałupkę i po krzyku, ewentualnie miotacz płomieni i strażacy na końcu !! wybór jest jasny i koszty też - miotacz płomieni lub spychacz to jest najtańszy wariant !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dymisji! Re: Do karetki, a nie pod płot IP: *.milwaukee.k12.wi.us 11.03.03, 14:56 Akcja policji jest kompromitacją. Osoba odpowiedzialna powinna zostać zdymisjonowana! Odpowiedz Link Zgłoś