snatcher 29.09.06, 21:54 www.pis.org.pl/multimedia.php?play=59#wideoframe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronopio77 I o czym to świadczy wg ciebie? :)) 29.09.06, 22:04 Montaż ci się podobał czy kolory? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Jak zwykle - zero argumentów, zero konkretów 30.09.06, 19:47 zero własnego pomyslunku :)) Co, silesius, myślisz, że najgorsze już za tobą? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Silesius, myslisz, że przeczekałeś najgorsze? :)) 30.09.06, 19:48 ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Warto zobaczyc 29.09.06, 22:31 znakomite! bingo snatcher! po prostu widac, co warte jest puste gadanie PO i niejakiego kronopio na tym forum snatcher napisał: > > www.pis.org.pl/multimedia.php?play=59#wideoframe > Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Warto zobaczyc 30.09.06, 13:11 Ja piernicze... Propagitka w najgorszym stylu - wciąż ten sam bełkot. Najwazniejszą sprawą w tym kraju są dla PiSu ceny leków i budowa jakiegoś mitycznego "Nowego Państwa". Nieważne są podstawowe prawa ekonomii, nieważne, że przyszłoroczny budżet to rozdawnictwo ponad miarę i dalsze mnożenie niepotrzebnych wydatków publicznych i zwiększanie długu publicznego. Zamiast "Nowego Państwa" ja wolę Tanie Państwo - ale niestety, gdzies te wszystkie piękne komunały znikły. Kancelaria URM zażyczyła sobie 106 mln złotych na przyszly rok czyli ponad 25% więcej niż w tym roku miała. NA CO??? Dlaczego??? Po co Kancelarii Prezydenta 13,5 mln złotych więcej? Przeciez jej osrodku wypoczynkowe miały pójść pod młotek. Na CBA pójdzie więcej niż na URM - nie lepiej za te pieniądze doposażyć policję? Niech ona wykonuje swoje zadania - w tym i te, które przypisano CBA. Tanie leki - i na to idzie m.in. ponad 3 mld zł na ZUS. Summa summarum - na urzędników wydamy w przyszłym roku ponad 9 mld złotych. Gratulacje - miało być TANIO, ale przy korycie jakoś dziwnie zmienia się optyka... Nieważne, że w przyszłym roku zbudujemy 7 km autostrad. Ważne, że bedziemy mieć tanie i solidarne państwo. Chciałbym, żeby kiedyś ktoś z tej PiSowskiej bandy utknął sobie solidarnie na 2-3 godziny, razem ze wszystkimi, w korku między Świeckiem a Nowym Tomyślem, albo sprobował przejechać ze Strykowa do Warszawy, po zjechaniu z autostrady... Tylko tak dalej - solidarnie, sprawiedliwie i tanio a za chwilę nawet tych 7 km nowych autostrad nie zbudujecie, bo nie będzie komu jak wszyscy stąd wyjadą. Wtedy zostaną ci, dla których rzeczywiście najważniejszym problemem są ceny leków. Odpowiedz Link Zgłoś
mi_to_rybka Re: Warto zobaczyc 30.09.06, 14:09 Koleś, a Ty nie utknąłeś w gigantycznym, np. w NY na pół dnia, korku zagranicznym? Te nasze korki, to taki pikuś mały do problemu, który ma świat cały. Odpowiedz Link Zgłoś
t.o.m.e.k Re: Warto zobaczyc 30.09.06, 17:24 mi_to_rybka napisała: > Koleś, a Ty nie utknąłeś w gigantycznym, > np. w NY na pół dnia, korku zagranicznym? > Te nasze korki, to taki pikuś mały > do problemu, który ma świat cały. Ale co w związku z tym rybko? Ja chcę przejechac szybko Z Berlina do Poznania A władza mi zabrania Ma byc solidarnie A ja w korku gniję marnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mi_to_rybka Re: Warto zobaczyc 01.10.06, 11:54 Tomku, która władza Ci zabrania? Ta berlińska, czy też ta z Poznania ? Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: Warto zobaczyc 09.10.06, 12:19 ta z poznania akurat jest calkiem w porzadku gorzej jest akurat z ta z warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Warto zobaczyc 01.10.06, 17:39 silesius.monachijski0 napisał: > znakomite! bingo snatcher! po prostu widac, co warte jest puste gadanie PO i > niejakiego kronopio na tym forum > Niech ludzie to zobacza:) Odpowiedz Link Zgłoś
ezomir Re: Warto zobaczyc 09.10.06, 12:22 swietnie sie wyrywa zdania z kontekstu :) a pisowi bylo blizej do samoobrony niz do platformy i nie dziwie sie ze po nie chciala sie w to mieszac Odpowiedz Link Zgłoś