12.10.06, 00:38
kiedy powiedzialem ze afera z tasmami jest tak tandetna i dmuchana ze sie
chce pawia puszczac powiedziano ze jestem choragiewka.

kiedy powiedzialem ze ujawnianie afer z WSI nie zaszkodzi rokicie i Tuskowi
powiedziano ze zostalem zwerbowany :)))

przepraszam. kto powiedzial ze na tym forum jest wysoki poziom
intelektualny ;))))
Obserwuj wątek
    • kaczy.pisiorek [...] 12.10.06, 00:39
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • praaya ehhhhh 12.10.06, 00:40
      marcus_crassus napisał:

marcus mówi ehhh...życie jst piękne;-)
      • praaya :-))))))) 12.10.06, 06:31
        praaya napisała:

> marcus_crassus napisał:
        >
        > marcus mówi ehhh...życie jst piękne;-)

jesteś przykładem na to, że konstruktywne votum ufnosci to nie zwykła słowna
        wydmuszka. serce rośnie;-)
        • praaya To jak tam przemiana 12.10.06, 14:12
          praaya napisała:

>
          > jesteś przykładem na to, że konstruktywne votum ufnosci to nie zwykła słowna
          > wydmuszka. serce rośnie;-)

w dobrego i tolerancyjnego człowieka? Postępuje? Spać przez ciebie nie mogłam.
          >
          >
    • dr.szwajcner Re: ehhhhh 12.10.06, 06:54
      marcus_crassus napisał:

> kiedy powiedzialem ze afera z tasmami jest tak tandetna i dmuchana ze sie
      > chce pawia puszczac powiedziano ze jestem choragiewka.
      >
      > kiedy powiedzialem ze ujawnianie afer z WSI nie zaszkodzi rokicie i Tuskowi
      > powiedziano ze zostalem zwerbowany :)))

Jedny, slowem - taki zwyczajny narcyz z ciebie.
    • asienka32 Re: ehhhhh 12.10.06, 07:27
      marcus_crassus napisał:
      > przepraszam.
      Święte słowa,ale ja bym je zmodyfikowała:

Kto powiedzial ze na tym forum MUSI BYĆ wysoki poziom intelektualny ;))))
      • marcus_crassus leszab :D 12.10.06, 14:39

• karbat Re: leszab :D 12.10.06, 14:55
          o co ci chodzi z tymi tasmami

mnie to g ... obchodzi kto je nakrecil ,pokazaly spoleczenstwu prawdziwe
          mechanizmy polskiej polityki i to jest sedno sprawy ! ukazaly brudy kaczej
          partii uczciwosci prawa i sprawiedliwosci

Kaczki i ch morale obnazyl proces balcerowiczowej ,Gilowskiej ,Tasmy ,Lesiak
          no i oczywiscie Lepper .
          On sie dzis moze wypiac na kaczki i tak mu beda probowali wejc do d.... bez
          wazeliny .Kiedy sie skonczy ten kaczy kabaret !!!
          • ivulspirit Re: leszab :D 12.10.06, 15:44
            > pokazaly spoleczenstwu prawdziwe
            > mechanizmy polskiej polityki i to jest sedno sprawy ! ukazaly brudy kaczej
            > partii uczciwosci prawa i sprawiedliwosci

Ale o co chodzi? Przecież takie działania to normalka w polskim rządzie.
            Wystarczy się przyjrzeć kto i na jakim stanowisku zasiada oraz jakie ma do tego
            uprawnienia. Tak jest teraz i tak było wcześniej podczas kadencji SLD i AWS.
            Prawdziwym problemem jest to że aby społeczeństwo zobaczyło krowę stojącą 2m od
            nich trzeba na niej napisać duzymi literami "To jest krowa, ona tu stoi". Taśmy
            Begerowej zadziałały jak zapalnik i otworzyły oczy ludziom na to w jaki sposób
            obsadza się stanowiska w rządzie. Zwykłe artykuły w gazetach czy reportaże w tv
            takiego efektu nie dałyby, bo zawsze mogłyby być manipulacją czy zwykłym
            oszustwem. Tutaj przedstawiciele partii rządzącej sami przyznają się do
            kupczenia stołkami za poparcie.
            Podobnie było na Węgrzech gdzie ludzie musieli usłyszeć głośno i wyraźnie ze
            byli oszukiwani, bo sami by do tego nie doszli.
            To wszystko upewnia mnie że lud jest jednak głupi i tylko się prosi o zdalne
            sterowanie
    • praaya Marcus - ja jestem lewaczką 12.10.06, 15:26
      powiedz mi - dlaczego mnie w związku z tym nie lubisz?

Nie zasługuję na twoją sympatię tylko dlatego, że jestem lewaczką?
      • marcus_crassus a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna laska?:) 12.10.06, 15:35
        jak tak to Cie bardzo lubie :)

nie lubie lewakow :) z lewaczkami to jest inaczej :)

jestem seksista :)
        • praaya Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 15:46
          marcus_crassus napisał:

> jak tak to Cie bardzo lubie :)

Mam mniej niż 32 lata i ..co znaczy "laska"?? Cy jestem ładna? Owszem. Czy
          wszystkich ludzi oceniasz na podstawie wyglądu? Jakbym miała 60 i była po
          przejściach traktowalbyś mnie inaczej niż 18-letnią laskę (chociaż to nie czat-
          room)? Nie czujesz, jakie to prymitywne podejscie?? Nie czujesz, ze robisz lwią
          przysługę innym seksistom i arabofobom?

>
          > nie lubie lewakow :) z lewaczkami to jest inaczej :)
          >
          > jestem seksista :)

prymitywne podejscie. Mozesz przybić z Michałem Kaminskim. A myslałam, że będą
          z ciebie ludzie:P
          • loppe Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 15:51
            a ja nie jestem ani lewaczką ani prawiczkiem
            he he
            • praaya Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 15:53
              loppe napisał:

> a ja nie jestem ani lewaczką ani prawiczkiem
              > he he

Cześć skarbie. Też się wstydzisz, że zadajesz się z lewaczką? Jak tam auto-
              resocjalizacja? Już wiesz skąd się bierze Twoje uwielbienie dla despoty
              Kaczynskiego?
              • loppe Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 15:58
                Cześć muzo. Oczywiście że się nie wstydzę że się zadaję z lewaczką. Nie wiem
                skąd to uwielbienie o które pytasz...wiesz?
                • praaya Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 16:05
                  loppe napisał:

> Cześć muzo.

Szkoda że jesteś pisiorem. Szczerze żałuję:-(

Oczywiście że się nie wstydzę że się zadaję z lewaczką.

Nie boisz się, że kura łamane przez kataryna Cię z tego rozliczy?

Nie wiem
                  > skąd to uwielbienie o które pytasz...wiesz?

Nie kłam. Ja chcę wiedzieć. Chcę poznać mechanizmy powodujące Twoimi
                  działaniami. Powiedz mi - co takiego niezwykłego jest w Jarosławie Kaczynskim i
                  jego bliżniaku czego ja nie dostrzegam? Oświeć mnie moja mróweczko.
                  • loppe Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 16:20
                    Odpowiadam na pytanie drugie: w kraju ślepców jednooki jest królem.

Pytanie pierwsze dotyczy jakiejś wewnętrznej dynamiki forum której ja nie
                    śledzę

Czy jesteś ładniejsza od Beaty Tyszkiewicz?
                    • praaya Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 16:33

>
                      > Czy jesteś ładniejsza od Beaty Tyszkiewicz?

a ty od żan kloda wan dama?
                      • marcus_crassus dawajcie foty ;) 12.10.06, 16:33

• praaya Re: dawajcie foty ;) 12.10.06, 16:39
                          marcus_crassus napisał:

>

dzięki, ale nie. Umiescisz moje na stronie swojej bojówki i zabiją nie w
                          ciemnej uliczce. Mam dziecko. Nie chcę go osierocić.
                          • marcus_crassus masz racje. juz tysiace takich bylo 12.10.06, 16:41
                            cmentarze sa pelne Bojowych Brygad Gwardii Eurojihadu

:)
                            • praaya Re: masz racje. juz tysiace takich bylo 12.10.06, 16:45
                              marcus_crassus napisał:

> cmentarze sa pelne Bojowych Brygad Gwardii Eurojihadu
                              >
                              > :)

Tego nie wiem. Wiem tylko, ze osobiscie nie chciałabym (jako matka) zadrzeć z
                              Izraelem. Zabijają kogo popadnie.
                              >
                              • marcus_crassus obawiam sie ze powinnas unikac takich wpisow 12.10.06, 16:46
                                grozi to bowiem starciem z lokalnym zakladem opieki psychiatrycznej.

oni wsadzaja w kaftany kogo popadnie :)
                                • praaya jakbym kurę56 czytała 12.10.06, 16:48
                                  marcus_crassus napisał:

> grozi to bowiem starciem z lokalnym zakladem opieki psychiatrycznej.
                                  >
                                  > oni wsadzaja w kaftany kogo popadnie :)

w straszeniu obydwoje jestescie ekspertami, co to to na pewno
                                  • marcus_crassus pograzasz sie :) 12.10.06, 16:50
                                    a potem jak Cie zabiora to bedzie na mnie :D
                                    • praaya Re: pograzasz sie :) 12.10.06, 18:04
                                      marcus_crassus napisał:

> a potem jak Cie zabiorą to będzie na mnie :D
                                      nie chce mi się z tobą gadac. Przez chwilę myslalam ze jestes fajny, ..ale to
                                      samo myslalam o gonoiacym pielęgniarzu. Zycze szczescia w pogromie Arabów.
                                      Obydwóm.
                                      • marcus_crassus Osobiscie wole Arabki :) 12.10.06, 18:25
                                        Wiem. Co do tego ze jestem fajny. Wszystkie kobiety mi to mowia. "Przez chwile
                                        myslalam ze jestes fajny" :)

Co was opetalo :P
                                        • praaya Re: Osobiscie wole Arabki :) 12.10.06, 18:27
                                          marcus_crassus napisał:

Nie chcesz wiedzieć co chciałam napisać...
                                          • marcus_crassus oj bardzo chce :) 12.10.06, 18:39
                                            :)))
                                            • praaya Re: oj bardzo chce :) 12.10.06, 22:03
                                              marcus_crassus napisał:

> :)))

musiałbyś najpierw nabrac szacunku do kobiet..nawet nie wiesz ile tracisz....
                                              • marcus_crassus Re: oj bardzo chce :) 12.10.06, 22:15
                                                chyba nie przezyje. ide dokonac jakiegos pogromu na arabskich dzieciach a potem
                                                zrobie z nich mace :)
                                                • praaya Re: oj bardzo chce :) 12.10.06, 22:49
                                                  marcus_crassus napisał:

> chyba nie przezyje. ide dokonac jakiegos pogromu na arabskich dzieciach a
                                                  potem
                                                  >
                                                  > zrobie z nich mace :)

nie musisz. słowa wazą tyle co czyny.
                                                  • praaya jak tam gulasz?:P 12.10.06, 23:47
                                                    praaya napisała:

> marcus_crassus napisał:
                                                    >
                                                    > > chyba nie przezyje. ide dokonac jakiegos pogromu na arabskich dzieciach a
                                                    >
                                                    > potem
                                                    > >
                                                    > > zrobie z nich mace :)
                                                    >
                                                    >
                                                    > nie musisz. słowa wazą tyle co czyny.
                                                    >
                                                  • marcus_crassus znam was znam :) 13.10.06, 00:01
                                                    was zawsze kreca te meski szowinistyczne swinie :) pielegniarz sie tam
                                                    rozpuscil to przyszlas do brutala marcusa :)

ehhh wy kobiety :) jakie wy przewidywalne :P
                                                  • praaya :-))))))))))))))) 13.10.06, 01:14
                                                    marcus_crassus napisał:

> was zawsze kreca te meski szowinistyczne swinie :) pielegniarz sie tam
                                                    > rozpuscil to przyszlas do brutala marcusa :)
                                                    >
                                                    > ehhh wy kobiety :) jakie wy przewidywalne :P

hahahahahahahahaha
                      • loppe Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 16:35
                        to nowy juror tańca z gwiazdami?
                        • praaya Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 16:40
                          loppe napisał:

> to nowy juror tańca z gwiazdami?

nie rozumiem
                          • loppe Re: a masz do powiedzmy 32 lat jestes i fajna las 12.10.06, 16:51
                            to było do żan kloda
                            • praaya to nie poprzytulamy sie dzisiaj? 12.10.06, 18:34
                              loppe napisał:

> to było do żan kloda
          • marcus_crassus pier...cie hipolicie :) 12.10.06, 16:31
            a)co za bzdet "za kazde arabskie zabite dziecko"

a Ty jestes odpowiedzialna m.in za kazde zabite izraleskie dziecko. i
            amerykanski. i to z londynu.

dalej bredzic tym tokiem czy wystarczy?

b)"militarnie wspieram slabszych"

dlaczego? tak bez pomyslunku? bo jak ktos jest slabszy to pewnie ma racje? a
            jak 6 letni gowniarz terroryzuje przedszkole to tez go wspierasz? przeciez jest
            niwatpliwie slabszy od dyrektora

bandzior jest niwatpliwie slabszy od policji. czy w zwiazku z tym stajesz za
            bandziorem??

jeszcze pare przykladow podobnych idiotyzmow??

wspiera sie tego KTO ma racje. a nie tego kto JEST SLABSZY

c)lewakow nie lubie poniewaz ogolnie pojeta lewicowosc znana z dnia
            dzisiejszego to myslenie szkodliwe. na tyle skazone mixem idealizmu i bezdennej
            glupoty ze niezwykle niebezpieczne dla normalnego swiata. lewaki i lewica to
            wiec zagrozenie. tak samo jak tyfus i dzuma. najbardziej porabane idee maja to
            do siebie ze ich "wyznawcy" wierza ze maja racje. przy okazji chca "zbawiac
            swiat". ja tam nikogo nie chce zbawiac :)

d)oczywiscie ze inaczej traktuje (18 to juz za mlode) powiedzmy 27 latke ktora
            jest fajna d... i 60 latke.

no i co z tego? przynajmniej jestem na tyle szczery ze to otwarcie przyznam.
            kazdy inaczej traktuje innych tylko wlasnie tacy jak ty bredza ze jest inaczej
            wbrew faktom. a walka z faktami jest nieslychanie niebezpieczna i grozna.
            wlasnie lewica walczy z faktami - dlatego taki a nie inny moj stosunek

e)ja skinem? a kto ci takich bredni naopowiadal?
            f)ja arabofobem? dlaczego mam byc arabofobem? czy dlatego ze opowiadam sie za
            twarda reka w stosunkach miedzynarodowych mam byc uprzedzony do arabow?

*******************************************************************************

wszystko z moimi dziwnymi postawami dla wielu w roznych sprawach polega na tym
            ze kwalifikuje sie do kategorii "neokonserwatywnej" - a neoconi (z USA) wzieli
            swoje ideologie z mixu prawicy i lewicy. byly wsrod nich nawet wplywy
            trockistowskie

dlatego niektorzy mysla ze zmieniam poglady. tymczasem nie zmieniam pogladow
            ale one sa po prostu przez duza czesc "zacofanych" ludzi zle interpetowane.

bo np jesli uwazam sie za prawice - jak moge byc fanem rewolucji francuskiej,
            rownouprawnienia mezczyzn i kobiet, pewnych praw dla gejow (jak np mozliwosci
            dziedziczenia etc), smiesza mnie durnie ktorzy odrzucaja ewolucje itp.

jesli zas mialbym uwazac sie za lewice - jak moge popierac wojny, wolny rynek,
            byc absolutnie przeciwko pacyfizmowi, popierac duza czesc hasel narodowych itp.

*******************************************************************************

stad sie biora rozne zdziwienia czemu raz popieram tych a raz tych.

zeby bylo jasne - za zagrozenie dla Polski uwazam poglady ludzi z tzw "nowej
            lewicy" a nie Kaczynskich.

moja obecna krytyka kaczynskich nie odnosi sie do ich hasel programowych - ale
            swiadomosci ze Ci ludzie stracili koncepcje i nie wiedza co dalej zrobic.
            dlatego jeszcze bardziej szkodza swoim zachowaniem temu o co chcieli walczyc.

rozumiesz? nie krytykuje dowodcy bo prowadzi nas w zlym kierunku. krytykuje
            dowodce bo ZLE PROWADZI.
            • praaya Re: pier...cie hipolicie :) 12.10.06, 16:34
              marcus_crassus napisał:

> a)co za bzdet "za kazde arabskie zabite dziecko"

owszem . moim i nie tylko moim zdanim jesteś za to odpowiedzialny. I nie
              rozmydlaj.
              >
              >
              • marcus_crassus Re: pier...cie hipolicie :) 12.10.06, 16:35
                moim zdaniem jestes odpowiedzialna za zabite izraelskie dzieci.

i nie rozmydlaj.

ps-i nie tylko moim. kota busia tez.
                • blazare Re: pier...cie hipolicie :) 12.10.06, 17:39
                  marcus_crassus napisał:

> moim zdaniem jestes odpowiedzialna za zabite izraelskie dzieci.

Wpadłem na twojego bloga.. Dlaczego, idioto ,twierdzisz w nim, że mieszkasz w
                  Warszawie, skoro od lat mieszkasz w Izraelu? Czemu służy to kłamstwo?
                  • praaya właśnie 12.10.06, 18:40
                    blazare napisał:

> Wpadłem na twojego bloga.. Dlaczego, idioto ,twierdzisz w nim, że mieszkasz w
                    > Warszawie, skoro od lat mieszkasz w Izraelu? Czemu służy to kłamstwo?
                    >
                    • marcus_crassus mieszkam w Warszawie :) 12.10.06, 19:07
                      pare osob z Izraela to nawet potwierdzi ;))
                      • praaya Re: mieszkam w Warszawie :) 12.10.06, 19:41
                        marcus_crassus napisał:

> pare osob z Izraela to nawet potwierdzi ;))

Wam nie sa porzebne potwierdzenia. Wystarczy namaszczenie prezesa. I na tym
                        polega wasz problem:P
            • blazare Re: pier...cie hipolicie :) 12.10.06, 16:50
              marcus_crassus napisał:

> a Ty jestes odpowiedzialna m.in za kazde zabite izraleskie dziecko. i
              > amerykanski. i to z londynu.

No jasne Marcusek.. My wredni Europejczycy i zakłamani Amerykanie jesteśmy też
              odpowiedzialni za śmierć każdego niemieckiego dziecka, które zginęło podczas
              walk z nazistowską Rzeszą. I nasza wina nie powinna być poddawaną żadnym
              relatywistycznym zabiegom..

> dlaczego? tak bez pomyslunku? bo jak ktos jest slabszy to pewnie ma racje? a
              > jak 6 letni gowniarz terroryzuje przedszkole to tez go wspierasz? przeciez

Tu nie chodzi o wspieranie zamaskowanych dżentelmenów z katiuszami, tylko o
              współczucie dla ludności cywilnej, które jest aksjomatyczną specyfiką ludzi
              żyjących w Europie, częstokroć wykorzystywane do siania propagandy zarówno przez
              Arabów, jak i przez Żydów.. Oni to naprawdę czują i są przekonani o swojej
              słuszności.. Odbieranie Europejczykom ponadnarodowej wrazliwości na ludzką
              krzywdę jest z góry skazane na niepowodzenie..

> glupoty ze niezwykle niebezpieczne dla normalnego swiata. lewaki i lewica to
              > wiec zagrozenie. tak samo jak tyfus i dzuma.

Tego typu wypowiedzi można się spodziewać tylko po idiocie.. Pewien idiota z
              wąsikiem był nieświęcie przekonany, że Żydzo to "zagrożenie, tak samo jak tyfus
              i dżuma".. Wszyscy wiemy czym takie kategoryzowanie się skończyło..

> wlasnie lewica walczy z faktami - dlatego taki a nie inny moj stosunek

Lewica walczy z "faktami" stwarzanymi przez takich nacjonalistycznych oszołomów
              jak ty, którzy gotowi są przystać na masowe mordy, byleby tylko osiągnąć
              założone cele.. Sam nie raz z rozbrajającą szczerością przywoływałeś geniusz
              Aleksandra Wielkiego, który co prawda dopuścił się zbrodni większych niż Hitler,
              a mimo to jest dzisiaj odbierany jako bohater i tę samą rolę - w ataku
              idiotycznego amoku - przypisywałeś klinicznemu durniowi Buszowi, sterowanemu
              przez syjonistyczne lobby.. Jak dla mnie jesteś człowiekiem chorym psychicznie i
              finansowo uzależnionym od tych, którzy płacią ci za prowadzenie agentury
              Eurojihad..

Dla przypomnienia przytoczę cele, którymi się kierujesz:

Izraelskie agenturki Eurojihad działające w Internecie:

1) przypochlebiają się narodom docelowym [obiektom propagandowym]
              2) udają Polaków ["my Polacy", "nasza Polska", "ktoś szkalował naszą Polskę"]
              2) podążają za polityczną koniunkturą [raz są lewicą, raz prawicą, raz centrum]
              3) kreślą jednostronny, wręcz laurkowy obraz Izraela
              4) podsycają strach przed wszystkim, co jest związane ze światem arabskim
              5) szerzą nienawiść do Arabów
              6) są utrzymywani przez fundusze pochodzące głównie z izraelskiego MSZ..

> wszystko z moimi dziwnymi postawami dla wielu w roznych sprawach polega na tym
              > ze kwalifikuje sie do kategorii "neokonserwatywnej" - a neoconi (z USA) wzieli

Nie ma żadnych neoconów, to sztuczny twór stworzony przez amerykańskich
              syjonistów w celu upowszechnienia swojej ideologii.. Najkrótsza definicja
              neokonserwatyzmu to "syjonizm dla gojów" (nieskromnie przyznam, że jestem jej
              autorem)..

> bo np jesli uwazam sie za prawice - jak moge byc fanem rewolucji francuskiej,
              > rownouprawnienia mezczyzn i kobiet, pewnych praw dla gejow (jak np mozliwosci
              > dziedziczenia etc), smiesza mnie durnie ktorzy odrzucaja ewolucje itp.

Jeszcze raz przypomnę, czym w rzeczywistości jest ten wasz tzw. "neokonserwatyzm"..

Fragment mojego postu z FŚ:

Mimikra to ich żywioł. Potrafią dostosować się do każdych warunków
              politycznych, zachowując przy tym trzon ideowy. Mają swoje agentury w
              większości krajów świata. Obdarzeni ponadprzeciętnym zmysłem obserwacji
              potrafią wyczuć za czym obstaje społeczeństwo i do ostatka wykorzystać
              społeczne poparcie. Zmieniają opcję polityczną w zależności od okoliczności -
              raz potrafią być lewicowcami z krwi i kości, innym razem przybierają wdzianko
              konserwatysty moralisty, by z wdziękiem baletnicy usytuować się w centrum.
              Jako pierwsi podjęli się ważkiego zadania dotarcia do Internautów z całego
              świata. Od razu orzeszli do ofensywy. Eurojihad.org jest modelowym przykładem
              neokonserwatywnej propagandy. Potrafią lawirować wzdłuż i w poprzek spektrum
              politycznych preferencji, w jednej tylko kwestii pozostając constans: w
              sprawie bezwzględnego poparcia dla imperialistycznych i reakcyjnych celów
              syjonistycznego reżimu. Ich zadanie w polskim Internecie polega w skrócie na:

a) przekonaniu Polaków, że Arabowie nie są pełnowartościowymi istotami
              ludzkimi, że ich sposób odczuwania i moralność nie ma nic wspólnego z tym, co
              dumnie zwą "europejskim systemem wartości" i "dorobkiem cywilizacyjnym". W ten
              sposób dążą do erozji solidaryzmu dzielonego z ofiarami syjonistycznych
              ataków, jak również do wzrostu niechęci, wrogości i nieufności w stosunku do
              Arabów zamieszkujących kontynent europejski.

b) wyrugowaniu współczucia dla społeczeństw arabskich.

c) doprowadzeniu do wzrostu sympatii dla Izraela - w ten sposób chcą osiągnąc
              jeden, zasadniczy cel - przyzwolenie. To dla nich słowo klucz. Przyzwolenie
              polskiego społeczeństwa nie tylko na działania izraelskich polityków, ale co
              ważniejsze - na krajową politykę zmierzającą do ustawicznego zacieśniania
              więzów z USA i pośrednio z Izraelem.

d) stworzenia nowego trendu politycznego o nazwie neokonserwatyzm. Z
              dokładnością busoli badają nastroje w Polsce, by móc je wykorzystać do
              własnych, partykularnych interesów. Bezbłędnie rozpoznali "skręt na prawo",
              toteż chcą wcisnąć Polakom pięknie opakowane gó.. w postaci "neokonserwatyzmu".

> zeby bylo jasne - za zagrozenie dla Polski uwazam poglady ludzi z tzw "nowej
              > lewicy" a nie Kaczynskich.

A gdzie ty widzisz to zagrożenie? Jesteś w stanie to sprecyzować?
              • marcus_crassus sorry. Tobie majonez to moze moj kot busio 12.10.06, 17:06
                odpowiedziec. nie wysilaj sie.
                • blazare Re: sorry. Tobie majonez to moze moj kot busio 12.10.06, 17:10
                  marcus_crassus napisał:

> odpowiedziec. nie wysilaj sie.

Ech... Masz szczęście, że mam w sobie wiele sympatii do Izraela.. W przeciwnym
                  razie domena internetowa 'eurojihad.org' już dawno byłaby wystawiona na
                  sprzedaż, a ty szukałbyś nowej pracy w MacDonaldzie..
      • blazare Re: Marcus - ja jestem lewaczką 12.10.06, 15:35
        praaya napisała:

> Nie zasługuję na twoją sympatię tylko dlatego, że jestem lewaczką?

Jeśli wspierasz Izrael i plujesz na Arabów, to możesz być nawet niemiecką
        nazistką i jednocześnie liczyć na sympatię "Marcusa"..
        • praaya Re: Marcus - ja jestem lewaczką 12.10.06, 15:51
          blazare napisał:

> praaya napisała:
          >
          > > Nie zasługuję na twoją sympatię tylko dlatego, że jestem lewaczką?
          >
          > Jeśli wspierasz Izrael i plujesz na Arabów, to możesz być nawet niemiecką
          > nazistką i jednocześnie liczyć na sympatię "Marcusa"..

Nie chciałam poruszać tego tematu bo generalnie wspieram militarnie słabszych.
          Za kazde zabite arabskie dziecko odpowiedzialny jest między innymi Marcus.
          Chciałam małymi kroczkami go nawrócić, ale chyba się nie da.
          >
          • blazare Re: Marcus - ja jestem lewaczką 12.10.06, 16:04
            praaya napisała:

> Chciałam małymi kroczkami go nawrócić, ale chyba się nie da.

Prywatnie może by i się dało, ale on tu pracuje i musi pisać to, co ma zapisane
            w kontrakcie..
            • praaya Re: Marcus - ja jestem lewaczką 12.10.06, 16:07
              blazare napisał:

> praaya napisała:
              >
              > > Chciałam małymi kroczkami go nawrócić, ale chyba się nie da.
              >
              > Prywatnie może by i się dało, ale on tu pracuje i musi pisać to, co ma
              > w kontrakcie..

Tego nie wiem. Nie zrobię z siebie qrvy,zeby nawrócic jednego skina:-( Nie
              opłaca się po prostu. Jak mi sie nie uda tradycyjnymi metodami to odpuszczę.
              >
          • goniacy.pielegniarz Piszesz to na poważnie? 12.10.06, 16:23
            praaya napisała:

> Nie chciałam poruszać tego tematu bo generalnie wspieram militarnie
            słabszych.

Jeśli uważasz, że Marcus robi niedźwiedzią przysługę arabofobom, to pomyśl,
            jaką sama robisz przysługę takimi wpisami innym lewaczkom, domagającym się
            traktowania kobiet poważnie, jeśli chodzi o politykę.
            "Generalnie wspieram słabszych"
            • goniacy.pielegniarz Re: Piszesz to na poważnie? 12.10.06, 16:38
              > praaya napisała:
              >
              >
              > > Nie chciałam poruszać tego tematu bo generalnie wspieram militarnie
              > słabszych.

Jak widać, Twoje wsparcie na niewiele się zdało Husajnowi.
            • praaya ?? A niby czemu robię innym lewaczkom wilczą 12.10.06, 16:44
              goniacy.pielegniarz napisał:

> praaya napisała:
              >
              >
              > > Nie chciałam poruszać tego tematu bo generalnie wspieram militarnie
              > słabszych.
              >
              > Jeśli uważasz, że Marcus robi niedźwiedzią przysługę arabofobom, to pomyśl,
              > jaką sama robisz przysługę takimi wpisami innym lewaczkom, domagającym się
              > traktowania kobiet poważnie, jeśli chodzi o politykę.
              > "Generalnie wspieram słabszych"
              >
              przysługę? Jesteś jedną z nich, żeby tak twierdzić? Jakimi wpisami zaśmiecam FK?

Kolejny seksista
              • goniacy.pielegniarz Jeśli nie rozumiesz, to tylko to potwierdzasz. 12.10.06, 16:51
                praaya napisała:

> Kolejny seksista

Dzięki. Normalnie za takiego się nie uważam, ale z ust lewaczki brzmi to jak
                komplement.
                • praaya Re: Jeśli nie rozumiesz, to tylko to potwierdzasz 12.10.06, 17:27

>
                  > Dzięki. Normalnie za takiego się nie uważam, ale z ust lewaczki brzmi to jak
                  > komplement.

ja też cię kocham;-)
                  >
                  >
                • praaya uwierzyłbyś 12.10.06, 17:42

> gdybym Ci powiedziała, że przez chwilę miałam Cię na zielono?

dobrze że zdementowałeś
                  • goniacy.pielegniarz Skoro dalej brniesz, to pozwól, że będę seksistą 12.10.06, 17:53
                    Na potrzeby dyskusji z Tobą.

praaya napisała:

> goniacy.pielegniarz napisał:
                    >
                    > > gdybym Ci powiedziała, że przez chwilę miałam Cię na zielono?
                    >
                    > dobrze że zdementowałeś

Zauważyłem pewną rzecz, napisałem, a ta się obraziła i już nie jestem na
                    zielono!

pozdrawiam

Goniący Seksista
                    • praaya ja w nic nie brnę 12.10.06, 17:58

> ja czerpię nauki od ciebie pełnymi garsciami
                    • praaya ja w nic nie brnę. 12.10.06, 17:59

> ja czerpię nauki od ciebie pełnymi garsciami
                      • goniacy.pielegniarz Re: ja w nic nie brnę. 12.10.06, 18:00
                        praaya napisała:

> goniacy.pielegniarz napisał:
                        >
                        > > ja czerpię nauki od ciebie pełnymi garsciami

Jakoś nie zauważyłem.
                        • marcus_crassus zaproszenie 12.10.06, 18:26
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50191640&a=50232925
                          zostalismy zaproszeni do wziecia udzialu w pogromie Arabow :)

ps-prosze mnie nie pytac o wyjasnienia. ja juz nie jestem fajny :)
                          • praaya jeżeli o mnie chodzi 12.10.06, 18:29
                            marcus_crassus napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50191640&a=50232925
                            > zostalismy zaproszeni do wziecia udzialu w pogromie Arabow :)
                            >
                            > ps-prosze mnie nie pytac o wyjasnienia. ja juz nie jestem fajny :)

to znudziles mi się nawet bardziej niż pielęgniarz
                            • marcus_crassus to tez slyszalem :) 12.10.06, 18:39
                              "wydawalo mi sie ze jestes fajny", "wydawalo mi sie ze jestes wyjatkowy"

powiedz tylko jeszcze "nic juz do Ciebie nie czuje" :) i bedziemy mieli
                              klasyk :)

i to jak sterylnie :)

no nic, buziaczki :)
                            • goniacy.pielegniarz Re: jeżeli o mnie chodzi 12.10.06, 18:49
                              praaya napisała:

> to znudziles mi się nawet bardziej niż pielęgniarz

Czyli ja mam jeszcze szansę?
                              • praaya Re: jeżeli o mnie chodzi 12.10.06, 19:05

> praaya napisała:
                                >
                                >
                                > > to znudziles mi się nawet bardziej niż pielęgniarz
                                >
                                > Czyli ja mam jeszcze szansę?
                                >
                                na co? do dzisiaj miałam cię na zielono, a okazałes się zwykłym szowinistą.
                                wierz albo nie, ale bardzo to przezywam.
                                >
                                • goniacy.pielegniarz Re: jeżeli o mnie chodzi 12.10.06, 19:18
                                  praaya napisała:

> na co? do dzisiaj miałam cię na zielono, a okazałes się zwykłym szowinistą.

Widzisz, gdybyś mniej histerycznie podchodziła do wymiany zdań w tym wątku, to
                                  nie byłbym szowinistą. Ale skoro sama tak się nakręcasz, to nie mogłem się
                                  powstrzymać.

> wierz albo nie, ale bardzo to przezywam.

W takim razie bardzo mi przykro, ale gdy atakowałaś i naskakiwałaś na Katarynę,
                                  to nie sprawiałaś wrażenia osoby tak wrażliwej, więc skąd miałem wiedzieć?
                                  • praaya juz mi powiedzialeś co o mnie myślisz 12.10.06, 19:45

nie ma sensu tego analizowac. Juz nie jestes u mnie na zielono, wręcz
                                    przeciwnie...a z tego wynika tylko tyle, ze nie będę czytac twoich posów.
                                    najlepszego. w wirtualu i w realu.
                                    • goniacy.pielegniarz Gdzie? 12.10.06, 20:49
                                      Boję się, że wyjdę znowu na szowinistę, ale jedyne, co mi przychodzi do głowy,
                                      to - "Weź tu zrozum kobietę!". Nic takiego nie napisałem, poza kilkoma
                                      złośliwościami, a Ty rozdzierasz szaty, jakbym Cię zdradził po latach
                                      małżeństwa. To i tak mały pikuś w porównaniu z tym, jak się czepiałaś Kataryny.
                                      Co oczywiście nie przeszkadza Ci w odgrywaniu teraz roli ofiary, pomimo tego że
                                      nic takiego nie napisałem, co mogłoby spowodować takie reakcje.
                                      Proponuję zatem z jednej strony nieco więcej dystansu do samej siebie, a z
                                      drugiej zachowania jakiejś równowagi, jeśli chodzi o traktowanie innych i
                                      oczekiwania co do traktowania siebie przez innych.
                                      • praaya Re: Gdzie? 12.10.06, 21:00

wzięłam to sobie do serca. Jesteś Macho. EOT.
                                      • praaya Re: Gdzie? 12.10.06, 21:22

To i tak mały pikuś w porównaniu z tym, jak się czepiałaś Kataryny.

Powaznie?? naprawdę..jestem bez serca..kataryna taka biedna,
                                        poniewierana...nikt jej nie broni, nie ma swoich tępo popierajacych jej
                                        zwolenników, jest taka obiektywna..prawda???/ nigdy nie dostanę rozgrzeszenia,
                                        ze nie przesytraszyłam się jej pozycji i napisałam co mysle o jej
                                        manipulacjach. Oprócz tego, że to manipulatorka i kłamczucha jest naprawdę
                                        fajna. A to ze ciemny lud sie nabierze pielegniarz bierze na siebie.

EOT
                                        >
                                        > Co oczywiście nie przeszkadza Ci w odgrywaniu teraz roli ofiary, pomimo tego
                                        że
                                        >
                                        > nic takiego nie napisałem, co mogłoby spowodować takie reakcje.
                                        > Proponuję zatem z jednej strony nieco więcej dystansu do samej siebie, a z
                                        > drugiej zachowania jakiejś równowagi, jeśli chodzi o traktowanie innych i
                                        > oczekiwania co do traktowania siebie przez innych.
                                        >
                                        >
                                      • praaya nie dopieszczasz kataryny?? 12.10.06, 21:42

>nie podbudowujesz jej? Nie piszesz ze jest mega blogerką super ekstra??
                                        pRzetracaM jej skrzydła powołujac sie na nia?..ale ty pielęgniarzu i reszta jej
                                        BEZWARUNKOWYCH fanów pokazcie jej ze nie została sama..pokazcie, ze zagladacie
                                        do jej blog...że to, ze wstawiła sie za kurą bolszewiczką wcale jej nie
                                        skreśla...ze brak popularnosci to jeszcze nie śmierć cywilna.
                                        • marcus_crassus ty chyba masz syndrom niedopchniecia :) 12.10.06, 21:42
                                          moze pomoc? :)

ps-i buzi :)
                                        • goniacy.pielegniarz Dlaczego interesuje Cię czy i kogo dopieszczam? 12.10.06, 22:01
                                          Widzę po Twoim wywodzie, że nie za bardzo masz pojęcie o czym piszesz. Choć
                                          muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem tego, jak szybko i łatwo z wrażliwej
                                          kobiety, przeżywającej, że goniący pielęgniarz nie może być już u niej na
                                          zielono, stajesz się kimś zupełnie innym, gdy zaczynasz oceniać innych.
                                          Jesteś bardzo wyrachowaną osóbką. Nie przepadam za kobietami, które w cyniczny
                                          sposób odgrywają swoje scenki.
                                          • praaya Marcus, goniący 12.10.06, 22:03

> kochajcie swoje kury i kataryny:-))))

zycze szczęścia w tym zacnym gronie;_))

• goniacy.pielegniarz Re: Marcus, goniący 12.10.06, 22:16
                                              Dzięki za te ciepłe słowa. Już się martwiłem, że nie daje Ci to spokoju.
                          • goniacy.pielegniarz Re: zaproszenie 12.10.06, 18:41
                            marcus_crassus napisał:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50191640&a=50232925
                            > zostalismy zaproszeni do wziecia udzialu w pogromie Arabow :)
                            >
                            > ps-prosze mnie nie pytac o wyjasnienia. ja juz nie jestem fajny :)

Nie wiem, czemu ona tak histeryzuje. Czy to z powodu swoich lewackich odchyłów
                            czy po prostu tak po kobiecemu.

Specjalnie i wyłącznie dla Niej,
                            Goniący Seksista
    • loppe Re: ehhhhh 12.10.06, 15:53
      no własnie, ktoś tu kiedyś mówił że jest wysoki poziom intelektualny na forum?
      • praaya Tu nie chodzi o IQ tylko o feromony;-) 12.10.06, 16:15
        loppe napisał:

prawda kochanie?:-)))))
        • loppe Re: Tu nie chodzi o IQ tylko o feromony;-) 12.10.06, 16:23
          ha ha ha (roześmiałem się)

dowcip t0 jest piękna cecha ludzka :)
          • loppe Re: Tu nie chodzi o IQ tylko o feromony;-) 12.10.06, 16:27
            JKaczorek jest podobno z..cie dowcipny, no ale nie ma się co dziwić - z takim
            IQ łatwiej o dowcip
    • krystian71 Re: ehhhhh ,a nie mowilem,ze jak zwykle na zlego 12.10.06, 15:55
      konia stawiasz,koniunkturalisto .
      Taktyk z ciebie jak z koziej dupy trąba

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50199273&a=50205398
      • blazare Re: ehhhhh ,a nie mowilem,ze jak zwykle na zlego 12.10.06, 15:58
        krystian71 napisała:

> konia stawiasz,koniunkturalisto .
        > Taktyk z ciebie jak z koziej dupy trąba

Czesć Krystek, dawno cię nie widziałem.. Wpadaj na FŚ... zainicjowano parę
        ciekawych wątków historycznych, w których na pewno się odnajdziesz..
        • karbat Re: zobaczyli krowe ,ze ma cztery nogi i rogi ;o 12.10.06, 16:32
          ivulspirit napisał:

> Ale o co chodzi? Przecież takie działania to normalka w polskim rządzie.
          > Wystarczy się przyjrzeć kto i na jakim stanowisku zasiada oraz jakie ma do
          tego uprawnienia. Tak jest teraz i tak było wcześniej podczas kadencji SLD i
          AWS. Prawdziwym problemem jest to że aby społeczeństwo zobaczyło krowę stojącą
          2m od nich trzeba na niej napisać duzymi literami "To jest krowa, ona tu
          stoi". Taśmy Begerowej zadziałały jak zapalnik i otworzyły oczy ludziom na to w
          jaki sposób
          > obsadza się stanowiska w rządzie. Zwykłe artykuły w gazetach czy reportaże w
          tv takiego efektu nie dałyby, bo zawsze mogłyby być manipulacją czy zwykłym
          > oszustwem.

spoleczenstwo zawsze chce wierzyc ,ze gorzej byc nie moze .Poniecilo sie
          haslami kurdupli o uczciwosci itp
          Inna sprawa jest ,ze nie duza czesc ludzi nie jest w stanie przecedzic belkotu
          Gosiewskiego ,Zawiszy ,kaczkek czy tez Ziobry , no bo skoro .......ksiunc ich
          polecal,popieral .....
    • reakcjonista1 Ty to masz talent do tytułowania watków 12.10.06, 17:06
      :-)
    • praaya giwi, o ci chodzi?????? 12.10.06, 18:24
      wątku w którum piszę nie przeniosłaś jeszcze na osła??? chora jesteś????
    • praaya giwi sie opier**ala jak zwykle.... 12.10.06, 18:42
      to 20.00 ten wątek będzie na oślej;-) kto się załozy:-))
      • gat45 Re: giwi sie opier**ala jak zwykle.... 12.10.06, 19:16
        praaya napisała:

> to 20.00 ten wątek będzie na oślej;-) kto się załozy:-))

Ja. Lubie hazard. O co ?
        • praaya Re: giwi sie opier**ala jak zwykle.... 12.10.06, 19:42
          gat45 napisała:

>
          > Ja. Lubie hazard. O co ?

o to, że nasze dzieci nie będą musiały pamiętać o tym, że w 2006 roku był w
          Polsce kryzys/
          • gat45 Wygralam zaklad i chyba obie sie cieszymy ? 13.10.06, 07:49
            praaya napisała:

> gat45 napisała:
            >
            > >
            > > Ja. Lubie hazard. O co ?
            >
            > o to, że nasze dzieci nie będą musiały pamiętać o tym, że w 2006 roku był w
            > Polsce kryzys/
            >
            >
            Chociaz tak po prawdzie, to nie wiem, jaki bylby wynik dla naszych dzieci,
            gdybym przegrala ? Czytam Twoje zdanie i czytam i wychodzi mi, ze taki
            sam :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka