belaqua 12.10.06, 21:13 Podobno Michnik siedzi już gdzieś poza terytorium Polski. Obstawiamy jaki to kraj?... hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornett A to Polska własnie - bagno i szuwary 12.10.06, 21:15 a my taplamy się w tym bagienku razem z kaczkami, tredowatymi, gier-tychami Odpowiedz Link Zgłoś
m635 Nagrywał wilk razy kilka, nagrali i wilka... 12.10.06, 21:22 A to się towarzystwo sypie nawzajem. Przecież wiadomo, że nie ochroniarze tylko sam Gudzowaty. Padają kolejne filary III. RP. Czas i na Ojca Redaktora! Ciekawe czy rozmawiał z Gudzowatym tak knajackim językiem jak z Rywinem. Elita z grubego jelita... Odpowiedz Link Zgłoś
evito ja mam prawo rzadac uczciwej Polski brawo PIS 13.10.06, 09:00 m635 napisał: > A to się towarzystwo sypie nawzajem. Przecież wiadomo, że nie ochroniarze tylko > > sam Gudzowaty. > Padają kolejne filary III. RP. Czas i na Ojca Redaktora! > Ciekawe czy rozmawiał z Gudzowatym tak knajackim językiem jak z Rywinem. > Elita z grubego jelita... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 PiSuary zastosują starą bolszewicką metodę: 13.10.06, 09:10 taśm nie ujawnią, ale powiedzą, że są na nich rzeczy "porażające" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl oj, ale jeśli artykuły w GW piszą służby specjalne 13.10.06, 09:41 W treści artykułu ZW jest informacja, że na nagraniu Michnik przyznaje, że artykuły inspirowały służby wywiadowcze... Brawo. Pytanie więc, których artykułów w Gazecie Wyborczej nie inspirują służby, SB-ecja, etc. Może będzie prościej jeśli zamiast podpisu autora pod każdym artykułem w Gazecie znajdzie się taka adnotacja "artykuł sponsorowany jak zwykle przez służby SBeckie" www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów prezydentury Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
eugenia_palej Czarno widze przed Michnikiem 13.10.06, 09:47 To pewnie zemsta za Lwa Rywina Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: oj, ale jeśli artykuły w GW piszą służby spec 13.10.06, 11:01 Dziennikarze ŻW odsłuchiwali te taśmy?Pewnie to tak prawdziwy przeciek jak "agent" Subotić."Prawda według Jaruckiej-mówi to coś komuś? Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Za Jarucką stał niejaki K. Miodowicz z PO 13.10.06, 11:23 Mówi to komuś coś??? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: oj, ale jeśli artykuły w GW piszą służby spec 13.10.06, 11:24 mówi jedno: jeśli to prawda, to Michnik oszukiwał swoich wyznawców. Zresztą zdaje sie, że przekonamy się o tym dziś o 22:00 na jedynce Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
jancior == W GW jak zwykle Wybiorczo: 13.10.06, 11:19 'dziwnym trafem pominieto takie np. szczegoly: Gudzowaty: "Ponieważ zawsze mnie pan Michnik zapraszał na kolacje czy na obiad, to siłą rzeczy relacjonowałem mu swój pogląd na ten temat. A ponieważ prawdą jest, że »Gazeta Wyborcza« była liderem czarnego PR (...), przewodziła w tym, to siłą rzeczy musiałem mu to powiedzieć." albo to ze Michnik przyznal w rozmowie ze niektore artykuly w GW byly inspirowane przez 'sluzby'. Czy to kogos jeszcze dziwi ? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: PiSuary zastosują starą bolszewicką metodę: 13.10.06, 11:22 już pewne rzeczy ujawnili, mianowicie działania służb przy rozwalaniu partii politycznych tudzież kręcenie Rokity. Oczywista - jak przystało na postępowe mędia - sprawa jest mało istotna i niewarta większej uwagi, więc zbyto ją w najlepszym przypadku krótkimi notkami. Co innego afery z przydeptanym obuwiem Kaczora, czy jego sepleniacą mową. To jest dopiero skandal wart wałkowania dobry miesięąc po pierwszych stronach GW... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: ja mam prawo rzadac uczciwej Polski brawo PIS 13.10.06, 10:57 Lepiej się naucz najpierw poprawnej polszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga67 Re: ja mam prawo rzadac uczciwej Polski brawo PIS 13.10.06, 11:22 Aja mam prawo żądać poprawnej ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 12.10.06, 21:30 Chłoptasiu Polska to nie bagno i szuwary, Polska to piękny kraj, w którym pałętają się tylko takie autorytety moralne jak chociażby Michnik z Geremkiem i ferajną, robiąc wokół siebie smród. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?! 12.10.06, 21:42 Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?! Chce do prokuratury. Nie ma problemu. W demokracji kazdy moze zlozyc pozew do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?! 13.10.06, 11:30 katrina_bush napisała: > Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?! oj, żebyś sie nie zdziwiła. No ale cóż, wykształciuch najwyraźniej nie wie, kto to Gudzowaty, bo ostatnio nic o nim nie było w GW, wiec uznał, że taki osobnik nic nie znaczy. Bo przecież wiadomo, że jak o kimś czy czymś GW nie napisze, to taki ktoś lub coś nie istnieje. > Chce do prokuratury. Nie ma problemu. jest w prokuraturze. No cóż, nastepny dowód że wykształciuchy czytać nawet swojej kochanej gazwetki nie potrafią. > W demokracji kazdy moze zlozyc pozew do prokuratury. no, tak gwoli ścisłości pewne sprawy mogą być ścigane z tzw. urzędu :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
jura05 Re: Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?! 13.10.06, 11:39 masz coś do wykształciuchów ? jakąś szkołę skończyłeś ? może marketing i zarządzanie w Gajowniku Małym ? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Co myślę nt. wykształciuchów? 13.10.06, 12:14 jura05 napisał: > masz coś do wykształciuchów ? jakąś szkołę skończyłeś ? może marketing i zarząd > zanie w Gajowniku Małym ? Gardzę czymś takim, co wykształciuchami prawidłowo nazwał Sołżenicyn, a za nim L. Dorn. To są ludzie, którzy mają tzw. papierek, jednak nic sobą nie reprezentują, odnosi się wrażenie, że są to umysły wegetatywne, zasilane w informację o otoczeniu przez tzw. opiniotwócze media. Zero własnego myślenia i własnej refleksji nad rzeczywistością, krótko mówiąć "... bo przeczytałem w Polityce". Znam takie osoby, pogarda dla nich bierze się stąd, że działają również na własną szkodę, broniąc tego jak niepodległości i używając w chwilach bezsilności polemicznej obelg - to jest również dość powszechny ich wyróżnik. Cenię sobie jak ktoś ma własne zdanie i potrafi mi wytłumaczyć dlaczego takie a nie inne - może to być nawet skrajny lewak. PS. Dla informacji - skończyłem Wydział Elektroniki na Politechnice Wrocławskiej kilka lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny czas wyciagnac taczke z szopy 12.10.06, 21:42 bo cos mnie sie zdaje ze zaczyna sie wywozenie, jak za starych dobrych lat, kiedy wiozlem na taczce sekretarza POP w 1000 zakladzie, a ten majtal nogami, plakal, ale w koncu sie uspokoil, zyje do dzsiaj dobrze mu sie powodzi, ma emeryture przeszlo 3000 zl, taka z bylego MSW, bo byl nietajnym agentem SB. Ale ja za to juz 20 lat na poniewierce, bez obywatelstwa, bez paszportu, jako beznarodowiec. Takie to byly czasy, ale idzie widac powtorka, to moze i wroce do wolnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: czas wyciagnac taczke z szopy 13.10.06, 11:15 To nawet obywatelstwo Zygfrydzie utraciłeś?Ale widać kontaktów z krajem nie straciłeś skoro masz takie dobre informacje o emeryturze swojego przeciwnika.Pytanie tylko czy prawdziwe?Napisz też jaki to był zakład w,którym go wiozłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
apsok Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 00:22 Poprzez taśmy Rywina które nagrał Michnik i upublicznił padło przecież te komusze SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 01:46 Jakbyś trochę myślał i czytał nie tylko wybiórczą to byś wiedział że to była rozgrywka między Kwaśniewskim i Millerem, lub powtórka roku 68 - walka miedzy rodzimymi komunistami a komunistami pochodzenia żydowskiego to tak w skrócie. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:17 Jkabyś sam trochę myślał to byś nie pisał takich pierdoł.Michnik komunistą też wymyśliłeś.Ciekawe od kogo od Kwasa czy od Millerasa? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:33 tak, Michnik był komunista i walczył bodajże o tzw. "ludzką twarz ustroju" czy jakoś tak Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
jura05 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:42 a ty dupku walczyłes co najwyżej o co ... ? rozumu nie wywalczyłeś , to pewne . Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Oczywiście, że Michnik, Kuroń i Geremek walczyli o 13.10.06, 12:45 socjalizm "bez wypaczeń". Dlatego tak łatwo dogadalis ię w Magdalence. A siedzieli, owszem- ludzie siedzieli za różne bzdury, za które nie powinni być zamykani tylko leczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:03 Będzie jeszcze Polska jeszcze piękniejsza bez kaczystów,Giertychów,Lepperów. Odpowiedz Link Zgłoś
jura05 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:32 a co ty zrobiłeś dla Polski? co potrafisz ? tylko bezmyślnie bębnic w klawiaturę ? Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 08:26 lepsze to i bezpieczniejsze niż towarzystwo w białych rękawiczkach Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:12 kornett napisał: > a my taplamy się w tym bagienku razem z kaczkami, tredowatymi, gier-tychami no a teraz czas na pytanie. Wiem, moze zbyt trudne dla "młodego prężnego wykształconego", ale spróbujmy: kto doprowadził przez te kilkanaście lat do powstania bagienka, w którym sie teraz taplamy. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specjaln... 12.10.06, 21:18 ...przychodzi gudzowaty do...michnika...i sie pyta...dlaczego to robisz ...adas? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_r_k Przychodzi Michnik do Gudzowatego... 13.10.06, 01:36 I proponuje załatwienie Millera za 188 Mega $. "Chyba mnie nie nagrywasz?", zażartował Nadredaktor. "Ależ skąd!", zażartował tow. Gudzowaty. Jan K. Odpowiedz Link Zgłoś
awantur-nick Izrael 12.10.06, 21:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50240282 Odpowiedz Link Zgłoś
tuchaczewsky.miron Nie wierze ze redaktor ma cos wspolnego 12.10.06, 21:23 z dzialaniami WSI, a gdzies sa jeszcze jakies inne tasmy redaktora z czasow opozycji, czy to jest mozliwe, w glowie sie nie miesci. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Szkoda że taki "Autorytet" pada co ???? 13.10.06, 08:05 Przyzwyczaj się - w polityce nie ma ludzi czystych. Są tylko mniej i bardziej upaprani błotem... A najgorzej upaprani są goście z SLD, PZPR i wszyscy zwolennicy "grubej kreski". Odpowiedz Link Zgłoś
rzeczywistosc4 Jak na razie to ubeckie metody 13.10.06, 08:45 rodem ze stalinizmu stosują towarzysze z PiSu,wszak przyboczny Jarosława i doradca jest byłym towarzyszem PZPR i ubekiem Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Jak na razie to ubeckie metody 13.10.06, 11:16 Inwigilacja prawicy i służby specjalne w mediach to też robota Kaczyńskiego. Oprzytomniej człowieku ... Zobaczymy co powiesz jak ujawnią nagrania... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Nie wierze ze redaktor ma cos wspolnego 13.10.06, 11:23 Co to za pytanie "ma coś wspólego z działaniami WSI"? A Macierewicz nie ma? Jak ktoś się do dziennikarza zgłasza i mówi mam sensacyjny materiał o Gudzowatym to przecież dziennikarz będzie z nim rozmawiał a nawet część tego materiału zamieści w gazecie, a nikt na czole nie ma napisane,że jest agentem? Tak trudno to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nie wierze ze redaktor ma cos wspolnego 13.10.06, 11:41 ma o tyle, ze on właśnie WSI rozwiązał, stara sie wyczyścić i pokazac ludziom to bagienko, które po sobie służby zostawiły. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specjaln.. 12.10.06, 21:23 Spisek? :-) "GW" coraz częściej wietrzy spiski! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 22:36 przeciwko sobie samej? puknij się w łep Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy.na.pal spiskowa teoria dziejów 12.10.06, 22:56 Ile razy GW użyła tą frazę? Teoria spiskowa to: - twierdzenie mówiące, że jakieś wydarzenie zaszło z innego powodu lub miało inny cel, niż ten powszechnie uznawany za prawdziwy. Często teorie spiskowe dotyczą grup ludzi, które świadomie i w utajnieniu działają na szkodę reszty społeczeństwa lub dążą do przejęcia władzy. Zwolennicy teorii spiskowych zazwyczaj uważają, że tą grupą jest rząd, przedstawiciele tajnych organizacji, jednej lub wielu działających wspólnie korporacji lub przedstawiciele określonych narodów. Zazwyczaj określenia "teoria spiskowa" używa się pejoratywnie, dla podkreślenia, że dane twierdzenie uważa się za nieprawdziwe i niedorzeczne. to co spisek czy PiSek ? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specjaln.. 12.10.06, 21:24 > W materiałach śledztwa znajdują się też taśmy z rozmów Gudzowatego z Adamem Michnikiem, nagranych bez wiedzy naczelnego "Gazety Wyborczej" (według internetowego wydania "Życia Warszawy" nagrali je ochroniarze Gudzowatego). Bez wiedzy? A Rywin wiedział, że jest nagrywany? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szwajcner Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:28 t-800 napisał: > > W materiałach śledztwa znajdują się też taśmy z rozmów Gudzowatego z Adam > em > Michnikiem, nagranych bez wiedzy naczelnego "Gazety Wyborczej" (według > internetowego wydania "Życia Warszawy" nagrali je ochroniarze Gudzowatego). > > Bez wiedzy? A Rywin wiedział, że jest nagrywany? Mojzesowicz i Lipinski ( obaj z PiSu ) wiedzieli ze Rywin byl nagrywany. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Co wolno Michnikowi... 12.10.06, 21:53 > Bez wiedzy? A Rywin wiedział, że jest nagrywany? ... to nie Gudzowatemu. Jak Adam nagrywać to dobrze, jak Adama nagrywać to bardzo źle. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeczywistosc4 Opowiedz no galba 13.10.06, 08:36 jaką to miłością pałałeś do Michnika kiedy ten ujawnił nagranie z Rywinem i załatwił na cacy Millera? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Galba bądź konsekwentny 13.10.06, 08:42 Galba, dokładnie tak jak mówisz, tylko bądź konsekwentny. Rywin nie iwedział - dobrze - faceta zdemaskowano. Lipiński z Mojzezowiczem nie wiedzieli i dobrze - władza została zdemaskowana. Michik nie wiedział - i bardzo dobrze - zdemaskuja faceta. Nie rób relatywizmu moralnego. Sam widzisz, że każdy "kombinuje" i nagina, a nawet korumpuje dla własnych korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:30 Teraz wyciągną jakieś "nie halo" teksty w wykonaniu Michnika, o którym wiadomo, że w słowach nie przebiera a i wypić lubi. I przez najbliższe parę dni "ciemny lud" będzie miał nowe igrzyska, kolejne oszołomy z Galbą na czele będą tu wypisywać paszkwile na Michnika - a wszystko, nie oszukumy się, po to, żeby odwrócić uwagę od smrodu i szamba, jakiego narobili Kaczyńscy. Zapytam cynicznie: Czy jeśli Michnik jest draniem, to przez to świństwa Kaczyńskiego są mniejszymi świństwami? Czyli - inaczej mówiąc - "czy usprawiedliwia mnie to, że nie tylko ja jestem s..synem"? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:37 puuchatek napisał: > > Teraz wyciągną jakieś "nie halo" teksty w wykonaniu Michnika, o którym > wiadomo, że w słowach nie przebiera a i wypić lubi. I przez najbliższe > parę dni "ciemny lud" będzie miał nowe igrzyska, kolejne oszołomy z Galbą > na czele będą tu wypisywać paszkwile na Michnika - a wszystko, nie oszukumy > się, po to, żeby odwrócić uwagę od smrodu i szamba, jakiego narobili > Kaczyńscy. > > Zapytam cynicznie: > > Czy jeśli Michnik jest draniem, to przez to świństwa Kaczyńskiego są > mniejszymi świństwami? > > Czyli - inaczej mówiąc - "czy usprawiedliwia mnie to, że nie tylko ja > jestem s..synem"? > > Co Ty czlowieku wygadujesz? Czy Ty umiesz jednoczesnie chodzic i zuc gume? Nie? A to ciekawe bo my tak... Co Ty myslisz ze wszystkie organa administracji panswtwowej maja zawiesiec swoja dzialalnosc tylko dlatego ze Sejm przeglosowal 4-dniowa przerwe? Zastanow Ty sie chlopie i mysl logicznie! Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:39 Kaczory i michnikopodobni mają takie same korowskie korzenie. To tylko kłótnia w rodzinie. Obrzucają się błotem. Dlatego nie dam się nabrać na plewy. I spokojnie głosuję na LPR Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy.na.pal Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 23:03 belaqua napisał: > Kaczory i michnikopodobni mają takie same korowskie korzenie jedni kor.owskie inni kur.ewskie a inni korzeń mają oskrobany. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 22:19 Gudzowatego też stać na magnetofon??? To śię Adam zdziwił. Ciekawe kiedy wypłyną??? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 13.10.06, 11:31 Ależ nie stać. Musiał pożyczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
raffocus Dzisiaj o 22 w TVP1 "Misja Specjalna" 12.10.06, 21:33 Dzisiaj o 22 w TVP "Misja specjalna"!! Odpowiedz Link Zgłoś
kundaa Re: Dzisiaj o 22 w TVP1 "Misja Specjalna" 12.10.06, 21:52 Moze bedzie ktos to nagrywal? i wrzuci potem na youtube albo gdzies. plase:) Odpowiedz Link Zgłoś
titanic.kpt.tuska ciekawe czy panowie z "Teraz My" tym się zajmą? 12.10.06, 21:34 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush A dlaczego te taśmy trafiły tak późno do sądu ? 12.10.06, 21:37 A dlaczego te taśmy tak późno trafiły do sądu ? Zyskały nagle na wartosci "z niewiadomych powodow" ? A od kiedy tajne materiały dowodowe sa dobrem publicznym ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tasmy prawdy - cz. 2-ga? 12.10.06, 21:44 katrina_bush napisała: > A dlaczego te taśmy tak późno trafiły do sądu ? > > Zyskały nagle na wartosci "z niewiadomych powodow" ? > > A od kiedy tajne materiały dowodowe sa dobrem publicznym ? No powiedz, cieszysz sie ze prokuratura dysponuje tymi dowodami czy wolalabys zeby nie ujrzaly swiatla dziennego? Ty jestes za poznawaniem prawdy? a "tasm prawdy cz.2-giej" ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush A dlaczego te taśmy tak późno trafiły do sądu ? 12.10.06, 21:53 To ma byc zemsta na Michniku za nagrania z afera Rywina ? Czy jak ? Powoli sie gubie... P. S. Nadal nie znam normalnego kraju, w ktorym tajny material dowodowy jest upubliczniany. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Taśmy ma prokuratura czy telewizja ? 12.10.06, 22:12 Taśmy ma prokuratura czy telewizja ? "Pytany o to prok. Jaskólski mówi tylko: - Gromadzimy osobowe i bezosobowe środki dowodowe. Według naszych informacji taśmy te - jako dowód w sprawie - dołączył do akt Gudzowaty dopiero ok. półtora tygodnia temu." Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Taśmy ma prokuratura czy telewizja ? 12.10.06, 22:19 katrina_bush napisała: > Taśmy ma prokuratura czy telewizja ? > > "Pytany o to prok. Jaskólski mówi tylko: - Gromadzimy osobowe i bezosobowe > środki dowodowe. > Według naszych informacji taśmy te - jako dowód w sprawie - dołączył do akt > Gudzowaty dopiero ok. półtora tygodnia temu." No wynika jasno z tego ze prokuratura.... ja nazywam je "tasmami prawdy cz. 2" tak dla jaj.... bo skoro tasmy z "afery bufetowej" byly dramatycznie nazwane "tasmami prawdy" to dlaczego nie te ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: A dlaczego te taśmy tak późno trafiły do sądu 12.10.06, 22:16 katrina_bush napisała: > Nadal nie znam normalnego kraju, w ktorym tajny material dowodowy jest > upubliczniany. Na czym bazujesz swoje twierdzenie ze "tajny material dowodowy jest upubliczniany" ? Z samego artykulu wynika ze Zbigniew Jaskólski, rzecznik Prokuratury Apelacyjnej, wyjawil jedynie jakie sa glowne watki sledztwa, to jest przeciez normalne. Co do konkretnych "tasm prawdy Cz. 2" (Gudzowaty - Michnik), to artykul wyraznie stwierdza ze "Pytany o to prok. Jaskólski mówi tylko: - Gromadzimy osobowe i bezosobowe środki dowodowe." Jak sama wiec widzisz rzecznik Prokuratury Apelacyjnej byl bardzo wstrzemiezliwy w swoich wypowiedziach. Niektorych rzeczy gazeta - jak sama pisze - dowiedziala sie nieoficjalnie i nie podaje skad otrzymala te wiadomosci. Nawet te nieoficjane informacje sa raczej bardzo skape... i moga pochodzic od samego powoda albo od innych dziennikarzy... Wiec i jakim upublicznianiu mowisz? Jezeli juz (a czego nie widze) to przeciez chyba nie przez prokurature? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush To jak tajne trafiło z prokuratury do telewizji ? 12.10.06, 22:20 To jak tajne dowody trafiły z prokuratury do telewizji ? ...skoro maja to puszczac w jakiejs tam "Misji specjalnej". Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: To jak tajne trafiło z prokuratury do telewiz 12.10.06, 22:24 katrina_bush napisała: > To jak tajne dowody trafiły z prokuratury do telewizji ? > > ...skoro maja to puszczac w jakiejs tam "Misji specjalnej". A tego nie wiedzialem. Na pewno nie od prokuratore je maja! Moze sam powod uprzejmie uzyczyl kopii? Jemu wolno. Ale oczywiscie nie wiem kto... ale NA PEWNO nie prokuratura, bez przesady! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush ...skoro prokuratura nie ma prawa ich udostepnic 12.10.06, 22:58 To skad te tajne dowody w takim razie maja, skoro prokuratura nie ma prawa ich udostepnic ? To jest karalne. Nie to, zebym sie czepiala, ale o co tu chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy.na.pal Re: ...skoro prokuratura nie ma prawa ich udostep 12.10.06, 23:14 To skad te tajne dowody w takim razie maja, > skoro prokuratura nie ma prawa ich udostepnic ? > > To jest karalne. > > Nie to, zebym sie czepiala, ale o co tu chodzi ? 2 raz. tasma moze latwo istniec w wielu egzemplarzach. Jednę tasme daje Guzowaty do prokuratury i tej prokuratura nie moze ujawnic, a druga kopie moze podeslac dla telewizji, a trzecia dla michy z zyczniami z okzaji 60 urodzin. poki co wiemy tylko o zyczeniach Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy.na.pal a dlaczego tamy p. Berer nie dala do prokuratury 12.10.06, 23:16 a do telewizji ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: ...skoro prokuratura nie ma prawa ich udostep 12.10.06, 23:14 katrina_bush napisała: > To skad te tajne dowody w takim razie maja, > skoro prokuratura nie ma prawa ich udostepnic ? > > To jest karalne. > > Nie to, zebym sie czepiala, ale o co tu chodzi ? sluchaj, ja nie wiem, ale jest co najmniej 16 mozliwosci skad... przeciez te tasmy byly tez w innych rekach zanim trafily do prokuratury? Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: To jak tajne trafiło z prokuratury do telewiz 13.10.06, 11:36 Nie od prokuratury je mają.A skąd ta pewność? Czyżby odezwał się pies ministra Ziobry albo samego Kaczmarka? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam kali ukrasc krowe -dobrze, kalemu ukrasc krowe-zle 12.10.06, 22:27 i tak dzien w dzien... jak jedziemy po GP i wszystkim co mysli innaczej to jest swietnie ale jak gowno wyplywa z wlasych gacie to szukacie nagle winowajcy kloacznych zapachow... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 To są "Michnikowe taśmy prawdy" - trzeba odtajnić 13.10.06, 08:12 Przcież i PO i SLD i media chciały odtajnienia dokumentów o zaangażowaniu służb specjalnych w propagandę w mediach. No to będą miały odtajnienie... I prawdopodobnie długo ludzie nie otrząsną się z szoku jak dowiedzą sie ile było sterowania mediami w latach 90tych i jaką mieliśmy "demokrację"... Szykuje się prawdziwa bomba... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: A dlaczego te taśmy trafiły tak późno do sądu 13.10.06, 11:32 Raczej do prokuratury.O żadnym akcie oskarżenia jak dotąd nic nie słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Durne komentarze na forum 12.10.06, 21:37 A niby co takiego złego miałby zrobić Michnik, bo nie rozumiem tych komentarzy na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Re: Durne komentarze na forum 12.10.06, 21:40 Dowiemy się koleś za 20 minut:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Durne komentarze na forum 12.10.06, 21:42 alexanderson napisał: > A niby co takiego złego miałby zrobić Michnik, bo nie rozumiem tych komentarzy > na forum? Oszołomy najwyraźniej wierzą, że taśmy raz na zawsze demaskują "układ". Wygląda na to, że forumowi zwolennicy PiSu są przekonani, że w tej rozmowie Michnik opowiadał o tym, jak ręka w rękę ze służbami Gazeta przygotowywała ataki na Gudzowatego. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Durne komentarze na forum 13.10.06, 11:49 zalogowany.franek napisał: > Oszołomy najwyraźniej wierzą, że taśmy raz na zawsze demaskują "układ". nie, co najwyżej ukażą jego fragment. I mam nadzieję że szybciej czy później (wolałbym szybciej) pokaże sie reszta. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Durne komentarze na forum 12.10.06, 22:01 Narazie przesluchano tasmy a to znaczy ze cos sie dzieje.W niedlugim czasie i to wyjdzie, jak wyszly Michnikowskie -Rywina Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Poczytaj Onet albo ŻW - bo w GW nie ma pełnej info 13.10.06, 08:17 Odpowiedz Link Zgłoś
steku Re: Poczytaj Onet albo ŻW - bo w GW nie ma pełnej 13.10.06, 08:36 czyzbym po raz pierwszy zgadzal sie z galba...? czuje dziwne drzenie i lekkie podniecenie. to prawie jak pierwszy raz z kobieta. prawie. a co do sedn sprawy to poprosimy redaktorow gazety o nie oszczedzanie atramentu tudziez klawiszy i obszerniejsze informowanie o sprawie tak jak chociaz na onecie. wich wlasnym interesie lezy odpowiednio szybkie przedstawienie wlasnej wersji i urobienie publiki:) Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Durne komentarze na forum 13.10.06, 11:41 Nic pewnie złego nie zrobił tylko się podzielił swoimi obawami co do tego,że WSI prawdopodobnie podrzuca Gazecie fałszywki.Jako,że dziennikarz zbiera materiały z różnych źródeł a sam nie jest w stanie wszystkiego sprawdzić jakieś gó...o wyprodukowane w WSI pewnie dziennikarz nieumyślnie przełknął.Nie jego to jednak wina lecz producentów gó...a. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Durne komentarze na forum 13.10.06, 11:52 no, ja bym uważał... przez takie g...wna paru ludzi zapłaciło co najmniej posadami. Nie lekceważyłbym działań służb przed- i III RP. Wiem, ze chcesz sprawy rozmydlić (nie tylko tę), ale sorry, zdaje sie ze tym razem musisz znaleźć inną metodę. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
me-e 2 lata czy...wiecej 12.10.06, 21:41 ...rywin ma dzisiaj wesoly dzien...za kratami Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: 2 lata czy...wiecej 13.10.06, 11:45 Wątpię by Michnik składał Gudzowatemu korupcyjne propozycje,więc się Rywin przedwcześnie cieszy.A propos sprawy Rywina-ta grupa trzymająca władzę nie jest to przypadkiem część WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny czas wyciagac taczki z szopy 12.10.06, 21:45 bo cos mnie sie zdaje ze zaczyna sie wywozenie, jak za starych dobrych lat, kiedy wiozlem na taczce sekretarza POP w 1000 zakladzie, a ten majtal nogami, plakal, ale w koncu sie uspokoil, zyje do dzsiaj dobrze mu sie powodzi, ma emeryture przeszlo 3000 zl, taka z bylego MSW, bo byl nietajnym agentem SB. Ale ja za to juz 20 lat na poniewierce, bez obywatelstwa, bez paszportu, jako beznarodowiec. Takie to byly czasy, ale idzie widac powtorka, to moze i wroce do wolnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
me-e wielka bylaby to...radosc 12.10.06, 21:49 ...gdyby polska byla polska...we wlasnym sosie...a nie w sb-ckich lapach zygfryd.okrutny napisał: > bo cos mnie sie zdaje ze zaczyna sie wywozenie, jak za starych dobrych lat, kie > dy wiozlem na taczce sekretarza POP w 1000 > zakladzie, a ten majtal nogami, plakal, ale w koncu sie uspokoil, zyje do dzsia > j dobrze mu sie powodzi, ma emeryture przeszlo 3000 > zl, taka z bylego MSW, bo byl nietajnym agentem SB. Ale ja za to juz 20 lat na > poniewierce, bez obywatelstwa, bez paszportu, > jako beznarodowiec. Takie to byly czasy, ale idzie widac powtorka, to moze i wr > oce do wolnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: czas wyciagac taczki z szopy 12.10.06, 22:34 Ale ja za to juz 20 lat na > poniewierce, bez obywatelstwa, bez paszportu, > jako beznarodowiec. a kto Ci bronił wrócić??? Czyżby zabrakło odwagi papierowy reolucjonisto??? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Piękny przykład "informacji" a'la Wybiórcza 12.10.06, 21:49 Cały tekst jest tak zbudowany żeby ośmieszyć Gudzowatego. To słownictwo, te "rzekome", te informacje o tym, że "zawiadamiał wiele razy" ale dopiero kaczystowska prokuratura się tym zajęła, itd. Jak w Trybunce Ludu za najlepszych czasów. Widać, że towarzystwu z Adamem na czele pali się grunt pod nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka25 a coz to sie tak litujesz nad tym czerownym 12.10.06, 21:54 burzujem guzikowatym, przeciez to wyzyskiwacz noekomuny, zyjycy z wyzysku innych. Jak juz sie to polska popie...la, czerwoni burzuje skacza sobie do oczy, bardzo dobrze, granat w szambo tego kapitalitycznego gowna. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Neokoministyczny kapitalista 12.10.06, 23:15 Biała czerń, sucha woda... Jeszcze coś dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Piękny przykład "informacji" a'la Wybiórcza 12.10.06, 21:55 galba napisał: > Cały tekst jest tak zbudowany żeby ośmieszyć Gudzowatego. To słownictwo, > te "rzekome", te informacje o tym, że "zawiadamiał wiele razy" ale dopiero > kaczystowska prokuratura się tym zajęła, itd. Jak w Trybunce Ludu za > najlepszych czasów. Widać, że towarzystwu z Adamem na czele pali się grunt pod > nogami. > a o Adasiu wpominaja dopiero na samym koncu ;) I ani mru mru o tym gdzie sie podziewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajcy.na.pal kiedy bedziemy pertraktowac z Hizbullach 12.10.06, 23:25 o ekstradycje z obozu koncentracji POlitycznych ucodzcow? bo dni aparthajdu w Izraelu są krotkie, kiedys liczniejsi etnicznie dojda do wladzy, a wtedy dostnimy pare wagonow pensjonariuszy ZK. życzę dlugich lat życia to bedą pieknie dni Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: kiedy bedziemy pertraktowac z Hizbullach 13.10.06, 11:53 Kiepskie rachuby.Liczniejsi etnicznie za niedługo skoczą sobie do gardeł jak Europa nie da im forsy.Tak jak skaczą w Iraku.Za niedługo ropa będzie niepotrzeba,pojawią się jej substytuty i islamiści zeżrą własne kupy z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Piękny przykład "informacji" a'la Wybiórcza 13.10.06, 11:48 A to Michnik się musi tłumaczyć dokąd pojechał pani od sekretariatu? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Piękny przykład "informacji" a'la Wybiórcza 13.10.06, 11:57 uniaeuropejska1 napisał: > A to Michnik się musi tłumaczyć dokąd pojechał pani od sekretariatu? nie rób Adasiowi niedźwiedziej przysługi :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mmuszewski1 Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specjaln.. 12.10.06, 21:55 ale już o tym co było przedmiotem rozmowy, to wybiórcza nie pisze. dlaczego? przecież walczycie o wolność słowa i bez was nie byłoby polskiej demokracji. nie mogę doczekać się artykułu o tym, kto wam kazał pisać na bartimpex. ja wiem, wiem: winny jest macierewicz, kaczory i inne giertychy. tylko jakoś ładnie to poskładajcie, żeby się tak od razu nie rzucało w oczy. Wierzę w was!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ben.huur W Izraelu siedzi, jak wielu podobnych? 12.10.06, 21:55 A moze na Bajama? Odpowiedz Link Zgłoś
marek123481 morel wyslal mossad po michnika....... 12.10.06, 22:23 mieszkanie w tel avivie juz ma podobno zalatwione :D Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: morel wyslal mossad po michnika....... 13.10.06, 11:56 Prędzej będziesz miał załatwioną celę.Już Ziobro zadba o twoje "dobro". Odpowiedz Link Zgłoś
lolowedzynski Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:57 Te Twoje " rewelacje " tyle obchodzą przeciętnego Polaka co zeszłoroczny śnieg.Młócisz te głupoty ,żeby przykryć nieudolność i nieróbstwo rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 13.10.06, 12:01 lolowedzynski napisał: > Te Twoje " rewelacje " tyle obchodzą przeciętnego Polaka co zeszłoroczny > śnieg.Młócisz te głupoty ,żeby przykryć nieudolność i nieróbstwo rządu. no ładne świadectwo wystawiasz Polakom... chachmęcenie w biznesie (n. utrącanie biznesmenów nie chcących szwilndli robić ze słuzbami) i polityce przez tajne służby to pryszcz? W USA za głupi podsłuch w siedzibie Demokratów prezydent poleciał, u nas działania na rzecz rozbicia legalnie działających partii to ma być pryszcz? no chyba żes "młody prężny wykształcony" Jeśli tak, to zapomniałeś o sztandarowym haśle wybiórczych ałtorytetuff: co tam przeszłość, myślmy o jutrze Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 To pokazuje.......... 12.10.06, 21:58 Jak dzialal uklad.Tak przezarte bylo cale spoleczenstwo,kazda dziedzina zycia.Okazuje sie ze to wlasnie rzad PiS czysci brudy poprzednikow. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej [...] 12.10.06, 22:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l brudy zostaną zastąpione brudami 12.10.06, 22:24 i to się będzie nazywać rewolucją??? a kraj idzie w pis du najwięcej zyska na tym cyrku Rosja i niemcy bo wszystko wskazuje na to że cały tzw świecznik jest opłacany przez zwolenników zniknięcia RP z mapy Europy. W sumie się nie dziwię bo nic tak nie wkurza jak nieobliczalny sąsiad który przeszkadza w biznesie czerwoni, czarni, biali, różowi... ch. im wszystkim w d. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Gudzowaty pomaga Zawiszy ? 12.10.06, 22:06 Czy Zawisza Gudzowatemu oto jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: no i nagrali jjjjoooojąkkkaaaałłe 12.10.06, 22:31 kelob3 napisał: > no i nagrali jjjjoooojąkkkaaaałłe jak sypie - fajno ciekawe ile zdan zdazyl wypowiedziec zanim tasma sie skonczyla? pppppppppppppaaaaaaaaaaannnnnnnnnnniiiiiiiieeeee....... ppppppaaaaaannnnnnnniiieeeeeee Ggggggggguuuuuuuuzzzzz...... moze sie okazac ze prokuratura bedzie zmuszona umozyc ten watek sledztwa z braku konca zdania... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: no i nagrali jjjjoooojąkkkaaaałłe 13.10.06, 12:00 Wtedy pewien pies doszczeka resztę.Ale nie na taśmie tylko na poście będzie ssał palucha. Odpowiedz Link Zgłoś
mobileinmobili to jakas wielka afera, zatrzesie cala Polska 12.10.06, 22:15 czytajcie: www.latkowski.com/blog/ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 No kiedy to trzęsienie ? ____nt 12.10.06, 22:15 mobileinmobili napisał: > czytajcie: > www.latkowski.com/blog/ Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: No kiedy to trzęsienie ? ____nt 12.10.06, 22:26 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3682086.html zatrzesli gaciami, GW i tusk Odpowiedz Link Zgłoś
me-e GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:16 ...dzienikarstwo trzeciej...powiem wiecej dziennikarstwo ...SBkistanu...media trobia ,ze nie ma michnika...a w centrali czytaj w GW...cisza Odpowiedz Link Zgłoś
francuskilacznik Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:25 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3682086.html Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:31 ciesz się kozo bo upadek kraju też widać. Pućka i niemiaszki już planują inwestycje w kraju nadwiślańskim i nikt im w tym nie przeszkodzi. Zawsze taniej wyjdzie rurociąg na terenie okupowanym niż na dnie morza. Gratuluję prawym i lewym patriotyzmu i poczucia realizmu Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:39 ...upadek to zawsze wy...szpicle i sb-cy...od 1945 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:48 > ...upadek to zawsze wy...szpicle i sb-cy...od 1945 a gdzie byli porządni Polacy??? w kościele i po kościele na tzw głosowaniach w galowych barchanach sod lady bo biernie i miernie byle do jutra... czerwonych świń było może 10% , rekord stanu pzpr to 3 miliony a po 1981.12.13 aż 800 tysięcy. I nie praw głupot o sowieckich bagnetach... emigrancie a raczej uciekinierze Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:53 ...co bys nie napisal...a prawda jest jedna...sb-cja...ciagle rzadzi w ...trzeciej... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 23:09 ...co bys nie napisal...a prawda jest jedna...sb-cja...ciagle rzadzi > w ...trzeciej... i przez sbecję kaczkom nic nie wychodzi prócz idiotyzmów, ośmieszania państwa i biegunki??? sbecja zamieniła flagi, zgoda. sbecja podrzucila środek na biegunkę prezydentowi, zgoda. ale to nie sbecja pieprzy glupoty za prezydenta i jego braciszka. żeby nie wiem co nie da się zrzucić wszystkiego na szarą sieć, układ, ubekistan i całą resztę urojonych wrogów. liczy się gospodarka a nie głupoty żywcem skopiowane z czasów tow. wiesława i edwarda czy nie zauważasz kozo niezwykłych podobieństw między pewnymi osobami i epokami? a może ubecja steruje najwyższymi władzami państwa bo te są całkiem bezwolne i nieświadome.... Odpowiedz Link Zgłoś
thorgallpl Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 13.10.06, 08:40 Wystarczy przeczytac w prasie i obejrzec troche programow na temat rzadow marcinkiewicza i kaczynskiego. Jeszcze tak po nikim nie jechali, a byly przeciez takie komedie, jak rzady millera, belki, grube kreski mazwieckiego, szafy lesiaka(1997!)...wszystkim myslacym inaczej przyklejano etykiety oszolomow, lecz na szczescie juz udalo sie je odlepic, a winnych w niedlugim czasie sie uda pograzyc. Elita z grubego jelita (jak to ktos tu na forum napisal) juz nie moze sie czuc bezpieczna, to i ujadanie coraz glosniejsze...a gospodarka dalej sie rozwija i nie pieprz glupot, ze sie wszystko wali, wszystko idzie bardzo dobrze, wystarczy nie przeszkadzac. Widziales spot wyborczy centrolewicy? Najlepszym komentarzem do tego steku bzdur jest zdanie jednego z komentatorow, ze RAZEM to rozkradali Polske... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 13.10.06, 10:07 Jeszcze tak po nikim nie jechali, a byly przecie > z jechali, jechali po czerwonych z szajki milerka. Tyle że nawet oni nie robili takich glupot na zewnątrz kraju Elita z grubego jelita (jak to ktos tu na forum napisal) juz nie moze > sie czuc bezpieczna zostanie zastąpiona przez inne elity pokroju gosiewskiego i kur.w.skiego. Nie wiem która gorsza .a gospodarka dalej sie > rozwija jeszcze się rozwija, głównie za zasługą dotacji i napływu gotówki od emigracji. Mamy szansę na kapitalny rozwój, nie na poziomie 5% lecz 15, to lepsze możliwości niż na początku lat 90tych i możliwość dogonienia Europy w kilka lat. Obawiam się że za pół roku dopiero pojmiesz jak się pomyliłeś w optymiźmie. Osobiście mam gdzieś kto był kim w przeszłości bo jest zwyczajnie za późno na jakiekolwiek lustracje. Ilekroć tzw prawica rządziła tylekroć były porażki i skok ekonomiczny w dól. Czerwoni przynajmniej kradli i kupczyli stołkami z umiarem, nie wdawali się w idiotyzmy ideologiczno-religijne. Nie obchodzi mnie kto rządzi, obchodzi mnie moja rodzina i to żeby mi nikt nie dyktował co mogę a czego nie mogę, od tego jest prawo a nie ideologia i chore pomysły nawiedzonych wariatów . I zbyt wiele widzę podobieństw do komuny gomułki i gierka w obecnej 4 rp Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 13.10.06, 12:04 W NFZ raczej nie idzie bardzo dobrze.Lekarze dalej spieprzają.No i autostrady nie pobudowane.Ale wzrost gospodarczy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef6 Żydzi tego Świata łączcie się... 12.10.06, 22:25 A nie nagrywajcie... Według waszej zasady... Nasze kamienice - wasze ulice. I jak tu pozostać w miłości do "starszych wiarą"? Odpowiedz Link Zgłoś
puljan [...] 12.10.06, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Żydzi tego Świata łączcie się... 13.10.06, 12:07 A to Żydzi nagrali Michnika i Gudzowatego? Odpowiedz Link Zgłoś
puljan [...] 12.10.06, 22:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: Nie czujecie ? To jest zemsta Rywina ! 12.10.06, 22:55 Nie bardzo rozumiem dlaczego red Wróblewski (skoro juz pisze o taśmach Gudzowaty -Michnik) nie zapytał po prostu swojego redaktora o treść tej rozmowy. Domyślam się także, że artykuł ukazał się dlatego własnie dziś, że według krążących od kilku dni pogłosek taśmy miała w tym dniu wyemitować Misja specjalna. Może uczciwiej byłoby o tym wspomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nie czujecie ? To jest zemsta Rywina ! 13.10.06, 12:07 conrad11 napisał: > Nie bardzo rozumiem dlaczego red Wróblewski (skoro juz pisze o taśmach > Gudzowaty -Michnik) nie zapytał po prostu swojego redaktora o treść tej > rozmowy no jak to dlaczego. Przecież wyraźnie wybiórcza napisała: nadredaktor jest za granicą i jest niedostępny ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś