Dodaj do ulubionych

Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specjaln...

12.10.06, 21:13
Podobno Michnik siedzi już gdzieś poza terytorium Polski. Obstawiamy jaki to
kraj?... hehehehehe
Obserwuj wątek
    • kornett A to Polska własnie - bagno i szuwary 12.10.06, 21:15
      a my taplamy się w tym bagienku razem z kaczkami, tredowatymi, gier-tychami
      • m635 Nagrywał wilk razy kilka, nagrali i wilka... 12.10.06, 21:22
        A to się towarzystwo sypie nawzajem. Przecież wiadomo, że nie ochroniarze tylko
        sam Gudzowaty.
        Padają kolejne filary III. RP. Czas i na Ojca Redaktora!
        Ciekawe czy rozmawiał z Gudzowatym tak knajackim językiem jak z Rywinem.
        Elita z grubego jelita...
        • evito ja mam prawo rzadac uczciwej Polski brawo PIS 13.10.06, 09:00
          m635 napisał:

> A to się towarzystwo sypie nawzajem. Przecież wiadomo, że nie ochroniarze tylko
          >
          > sam Gudzowaty.
          > Padają kolejne filary III. RP. Czas i na Ojca Redaktora!
          > Ciekawe czy rozmawiał z Gudzowatym tak knajackim językiem jak z Rywinem.
          > Elita z grubego jelita...
          • kronopio77 PiSuary zastosują starą bolszewicką metodę: 13.10.06, 09:10
            taśm nie ujawnią, ale powiedzą, że są na nich rzeczy "porażające" :))
            • prawopl oj, ale jeśli artykuły w GW piszą służby specjalne 13.10.06, 09:41
              W treści artykułu ZW jest informacja, że na nagraniu Michnik przyznaje, że
              artykuły inspirowały służby wywiadowcze... Brawo. Pytanie więc, których
              artykułów w Gazecie Wyborczej nie inspirują służby, SB-ecja, etc. Może będzie
              prościej jeśli zamiast podpisu autora pod każdym artykułem w Gazecie znajdzie
              się taka adnotacja "artykuł sponsorowany jak zwykle przez służby SBeckie"

www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów prezydentury
              Kwaśniewskiego
              • eugenia_palej Czarno widze przed Michnikiem 13.10.06, 09:47
                To pewnie zemsta za Lwa Rywina
              • uniaeuropejska1 Re: oj, ale jeśli artykuły w GW piszą służby spec 13.10.06, 11:01
                Dziennikarze ŻW odsłuchiwali te taśmy?Pewnie to tak prawdziwy przeciek
                jak "agent" Subotić."Prawda według Jaruckiej-mówi to coś komuś?
                • zakopane1973 Za Jarucką stał niejaki K. Miodowicz z PO 13.10.06, 11:23
                  Mówi to komuś coś???
                • losiu4 Re: oj, ale jeśli artykuły w GW piszą służby spec 13.10.06, 11:24
                  mówi jedno: jeśli to prawda, to Michnik oszukiwał swoich wyznawców. Zresztą
                  zdaje sie, że przekonamy się o tym dziś o 22:00 na jedynce

Pozdrawiam

Losiu
            • jancior == W GW jak zwykle Wybiorczo: 13.10.06, 11:19
              'dziwnym trafem pominieto takie np. szczegoly:
              Gudzowaty: "Ponieważ zawsze mnie pan Michnik zapraszał na kolacje czy na obiad,
              to siłą rzeczy relacjonowałem mu swój pogląd na ten temat. A ponieważ prawdą
              jest, że »Gazeta Wyborcza« była liderem czarnego PR (...), przewodziła w tym, to
              siłą rzeczy musiałem mu to powiedzieć."
              albo to ze Michnik przyznal w rozmowie ze niektore artykuly w GW byly
              inspirowane przez 'sluzby'.
              Czy to kogos jeszcze dziwi ?
            • losiu4 Re: PiSuary zastosują starą bolszewicką metodę: 13.10.06, 11:22
              już pewne rzeczy ujawnili, mianowicie działania służb przy rozwalaniu partii
              politycznych tudzież kręcenie Rokity. Oczywista - jak przystało na postępowe
              mędia - sprawa jest mało istotna i niewarta większej uwagi, więc zbyto ją w
              najlepszym przypadku krótkimi notkami. Co innego afery z przydeptanym obuwiem
              Kaczora, czy jego sepleniacą mową. To jest dopiero skandal wart wałkowania
              dobry miesięąc po pierwszych stronach GW...

Pozdrawiam

Losiu
          • uniaeuropejska1 Re: ja mam prawo rzadac uczciwej Polski brawo PIS 13.10.06, 10:57
            Lepiej się naucz najpierw poprawnej polszczyzny.
          • babajaga67 Re: ja mam prawo rzadac uczciwej Polski brawo PIS 13.10.06, 11:22
            Aja mam prawo żądać poprawnej ortografii
      • belaqua Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 12.10.06, 21:30
        Chłoptasiu Polska to nie bagno i szuwary, Polska to piękny kraj, w którym
        pałętają się tylko takie autorytety moralne jak chociażby Michnik z Geremkiem i
        ferajną, robiąc wokół siebie smród.
        • katrina_bush Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?! 12.10.06, 21:42
          Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?!

Chce do prokuratury. Nie ma problemu.

W demokracji kazdy moze zlozyc pozew do prokuratury.
          • losiu4 Re: Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?! 13.10.06, 11:30
            katrina_bush napisała:

> Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?!

oj, żebyś sie nie zdziwiła. No ale cóż, wykształciuch najwyraźniej nie wie, kto
            to Gudzowaty, bo ostatnio nic o nim nie było w GW, wiec uznał, że taki osobnik
            nic nie znaczy. Bo przecież wiadomo, że jak o kimś czy czymś GW nie napisze, to
            taki ktoś lub coś nie istnieje.

> Chce do prokuratury. Nie ma problemu.

jest w prokuraturze. No cóż, nastepny dowód że wykształciuchy czytać nawet
            swojej kochanej gazwetki nie potrafią.

> W demokracji kazdy moze zlozyc pozew do prokuratury.

no, tak gwoli ścisłości pewne sprawy mogą być ścigane z tzw. urzędu :)

Pozdrawiam

Losiu
            • jura05 Re: Tylko kogo ten Guzowaty wogole obchodzi ?! 13.10.06, 11:39
              masz coś do wykształciuchów ? jakąś szkołę skończyłeś ? może marketing i zarządzanie w Gajowniku Małym ?
              • niestaly_czytelnik Co myślę nt. wykształciuchów? 13.10.06, 12:14
                jura05 napisał:

> masz coś do wykształciuchów ? jakąś szkołę skończyłeś ? może marketing i
                zarząd
                > zanie w Gajowniku Małym ?

Gardzę czymś takim, co wykształciuchami prawidłowo nazwał Sołżenicyn, a za nim
                L. Dorn. To są ludzie, którzy mają tzw. papierek, jednak nic sobą nie
                reprezentują, odnosi się wrażenie, że są to umysły wegetatywne, zasilane w
                informację o otoczeniu przez tzw. opiniotwócze media. Zero własnego myślenia i
                własnej refleksji nad rzeczywistością, krótko mówiąć "... bo przeczytałem w
                Polityce". Znam takie osoby, pogarda dla nich bierze się stąd, że działają
                również na własną szkodę, broniąc tego jak niepodległości i używając w chwilach
                bezsilności polemicznej obelg - to jest również dość powszechny ich wyróżnik.
                Cenię sobie jak ktoś ma własne zdanie i potrafi mi wytłumaczyć dlaczego takie a
                nie inne - może to być nawet skrajny lewak.

PS. Dla informacji - skończyłem Wydział Elektroniki na Politechnice
                Wrocławskiej kilka lat temu
        • zygfryd.okrutny czas wyciagnac taczke z szopy 12.10.06, 21:42
          bo cos mnie sie zdaje ze zaczyna sie wywozenie, jak za starych dobrych lat, kiedy wiozlem na taczce sekretarza POP w 1000 zakladzie, a ten majtal nogami, plakal, ale w koncu sie uspokoil, zyje do dzsiaj dobrze mu sie powodzi, ma emeryture przeszlo 3000 zl, taka z bylego MSW, bo byl nietajnym agentem SB. Ale ja za to juz 20 lat na poniewierce, bez obywatelstwa, bez paszportu, jako beznarodowiec. Takie to byly czasy, ale idzie widac powtorka, to moze i wroce do wolnej Polski.
          • uniaeuropejska1 Re: czas wyciagnac taczke z szopy 13.10.06, 11:15
            To nawet obywatelstwo Zygfrydzie utraciłeś?Ale widać kontaktów z krajem nie
            straciłeś skoro masz takie dobre informacje o emeryturze swojego
            przeciwnika.Pytanie tylko czy prawdziwe?Napisz też jaki to był zakład w,którym
            go wiozłeś.
        • apsok Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 00:22
          Poprzez taśmy Rywina które nagrał Michnik i upublicznił padło przecież te
          komusze SLD.
          • myslacyszaryczlowiek1 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 01:46
            Jakbyś trochę myślał i czytał nie tylko wybiórczą to byś wiedział że to była
            rozgrywka między Kwaśniewskim i Millerem, lub powtórka roku 68 - walka miedzy
            rodzimymi komunistami a komunistami pochodzenia żydowskiego to tak w skrócie.
            • uniaeuropejska1 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:17
              Jkabyś sam trochę myślał to byś nie pisał takich pierdoł.Michnik komunistą też
              wymyśliłeś.Ciekawe od kogo od Kwasa czy od Millerasa?
              • losiu4 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:33
                tak, Michnik był komunista i walczył bodajże o tzw. "ludzką twarz ustroju" czy
                jakoś tak

Pozdrawiam

Losiu
                • jura05 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:42
                  a ty dupku walczyłes co najwyżej o co ... ? rozumu nie wywalczyłeś , to pewne .
                  • zakopane1973 Oczywiście, że Michnik, Kuroń i Geremek walczyli o 13.10.06, 12:45
                    socjalizm "bez wypaczeń". Dlatego tak łatwo dogadalis ię w Magdalence. A
                    siedzieli, owszem- ludzie siedzieli za różne bzdury, za które nie powinni być
                    zamykani tylko leczeni.
        • uniaeuropejska1 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:03
          Będzie jeszcze Polska jeszcze piękniejsza bez kaczystów,Giertychów,Lepperów.
        • jura05 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:32
          a co ty zrobiłeś dla Polski? co potrafisz ? tylko bezmyślnie bębnic w klawiaturę ?
      • olias Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 08:26
        lepsze to i bezpieczniejsze niż towarzystwo w białych rękawiczkach
      • losiu4 Re: A to Polska własnie - bagno i szuwary 13.10.06, 11:12
        kornett napisał:

> a my taplamy się w tym bagienku razem z kaczkami, tredowatymi, gier-tychami

no a teraz czas na pytanie. Wiem, moze zbyt trudne dla "młodego prężnego
        wykształconego", ale spróbujmy: kto doprowadził przez te kilkanaście lat do
        powstania bagienka, w którym sie teraz taplamy.

Pozdrawiam

Losiu
    • me-e Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specjaln... 12.10.06, 21:18
      ...przychodzi gudzowaty do...michnika...i sie pyta...dlaczego to
      robisz ...adas?
      • jan_r_k Przychodzi Michnik do Gudzowatego... 13.10.06, 01:36
        I proponuje załatwienie Millera za 188 Mega $. "Chyba mnie nie nagrywasz?",
        zażartował Nadredaktor. "Ależ skąd!", zażartował tow. Gudzowaty.

Jan K.
    • awantur-nick Izrael 12.10.06, 21:18
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50240282
    • tuchaczewsky.miron Nie wierze ze redaktor ma cos wspolnego 12.10.06, 21:23
      z dzialaniami WSI, a gdzies sa jeszcze jakies inne tasmy redaktora z czasow opozycji, czy to jest mozliwe, w glowie sie nie miesci.
      • palestrina2005 Szkoda że taki "Autorytet" pada co ???? 13.10.06, 08:05
        Przyzwyczaj się - w polityce nie ma ludzi czystych.

Są tylko mniej i bardziej upaprani błotem...

A najgorzej upaprani są goście z SLD, PZPR i wszyscy zwolennicy "grubej kreski".
        • rzeczywistosc4 Jak na razie to ubeckie metody 13.10.06, 08:45
          rodem ze stalinizmu stosują towarzysze z PiSu,wszak przyboczny Jarosława i
          doradca jest byłym towarzyszem PZPR i ubekiem
          • palestrina2005 Re: Jak na razie to ubeckie metody 13.10.06, 11:16
            Inwigilacja prawicy i służby specjalne w mediach to też robota Kaczyńskiego.

Oprzytomniej człowieku ...

Zobaczymy co powiesz jak ujawnią nagrania...
      • uniaeuropejska1 Re: Nie wierze ze redaktor ma cos wspolnego 13.10.06, 11:23
        Co to za pytanie "ma coś wspólego z działaniami WSI"? A Macierewicz nie ma? Jak
        ktoś się do dziennikarza zgłasza i mówi mam sensacyjny materiał o Gudzowatym to
        przecież dziennikarz będzie z nim rozmawiał a nawet część tego materiału
        zamieści w gazecie, a nikt na czole nie ma napisane,że jest agentem? Tak trudno
        to zrozumieć?
        • losiu4 Re: Nie wierze ze redaktor ma cos wspolnego 13.10.06, 11:41
          ma o tyle, ze on właśnie WSI rozwiązał, stara sie wyczyścić i pokazac ludziom
          to bagienko, które po sobie służby zostawiły.

Pozdrawiam

Losiu
    • t-800 Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specjaln.. 12.10.06, 21:23
      Spisek? :-) "GW" coraz częściej wietrzy spiski! :-)
      • pe1 Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 22:36
        przeciwko sobie samej?

puknij się w łep
        • zdrajcy.na.pal spiskowa teoria dziejów 12.10.06, 22:56
          Ile razy GW użyła tą frazę?

Teoria spiskowa to:

- twierdzenie mówiące, że jakieś wydarzenie zaszło z innego powodu lub miało
          inny cel, niż ten powszechnie uznawany za prawdziwy. Często teorie spiskowe
          dotyczą grup ludzi, które świadomie i w utajnieniu działają na szkodę reszty
          społeczeństwa lub dążą do przejęcia władzy.

Zwolennicy teorii spiskowych zazwyczaj uważają, że tą grupą jest rząd,
          przedstawiciele tajnych organizacji, jednej lub wielu działających wspólnie
          korporacji lub przedstawiciele określonych narodów.

Zazwyczaj określenia "teoria spiskowa" używa się pejoratywnie, dla
          podkreślenia, że dane twierdzenie uważa się za nieprawdziwe i niedorzeczne.

to co spisek czy PiSek ?
    • t-800 Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specjaln.. 12.10.06, 21:24
      > W materiałach śledztwa znajdują się też taśmy z rozmów Gudzowatego z Adamem
      Michnikiem, nagranych bez wiedzy naczelnego "Gazety Wyborczej" (według
      internetowego wydania "Życia Warszawy" nagrali je ochroniarze Gudzowatego).

Bez wiedzy? A Rywin wiedział, że jest nagrywany?
      • dr.szwajcner Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:28
        t-800 napisał:

> > W materiałach śledztwa znajdują się też taśmy z rozmów Gudzowatego z Adam
        > em
        > Michnikiem, nagranych bez wiedzy naczelnego "Gazety Wyborczej" (według
        > internetowego wydania "Życia Warszawy" nagrali je ochroniarze Gudzowatego).
        >
        > Bez wiedzy? A Rywin wiedział, że jest nagrywany?

Mojzesowicz i Lipinski ( obaj z PiSu ) wiedzieli
        ze Rywin byl nagrywany.
      • galba Co wolno Michnikowi... 12.10.06, 21:53
        > Bez wiedzy? A Rywin wiedział, że jest nagrywany?

... to nie Gudzowatemu. Jak Adam nagrywać to dobrze, jak Adama nagrywać to
        bardzo źle.
        • rzeczywistosc4 Opowiedz no galba 13.10.06, 08:36
          jaką to miłością pałałeś do Michnika kiedy ten ujawnił nagranie z Rywinem i
          załatwił na cacy Millera?
        • tomasz10012 Galba bądź konsekwentny 13.10.06, 08:42
          Galba, dokładnie tak jak mówisz, tylko bądź konsekwentny.
          Rywin nie iwedział - dobrze - faceta zdemaskowano.
          Lipiński z Mojzezowiczem nie wiedzieli i dobrze - władza została zdemaskowana.
          Michik nie wiedział - i bardzo dobrze - zdemaskuja faceta.

Nie rób relatywizmu moralnego.
          Sam widzisz, że każdy "kombinuje" i nagina, a nawet korumpuje dla własnych
          korzyści.
    • puuchatek Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:30

Teraz wyciągną jakieś "nie halo" teksty w wykonaniu Michnika, o którym wiadomo, że w słowach nie przebiera a i wypić lubi. I przez najbliższe parę dni "ciemny lud" będzie miał nowe igrzyska, kolejne oszołomy z Galbą na czele będą tu wypisywać paszkwile na Michnika - a wszystko, nie oszukumy się, po to, żeby odwrócić uwagę od smrodu i szamba, jakiego narobili Kaczyńscy.

Zapytam cynicznie:

Czy jeśli Michnik jest draniem, to przez to świństwa Kaczyńskiego są mniejszymi świństwami?

Czyli - inaczej mówiąc - "czy usprawiedliwia mnie to, że nie tylko ja jestem s..synem"?
      • pies_na_lewizne Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:37
        puuchatek napisał:

>
        > Teraz wyciągną jakieś "nie halo" teksty w wykonaniu Michnika, o którym
        > wiadomo, że w słowach nie przebiera a i wypić lubi. I przez najbliższe
        > parę dni "ciemny lud" będzie miał nowe igrzyska, kolejne oszołomy z Galbą
        > na czele będą tu wypisywać paszkwile na Michnika - a wszystko, nie oszukumy
        > się, po to, żeby odwrócić uwagę od smrodu i szamba, jakiego narobili
        > Kaczyńscy.
        >
        > Zapytam cynicznie:
        >
        > Czy jeśli Michnik jest draniem, to przez to świństwa Kaczyńskiego są
        > mniejszymi świństwami?
        >
        > Czyli - inaczej mówiąc - "czy usprawiedliwia mnie to, że nie tylko ja
        > jestem s..synem"?
        >
        >

Co Ty czlowieku wygadujesz? Czy Ty umiesz jednoczesnie chodzic i zuc gume?

Nie? A to ciekawe bo my tak...

Co Ty myslisz ze wszystkie organa administracji panswtwowej maja zawiesiec
        swoja dzialalnosc tylko dlatego ze Sejm przeglosowal 4-dniowa przerwe?

Zastanow Ty sie chlopie i mysl logicznie!
      • belaqua Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:39
        Kaczory i michnikopodobni mają takie same korowskie korzenie. To tylko kłótnia w
        rodzinie. Obrzucają się błotem. Dlatego nie dam się nabrać na plewy. I spokojnie
        głosuję na LPR
        • zdrajcy.na.pal Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 23:03
          belaqua napisał:

> Kaczory i michnikopodobni mają takie same korowskie korzenie

jedni kor.owskie inni kur.ewskie a inni korzeń mają oskrobany.
      • fly8171 Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 22:19
        Gudzowatego też stać na magnetofon??? To śię Adam zdziwił. Ciekawe kiedy
        wypłyną???
        • uniaeuropejska1 Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 13.10.06, 11:31
          Ależ nie stać. Musiał pożyczyć.
    • raffocus Dzisiaj o 22 w TVP1 "Misja Specjalna" 12.10.06, 21:33
      Dzisiaj o 22 w TVP "Misja specjalna"!!
      • kundaa Re: Dzisiaj o 22 w TVP1 "Misja Specjalna" 12.10.06, 21:52
        Moze bedzie ktos to nagrywal? i wrzuci potem na youtube albo gdzies. plase:)
    • titanic.kpt.tuska ciekawe czy panowie z "Teraz My" tym się zajmą? 12.10.06, 21:34
      hehehe
    • katrina_bush A dlaczego te taśmy trafiły tak późno do sądu ? 12.10.06, 21:37
      A dlaczego te taśmy tak późno trafiły do sądu ?

Zyskały nagle na wartosci "z niewiadomych powodow" ?

A od kiedy tajne materiały dowodowe sa dobrem publicznym ?
      • pies_na_lewizne Tasmy prawdy - cz. 2-ga? 12.10.06, 21:44
        katrina_bush napisała:

> A dlaczego te taśmy tak późno trafiły do sądu ?
        >
        > Zyskały nagle na wartosci "z niewiadomych powodow" ?
        >
        > A od kiedy tajne materiały dowodowe sa dobrem publicznym ?

No powiedz, cieszysz sie ze prokuratura dysponuje tymi dowodami czy wolalabys
        zeby nie ujrzaly swiatla dziennego? Ty jestes za poznawaniem prawdy? a "tasm
        prawdy cz.2-giej" ;)?
        • katrina_bush A dlaczego te taśmy tak późno trafiły do sądu ? 12.10.06, 21:53
          To ma byc zemsta na Michniku za nagrania z afera Rywina ? Czy jak ?

Powoli sie gubie...

P. S.
          Nadal nie znam normalnego kraju, w ktorym tajny material dowodowy jest upubliczniany.
          • katrina_bush Taśmy ma prokuratura czy telewizja ? 12.10.06, 22:12
            Taśmy ma prokuratura czy telewizja ?

"Pytany o to prok. Jaskólski mówi tylko: - Gromadzimy osobowe i bezosobowe środki dowodowe.
            Według naszych informacji taśmy te - jako dowód w sprawie - dołączył do akt Gudzowaty dopiero ok.
            półtora tygodnia temu."
            • pies_na_lewizne Re: Taśmy ma prokuratura czy telewizja ? 12.10.06, 22:19
              katrina_bush napisała:

> Taśmy ma prokuratura czy telewizja ?
              >
              > "Pytany o to prok. Jaskólski mówi tylko: - Gromadzimy osobowe i bezosobowe
              > środki dowodowe.
              > Według naszych informacji taśmy te - jako dowód w sprawie - dołączył do akt
              > Gudzowaty dopiero ok. półtora tygodnia temu."

No wynika jasno z tego ze prokuratura.... ja nazywam je "tasmami prawdy cz. 2"
              tak dla jaj.... bo skoro tasmy z "afery bufetowej" byly dramatycznie
              nazwane "tasmami prawdy" to dlaczego nie te ;)?
          • pies_na_lewizne Re: A dlaczego te taśmy tak późno trafiły do sądu 12.10.06, 22:16
            katrina_bush napisała:

> Nadal nie znam normalnego kraju, w ktorym tajny material dowodowy jest
            > upubliczniany.

Na czym bazujesz swoje twierdzenie ze "tajny material dowodowy jest
            upubliczniany" ?

Z samego artykulu wynika ze Zbigniew Jaskólski, rzecznik Prokuratury
            Apelacyjnej, wyjawil jedynie jakie sa glowne watki sledztwa, to jest przeciez
            normalne.

Co do konkretnych "tasm prawdy Cz. 2" (Gudzowaty - Michnik), to artykul
            wyraznie stwierdza ze "Pytany o to prok. Jaskólski mówi tylko: - Gromadzimy
            osobowe i bezosobowe środki dowodowe."

Jak sama wiec widzisz rzecznik Prokuratury Apelacyjnej byl bardzo
            wstrzemiezliwy w swoich wypowiedziach.

Niektorych rzeczy gazeta - jak sama pisze - dowiedziala sie nieoficjalnie i nie
            podaje skad otrzymala te wiadomosci.

Nawet te nieoficjane informacje sa raczej bardzo skape... i moga pochodzic od
            samego powoda albo od innych dziennikarzy...

Wiec i jakim upublicznianiu mowisz? Jezeli juz (a czego nie widze) to przeciez
            chyba nie przez prokurature?
            • katrina_bush To jak tajne trafiło z prokuratury do telewizji ? 12.10.06, 22:20
              To jak tajne dowody trafiły z prokuratury do telewizji ?

...skoro maja to puszczac w jakiejs tam "Misji specjalnej".
              • pies_na_lewizne Re: To jak tajne trafiło z prokuratury do telewiz 12.10.06, 22:24
                katrina_bush napisała:

> To jak tajne dowody trafiły z prokuratury do telewizji ?
                >
                > ...skoro maja to puszczac w jakiejs tam "Misji specjalnej".

A tego nie wiedzialem. Na pewno nie od prokuratore je maja! Moze sam powod
                uprzejmie uzyczyl kopii? Jemu wolno. Ale oczywiscie nie wiem kto... ale NA
                PEWNO nie prokuratura, bez przesady!
                • katrina_bush ...skoro prokuratura nie ma prawa ich udostepnic 12.10.06, 22:58
                  To skad te tajne dowody w takim razie maja,
                  skoro prokuratura nie ma prawa ich udostepnic ?

To jest karalne.

Nie to, zebym sie czepiala, ale o co tu chodzi ?
                  • zdrajcy.na.pal Re: ...skoro prokuratura nie ma prawa ich udostep 12.10.06, 23:14
                    To skad te tajne dowody w takim razie maja,
                    > skoro prokuratura nie ma prawa ich udostepnic ?
                    >
                    > To jest karalne.
                    >
                    > Nie to, zebym sie czepiala, ale o co tu chodzi ?

2 raz. tasma moze latwo istniec w wielu egzemplarzach. Jednę tasme daje
                    Guzowaty do prokuratury i tej prokuratura nie moze ujawnic, a druga kopie moze
                    podeslac dla telewizji, a trzecia dla michy z zyczniami z okzaji 60 urodzin.

poki co wiemy tylko o zyczeniach
                    • zdrajcy.na.pal a dlaczego tamy p. Berer nie dala do prokuratury 12.10.06, 23:16
                      a do telewizji ?
                  • pies_na_lewizne Re: ...skoro prokuratura nie ma prawa ich udostep 12.10.06, 23:14
                    katrina_bush napisała:

> To skad te tajne dowody w takim razie maja,
                    > skoro prokuratura nie ma prawa ich udostepnic ?
                    >
                    > To jest karalne.
                    >
                    > Nie to, zebym sie czepiala, ale o co tu chodzi ?

sluchaj, ja nie wiem, ale jest co najmniej 16 mozliwosci skad...

przeciez te tasmy byly tez w innych rekach zanim trafily do prokuratury?
                • uniaeuropejska1 Re: To jak tajne trafiło z prokuratury do telewiz 13.10.06, 11:36
                  Nie od prokuratury je mają.A skąd ta pewność? Czyżby odezwał się pies ministra
                  Ziobry albo samego Kaczmarka?
              • maciejtakitam kali ukrasc krowe -dobrze, kalemu ukrasc krowe-zle 12.10.06, 22:27
                i tak dzien w dzien... jak jedziemy po GP i wszystkim co mysli innaczej to jest
                swietnie ale jak gowno wyplywa z wlasych gacie to szukacie nagle winowajcy
                kloacznych zapachow...
      • palestrina2005 To są "Michnikowe taśmy prawdy" - trzeba odtajnić 13.10.06, 08:12
        Przcież i PO i SLD i media chciały odtajnienia dokumentów o zaangażowaniu służb
        specjalnych w propagandę w mediach.

No to będą miały odtajnienie...
        I prawdopodobnie długo ludzie nie otrząsną się z szoku jak dowiedzą sie ile
        było sterowania mediami w latach 90tych i jaką mieliśmy "demokrację"...
        Szykuje się prawdziwa bomba...
      • uniaeuropejska1 Re: A dlaczego te taśmy trafiły tak późno do sądu 13.10.06, 11:32
        Raczej do prokuratury.O żadnym akcie oskarżenia jak dotąd nic nie słychać.
    • alexanderson Durne komentarze na forum 12.10.06, 21:37
      A niby co takiego złego miałby zrobić Michnik, bo nie rozumiem tych komentarzy
      na forum?
      • belaqua Re: Durne komentarze na forum 12.10.06, 21:40
        Dowiemy się koleś za 20 minut:)))))))))))
      • zalogowany.franek Re: Durne komentarze na forum 12.10.06, 21:42
        alexanderson napisał:

> A niby co takiego złego miałby zrobić Michnik, bo nie rozumiem tych komentarzy
        > na forum?

Oszołomy najwyraźniej wierzą, że taśmy raz na zawsze demaskują "układ". Wygląda na to, że forumowi
        zwolennicy PiSu są przekonani, że w tej rozmowie Michnik opowiadał o tym, jak ręka w rękę ze służbami
        Gazeta przygotowywała ataki na Gudzowatego.
        • boblebowsky Re: A co , zdziwiłbyś się bardzo? 12.10.06, 21:43
        • losiu4 Re: Durne komentarze na forum 13.10.06, 11:49
          zalogowany.franek napisał:

> Oszołomy najwyraźniej wierzą, że taśmy raz na zawsze demaskują "układ".

nie, co najwyżej ukażą jego fragment. I mam nadzieję że szybciej czy później
          (wolałbym szybciej) pokaże sie reszta.

Pozdrawiam

Losiu
      • me-e kto tasmami wojuje...od tas ginie 12.10.06, 21:46
        ...czy michnik wroci?
      • presentation1 Re: Durne komentarze na forum 12.10.06, 22:01
        Narazie przesluchano tasmy a to znaczy ze cos sie dzieje.W niedlugim czasie i
        to wyjdzie, jak wyszly Michnikowskie -Rywina
      • palestrina2005 Poczytaj Onet albo ŻW - bo w GW nie ma pełnej info 13.10.06, 08:17
        • steku Re: Poczytaj Onet albo ŻW - bo w GW nie ma pełnej 13.10.06, 08:36
          czyzbym po raz pierwszy zgadzal sie z galba...? czuje dziwne drzenie i lekkie
          podniecenie. to prawie jak pierwszy raz z kobieta. prawie. a co do sedn sprawy
          to poprosimy redaktorow gazety o nie oszczedzanie atramentu tudziez klawiszy i
          obszerniejsze informowanie o sprawie tak jak chociaz na onecie. wich wlasnym
          interesie lezy odpowiednio szybkie przedstawienie wlasnej wersji i urobienie
          publiki:)
      • uniaeuropejska1 Re: Durne komentarze na forum 13.10.06, 11:41
        Nic pewnie złego nie zrobił tylko się podzielił swoimi obawami co do tego,że
        WSI prawdopodobnie podrzuca Gazecie fałszywki.Jako,że dziennikarz zbiera
        materiały z różnych źródeł a sam nie jest w stanie wszystkiego sprawdzić jakieś
        gó...o wyprodukowane w WSI pewnie dziennikarz nieumyślnie przełknął.Nie jego to
        jednak wina lecz producentów gó...a.
        • losiu4 Re: Durne komentarze na forum 13.10.06, 11:52
          no, ja bym uważał... przez takie g...wna paru ludzi zapłaciło co najmniej
          posadami. Nie lekceważyłbym działań służb przed- i III RP. Wiem, ze chcesz
          sprawy rozmydlić (nie tylko tę), ale sorry, zdaje sie ze tym razem musisz
          znaleźć inną metodę.

Pozdrawiam

Losiu
    • me-e 2 lata czy...wiecej 12.10.06, 21:41
      ...rywin ma dzisiaj wesoly dzien...za kratami
      • uniaeuropejska1 Re: 2 lata czy...wiecej 13.10.06, 11:45
        Wątpię by Michnik składał Gudzowatemu korupcyjne propozycje,więc się Rywin
        przedwcześnie cieszy.A propos sprawy Rywina-ta grupa trzymająca władzę nie jest
        to przypadkiem część WSI?
    • zygfryd.okrutny czas wyciagac taczki z szopy 12.10.06, 21:45
      bo cos mnie sie zdaje ze zaczyna sie wywozenie, jak za starych dobrych lat, kiedy wiozlem na taczce sekretarza POP w 1000
      zakladzie, a ten majtal nogami, plakal, ale w koncu sie uspokoil, zyje do dzsiaj dobrze mu sie powodzi, ma emeryture przeszlo 3000
      zl, taka z bylego MSW, bo byl nietajnym agentem SB. Ale ja za to juz 20 lat na poniewierce, bez obywatelstwa, bez paszportu,
      jako beznarodowiec. Takie to byly czasy, ale idzie widac powtorka, to moze i wroce do wolnej Polski.
      • me-e wielka bylaby to...radosc 12.10.06, 21:49
        ...gdyby polska byla polska...we wlasnym sosie...a nie w sb-ckich lapach

zygfryd.okrutny napisał:

> bo cos mnie sie zdaje ze zaczyna sie wywozenie, jak za starych dobrych lat,
        kie
        > dy wiozlem na taczce sekretarza POP w 1000
        > zakladzie, a ten majtal nogami, plakal, ale w koncu sie uspokoil, zyje do
        dzsia
        > j dobrze mu sie powodzi, ma emeryture przeszlo 3000
        > zl, taka z bylego MSW, bo byl nietajnym agentem SB. Ale ja za to juz 20 lat
        na
        > poniewierce, bez obywatelstwa, bez paszportu,
        > jako beznarodowiec. Takie to byly czasy, ale idzie widac powtorka, to moze i
        wr
        > oce do wolnej Polski.
      • r0b0l Re: czas wyciagac taczki z szopy 12.10.06, 22:34
        Ale ja za to juz 20 lat na
        > poniewierce, bez obywatelstwa, bez paszportu,
        > jako beznarodowiec.

a kto Ci bronił wrócić???
        Czyżby zabrakło odwagi papierowy reolucjonisto???
    • galba Piękny przykład "informacji" a'la Wybiórcza 12.10.06, 21:49
      Cały tekst jest tak zbudowany żeby ośmieszyć Gudzowatego. To słownictwo,
      te "rzekome", te informacje o tym, że "zawiadamiał wiele razy" ale dopiero
      kaczystowska prokuratura się tym zajęła, itd. Jak w Trybunce Ludu za
      najlepszych czasów. Widać, że towarzystwu z Adamem na czele pali się grunt pod
      nogami.
      • matrioszka25 a coz to sie tak litujesz nad tym czerownym 12.10.06, 21:54
        burzujem guzikowatym, przeciez to wyzyskiwacz noekomuny, zyjycy z wyzysku innych. Jak juz sie to polska popie...la, czerwoni burzuje skacza sobie do oczy, bardzo dobrze, granat w szambo tego kapitalitycznego gowna.
        • patman Neokoministyczny kapitalista 12.10.06, 23:15
          Biała czerń, sucha woda... Jeszcze coś dodać?
      • pies_na_lewizne Re: Piękny przykład "informacji" a'la Wybiórcza 12.10.06, 21:55
        galba napisał:

> Cały tekst jest tak zbudowany żeby ośmieszyć Gudzowatego. To słownictwo,
        > te "rzekome", te informacje o tym, że "zawiadamiał wiele razy" ale dopiero
        > kaczystowska prokuratura się tym zajęła, itd. Jak w Trybunce Ludu za
        > najlepszych czasów. Widać, że towarzystwu z Adamem na czele pali się grunt
        pod
        > nogami.
        >

a o Adasiu wpominaja dopiero na samym koncu ;) I ani mru mru o tym gdzie sie
        podziewa ;)
        • zdrajcy.na.pal kiedy bedziemy pertraktowac z Hizbullach 12.10.06, 23:25
          o ekstradycje z obozu koncentracji POlitycznych ucodzcow?

bo dni aparthajdu w Izraelu są krotkie, kiedys liczniejsi etnicznie dojda do
          wladzy, a wtedy dostnimy pare wagonow pensjonariuszy ZK.

życzę dlugich lat życia to bedą pieknie dni
          • uniaeuropejska1 Re: kiedy bedziemy pertraktowac z Hizbullach 13.10.06, 11:53
            Kiepskie rachuby.Liczniejsi etnicznie za niedługo skoczą sobie do gardeł jak
            Europa nie da im forsy.Tak jak skaczą w Iraku.Za niedługo ropa będzie
            niepotrzeba,pojawią się jej substytuty i islamiści zeżrą własne kupy z głodu.
        • uniaeuropejska1 Re: Piękny przykład "informacji" a'la Wybiórcza 13.10.06, 11:48
          A to Michnik się musi tłumaczyć dokąd pojechał pani od sekretariatu?
          • losiu4 Re: Piękny przykład "informacji" a'la Wybiórcza 13.10.06, 11:57
            uniaeuropejska1 napisał:

> A to Michnik się musi tłumaczyć dokąd pojechał pani od sekretariatu?

nie rób Adasiowi niedźwiedziej przysługi :)

Pozdrawiam

Losiu
    • mmuszewski1 Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specjaln.. 12.10.06, 21:55
      ale już o tym co było przedmiotem rozmowy, to wybiórcza nie pisze. dlaczego?
      przecież walczycie o wolność słowa i bez was nie byłoby polskiej demokracji.
      nie mogę doczekać się artykułu o tym, kto wam kazał pisać na bartimpex. ja wiem,
      wiem: winny jest macierewicz, kaczory i inne giertychy. tylko jakoś ładnie to
      poskładajcie, żeby się tak od razu nie rzucało w oczy. Wierzę w was!!!!
    • ben.huur W Izraelu siedzi, jak wielu podobnych? 12.10.06, 21:55
      A moze na Bajama?
      • marek123481 morel wyslal mossad po michnika....... 12.10.06, 22:23
        mieszkanie w tel avivie juz ma podobno zalatwione :D
        • uniaeuropejska1 Re: morel wyslal mossad po michnika....... 13.10.06, 11:56
          Prędzej będziesz miał załatwioną celę.Już Ziobro zadba o twoje "dobro".
    • lolowedzynski Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 12.10.06, 21:57
      Te Twoje " rewelacje " tyle obchodzą przeciętnego Polaka co zeszłoroczny
      śnieg.Młócisz te głupoty ,żeby przykryć nieudolność i nieróbstwo rządu.
      • losiu4 Re: Groźby wobec Gudzowatego: spisek służb specja 13.10.06, 12:01
        lolowedzynski napisał:

> Te Twoje " rewelacje " tyle obchodzą przeciętnego Polaka co zeszłoroczny
        > śnieg.Młócisz te głupoty ,żeby przykryć nieudolność i nieróbstwo rządu.

no ładne świadectwo wystawiasz Polakom... chachmęcenie w biznesie (n. utrącanie
        biznesmenów nie chcących szwilndli robić ze słuzbami) i polityce przez tajne
        służby to pryszcz? W USA za głupi podsłuch w siedzibie Demokratów prezydent
        poleciał, u nas działania na rzecz rozbicia legalnie działających partii to ma
        być pryszcz? no chyba żes "młody prężny wykształcony" Jeśli tak, to zapomniałeś
        o sztandarowym haśle wybiórczych ałtorytetuff: co tam przeszłość, myślmy o
        jutrze

Pozdrawiam

Losiu
    • presentation1 To pokazuje.......... 12.10.06, 21:58
      Jak dzialal uklad.Tak przezarte bylo cale spoleczenstwo,kazda dziedzina
      zycia.Okazuje sie ze to wlasnie rzad PiS czysci brudy poprzednikow.
      • stara_twojej_starej [...] 12.10.06, 22:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • r0b0l brudy zostaną zastąpione brudami 12.10.06, 22:24
        i to się będzie nazywać rewolucją???
        a kraj idzie w pis du
        najwięcej zyska na tym cyrku Rosja i niemcy bo wszystko wskazuje na to że cały tzw świecznik jest opłacany przez zwolenników zniknięcia RP z mapy Europy.
        W sumie się nie dziwię bo nic tak nie wkurza jak nieobliczalny sąsiad który przeszkadza w biznesie
        czerwoni, czarni, biali, różowi... ch. im wszystkim w d.
    • jola_iza Re: Gudzowaty pomaga Zawiszy ? 12.10.06, 22:06
      Czy Zawisza Gudzowatemu oto jest pytanie?
    • kelob3 no i nagrali jjjjoooojąkkkaaaałłe 12.10.06, 22:07
      jak sypie - fajno
      • pies_na_lewizne Re: no i nagrali jjjjoooojąkkkaaaałłe 12.10.06, 22:31
        kelob3 napisał:

> no i nagrali jjjjoooojąkkkaaaałłe jak sypie - fajno

ciekawe ile zdan zdazyl wypowiedziec zanim tasma sie skonczyla?

pppppppppppppaaaaaaaaaaannnnnnnnnnniiiiiiiieeeee.......
        ppppppaaaaaannnnnnnniiieeeeeee Ggggggggguuuuuuuuzzzzz......

moze sie okazac ze prokuratura bedzie zmuszona umozyc ten watek sledztwa z
        braku konca zdania...
        • uniaeuropejska1 Re: no i nagrali jjjjoooojąkkkaaaałłe 13.10.06, 12:00
          Wtedy pewien pies doszczeka resztę.Ale nie na taśmie tylko na poście będzie
          ssał palucha.
    • mobileinmobili to jakas wielka afera, zatrzesie cala Polska 12.10.06, 22:15
      czytajcie:
      www.latkowski.com/blog/
      • snajper55 No kiedy to trzęsienie ? ____nt 12.10.06, 22:15
        mobileinmobili napisał:

> czytajcie:
        > www.latkowski.com/blog/
        • francuskilacznik Re: No kiedy to trzęsienie ? ____nt 12.10.06, 22:26
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3682086.html
          zatrzesli gaciami, GW i tusk
    • me-e GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:16
      ...dzienikarstwo trzeciej...powiem wiecej dziennikarstwo ...SBkistanu...media
      trobia ,ze nie ma michnika...a w centrali czytaj w GW...cisza
      • francuskilacznik Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:25
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3682086.html
      • r0b0l Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:31
        ciesz się kozo bo upadek kraju też widać.
        Pućka i niemiaszki już planują inwestycje w kraju nadwiślańskim i nikt im w tym nie przeszkodzi.
        Zawsze taniej wyjdzie rurociąg na terenie okupowanym niż na dnie morza.
        Gratuluję prawym i lewym patriotyzmu i poczucia realizmu
        • me-e Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:39
          ...upadek to zawsze wy...szpicle i sb-cy...od 1945
          • r0b0l Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:48
            > ...upadek to zawsze wy...szpicle i sb-cy...od 1945

a gdzie byli porządni Polacy???
            w kościele i po kościele na tzw głosowaniach w galowych barchanach sod lady
            bo biernie i miernie byle do jutra...
            czerwonych świń było może 10% , rekord stanu pzpr to 3 miliony a po 1981.12.13 aż 800 tysięcy.
            I nie praw głupot o sowieckich bagnetach... emigrancie a raczej uciekinierze
            • me-e Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 22:53
              ...co bys nie napisal...a prawda jest jedna...sb-cja...ciagle rzadzi
              w ...trzeciej...
              • r0b0l Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 12.10.06, 23:09
                ...co bys nie napisal...a prawda jest jedna...sb-cja...ciagle rzadzi
                > w ...trzeciej...

i przez sbecję kaczkom nic nie wychodzi prócz idiotyzmów, ośmieszania państwa i biegunki???
                sbecja zamieniła flagi, zgoda.
                sbecja podrzucila środek na biegunkę prezydentowi, zgoda.
                ale to nie sbecja pieprzy glupoty za prezydenta i jego braciszka.

żeby nie wiem co nie da się zrzucić wszystkiego na szarą sieć, układ, ubekistan i całą resztę urojonych wrogów.
                liczy się gospodarka a nie głupoty żywcem skopiowane z czasów tow. wiesława i edwarda

czy nie zauważasz kozo niezwykłych podobieństw między pewnymi osobami i epokami?
                a może ubecja steruje najwyższymi władzami państwa bo te są całkiem bezwolne i nieświadome....
                • thorgallpl Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 13.10.06, 08:40
                  Wystarczy przeczytac w prasie i obejrzec troche programow na temat rzadow
                  marcinkiewicza i kaczynskiego. Jeszcze tak po nikim nie jechali, a byly przeciez
                  takie komedie, jak rzady millera, belki, grube kreski mazwieckiego, szafy
                  lesiaka(1997!)...wszystkim myslacym inaczej przyklejano etykiety oszolomow, lecz
                  na szczescie juz udalo sie je odlepic, a winnych w niedlugim czasie sie uda
                  pograzyc. Elita z grubego jelita (jak to ktos tu na forum napisal) juz nie moze
                  sie czuc bezpieczna, to i ujadanie coraz glosniejsze...a gospodarka dalej sie
                  rozwija i nie pieprz glupot, ze sie wszystko wali, wszystko idzie bardzo dobrze,
                  wystarczy nie przeszkadzac.
                  Widziales spot wyborczy centrolewicy? Najlepszym komentarzem do tego steku bzdur
                  jest zdanie jednego z komentatorow, ze RAZEM to rozkradali Polske...
                  • r0b0l Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 13.10.06, 10:07
                    Jeszcze tak po nikim nie jechali, a byly przecie
                    > z

jechali, jechali po czerwonych z szajki milerka. Tyle że nawet oni nie robili takich glupot na zewnątrz kraju

Elita z grubego jelita (jak to ktos tu na forum napisal) juz nie moze
                    > sie czuc bezpieczna

zostanie zastąpiona przez inne elity pokroju gosiewskiego i kur.w.skiego. Nie wiem która gorsza

.a gospodarka dalej sie
                    > rozwija

jeszcze się rozwija, głównie za zasługą dotacji i napływu gotówki od emigracji.

Mamy szansę na kapitalny rozwój, nie na poziomie 5% lecz 15, to lepsze możliwości niż na początku lat 90tych i możliwość dogonienia Europy w kilka lat.
                    Obawiam się że za pół roku dopiero pojmiesz jak się pomyliłeś w optymiźmie.
                    Osobiście mam gdzieś kto był kim w przeszłości bo jest zwyczajnie za późno na jakiekolwiek lustracje.
                    Ilekroć tzw prawica rządziła tylekroć były porażki i skok ekonomiczny w dól. Czerwoni przynajmniej kradli i kupczyli stołkami z umiarem, nie wdawali się w idiotyzmy ideologiczno-religijne.
                    Nie obchodzi mnie kto rządzi, obchodzi mnie moja rodzina i to żeby mi nikt nie dyktował co mogę a czego nie mogę, od tego jest prawo a nie ideologia i chore pomysły nawiedzonych wariatów . I zbyt wiele widzę podobieństw do komuny gomułki i gierka w obecnej 4 rp
                  • uniaeuropejska1 Re: GW widac dzisiaj jak na...dloni 13.10.06, 12:04
                    W NFZ raczej nie idzie bardzo dobrze.Lekarze dalej spieprzają.No i autostrady
                    nie pobudowane.Ale wzrost gospodarczy jest.
    • jozef6 Żydzi tego Świata łączcie się... 12.10.06, 22:25
      A nie nagrywajcie... Według waszej zasady... Nasze kamienice - wasze ulice. I
      jak tu pozostać w miłości do "starszych wiarą"?
      • puljan [...] 12.10.06, 22:47
      • uniaeuropejska1 Re: Żydzi tego Świata łączcie się... 13.10.06, 12:07
        A to Żydzi nagrali Michnika i Gudzowatego?
    • puljan [...] 12.10.06, 22:48
      • conrad11 Re: Nie czujecie ? To jest zemsta Rywina ! 12.10.06, 22:55
        Nie bardzo rozumiem dlaczego red Wróblewski (skoro juz pisze o taśmach
        Gudzowaty -Michnik) nie zapytał po prostu swojego redaktora o treść tej rozmowy.
        Domyślam się także, że artykuł ukazał się dlatego własnie dziś, że według
        krążących od kilku dni pogłosek taśmy miała w tym dniu wyemitować Misja
        specjalna. Może uczciwiej byłoby o tym wspomnieć?
        • losiu4 Re: Nie czujecie ? To jest zemsta Rywina ! 13.10.06, 12:07
          conrad11 napisał:

> Nie bardzo rozumiem dlaczego red Wróblewski (skoro juz pisze o taśmach
          > Gudzowaty -Michnik) nie zapytał po prostu swojego redaktora o treść tej
          > rozmowy

no jak to dlaczego. Przecież wyraźnie wybiórcza napisała: nadredaktor jest za
          granicą i jest niedostępny ;)

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka