agent-smith 26.10.06, 21:47 ... kolejny temat zastępczy, kolejne bicie piany. Cyżby się pisiakom po społu z elpeerowcom kończyły szafy lesiaka, mazury i inne bzdury?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: Aborcja... 26.10.06, 22:00 Przecież najgłośniej krzyczy o Europie Pani Szenyszyn, tylko zapomina, że jest też druga Europa, myśląca: www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/obr_zycia.html Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Aborcja... 26.10.06, 23:44 ciupazka napisała: > Przecież najgłośniej krzyczy o Europie Pani Szenyszyn, tylko zapomina, że > jest też druga Europa, myśląca: > > www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/obr_zycia.html ************************* mysląca inaczej......,a tak w ogóle jak patrze na Kaczorów i Giertycha,nie wspomnę o Wierzejskim ,to jestem za aborcją. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Aborcja... 26.10.06, 23:54 alistair-p napisał: > ciupazka napisała: > > > Przecież najgłośniej krzyczy o Europie Pani Szenyszyn, tylko zapomina, ż > e > > jest też druga Europa, myśląca: > > > > www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/obr_zycia.html > ************************* > mysląca inaczej......,a tak w ogóle jak patrze na Kaczorów i Giertycha,nie > wspomnę o Wierzejskim ,to jestem za aborcją. > Gdyby można... - działającą wstecz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Aborcja... 26.10.06, 23:54 ciupazka napisała: > Przecież najgłośniej krzyczy o Europie Pani Szenyszyn, tylko zapomina, że > jest też druga Europa, myśląca: > > www.hli.org.pl/pl/obr_zycia/obr_zycia.html A o czym tak myśli, ta druga Europa... myśląca ??? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Aborcja... 26.10.06, 23:42 jestem za nowelizacją kodeksu karnego i usunięciem zapisu o ochronie od poczę- cia. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Aborcja... 26.10.06, 23:45 Chcą zaistnieć przed wyborami. Stara zasada - nieważne jak - byle o nas było glośno. Niebawem im przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Aborcja... 26.10.06, 23:46 Im absurdalnieszy pomysł LPR tym jestem spokojniejszy. Jest to bowiem niezawodny wskaźnik upadku tej partii. Im bliżej dna, tym durniejsze pomysły. Już niedługo popularne będą koszulki z napisem: Nie płakałem po Lidze Przyjaciół Romana. Odpowiedz Link Zgłoś
wookash17 Re: Aborcja... 27.10.06, 00:27 to że to jest temat zastępczy i próba odzyskania rydzyjka to jedno, ale na logikę jak w tym kraju jest 90 kilka procent katolików to powinno wystarczyć piąte przykazanie i wykłądnia kościoła żeby aborcja była problemem niszowym. a narzucanie wszystkm Polakom katolickich wartości jest manipulacją i tyle. próba zapisania ich w konstytucji jest próbą utowrzenia nie IV RP a Katolickiej RP (i to tylko z okazji wyborów) nie można nakazu sumienia zapisać w ustawie, nawet cytując na mównicy JP2. ludzie trochę dystansu Odpowiedz Link Zgłoś