fsck 27.10.06, 23:00 Szkoda tylko ze tak dlugo trzeba bylo czekac. www.gazetawyborcza.pl/1,75968,3706176.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
incognitto Re: Adam Michnik przeprasza 28.10.06, 07:15 fsck napisał: > Szkoda tylko ze tak dlugo trzeba bylo czekac. jesteś którymś z wymienionych poniżej?:) "...przepraszam Andrzeja Kublika, Witka Gadomskiego i wszystkich przyjaciół" Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Kogo Adam Michnik powinien przeprosić publicznie? 28.10.06, 07:19 kogo przede wszytskim?? oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
fsck Wszystkich poniewaz jest osoba publiczna 28.10.06, 08:22 incognitto napisał: > > kogo przede wszytskim?? > oto jest pytanie Bedac redaktorem naczelnym Gazety Wyborczej i wielokrotnie zabieral glos w publicznych debatach na temat moralnosci Polakow. Jesli szef wyraza sie negatywnie do osob trzecich o swoich podwladnych to przeprosiny powinny byc zlozone publicznie. Jest to rowniez jakas satysfakcja dla tych, ktorzy czytali moralizatorskie eseje redaktora Adama Michnika a ktorym on sam sie sprzeniewierzyl. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Wszystkich poniewaz jest osoba publiczna 28.10.06, 08:26 NIekoniecznie. Można przez swojego rzecznika powiedzieć, że miało się "skrót myślowy". Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Wszystkich poniewaz jest osoba publiczna 29.10.06, 18:12 fsck napisał: > Jest to rowniez jakas satysfakcja > dla tych, ktorzy czytali moralizatorskie eseje redaktora Adama Michnika a ktorym on sam sie sprzeniewierzyl. ktorzy przeczytali i uwierzyli:) Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Czekam na przeprosiny Michnika za Jego misyjną 28.10.06, 08:37 dzialalność w Polsce i za uczynienie lównych reżimowych aparatczyków PZPR-u ludxm honoru. Czekam także na WYCOFANIE się MIchnka z poltyki, którą uprawial nie zgodnie z interesem narodowym Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Czekam na przeprosiny Michnika za Jego misyjn 28.10.06, 08:39 A ja mam nadzieję, że pomimo kłopotów ze zdrowiem będzie trwał przy swoim i będzie się z nami dzielił swoją, bardzo mi bliską wizją świata. Dziękuję panie Adamie! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Czekam na przeprosiny Michnika za Jego misyjn 28.10.06, 08:48 Też jesteś pól-Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek a ty 28.10.06, 08:51 jestes calym idiota? czy tylko polglowkiem? tak powinnam powiedziec wzorujac sie na twojej mentalnosci i moralnosci ale ja cie po prostu olewam... homosovieticus napisał: > Też jesteś pól-Polakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Czekam na przeprosiny Michnika za Jego misyjn 28.10.06, 08:48 p.smerf napisał: > A ja mam nadzieję, że pomimo kłopotów ze zdrowiem będzie trwał przy swoim i > będzie się z nami dzielił swoją, bardzo mi bliską wizją świata. Dziękuję panie > Adamie! rowniez zycze zdrowia i dziekuje mu za to, ze jest historia, a nie mali ludzie pokroju pewnych forumowiczow, go oceni.... Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Przeprasza własnych dziennikarzy. He, he, he, he! 28.10.06, 09:11 Ale buta! Odpowiedz Link Zgłoś
citisus No, nie powinien się spotykać ... 28.10.06, 11:05 To nie jego środowisko. Za to więcej spotkań z ludźmi honoru - Kiszczakiem, Urbanem, Rywinem, agentami WSI i SB itp. ------------ Dlatego powiem krótko: przepraszam Andrzeja Kublika, Witka Gadomskiego i wszystkich przyjaciół, których spotkała krzywda w wyniku moich spotkań z ludźmi, których powinienem unikać. Odpowiedz Link Zgłoś
karol113 Re: No, nie powinien się spotykać ... 28.10.06, 11:14 Czyli Gudzowaty to juz czlowiek PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: No, nie powinien się spotykać ... 28.10.06, 11:19 karol113 napisał: > Czyli Gudzowaty to juz czlowiek PiS? Nie wiem czy istnieje coś takiego jak ludzie PiS. Wiem za to, że środowisko Ojca Nadredaktora jest "specyficzne" .... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: No, nie powinien się spotykać ... 29.10.06, 18:20 citisus napisał: > karol113 napisał: > > > Czyli Gudzowaty to juz czlowiek PiS? > > Nie wiem czy istnieje coś takiego jak ludzie PiS. > Wiem za to, że środowisko Ojca Nadredaktora jest "specyficzne" .... Może i specyficzne, ale co powiesz o Gudzowatym, który stara się przypodobać każdej władzy, nawet kaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: No, nie powinien się spotykać ... 29.10.06, 18:38 taziuta napisał: > Może i specyficzne, ale co powiesz o Gudzowatym, który stara się przypodobać > każdej władzy, nawet kaczej... Nawet ?? To brzmi jak by z diabłem paktował. Guzowaty to lepszy cwaniak wypromowany przez wiadome służby, SLD i UDecję Odpowiedz Link Zgłoś