Dodaj do ulubionych

Męczące debaty prezydenckie

19.11.06, 17:19
36 milionów ludzi w Polsce ma w nosie czy wygra Marcinkiewicz czy Gronkiewicz-Waltz. Czy musimy
być katowani bezsensownymi licytacjami na antenie krajowej? Przecież nie płacę abonamentu za to, aby
oglądać polityczne przechwalanki. Jest kanał warszawski? Prawda? To czemu nie puszczają
niezdecydowanym wyborcom programów w telewizji lokalnej?
Obserwuj wątek
    • nazistowska_swinia Popieram Cie 19.11.06, 17:22
      Niech ten caly chlam do tv-wawki.
      • zapijaczonyryj Jasne niech w Pcimiu zajmuja się tylko Pcimiem 19.11.06, 18:39
        W krakowie Krakowem, a w Wachocku Wąchockiem.O Włoszczowej nie wspomnę.
        Na ch.. nam Polakom stolica i rząd.

Jeśli tak myślicie to wm współczuję.

"Każdy stój ma swój strój”- Marek Nowakowski (zmodyfikowano na żądanie
        Administratora Forum)
        • rzewuski1 własnie tylko warszawa i tyle 19.11.06, 18:42
          marcinkiewicz waltz
          kogo to obchodzi poza warszawiakami
          no kogo?
          chyba tylko gorzowian
        • bolszewicka_swinia Na rząd głosowałam rok temu i musiałam oglądać pro 19.11.06, 19:49
          Na rząd głosowałam rok temu u musiałam oglądać programy wyborcze. Teraz mam już rząd i nie
          interesują mnie wybory prezydenta Warszawy. Przyjmę je jako oczywiste, tak jak wybór Dutkiewicza czy
          Terleckiego.

Nie interesują mnie wybory warszawskie. Chciałabym obejrzeć jakiś ciekawy program, bo płacę
          abonament. Obejrzałam już przepisowe programy wyborcze u siebie, a wybory warszawskie dotyczą
          warszawiaków, nie mnie. Dleczego całe społeczeństwo ma być zamęczane rywalizacją o prezydenturę?
    • lewa_piers Kiedyś Wildstein mówił o przerostach polityki w TV 19.11.06, 18:58
      I twierdził, że to się zmieni.
      Ale jak widać Mały Brat wydał stosowne dyspozycje.
      • teen69 Re: Kiedyś Wildstein mówił o przerostach polityki 19.11.06, 19:04
        Aco będzie jeżeli dostana po jednym głosie? Oboje nie potrzebuja roboty i jakoś
        obojgu nie wierzę, że chca aby kazdemu było dobrze albo lepiej. To tylko walka
        o wpis do CV

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka