jola_iza 20.11.06, 09:35 głos nieważny. Centrolew powinien zdecydowanie tak postąpić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoppis Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 09:43 Borowski dba tylko o stołki dla swoich kolegów, a ma gdzieś dobro Warszwawy. taka jest prawda. Chce przechandlowac poparcie dla HGW w zamian za koalicję. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 09:51 No to od razu zagłosujcie na PiS. Bo na jedno wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 09:56 jaa_ga napisała: > No to od razu zagłosujcie na PiS. Bo na jedno wychodzi A guzik prawda to tylko miłe sercu platformy:" nieposłuszeństwo obywatelskie" A t platforma chce koalicji z Pisem, ale tylko pod własnym kierownictwem ? LiD jest brzydki tylko głosy wyborców dobre ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 10:02 Platforma NIE chce koalicji z PiSem. Okażcie tylko trochę rozsądku, cierpliwości i politycznej rozwagi Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Jaago! 20.11.06, 10:11 Polityczną rozwagą będzie nie glosowanie, LiD na tym może tylko zyskać. Jak platforma NIE CHCE to widać w Lublinie i w Krakowie.Rokita bufon mial czelność wczoraj powiedzieć : w Krakowie tylko jeden się zagalopowqał popierając Majchrowskiego. Gdyby tak myślał tylko JMR już dawno nie byłoby go w PO. Z szacunkiem, ale legimityzujcie rządy pisuaru sami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Powtarzam... 20.11.06, 10:35 ...nie głosując lub oddając głos nieważny - głosujecie FAKTYCZNIE na PIS. Przemyślcie to jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Jeśli Rokita mówi wyborcom LiD że ma ich w dupie 20.11.06, 10:16 to wyborcy powinni zrobić to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil ale wyborcy SLD boją sie PIS i daltego beda gloso 20.11.06, 10:33 wac na PO Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga wyborcy LiD legitymizują PiS?.... 20.11.06, 10:38 Jeśli nie zagłosują lub oddadzą głos nieważny - poprą Marcinkiewicza i PiS Wtedy żegnajcie ew. koalicje i współpraca z PO...szkoda... cierpliwości nie stało i umiejętności czytania polityków między wierszami...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Jeśli Rokita mówi wyborcom LiD że ma ich w du 20.11.06, 10:42 kotek.filemon napisał: > to wyborcy powinni zrobić to samo... Wielu wyborców platformy ma w dupie Rokitę, nie zauważyłeś? Nie jestem osamotniony w tym towarzystwie. On z wlasną żoną wynalazł nowy rodzaj politykierstwa - kretynizm polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca123 Re: Jeśli Rokita mówi wyborcom LiD że ma ich w du 20.11.06, 11:11 > Wielu wyborców platformy ma w dupie Rokitę, nie zauważyłeś? Nie jestem > osamotniony w tym towarzystwie. Popieram. Ja też jestem wyborcą PO i pana Jana R. mam głęboko w d... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 10:39 jola_iza napisała: > głos nieważny. Centrolew powinien zdecydowanie tak postąpić. A ja odniosłem inne wrażenie. Borowski czeka na spotkanie się z Hanką, ktora po ekscesach Rokity ma całkiem wolną rękę w przedwyborczych igraszkach. Ja jej wierzę, kiedy chce wysłać PiS na oślą ławkę. Wierzę też, ze nie przegra swojej szansy i z Borowskim się dogada. Niepotrzebni sa do tego i Tusk i Olejniczak. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 11:02 Tu nie chodzi o Tuska tu chodzi o Rokitę, któremu się marzy zaistnieć w podręczikach do historii. Zaczynam podejrzewać, że Gilowska, Olechowski i Płażyński to jego robota.A ogólnie już mnie wkurza hasło: " lewicy mniej wolno bo rodowód ..." Apelujcie do Gronkiewicz niech odetnie się od Jasia to może... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 11:09 Tusk już dzisiaj dał popalić Rokicie za krakowską inicjatywę, głupią, bo Majchrowskiemu i tak nie zaszkodzi. Majchrowskiemu najbardziej zaszkodził sam naczelny głupek RP Kaczyński szantażując całe miasto przydziałem srodków unijnych. Takie rzeczy tylko w chorej wyobraźni mogą się ulęgnąć, Wałęsa miał rację, ci osobnicy wymagają skrupulatnych badań lekarskch. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Diabełek Rokita 20.11.06, 12:34 Niestety,Rokita jest mniej inteligentny niz kiedys myślałam. Jak powiadaja młodzi: olewac takich! Odpowiedz Link Zgłoś
groteska53 Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 13:27 A ja zupełnie inaczej to interpretuję. W obecnej sytuacji wyborcy Marka Borowskiego POWINNI POZOSTAć W DOMU. Im ich więcej nie pójdzie na II turę, a przez to frekwencja się obniży, może nawet o ok. 10%, tym większe uznanie zdobędą w oczach przeciwników politycznych, bo pokażą, że są coś warci. A poza tym, jak posłuchać co mówią, i poczytać co piszą o sobie przyjaciele z PO i PIS, to wyborcy Marka Borowskiego tak naprawdę mają wybór między dżumą, a cholerą. Lepiej pozostać w domu, może zarazę będzie łatwiej przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Borowski NIE zagłosuje na Marcinkiewicza na bank 20.11.06, 13:30 Powiedział to przed chwilą na konf. prasowej w TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś