Dodaj do ulubionych

Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie

20.11.06, 09:35
głos nieważny. Centrolew powinien zdecydowanie tak postąpić.
Obserwuj wątek
    • stoppis Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 09:43
      Borowski dba tylko o stołki dla swoich kolegów, a ma gdzieś dobro Warszwawy.
      taka jest prawda. Chce przechandlowac poparcie dla HGW w zamian za koalicję.
    • jaa_ga Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 09:51
      No to od razu zagłosujcie na PiS. Bo na jedno wychodzi
      • jola_iza Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 09:56
        jaa_ga napisała:

> No to od razu zagłosujcie na PiS. Bo na jedno wychodzi

A guzik prawda to tylko miłe sercu platformy:" nieposłuszeństwo obywatelskie"
        A t platforma chce koalicji z Pisem, ale tylko pod własnym kierownictwem ?
        LiD jest brzydki tylko głosy wyborców dobre ?
        • jaa_ga Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 10:02
          Platforma NIE chce koalicji z PiSem.
          Okażcie tylko trochę rozsądku, cierpliwości i politycznej rozwagi
          • jola_iza Re: Jaago! 20.11.06, 10:11
            Polityczną rozwagą będzie nie glosowanie, LiD na tym może tylko zyskać. Jak platforma NIE CHCE to widać w Lublinie i w Krakowie.Rokita bufon mial czelność wczoraj powiedzieć : w Krakowie tylko jeden się zagalopowqał popierając Majchrowskiego. Gdyby tak myślał tylko JMR już dawno nie byłoby go w PO.
            Z szacunkiem, ale legimityzujcie rządy pisuaru sami :))
            • jaa_ga Powtarzam... 20.11.06, 10:35
              ...nie głosując lub oddając głos nieważny -
              głosujecie FAKTYCZNIE na PIS.
              Przemyślcie to jeszcze
    • kotek.filemon Jeśli Rokita mówi wyborcom LiD że ma ich w dupie 20.11.06, 10:16
      to wyborcy powinni zrobić to samo...
      • w11mil ale wyborcy SLD boją sie PIS i daltego beda gloso 20.11.06, 10:33
        wac na PO
        • jaa_ga wyborcy LiD legitymizują PiS?.... 20.11.06, 10:38
          Jeśli nie zagłosują lub oddadzą głos nieważny - poprą Marcinkiewicza i PiS
          Wtedy żegnajcie ew. koalicje i współpraca z PO...szkoda...
          cierpliwości nie stało i umiejętności czytania polityków między wierszami...:-)
      • haen1950 Re: Jeśli Rokita mówi wyborcom LiD że ma ich w du 20.11.06, 10:42
        kotek.filemon napisał:

> to wyborcy powinni zrobić to samo...

Wielu wyborców platformy ma w dupie Rokitę, nie zauważyłeś? Nie jestem
        osamotniony w tym towarzystwie. On z wlasną żoną wynalazł nowy rodzaj
        politykierstwa - kretynizm polityczny.
        • wyborca123 Re: Jeśli Rokita mówi wyborcom LiD że ma ich w du 20.11.06, 11:11
          > Wielu wyborców platformy ma w dupie Rokitę, nie zauważyłeś? Nie jestem
          > osamotniony w tym towarzystwie.

Popieram. Ja też jestem wyborcą PO i pana Jana R. mam głęboko w d...
    • haen1950 Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 10:39
      jola_iza napisała:

> głos nieważny. Centrolew powinien zdecydowanie tak postąpić.

A ja odniosłem inne wrażenie. Borowski czeka na spotkanie się z Hanką, ktora po
      ekscesach Rokity ma całkiem wolną rękę w przedwyborczych igraszkach. Ja jej
      wierzę, kiedy chce wysłać PiS na oślą ławkę. Wierzę też, ze nie przegra swojej
      szansy i z Borowskim się dogada. Niepotrzebni sa do tego i Tusk i Olejniczak.
      • jola_iza Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 11:02
        Tu nie chodzi o Tuska tu chodzi o Rokitę, któremu się marzy zaistnieć w
        podręczikach do historii. Zaczynam podejrzewać, że Gilowska, Olechowski i
        Płażyński to jego robota.A ogólnie już mnie wkurza hasło: " lewicy mniej wolno
        bo rodowód ..." Apelujcie do Gronkiewicz niech odetnie się od Jasia to może...
        • haen1950 Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 11:09
          Tusk już dzisiaj dał popalić Rokicie za krakowską inicjatywę, głupią, bo
          Majchrowskiemu i tak nie zaszkodzi. Majchrowskiemu najbardziej zaszkodził sam
          naczelny głupek RP Kaczyński szantażując całe miasto przydziałem srodków
          unijnych. Takie rzeczy tylko w chorej wyobraźni mogą się ulęgnąć, Wałęsa miał
          rację, ci osobnicy wymagają skrupulatnych badań lekarskch.
          • joannabarska Diabełek Rokita 20.11.06, 12:34
            Niestety,Rokita jest mniej inteligentny niz kiedys myślałam. Jak powiadaja
            młodzi: olewac takich!
    • groteska53 Re: Borowski między wierszami: idżcie, oddajcie 20.11.06, 13:27
      A ja zupełnie inaczej to interpretuję.
      W obecnej sytuacji wyborcy Marka Borowskiego POWINNI POZOSTAć W DOMU.
      Im ich więcej nie pójdzie na II turę, a przez to frekwencja się obniży, może
      nawet o ok. 10%, tym większe uznanie zdobędą w oczach przeciwników politycznych,
      bo pokażą, że są coś warci.
      A poza tym, jak posłuchać co mówią, i poczytać co piszą o sobie przyjaciele z PO
      i PIS, to wyborcy Marka Borowskiego tak naprawdę mają wybór między dżumą, a cholerą.
      Lepiej pozostać w domu, może zarazę będzie łatwiej przetrwać.
      • jaa_ga Borowski NIE zagłosuje na Marcinkiewicza na bank 20.11.06, 13:30
        Powiedział to przed chwilą na konf. prasowej w TVN24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka