synu 22.11.06, 08:25 www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=128863&scroll_article_id=128863&layout=1&page=text&list_position=1 A wydawaloby sie, ze to zwykly nudziarz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoppis Re: Terlecki "Pies" czyli Sado-Maso, wachanie kle 22.11.06, 08:29 niezły wariat, ale kto nie popełnia błędów w młodości Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.01 Re: Terlecki "Pies" czyli Sado-Maso, wachanie kle 22.11.06, 21:38 stoppis napisała: > niezły wariat, ale kto nie popełnia błędów w młodości Ciekawe czy też Terlecki wśród krakowskiej młodzieży będzie promował wzorce swej młodości ? A co na to Romek i inni wychowawcy polskiego narodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Terlecki "Pies" czyli Sado-Maso, wachanie kle 23.11.06, 20:40 andrzej.01 napisał: > A co na to Romek i inni wychowawcy polskiego narodu ? Krakowscy koledzy Romka poparli... Majchra (!!!) Romek chyba się popluje... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A to i Pi(e)S, i PAWka... 2w1 ;( 22.11.06, 08:31 synu napisał: > www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1585&news_id=128863&scroll_article_id=128863&layout=1&page=text&list_position=1 > A wydawaloby sie, ze to zwykly nudziarz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: A to i Pi(e)S, i PAWka... 2w1 ;( 22.11.06, 08:41 normalny facet, młodość, dziewczyna, przygoda nad morzem. Czy coś się zmieniło od tamtych czasów? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: A to i Pi(e)S, i PAWka... 2w1 ;( 22.11.06, 09:12 to, że na biedaka będą pies mówić:) lepszy taki pisak niż np ziobro czy gosiewski Odpowiedz Link Zgłoś
kura56 Ciekawe po co 22.11.06, 09:53 artystka Jackowska opowiada o tym brukowcowi? Czyżby chciała gościa zdykredytowć i pozbawić szans na elekcję? W jednym się z nią zgadzam: utrzymywnie jakichkolwiek relacji z ta panią, choćby przelotnie i w zamirzchłej przeszłości, kompromituje! Jako kobieta wyjaśnim, żadna poważna baba nie będzi opowiadać o swoich kochankach. Takie wspomnienia zatrzymuje się dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
rilley Re: Ciekawe po co 22.11.06, 09:55 Nie opowiada, bo odmówiła rozmowy z SE. Wszystko jest w jej książce. Pisiaki jak kura56 to już nawet czytać nie umieją. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Ciekawe po co 22.11.06, 18:52 kura56 napisała: > artystka Jackowska opowiada o tym brukowcowi? Czyżby chciała gościa zdykredytowć i pozbawić szans na elekcję? Ale ty jestes glupia kuro56: "O ciemnych stronach życia Terleckiego dowiadujemy się z biografii piosenkarki Kory Jackowskiej (54 l.). Napisała ją 8 lat temu, kiedy Terlecki nie był jeszcze osobą publiczną. " Nie dziwie sie Twoim zachwytom tym kretynem gizmo. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Ty ave to lepiej powalcz o pokój na świecie 22.11.06, 16:37 o ile masz z kim ;-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP www.usatoday.com/news/nation/2006-11-19-peace-orgasm_x.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Zadenuncjował własnego OJCA?! 22.11.06, 11:31 Matko jedyna...to SZMATA jest! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Zadenuncjował własnego OJCA?! 22.11.06, 11:37 > Matko jedyna...to SZMATA jest! Czyli do Kabaretu Odnowy Moralnej njak znalazł. Mają już swojego Pawkę Morozowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Ale to był jego OJCIEC! 22.11.06, 11:50 Ojciec który go wychowywał, kształcił, kochał! Jak mozna być taką SZMATĄ...takim ścierwem...boszsz... Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil sprobuj sie uspokoic i wszystko Ci wyjasnię 22.11.06, 12:23 facet byl dyrektorem IPN jezeli ukryl by materialy o swoim ojcu byłby przestepcą jesli by probowal nie dopuscic do upublicznienia to itak by nic nie dalo bo sprawa byla znana jaa_ga napisała: > Ojciec który go wychowywał, kształcił, kochał! > Jak mozna być taką SZMATĄ...takim ścierwem...boszsz... Odpowiedz Link Zgłoś
lux_et_veritas A od kiedy to więzy rodzinne zwalniają 22.11.06, 12:30 z piętnowania ewidentnego zła? Co to za etyka? To, iż red. Michnik usprawiedliwiał swojego brata (mordercę sądowego) nie oznacza, że wszyscy inni mają iść tym tropem. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: A od kiedy to więzy rodzinne zwalniają 22.11.06, 12:32 CYBORG jesteś, a nie człowiek. Pawka Morozow, komuch! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: A od kiedy to więzy rodzinne zwalniają 22.11.06, 18:57 lux_et_veritas napisał: > z piętnowania ewidentnego zła? Co to za etyka? he! he! katolicka - Szanuj ojca swego i matke swoja ..... Michnik nie usprawiedliwial czynow swego brata, skoro juz jest dla Cienie takim autorytetem. Nwet taki cynik jak Korwin-Mikke nie podkablowal osoby ktora go dzgnela w brzuch, bo odezwaly sie w nim resztki przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Chwila, moment... 22.11.06, 15:14 jaa_ga napisała: > Ojciec który go wychowywał, kształcił, kochał! > Jak mozna być taką SZMATĄ...takim ścierwem...boszsz... Było tak... Terlecki został wezwany do Warszawy przez Kieresa i tam dostał teczkę ojca (Olgierd Terlecki, pisarz, zmarły parę lat temu). Kieres mówił potem w wywiadzie (chyba dla Newsweeka), że Terlecki podczas lektury (w jego gabinecie) zbladł i zaniemógł. W niedługi czas potem udzielił wywiadu rzepie (lub napisał artykuł - tego nie wiem, nie czytałam) i opowiedział o tym jak to się dowiedział o niechlubnej działalności ojca, który przez długi czas donosił na swoich kolegów i środowisko. Powstaej pytanie czy on z własnej nieprzymuszonej woli wydał ojca, czy opowiedział o tym, co już było wiadome. Być może byłoby lepiej gdyby sam głosu nie zabierał a sprawęprzedstawił jego ówczesny szef czyli Janusz Kurtyka. Ale jeśli w rzepie to był wywiad i zadano mu pytanie to wykręcanie się od odpowiedzi byłoby głupotą. Tak czy owak sprawa się rypła i wypłynęłaby na forum publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia NIE! 22.11.06, 15:29 ryszardterlecki.pl/oni-odklamujn-przeszlosn/ "Wielkim wstrząsem była dla prof. Ryszarda Terleckiego z krakowskiego IPN lektura teczki jego ojca. Olgierd Terlecki był znanym krakowskim pisarzem historycznym, autorem m.in. cenionej monografii o generale Władysławie Sikorskimi popularnej historii II wojny światowej. Okazało się, że przez kilkadziesiąt lat Olgierd Terlecki był też agentem Służby Bezpieczeństwa, hojnie przez nią wynagradzanym. Działał najpierw pod pseudonimem Rudnicki, a potem Lachowicz i donosił głównie na środowiska paryskiej "Kultury" i londyńskiej emigracji. Ryszard Terlecki upublicznił akta ojca, bo za główne zadanie IPN uważa ujawnienie mechanizmów funkcjonowania machiny zła w PRL." Upublicznienie nastąpiuło w formie artykułu w dodatku "+ -" w Rzepie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Jak to NIE ?! 22.11.06, 20:52 Ryszard Terlecki upublicznił akta ojca, bo za główne zadanie IPN > uważa ujawnienie mechanizmów funkcjonowania machiny zła w PRL." Nawet UZASADNIENIE jest! Pawka Morozow ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Jaki OJCIEC taki SYN kapus na kapusiu. 22.11.06, 18:48 jaa_ga napisała: > Matko jedyna...to SZMATA jest! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych I bardzo dobrze. 22.11.06, 11:36 Szkoda że na starość rzeczywiście spsiał i ma coś wspólnego z dewiantami z prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil dziennikarz SE wie ze upublicznil "bez wahania" 22.11.06, 11:47 synu napisał: > www.se.com.pl/se/index.jsp? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Hehehe, romansem z Korą byle kto nie może się 22.11.06, 18:32 pochwalić !!! ;))))))))))))))))))) Oj, zazdrośnicy... ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Kora jest marna ekshibicjonistka i satanistka 22.11.06, 19:32 Oto, co u niej przeczytalem: "To był mój pierwszy raz. Byłam jeszcze wtedy blondynką naturalną, a jego lubiłam tak sobie, ale był znany...W takim małym srodowisku, w jakim się wychowywałam, ktos kto grał w dwóch zespołach (na dwa miejscowe) był kimś. Był ode mnie kilka lat starszy. Za pierwszym razem za bardzo się upiłam, żeby coś z tego wyszło, za drugim patentex oval rozpuscił mi sie w kieszeni jak jechalismy do lasu na rozdziewiczenie, za trzecim nie znalazłam juz wymówki. Wolałam się z nim przespać na spalonej słoncem łące za kościołem niz isc na kolejną nudną procesję z rodziną. Tak naprawdę to nigdy nie wierzyłam w Boga. Całe zycie wierzyłam w szatana." . Mam nadzieje, ze nie wychowuje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
albisia Re: Kora jest marna ekshibicjonistka i satanistka 22.11.06, 19:58 Ale Kora nie startuje na prezydenta Krakowa. W przeciwieństwie do Terleckiego, który ponoć nawet teraz ma zaszyty esperal. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Kora jest marna ekshibicjonistka i satanistka 22.11.06, 20:02 podobno Michnik czeka na operacje przeszczepu watroba - ze wzgledu na martwice (za duzo pil z Kiszczakiem i Urbanem); i podobno Michnik jest "autorytetem" albisia napisała: > Ale Kora nie startuje na prezydenta Krakowa. W przeciwieństwie do Terleckiego, > który ponoć nawet teraz ma zaszyty esperal. Odpowiedz Link Zgłoś
albisia Re: Kora jest marna ekshibicjonistka i satanistka 22.11.06, 20:08 Napisałam "ponoć" ponieważ osobiście nie widziałam. Natomiast czytałam. Na forach piszą o tym ludzie z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Kora jest marna ekshibicjonistka i satanistka 22.11.06, 20:14 ja zas pilem kiedys z Michnikiem, i juz wtedy mial mocno pozolkla cere; no coz, kazdy z nas ma swoje wiadomosci, z ktorymi chcialby sie podzielic z bliznimi; jak np. i taka, ze byly jezuita Obirek, ktory opuscil zakon, bo zwiazal sie z pewna pania (a nie ze wzgledu na rzekome "szykany"), dostal prace w "wyzszej szkole" Majchrowskiego, i ostatnio - bardzo "niezaleznie" popiera go w wyborach na prezydenta Krakowa (podobnie jak pewine znaczacy krakowksi POkemon, tez "wykladajacy" w tejze szkole) albisia napisała: > Napisałam "ponoć" ponieważ osobiście nie widziałam. Natomiast czytałam. Na fora > ch piszą o tym ludzie z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Terlecki ma twarz alkoholika 22.11.06, 20:55 Wyostrzone rysy, podrążone, opuchnięte oczy. Tego się nie da ukryć. To JEST alkoholik Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski22 Re: Terlecki ma twarz alkoholika 23.11.06, 01:47 pomylilo ci sie z Michnikiem; pewnie przed napisaniem postu za duzo wypilas; jaa_ga napisała: > Wyostrzone rysy, podrążone, opuchnięte oczy. Tego się nie da ukryć. > To JEST alkoholik Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Brawo Kora! 22.11.06, 20:55 Nie lubię cię, ale masz prawo wierzyć w co chcesz. I mam nadzieję, że wychowujesz dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Brawo Kora! 22.11.06, 21:14 Miłość wypacza widzenie i nienawiść wypacza widzenie - Bereszit Rabba 55 Kora jeszcze go kocha..... Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Pies - syn Szmaty ! 22.11.06, 21:30 i sado-maso ! Ech ! Podżyją Krakusy ! . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
cat8 Re: Pies - syn Szmaty ! 22.11.06, 21:37 Nikt nie jest biedniejszy od psa, nikt nie jest bogatszy od świni - Szabbat 155 Odpowiedz Link Zgłoś