obraza.uczuc.religijnych 23.11.06, 19:20 Zdjeliście to kretyńskie czarne malowanie na stronie głównej. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Właśnie mi się podoba. 23.11.06, 19:46 Bez kretyńskiej czarnej egzaltacji. Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Czego to gazeta.pl nie zrobi na złość kaczorom 23.11.06, 19:46 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Zdjeliście to kretyńskie czarne malowanie na stronie głównej. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
artsg A co mnie jakieś popaprańce obchodzą 23.11.06, 19:54 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A co mnie jakieś popaprańce obchodzą 23.11.06, 19:56 Dyskutujesz z nimmi, więc chyba jednak Cię obchodzą:P Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: A co mnie jakieś popaprańce obchodzą 23.11.06, 19:57 humbak napisał: > Dyskutujesz z nimmi, więc chyba jednak Cię obchodzą:P Ja znimi dyskutuję a oni mnie obrażają. Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: A co mnie jakieś popaprańce obchodzą 23.11.06, 19:59 A Ty wciąż dyskutujesz?! Strasznie Ci na nich zależeć musi:) Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: Napisz jeszcze, że jestem platfusem. 23.11.06, 19:49 Zastanawiałeś się skąd u ciebie tyle agresji i nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Nienawiści do pokazówy? 23.11.06, 19:52 Pewnie z odrazy do zachowań stadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: Nienawiści do pokazówy? 23.11.06, 23:44 Pewnie z odrazy do zachowań stadnych. Hm, dośc dobre, przekonywające wyjaśnienie. Ale wiesz, że w epoce lodowcowej byś nie przeżył. Jakbyś sam upolował mamuta. Wspólnota jest siłą człowieka. NAwet jeśliwokół siebie masz ze 3-4 osoby i tak musisz być przeraźliwie samotny. Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Brawo gazeta.pl! 23.11.06, 19:48 Zgadzam się. Co to za idiotyzm by ogłaszać żałobę gdy zginą 23 osoby? To śmierć jednej osoby ginącej co parę godzin na polskich drogach jest mniejszą tragedią? Odpowiedz Link Zgłoś
artsg Re: Brawo gazeta.pl! 23.11.06, 19:50 > jednej osoby ginącej co parę godzin na polskich drogach jest mniejszą tragedią? > Albo śmierć nienarodzonego dziecka co godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
proud_globalist Popieram przedmowce. 23.11.06, 19:49 Napisalem wlasny watek o tym co sie dzieje w kraju nadwislanskim. Powtarzam, w panstwach posiadajacych kregoslup moralny niepotrzebna jest taka zaloba, gdyz ludzie sa dla siebie mili i uczynni przez caly rok. W Polsce, ktora jest pelna falszu i zaklamania, taka szopka sluzy jedynie poprawieniu sobie nastrojow. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Brawo gazeta.pl! 23.11.06, 20:52 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Zdjeliście to kretyńskie czarne malowanie na stronie głównej. Tak trzymać! I gUd! Wszystko ma być w Polsce i dla Polaków na pokaz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Ave, ave ! 23.11.06, 20:56 Jak ci idzie walka o pokój ?... Bo u mnie orgazm za orgazmem... ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ave, ave ! 23.11.06, 21:02 gniewko_syn_ryba napisał: > Jak ci idzie walka o pokój ?... Bo u mnie orgazm za orgazmem... ;))))))))))) Nie walczę o pokój, mam cały dom do dyspozycji, więc i obiecane P(i)Sujskie mieszkania mnie nie interesują. Aż tak cie wzięło? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Ave, ave ! 23.11.06, 21:06 ave.duce napisała: > Nie walczę o pokój, Taka z ciebie militarystka ???... ;) > Aż tak cie wzięło? Jasne ! :))) Łączę przyjemne z pożytecznym ! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ave, ave ! 23.11.06, 22:12 gniewko_syn_ryba napisał: > ave.duce napisała: > > > Nie walczę o pokój, > > Taka z ciebie militarystka ???... ;) Pokój pokojowi nierówny. > > > Aż tak cie wzięło? > > Jasne ! :))) Łączę przyjemne z pożytecznym ! :)))))))))) Tylko pogratulować! Co jest przyjemne, a co pożyteczne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Ave, ave ! 23.11.06, 22:16 ave.duce napisała: > Tylko pogratulować! > Co jest przyjemne, a co pożyteczne? Jedno i drugie jest zarazem jedno i drugie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ave, ave ! 23.11.06, 22:37 gniewko_syn_ryba napisał: > ave.duce napisała: > > > Tylko pogratulować! > > Co jest przyjemne, a co pożyteczne? > > Jedno i drugie jest zarazem jedno i drugie... ;))) Czyli 2w1? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Ave, ave ! 23.11.06, 23:10 ave.duce napisała: > Czyli 2w1? > Nie - 2 w 2... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ave, ave ! 23.11.06, 23:19 gniewko_syn_ryba napisał: > ave.duce napisała: > > > Czyli 2w1? > > > Nie - 2 w 2... ;))) Żartujesz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cichociemnym czyżby artsg...... 23.11.06, 22:28 w swoim zamtuzie przebrał laski w czarne szmatki a draperie nad kopulodromami powiesił czarne? Odpowiedz Link Zgłoś