Dodaj do ulubionych

Lis molestuje Smoktunowicz

08.12.06, 10:24
wirtualnemedia.pl/blog/index.php?/authors/4-Sylwia-Golecka/archives/147-Lis-i-Smoktunowicz.-Wydarzenia-na-plazy.html#extended

Verheugen molestuje szefową własnego gabinetu!
rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061208/swiat/swiat_a_8.html
Giwi molestuje mnie i wywala prawie wszystkie moje wątki z Kraju.

W największej demokracji świata robią badania spermy na zgodność z jego
przywódcą.

Samoobrona jest najbardziej proeuropejską partią świata. To ona nas wprowadza
na wielkie salony Europy. Wszyscy Eurpejczycy w Polsce powinni być wdzięczni
Lepperowi.
Obserwuj wątek
    • rydzyk_fizyk Największa demokracja świata to... Indie :) 08.12.06, 10:26

• hymen Cholera, nie wiem jak długo to tu się utrzyma, 08.12.06, 10:32
        ale odpowiem Ci, że masz rację. W Indiach w ogóle zdaje się nie mówi o
        molestowaniu. Taki to normalny kraj.
        • rydzyk_fizyk Re: Cholera, nie wiem jak długo to tu się utrzyma 08.12.06, 11:32
          Tam się nie mówi tylko ucina jaja - przynajmniej w muzułmańskiej części.
          • hymen Re: Cholera, nie wiem jak długo to tu się utrzyma 08.12.06, 11:40
            rydzyk_fizyk napisał:

> Tam się nie mówi tylko ucina jaja - przynajmniej w muzułmańskiej części.

Znaczy się feminizacja ;)))
            • rydzyk_fizyk Re: Cholera, nie wiem jak długo to tu się utrzyma 08.12.06, 11:43
              Kobietę oblewa się benzyną i podpala - nie będę licytował co lepsze :)
              • hymen Re: Cholera, nie wiem jak długo to tu się utrzyma 08.12.06, 11:52
                rydzyk_fizyk napisał:

> Kobietę oblewa się benzyną i podpala - nie będę licytował co lepsze :)

Ja też nie zwłaszcza, że cały czas mówimy o demokracji.
    • hymen Ha, i gdzie ci europejczycy się podziali? 08.12.06, 11:30
    • xtrin Re: Lis molestuje Smoktunowicz 08.12.06, 11:33
      Jestem po prostu zniesmaczona takimi postami. Ludzie, nie ze wszystkiego można
      sobie żartować, wbijcie sobie to do pustych łbów!
      • kubala11 Re: Lis molestuje Smoktunowicz 08.12.06, 11:35
        To nie są żarty. W wypadku tego związku też wystepuje zależność szef (Lis) -
        pracownik (Smoktunowicz).:)))
      • hasz0 Xtrin przyłapałem Cię na hipokryzji! 08.12.06, 11:35
        Pamietasz w swoim pustym łbie kobietko
        jak Ci nie przeszkadzało moje zniesmaczenie?
        • xtrin Re: Xtrin przyłapałem Cię na hipokryzji! 08.12.06, 11:45
          Nie.
      • hymen Re: Lis molestuje Smoktunowicz 08.12.06, 11:52
        xtrin napisała:

> Jestem po prostu zniesmaczona takimi postami. Ludzie, nie ze wszystkiego można
        > sobie żartować, wbijcie sobie to do pustych łbów!

A z czego to niby nie można żartować?
        • xtrin Re: Lis molestuje Smoktunowicz 08.12.06, 12:07
          > A z czego to niby nie można żartować?

Z ludzkiej krzywdy.
          Naśmiewanie się z tej sprawy czy porównywanie molestowania z "biurowym romansem"
          jest kwestia zwyczajnie niebezpieczną. Prowadzi do "rozmiękczenia" problemu,
          utrwala pewne krzywdzące stereotypy i odwraca uwagę od kwestii najważniejszych.
          Zapewne niektórym to odpowiada, reszta rechocze przy niesmacznych żartach po
          prostu z głupoty.
          • hymen Re: Lis molestuje Smoktunowicz 08.12.06, 12:10
            xtrin napisała:

> > A z czego to niby nie można żartować?
            >
            > Z ludzkiej krzywdy.
            > Naśmiewanie się z tej sprawy czy porównywanie molestowania z "biurowym
            romansem
            > "
            > jest kwestia zwyczajnie niebezpieczną. Prowadzi do "rozmiękczenia" problemu,
            > utrwala pewne krzywdzące stereotypy i odwraca uwagę od kwestii
            najważniejszych.
            > Zapewne niektórym to odpowiada, reszta rechocze przy niesmacznych żartach po
            > prostu z głupoty.

Masz na myśli krzywdę Leppera i jego córki?
            • xtrin Re: Lis molestuje Smoktunowicz 08.12.06, 12:55
              Nie udawaj idioty, co?
              • hymen Re: Lis molestuje Smoktunowicz 08.12.06, 13:21
                xtrin napisała:

> Nie udawaj idioty, co?

Nie udaję idioty, tylko domagam się jasnej odpowiedzi. Czy jeżdżenie po
                Łyżwińskim i Leperze jak po łysej kobyle wynika z nakazu moralnego xtrin i czy
                zakaz takowego jeżdżenia po panu komisarzu czy panu dziennikarzu wynika z tego
                samego nakazu?
                • xtrin Re: Lis molestuje Smoktunowicz 08.12.06, 13:50
                  A gdzież to po nich "jeżdże"? Uważam Leppera za osobę niekulturalną i niezbyt
                  lotną, która nie powinna nigdy zajmować ważnego stanowiska. Podobnie jak reszta
                  tej pożal się boże partyjki. To opinia, nie jeżdżenie.
                  We wszystkich chyba moich wypowiedziach na ten temat podkreślam, że sprawa nie
                  jest jasna i nie potępiam z góry tych panów jako molesterów. Co nie zmienia
                  faktu, że są podejrzani o MOLESTOWANIE SEKSUALNE, a nie o biurowy romans. Wiec
                  nie pie... od rzeczy, że to niby Lisowi wolno, a Lepperowi nie. Bo to dwie
                  totalnie odrębne kwestie.
                  • hymen Wybacz, ale nie rozumiem Twojego toku rozumowania 08.12.06, 15:00
                    xtrin napisała:

> A gdzież to po nich "jeżdże"? Uważam Leppera za osobę niekulturalną i niezbyt
                    > lotną, która nie powinna nigdy zajmować ważnego stanowiska. Podobnie jak
                    reszta
                    > tej pożal się boże partyjki. To opinia, nie jeżdżenie.

Przejechałaś się po mnie stwierdzając, że żartuję sobie z ludzkiej krzywdy,
                    więc dociekam na jakiej podstawie. Podałem Ci przykład Leppera, bo oskarżenia
                    wobec niego o romans biurowy są co najmniej nie uzasadnione. Największego
                    ciołka czy gnojka nie wolno oskarżać o rzeczy, których się nie dopuścił i
                    skazywać go bez żadnych dowodów winy.

> We wszystkich chyba moich wypowiedziach na ten temat podkreślam, że sprawa nie
                    > jest jasna i nie potępiam z góry tych panów jako molesterów. Co nie zmienia
                    > faktu, że są podejrzani o MOLESTOWANIE SEKSUALNE, a nie o biurowy romans. Wiec
                    > nie pie... od rzeczy, że to niby Lisowi wolno, a Lepperowi nie. Bo to dwie
                    > totalnie odrębne kwestie.

Różnica między Leperem a Lisem jest taka, że Lepper nie pozwolił sobie na
                    rommans biurowy a Lis tak. Różnica między Lisem a Łyżwińskim jest taka, że
                    Łyżwińskiego nie przyłapano na tym, że miał ten romans, oraz na tym, jeśli już
                    okaże się, że jednak miał, że jego romans skończył się z niemiłym dla niego
                    skutkiem, a romans Lisa trwa.
                    • xtrin Re: Wybacz, ale nie rozumiem Twojego toku rozumow 08.12.06, 18:30
                      > Różnica między Lisem a Łyżwińskim jest taka, że Łyżwińskiego nie przyłapano
                      > na tym, że miał ten romans, oraz na tym, jeśli już okaże się, że jednak miał,
                      > że jego romans skończył się z niemiłym dla niego skutkiem, a romans Lisa trwa.

Czy to rzeczywiście jedyna różnica, którą dostrzegasz?!
                      W takim razie ta sprawa ujawniła o wiele więcej niż ewentualne "romanse" buraków...
                      • hymen Re: Wybacz, ale nie rozumiem Twojego toku rozumow 12.12.06, 08:38
                        xtrin napisała:

> > Różnica między Lisem a Łyżwińskim jest taka, że Łyżwińskiego nie przyłapa
                        > no
                        > > na tym, że miał ten romans, oraz na tym, jeśli już okaże się, że jednak m
                        > iał,
                        > > że jego romans skończył się z niemiłym dla niego skutkiem, a romans Lisa
                        > trwa.
                        >
                        > Czy to rzeczywiście jedyna różnica, którą dostrzegasz?!
                        > W takim razie ta sprawa ujawniła o wiele więcej niż ewentualne "romanse"
                        burakó
                        > w...

Jak na razie, ewentualne romanse buraków pozostają ewentualnymi. Wyrokowanie na
                        podstawie nie sprawdzonych informacji to wielce wątpliwa sprawa. A twierdzenie,
                        że między romansami biurowymi wśród Lisopodobnymi a romansami burakowymi
                        istnieje jakaś różnica jest zwykłą hipokryzją.
                        • xtrin Re: Wybacz, ale nie rozumiem Twojego toku rozumow 12.12.06, 08:51
                          > że między romansami biurowymi wśród Lisopodobnymi a romansami burakowymi
                          > istnieje jakaś różnica jest zwykłą hipokryzją.

Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy romansem a molestowaniem to jest mi Ciebie
                          po prostu żal i tyle.
                          Natomiast pomijając już tą "delikatną" (zbyt delikatną dla niektórych jak
                          niestety widać) różnicę - Lis nie wydaje na panienki publicznych pieniędzy.
                          • hymen Re: Wybacz, ale nie rozumiem Twojego toku rozumow 12.12.06, 10:59
                            xtrin napisała:

> > że między romansami biurowymi wśród Lisopodobnymi a romansami burakowymi
                            > > istnieje jakaś różnica jest zwykłą hipokryzją.
                            >
                            > Jeżeli nie widzisz różnicy pomiędzy romansem a molestowaniem to jest mi Ciebie
                            > po prostu żal i tyle.

Jeśli nie widzisz różnicy między pomówieniem o molestowanie a molestowaniem, to
                            mnie jest żal Ciebie podwójnie.

> Natomiast pomijając już tą "delikatną" (zbyt delikatną dla niektórych jak
                            > niestety widać) różnicę - Lis nie wydaje na panienki publicznych pieniędzy.

Nie masz pojęcie, jak zachowuje się Lis w życiu prywatnym, poza kamerami.
                            Wyrokujesz i wydajesz opinie o ludziach na zasadzie ten mi się podoba a ten
                            nie.
                            • xtrin Re: Wybacz, ale nie rozumiem Twojego toku rozumow 12.12.06, 14:31
                              > Jeśli nie widzisz różnicy między pomówieniem o molestowanie a molestowaniem,
                              > to mnie jest żal Ciebie podwójnie.

Podejrzenie, nie pomówienie. Oczywiście, że rozważamy podejrzenie.

> Nie masz pojęcie, jak zachowuje się Lis w życiu prywatnym, poza kamerami.
                              > Wyrokujesz i wydajesz opinie o ludziach na zasadzie ten mi się podoba a ten
                              > nie.

Ty natomiast na podstawie głębokiej analizy moich kilku postów oceniasz na
                              jakiej podstawie oceniam ludzi :).
                              • hymen Re: Wybacz, ale nie rozumiem Twojego toku rozumow 12.12.06, 14:39
                                xtrin napisała:

> > Jeśli nie widzisz różnicy między pomówieniem o molestowanie a molestowani
                                > em,
                                > > to mnie jest żal Ciebie podwójnie.
                                >
                                > Podejrzenie, nie pomówienie. Oczywiście, że rozważamy podejrzenie.

Aaa, podejrzenie ;)) To w takim razie, takie podejrzenie zawsze jest
                                uzasadnione, gdy mamy do czynienia z romansem biurowym między przełożonym a
                                podwładnym.

>
                                > > Nie masz pojęcie, jak zachowuje się Lis w życiu prywatnym, poza kamerami.
                                > > Wyrokujesz i wydajesz opinie o ludziach na zasadzie ten mi się podoba a t
                                > en
                                > > nie.
                                >
                                > Ty natomiast na podstawie głębokiej analizy moich kilku postów oceniasz na
                                > jakiej podstawie oceniam ludzi :).

Oczywiście. I nie mam żadnych przesłanek ku temu, żeby twierdzić inaczej. Co
                                najwyżej mogę się mylić.
    • artsg Mówmy wprost, Bzyka ją 08.12.06, 11:36

• hasz0 Czy ona wykrzystuje słuzbową podległość? 08.12.06, 11:38
        Pamietacie jej bal z mafią na zamknietym przyjęciu?
        • joannabarska A w szkołach nie ma nauki o seksie 08.12.06, 17:11
          Wyrzucili naukę o seksie w szkołach, jest za to seksu pełno w mediach. Młodziez
          nie musi się uczyc spółkowania na muszkach.
          • silesius.monachijski22 [...] 08.12.06, 20:12
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • palnick [...] 08.12.06, 18:39
    • flaminia1 Rozwodnik pieczynski .... rozwodniczkę Po-hanke 08.12.06, 20:31
      pasuje?
      • kasiora Re:swiat artystyczny 08.12.06, 21:11
        a znany i starszy juz aktor i dyrektor teatrow w wawie co rusz zmienial zony na
        mlode obiecujace aktorki i nikt nie robil problemow
        • maureen2 Re:swiat artystyczny 08.12.06, 21:17
          i wszyscy go nawet podziwiali
          • palnick Re:swiat artystyczny 09.12.06, 22:42
            :-)
    • loppe Re: Lis molestuje Smoktunowicz 08.12.06, 21:22
      wygląda na to że Gazeta zainicjowała ogólnokrajową lustrację seksualną
      • loppe [...] 08.12.06, 21:25
    • kali301 Re: Lis molestuje Smoktunowicz 09.12.06, 22:49
      hymen napisał:

> <a
      href="wirtualnemedia.pl/blog/index.php?/authors/4-Sylwia-Golecka/archives/147-Lis-i-Smoktunowicz.-Wydarzenia-na-plazy.html#extended"
      target="_blank">wirtualnemedia.pl/blog/index.php?/authors/4-Sylwia-Golecka/archives/147-Lis-i-Smoktunowicz.-Wydarzenia-na-plazy.html#extended</a>
      >
      > Verheugen molestuje szefową własnego gabinetu!
      > rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_061208/swiat/swiat_a_8.html
      > Giwi molestuje mnie i wywala prawie wszystkie moje wątki z Kraju.
      >
      >
      > W największej demokracji świata robią badania spermy na zgodność z jego
      > przywódcą.
      >
      > Samoobrona jest najbardziej proeuropejską partią świata. To ona nas wprowadza
      > na wielkie salony Europy. Wszyscy Eurpejczycy w Polsce powinni być wdzięczni
      > Lepperowi.
      W Kłajpedzie nie ma takiej plaży. Natomiast jest ośrodek wczasowy dobre 20 km od
      niej. Takie sobie kłamstwo Rzepy, lub liche tłumaczenie.
      • hymen Re: Lis molestuje Smoktunowicz 12.12.06, 11:06
        kali301 napisał:

> W październiku "Focus" opublikował serię fotografii Verheugena i Erler
        > spacerujących po litewskiej Kłajpedzie.
        > ___________________
        > W Kłajpedzie nie ma takiej plaży. Natomiast jest ośrodek wczasowy dobre 20 km
        o
        > d
        > niej. Takie sobie kłamstwo Rzepy, lub liche tłumaczenie.

Ani kłamstwo, ani liche tłumaczenie. Po prostu nie zrozumiałeś tekstu.
    • ab_extra "Wobec Samoobrony można więcej" jak powiedział 12.12.06, 08:44
      red. Żakowski. Tu nie obowiązuje ani uszanowanie prywatności ani domniemanie
      niewinności.
      • janbezziemi Idiotyzmy frustratów 12.12.06, 11:26
        Juz sie nie daje czytac tych idiotyzmów frustratów, ktorzy chcą choc tutaj
        zaistniec!
        • hymen A tobie frustracie o co chodzi? 12.12.06, 11:33
          janbezziemi napisał:

> Juz sie nie daje czytac tych idiotyzmów frustratów, ktorzy chcą choc tutaj
          > zaistniec!
    • woda.woda Skąd wiesz, że molestuje? 12.12.06, 14:42
      • hymen Jak to skąd??? 12.12.06, 14:59
        Przecież robi z niej gwiazdę Polsatu. Takich rzeczy nie robi się, ot tak.
        Zwykle jest to element molestowania w stylu albo będziesz wybierać się ze mną
        do cichych ustronnych miejsc, albo wypad z TV. Zupełnie jak w SBronie.
        • woda.woda Skarzyła się na molestowanie? 12.12.06, 15:00
          Czy nie rozumiesz słowa, którym sie posługujesz?
          • hymen Przecież zwykle kobiety skarżą się po latach! 12.12.06, 15:07
            woda.woda napisała:

> Czy nie rozumiesz słowa, którym sie posługujesz?

Molestowanie nie przestaje być molestowaniem, gdy molestujący osiągnie sukces,
            a molestowana się nie skarży. Nie rozumiesz prostych rzeczy?
            • woda.woda Szkoda czau na takie bzdury, jakie wypisujesz 12.12.06, 15:09
              • hymen Re: Szkoda czau na takie bzdury, jakie wypisujesz 12.12.06, 15:12
                Więc nie trać czasu na ich czytanie. Nie masz też po co czytać wyjaśnień
                psychologów dotyczących zachowania chociażby pani Anety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka