Dodaj do ulubionych

Tow Moskal

IP: *.codetel.net.do 28.04.01, 05:12
Towarzyszu Moskal, ja jednak jestem coraz bardziej przekonany, ze wy jestescie
prawdziwy Moskal. Sprytnie potraficie uprawiac swoja polityke i wielu ludziom
robicie zamet w glowie. Podobne jak Wy towarzyszu postacie znamy z nowej
histori Polski. OWalczyli o niby prawdziwa racje stanu, a w zanadrzu mieli inne
sprawy. Takich bardzo sprytnych i chytrych osob ostatnio nie brakuje.
Boka
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: Tow Moskal IP: *.ppp1-5.had.worldonline.dk 28.04.01, 07:01
      To chyba ciebie balwanie wychowali "Ci moskale" tylko prawdziwi. Czlowiek,
      ktory broni dobrego imienia Polski jako Polak a nie sluga zydowski, jest przez
      takich jak Ty szkalowany. Chyba jestes Zydem albo kanalja, co jest oczywiscie
      rownoznaczne !!!!!!
      • Gość: ilaugh Re: haha IP: *.zgora.ppp.tpnet.pl 28.04.01, 15:15
        A co to jest wedlug Ciebie dobre imie Polski?
        Moze gdy jakis polglowek polonijny obraza jednego z naszych najznakomitszych
        rodakow,ktory rzeczywiscie cos dla Polski zrobil,a oprocz tego
        posiada jeszcze niezly poziom inteligencji co u nas jest nieczeste i
        wsrod polonii amerykanskiej jak widac tez
      • Gość: Luzer Re: Tow. Artur IP: *.opole.dialup.inetia.pl 02.06.01, 00:54
        Gość portalu: Artur napisał(a):

> Chyba jestes Zydem albo kanalja, co jest oczywiscie
        > rownoznaczne !!!!!!

Chyba jesteś antysemitą, albo kretynem, co jest oczywiście równoznaczne!!!!!!
    • Gość: Volny Re: Tow Moskal IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 29.04.01, 12:36
      Politowania wymagaja dwie uwagi wypisane w odpowiedzi na orinalna wiadomosc
      Jestem Polakiem i mam talze obywatelstwo amerykanskie, ale na tego przyglopa moskala nigdy nie
      glosowalem. Istptnie jego nazwisko pasuje do jego wypowiedzi. Moze to jakis krewny gomulki.
      Czy innej choloty komunistycznej. Bo tylko w ten sposob mozna wytlumaczyc jego wypoweidzi.
      Ale to tylko inna odmiana polaczka ktoremu sie w glowie przewrocilo
      Witold z Los Angles
      • Gość: Michal Re: Tow Moskal >>>do Volny IP: 63.164.131.* 31.05.01, 16:22
        Gość portalu: Volny napisał(a):

> Politowania wymagaja dwie uwagi wypisane w odpowiedzi na orinalna wiadomosc
        > Jestem Polakiem i mam talze obywatelstwo amerykanskie, ale na tego przyglopa mo
        > skala nigdy nie
        > glosowalem. Istptnie jego nazwisko pasuje do jego wypowiedzi. Moze to jakis kre
        > wny gomulki.
        > Czy innej choloty komunistycznej. Bo tylko w ten sposob mozna wytlumaczyc jego
        > wypoweidzi.
        > Ale to tylko inna odmiana polaczka ktoremu sie w glowie przewrocilo
        > Witold z Los Angles
        >
        Mnie jest wstyd za takich jak ty. Tez mieszkam w US ale NIGDY nie uzywam slow "polaczek". To jest
        obrazliwe i takim jak ty powinni odbierac polskie paszporty. Mozesz sie z kims nie zgadzac ale takie
        slownictwo swiadczy tylko twojej "inteligencji". Nie dziwie sie ze w US slyszy sie nadal tzw. "polish jokes".
        Wlasnie tacy jak ty sa tematem takich dowcipow i ty wlasnie kreujesz opinie o Polakach.
        Trzymaj sie polaczku.

• Gość: Mark Re: Tow Moskal >>>do Volny IP: *.proxy.aol.com 31.05.01, 18:16
          To wszawica zydowska w ten sposob wyraza sie o Panu Moskalu i o Polakach
          Kawaly powstawaly wlasnie przez ta wszawice swiata .Przez tych
          leniow ,kombinatorow itp.Jak Uslyszal cos o Polakach to twierdzil ze on zyd.
          Osobiscie nie znam Polakow w USA ktorzy stoja slabiej niz Amarykanie.
          Natomiast znam bardzo duzo zydow ktorzy siedza na zasilku i o pracy nie chca
          slyszec. Sam wyrzucilem dwoch poniewaz do niczego sie nie nadawali a przy tym
          probowali donosic na innych.Mam natomiast czlowieka z Iraku z ktorego jestem
          bardzo zadowolony ,Przewyzsza tych dwoch Zydow stokrotnie.Wniosek z tego ze
          propaganda nie da sie daleko dojsc i to powinno byc ostrzezeniem dla zydow.
    • Gość: ethanol Re: Tow Moskal IP: *.coh.org 02.05.01, 22:44
      Na szczescie ten KPA z Moskalem na czele to juz niedlugo pojda do piachu. Mloda
      polonia nie chce miec nic wspolnego z organizacjami polonijnymi, choc zdarzaja
      sie oszolomy, zazwyczaj niewyksztalcone i z trudem dukajace po angielsku.

A swoja droga ciekaw jestem jakie to ten Moskal ma osiagniecia
      patriotyczne???...W porownaniu z Jezioranskim wypada raczej bardzo mizernie. To
      zawisc i zazdrosc, zaslepienie i brak inteligencji powoduje ze tacy Moskale tak
      sie wlasnie zachowuja. Nikczemnicy

ethanol z LA
      • Gość: Michal Re: Tow Moskal IP: 63.164.131.* 31.05.01, 16:37
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> Na szczescie ten KPA z Moskalem na czele to juz niedlugo pojda do piachu. Mloda
        >
        > polonia nie chce miec nic wspolnego z organizacjami polonijnymi, choc zdarzaja
        > sie oszolomy, zazwyczaj niewyksztalcone i z trudem dukajace po angielsku.
        >
        > A swoja droga ciekaw jestem jakie to ten Moskal ma osiagniecia
        > patriotyczne???...W porownaniu z Jezioranskim wypada raczej bardzo mizernie. To
        >
        > zawisc i zazdrosc, zaslepienie i brak inteligencji powoduje ze tacy Moskale tak
        >
        > sie wlasnie zachowuja. Nikczemnicy
        >
        > ethanol z LA

Co tak wszyscy bronia Jezioranskiego. Mnie on ani grzeje ani ziebi, Tak samo Moskal. A propos,
        kogo wlasciwie Jezioranski reprezentuje: Polakow, Amerykanow, czy Izrael.
        O ile mi wiadomo (moge sie mylic, nie mam wiarygodnych zrodel), to Jezioranski bedac dyr. Radia Wolna
        Europa musi miec (i napweno ma) obywatelstwo amerykanskie. W koncu pracowal dla (nie czarujmy sie)
        rzadu US. Musial byc ich zaufanym pracownikiem aby byc na takim stanowisku.
        Ma pewnie i obywatelstwo polskie (w pewnym czasie sadze ze komunistyczne wladze odebraly mu ale
        teraz pewnie znowu ma). No i wiemy ze jest tez pochodznia zydowskiego.
        Wiec do licha kogo on reprezenuje. Napewno nie mnie, ktory nie mieszka w Polsce (i wielu innych).
        I o co ten krzyk.

Odnosnie Polonii. To prawda ze w organizacjach polonijnych dziala wielu starszych wiekiem ludzi ale tez
        nie widze aby mlodzi garneli sie do tych organizacji. Predzej czy pozniej organizacje te umra smiercia
        naturalna; mlodzi beda sie bawic i nie beda mieli czasu na jakakolwiek dzialalnosc. Wiec kto nas
        (Polakow za granica bedzie reprezentaowal?). A to ze niektrorzy mowia slabo po angielsku. No i co z tego,
        ale chca cos robic.
        Ja nie dzialam w zadnej z polonijnych organizacji z uwagi na chroniczny brak czasu (czyt. praca
        zawodowa) w zwiazku z tym nie moge zbytnio krytykowac tych co cos staraja sie zrobic. Krytykowac jest
        neslychanie latwo, ale samemu podjac odpowiedzialnosc wtedy okazuje sie ze to nie ja.
        Miejmy nadzieje, ze mlodzi Polacy w US stworza silna organizacje taka jaka sobie wymarzymy.
        Good luck.
      • Gość: Mark Re: Tow Moskal Do ethanola IP: *.proxy.aol.com 31.05.01, 18:36
        Ty parchu zydowski do piachu to ty pojdziesz chociaz bardzo watpliwe czy go
        nie zasmrodzisz. Najlepsze rozwiazanie z toba to stodola.Gnoju Polska cie
        przyjela wychowala teraz skurwialy dziadu tak sie odwdzieczasz.
        Czy nie zadales sobie pytania ze przez takich jak ty gineli niewinni Zydzi,
        To tacy jak ty sa mordercami wlasnego narodu a teraz chcecie obarczc
        innych .Zapamietaj parchu ze pies ktory jest wsciekly nadaje sie tylko do
        do uspienia a ty juz nim jestes .
        • Gość: Luzer Re: Parteigenosse Mark IP: *.opole.dialup.inetia.pl 02.06.01, 01:01
          Oto faszystowski bełkot prawdziwego Polaka-katolika. Żyd Jezus Chrystus ma tam
          w górze niezły ubaw. To pewnie On wymyśla te wszystkie polish-jokes o tobie!
          • Gość: Zbyszek Re: Parteigenosse Mark IP: 206.68.52.* 02.06.01, 02:04
            Lauzer, nie denerwuj mnie. Ze on belkocze to nie znaczy, ze masz sie do niego dostosowac. Skad
            wiesz, ze on jest Polakiem-katolikiem? To po co takie gadki? Nie znasz zadnego madrego Polaka
            ktory jest katolikiem ?
            • luzer Re: Do Zbyszka 02.06.01, 21:02
              Gość portalu: Zbyszek napisał(a):

> Skad
              > wiesz, ze on jest Polakiem-katolikiem? To po co takie gadki? Nie znasz zadnego
              > madrego Polaka
              > ktory jest katolikiem ?

Przepraszam, poniosło mnie. Oczywiście, znam bardzo wielu. Użyłem popularnego
              stereotypu językowego, określającego polskiego nacjonal-katolickiego oszołoma.
              Nie chciałem Cię urazić. Jeszcze raz przepraszam za niezbyt szczęśliwe
              określenie. Pozdrowienia.
              • Gość: Zbyszek Re: Zbyszek do Lauzera IP: *.CHCG.splitrock.net 03.06.01, 16:47
                Ja sie nie gniewam i nie domagam sie przeprosin. Sam dobrze wiesz, ze piszac takie
                rzeczy bijesz sam siebie.

Rowniez pozdrawiam.
    • Gość: BBBRRRRR Re: Tow Moskal IP: *.telia.com 31.05.01, 15:57
      Gość portalu: Polonus napisał(a):

> Towarzyszu Moskal, ja jednak jestem coraz bardziej przekonany, ze wy jestescie
      > prawdziwy Moskal.

Moskal, to zwykly UB-ek.
      • Gość: Mark Re: Tow Moskal IP: *.proxy.aol.com 31.05.01, 18:47
        Musialby byc Zydem .Sprawdzilem jest Polakiem i do UB nigdy nie nalezal,
        UB wlasnie mialo takie same metody oskarzania jak ty. I jaki z tego wniosek?
        • Gość: paul Re: Tow Moskal IP: 203.202.95.* 01.06.01, 00:28
          Gość portalu: Mark napisał(a):

> Musialby byc Zydem .Sprawdzilem jest Polakiem i do UB nigdy nie nalezal,
          > UB wlasnie mialo takie same metody oskarzania jak ty. I jaki z tego wniosek?

Sprawdziles w czarnej teczce Tyminskiego? Czy w superkomputerze Walesy? Zreszta
          niewazne, dzieki Tobie znamy wreszcie prawde. Sprawdzaj dalej.
        • Gość: Luzer Re: Parteigenosse Mark IP: *.opole.dialup.inetia.pl 02.06.01, 01:04
          A skąd niby wiesz, że Moskal nie jest Żydem, ściągałeś mu gacie? No, no...
    • Gość: Lisek Do Marka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 01:40
      Dopiero teraz przeczytalem ten watek, ale chcialem
      zabrac glos nie tyle w sprawie p. Moskala, co jezyka,
      jakim sie poslugujesz. W jednym ze swoich postow
      uzyles w stosunku do Zydow okreslenia "wszawica
      zydowska". Czy zdajesz sobie sprawe, ze w ten sposob
      nawiazujesz do najgorszych wzorcow hitlerowskiej
      propagandy ("Zydzi-wszy-tyfus plamisty"), ktora miala
      za zadanie zohydzic Polakom Zydow?

Z wyrazami szczerego obrzydzenia,
      Lisek
      • Gość: Mark Re: Do Marka Do Liska IP: *.proxy.aol.com 01.06.01, 20:46
        Tak, z cala swiadomoscia wiem co pisze.To ja brzydze sie waszymi wypowiedziami.
        Nie macie szacunku dla siebie samych ,to czego oczekujesz od innych ?
        Przykaladem np. jest wypowiedz Zyda Pana Davida Golberga Ktory Pisze w art.
        (Prosze Polakow o Wybaczenie)na tym forum ,czlowieka ktorego Zydzi gnoja za
        prawde.Czlowiek ten mimo swojego pochodzenie jest bardzo pozytywnie traktowany
        przez Polakow (rowniez znajdziesz tam moja odpowiedz.)Zal mi tylko ze urodzil
        sie w tak chaniebnej narodowosci.Jezeli porzeczytasz sam dojdziesz do wniosku
        ze to nie antysemityzm kieruje ludzmi tylko Wasze postepowanie.Narazie
        nie widze roznicy pomiedzy hitlrowcami a wami ,Zaciekle bronicie mordercow
        takich jak Szaron ,zagarniacie nie swoje ziemie,bronicie kombinatorow zydowskich
        z NJ ktorzy szkaluja wszystkich ,poprostu wszedzie siejecie zamet.Czy
        oczekujesz za to uklonow ? Zastanow sie czy nie szykujecie podobnej tragedi
        dla swoiego narodu jaka juz niejednokrotnie was dotknela, rowniez nad tym
        dlaczego tacy ludzie jak Pan Goldberg musza za wasza chciwosc i glupote
        cierpiec,
        • Gość: Michal Do Marka. IP: *.tnt6.chiega.da.uu.net 02.06.01, 15:59
          Nic wiecej dodawac nie trzeba. A Zydzi z NY wlasnie wniesli poprawke do
          Kongresu stanu Nowy York aby zablokowac skutecznie LOT, polskie statki, i inne
          polskie biznesy. Wydaje mi sie ze maja b. duze szanse.
          I jak mozna ich lubiec! Teraz nastepny krok to Kongres US (gdzie Sentat zajmie
          sie tez tymi sprawami) i Poslka znowu bedzie na lamach gazet (w tym GW). O to
          chodzi chyba Zydom. Koncza sie potencjalne odszkodowania od Niemiec musza
          znalezc inna "ofiare" a najmutniejsze to to ze rzad polski jakby sie
          wlasnorecznie obrzezal.
        • Gość: Lisek Pytanie do Marka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 19:23
          Gość portalu: Mark napisał(a):

> To ja brzydze sie waszymi wypowiedziami.
          > Nie macie szacunku dla siebie samych
          > tylko Wasze postepowanie.
          > Narazie nie widze roznicy pomiedzy hitlerowcami a wami
          > Zaciekle bronicie mordercow
          > zagarniacie nie swoje ziemie,
          > bronicie kombinatorow zydowskich
          > poprostu wszedzie siejecie zamet.
          > Zastanow sie czy nie szykujecie podobnej tragedi

Marku, ja jestem pojedynczy Lisek, ktory pisze do Ciebie
          we wlasnym imieniu. Czy moglbys mi objasnic, co oznacza
          (i kogo dotyczy) liczba mnoga w Twojej odpowiedzi ma moj
          post?