dr.freud 11.12.06, 22:53 do łóżka z Lepperem. Oswiadczyła to poblicznie w Szkiełku i Oku. Pani Sedzia Trybynału Stanu. Kuuuu..aa!!!!! Ona ma mnie sądzić?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejzb Re: Róża Żarska c cała przyjemnościa poszłaby 11.12.06, 22:53 O gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Róża Żarska c cała przyjemnościa poszłaby 11.12.06, 22:56 andrzejzb napisał: > O gustach się nie dyskutuje. Wiec dlaczego Pani Sedzia Trybanału Stanu Róza Zarska to robi, przynajac ze z "cala przyjemnościa" poszłaby z Lepperem do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzb Re: Róża Żarska c cała przyjemnościa poszłaby 12.12.06, 00:26 Bo mówi o swoim guście. Cóż - może coś zaiskrzy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 Re: Róża Żarska c cała przyjemnościa poszłaby 11.12.06, 23:01 dr.freud napisał: > do łóżka z Lepperem. Oswiadczyła to poblicznie w Szkiełku i Oku. > Pani Sedzia Trybynału Stanu. > > Kuuuu..aa!!!!! > Ona ma mnie sądzić?! > A zgodę "ślubnej" Andrzeja to ta pani ma , hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Róża Żarska c cała przyjemnościa poszłaby 11.12.06, 23:15 jak widać jesteśmy najbardziej postepową obyczajowo partią w Polsce(jestem z Samoobrony).. przy nas SLD to konserwa, dewoci! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki poziom elit IV RP 11.12.06, 23:21 lumpenelity spod budki z piwem uwłaczają poczuciu smaku, przyzwoitości, godności ludzkiej i polskiej obyczajności ale ... jakie tam rycerskie tradycje u potomków ciurów obozowych które zyły z obdzierania trupów po bitwach? tfu, ścierwojady Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: moralista się znalazl... 11.12.06, 23:41 s-k-i-n napisał: > do kruchty dewoto jeden! Najlepiej byloby gdybys w ten sposob odzywal sie do rodzicow swojej kolazanki o prawicowych pogladach. Sadze ze ona to odpowiednio doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
pla_cebo Re: Róża Żarska c cała przyjemnościa poszłaby 11.12.06, 23:25 dr.freud napisał: > do łóżka z Lepperem. Oswiadczyła to poblicznie w Szkiełku i Oku. > Pani Sedzia Trybynału Stanu. To nie zart? Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch55 Re: Róża 11.12.06, 23:39 a co to tak nieprzyzwoicie sterczy za panią Różom ? Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Różany zapach 11.12.06, 23:40 bip.adwokatura.pl/pl/bip/o_nas_i_u_nas/sprawa_zarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk A z tym macho? 11.12.06, 23:50 pt.wikipedia.org/wiki/Stanisław_Łyżwiński Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa może wreście zdradzisz swoje prawdziwe dane? 11.12.06, 23:51 z jakiej partii jesteś to się domyslamy. Teraz podaj nazwisko i dlaczego jesteś posłem, byłym lewackim ministrem ! dr.freud napisał: > do łóżka z Lepperem. Oswiadczyła to poblicznie w Szkiełku i Oku. > Pani Sedzia Trybynału Stanu. > > Kuuuu..aa!!!!! > Ona ma mnie sądzić?! > Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud dr.freud, poprzdnio dr,sfajcner ale zabanowali 12.12.06, 00:31 premier.z.krakowa napisał: > z jakiej partii jesteś to się domyslamy. Po waszym poziomie inteligencji domyslam sie ze sie zle domyslacie. > Teraz podaj nazwisko i dlaczego jesteś posłem, byłym lewackim ministrem ! Najpierw przyznaj sie ze jetescie Maleszka, i potem mozemy porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt zenada, zenada, zenada 12.12.06, 00:44 dr.freud napisał: > do łóżka z Lepperem. Oswiadczyła to poblicznie w Szkiełku i Oku. > Pani Sedzia Trybynału Stanu. Odnosze wrazenie, ze lepszym dla panstwa rozwiazaniem byloby wziecie do parlamentu pierwszego z brzegu przechodnia na Marszalkowskiej w miejsce pani Zarskiej. Niezwykly jest poziom zenady, jaka funduja publicznosci moralni rewolucjonisci. Oczywiscie sprawa jest elementem antypisowskiej kampanii i w niczym nie podwaza zasadnosci zajmowania przez te pania wysokiego stanowiska w strukturach panstwa. Bo przeciez pani Zarska jest przedstawicielem koalicjanta, ktoremu trzeba bylo cos dac w zamian za poparcie Czystego Dobra. Odpowiedz Link Zgłoś