mysz_polna5 29.12.06, 15:52 Bo slysze tu jeki na blizniaczej liscie:))))))))))))))))))) Mnie sie nie pogorszylo, wiec nie narzekam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nautilus.pompilius Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 15:53 Pogorszyło, znacznie gorzej u ciebie z tym, co uważasz za mózg. Z posta na post. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 15:53 mysz_polna5 napisała: > Bo slysze tu jeki na blizniaczej liscie:))))))))))))))))))) > > Mnie sie nie pogorszylo, wiec nie narzekam! U mnie też raczej nieźle. A i wygląda, ze roboty przybywa a nie ubywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot a wygląda 29.12.06, 17:22 skóra i kości bez czapeczki, zima idzie i uszka mu przymarzną. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: a wygląda 29.12.06, 17:55 leszek.sopot napisał: > skóra i kości bez czapeczki, zima idzie i uszka mu przymarzną. Do czego? Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: a wygląda 29.12.06, 19:42 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > skóra i kości bez czapeczki, zima idzie i uszka mu przymarzną. > > Do czego? > Do karku. Odpowiedz Link Zgłoś
w_ojciech Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:00 Mnie jest gorzej. Muszę chodzić do pracy na piechotę, bo od tego roku na piechotę jest szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:04 w_ojciech napisał: > Mnie jest gorzej. Muszę chodzić do pracy na piechotę, bo > od tego roku na piechotę jest szybciej. **************************************** Szybcie to bedzie wtedy, jak zaczniesz biegac. Pozdrawiam :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:01 Lechusiowi Kaczyńskiemu jest gorzej i pogarsza sie z dnia na dzień, co łatwo zaobserwowaćw TV. Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:02 doceń to ! człowiek sie tak poświęca dla narodu a ty i tobie podobni sobie jeszce drwia z męczennika Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:02 wujcio44 napisał: > Lechusiowi Kaczyńskiemu jest gorzej i pogarsza sie z dnia na dzień, co łatwo > zaobserwowaćw TV. ********************************* Mow za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:05 mysz_polna5 napisała: > Mow za siebie! Błyskotliwie, trzeba przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Gdzie malkontenci, prawdziwi tacy, orly, sokoly 29.12.06, 16:09 herosy, mlamlacze ~ z Gazety Wyborczej! Gdzie, no gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Ba! 29.12.06, 16:08 Jak tylko popatrzę na skład parlamentu i na podpory rządu, to nie tylko nie jest mi gorzej, ale jest mi wręcz od razu Leppiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ba! 29.12.06, 16:10 goniacy.pielegniarz napisał: > Jak tylko popatrzę na skład parlamentu i na podpory rządu, to nie tylko nie > jest mi gorzej, ale jest mi wręcz od razu Leppiej. ********************************************************* Taki mamy parlament, jakim Narod jest! Hmmm, czy cos przesadzila? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ba! 29.12.06, 16:21 mysz_polna5 napisała: > Taki mamy parlament, jakim Narod jest! > Hmmm, czy cos przesadzila? To po co tu walisz w komunę, droga Myszko???? Taki mamy parlament, jaki Naród jest! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ba! 29.12.06, 16:24 goniacy.pielegniarz napisał: > mysz_polna5 napisała: > > Taki mamy parlament, jakim Narod jest! > > Hmmm, czy cos przesadzila? > To po co tu walisz w komunę, droga Myszko???? Taki mamy parlament, jaki Naród > jest! *************************************************** Wale w komuchow, bo nienawisc do nich wyssalam z mlekiem matki. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ba! 29.12.06, 16:27 mysz_polna5 napisała: > Wale w komuchow, bo nienawisc do nich wyssalam z mlekiem matki. No widzisz, a inni być może z mlekiem matki wyssali nienawiść do warcholstwa. Rozumiem więc, że w przypadku tych, których nie lubisz, Naród przestaje być usprawiedliwieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ba! 29.12.06, 16:31 goniacy.pielegniarz napisał: > mysz_polna5 napisała: > > Wale w komuchow, bo nienawisc do nich wyssalam z mlekiem matki. > No widzisz, a inni być może z mlekiem matki wyssali nienawiść do warcholstwa. > Rozumiem więc, że w przypadku tych, których nie lubisz, Naród przestaje być > usprawiedliwieniem? ********************************************************************** Czy GDZIKOLWIEK doczytales sie, za ja lubie i popieram warcholstwo? Wiec, nie sugeruj mu czego, co jest mi obce! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ba! 29.12.06, 16:38 mysz_polna5 napisała: > Czy GDZIKOLWIEK doczytales sie, za ja lubie i popieram warcholstwo? Wiec, nie > sugeruj mu czego, co jest mi obce! To może ja dla odmiany nie będę pytał, gdzie doczytałaś się, że ja coś takiego napisałem. Choć kwestia tego czy alibi w postaci "Narodu" obowiązuje zawsze, w przypadkach wybranych losowo czy tylko wtedy, kiedy to jest wygodne, pozostaje otwarta. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ba! 29.12.06, 16:39 goniacy.pielegniarz napisał: > mysz_polna5 napisała: > > Czy GDZIKOLWIEK doczytales sie, za ja lubie i popieram warcholstwo? Wiec, > nie > > sugeruj mu czego, co jest mi obce! > To może ja dla odmiany nie będę pytał, gdzie doczytałaś się, że ja coś takiego > napisałem. Choć kwestia tego czy alibi w postaci "Narodu" obowiązuje zawsze, w > przypadkach wybranych losowo czy tylko wtedy, kiedy to jest wygodne, pozostaje > otwarta. ************************************************************ Odpowiem ci na to w sposob prosty. Nieobecni nie maja racji. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Ba! 29.12.06, 16:41 mysz_polna5 napisała: > Odpowiem ci na to w sposob prosty. > Nieobecni nie maja racji. To wiadomo. Ale nie odpowiedziałaś na moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ba! 29.12.06, 16:50 goniacy.pielegniarz napisał: > mysz_polna5 napisała: > > Czy GDZIKOLWIEK doczytales sie, za ja lubie i popieram warcholstwo? Wiec, > nie > > sugeruj mu czego, co jest mi obce! > To może ja dla odmiany nie będę pytał, gdzie doczytałaś się, że ja coś takiego > napisałem. 1.Choć kwestia tego czy alibi w postaci "Narodu" obowiązuje zawsze, w > przypadkach wybranych losowo 2.czy tylko wtedy, kiedy to jest wygodne, pozostaje > otwarta. ****************************************** ad. 1/. Mozesz podzielic Narod na czesc czynna i bierna. I tu nie bede zglebiala faktu, ktora czesc jest lepsza ~ czyli bardziej narodow, czy mniej narodowa / obojetna, bierna, nieswiadoma, leniwa, zniachecona, lansujaca 'tumizwisizm', itp/.Twoja wola! ad. 2/. Na tym plega polityka /kazda/, ktora z tego zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ba! 29.12.06, 16:11 nawet bezdomnym Polakom co koczuja w parkach w Europie zachodniej sie polepszylo :o Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Ba! 29.12.06, 16:23 karbat napisał: > nawet bezdomnym Polakom co koczuja w parkach w Europie zachodniej sie > polepszylo :o **************************************************** Przyjmij wyrazy wspolczucia koczowniku, nawet jesli ci sie poleprzylo! A moze podejmij noworoczne zobowiazanie. Wracaj do kraju, tu masz wieksze mozliwosci zalapania sie na mieszkanie. Zreszta politykiem mieszkaniowym dla bezdomnych jest mieszkaniec Centralnego ~ Hubert H. On ma wejscia w GW. Pogadaj z nim, moze ci pomoze :)))))))))? Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek Jest lepiej! Dzieki wam, emigranci! 29.12.06, 16:14 Dzieki rosnacej emigracji mamy wyzszy wzrost gospodarczy. Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Jest lepiej! Dzieki wam, emigranci! 29.12.06, 16:27 lesio.kaczorek napisał: > Dzieki rosnacej emigracji mamy wyzszy wzrost gospodarczy. > Oby tak dalej! ********************************************************* Dzieki emigracji takie panstw jak np. Meksyk, ma sie calkiem, calkiem. I z roku na rok mu sie polepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lesio.kaczorek Wlasnie, im wiecej wyemigruje tym lepiej! 29.12.06, 16:54 Emigrantom bedzie lepiej i to duzo. Jak na razie, dzieki emigracji i pieniadzom przesylanym do kraju przez nich (ponad 3 mld euro w pierwszym kwartale) mamy wzrost gospodarczy, bo te pieniadze wplywaja bardzo znaczaco na obie glowne przyczyny naszego wzrostu gospodarczego: inwestycje i popyt wewnetrzny. Czyli, im wiecej emigracji tym lepiej. Wplywa tez ona dodatnio na spadek bezrobocia. A w kraju z czasem zostana jedynie emeryci i rzad, ktory bedzie musial siebie i ich wyzywic. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Wlasnie, im wiecej wyemigruje tym lepiej! 29.12.06, 17:04 lesio.kaczorek napisał: > Emigrantom bedzie lepiej i to duzo. > Jak na razie, dzieki emigracji i pieniadzom przesylanym do kraju przez nich > (ponad 3 mld euro w pierwszym kwartale) mamy wzrost gospodarczy, bo te > pieniadze wplywaja bardzo znaczaco na obie glowne przyczyny naszego wzrostu > gospodarczego: inwestycje i popyt wewnetrzny. > > Czyli, im wiecej emigracji tym lepiej. Wplywa tez ona dodatnio na spadek > bezrobocia. > A w kraju z czasem zostana jedynie emeryci i rzad, ktory bedzie musial siebie i > ich wyzywic. *************************************************** Yeah! Masz duzo racji. Ale emigracja, a zwlaszcza zarobkowa ... to temat rzeka. Ja otworzylam temat ... gatunkowo inny! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:28 dostałaś rade nadzorczą? czy posadę sekretarki? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:36 mmikki napisał: > dostałaś rade nadzorczą? czy posadę sekretarki? *******************************************888 A po jakiego kota jest mi to potrzebne? Mam wlasny zawod, z ktorego sie utrzymuje. I jak napisalam we wstepniaku ... do tych co im gorzej ~ nie naleze. A tobie, jak? Nie wstydz sie i ... wal smialo. To zostanie miedzy nami :)))))))))))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:45 mysz_polna5 napisała: > > > Przyjmij wyrazy wspolczucia koczowniku, nawet jesli ci sie poleprzylo! > A moze podejmij noworoczne zobowiazanie. Wracaj do kraju, zeslac sie na dobrowolna zsylke ,pijana myszo wiesz o czym piszesz >tu masz wieksze > mozliwosci zalapania sie na mieszkanie. w Dani , Hiszpanii ,Niemczech mieszkania sa tansze niz w Polsce (kupno) i bardziej przystepne w zyciu tego nie pojmiesz ,sluchaj dalej kaczystow i ojca kacyka marcinkiewicz mysim prezydentem Wa -wy , premier na cztery lata kopniety w du,e po czterch miesiacach Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:47 opłacam kuracje Mamie - kuracje, która powinna byc jej w całości refundowana, a nigdy nie będzie, bo sługusy kacze o to zadbały poza tym opłacam 100% kosztów insuliny, która powinna byc dla niej za darmo nie wspomne o sprowadzonym z zagranicy sprzecie rehabilitacyjnym, czy materacu antyodleżynowym z żelem - te polskie, częściowo refundowane, sa do... życzę wam pisiory żebście sami na takich dogorywali!!!! IV RP okradła mnie i moją Mamę na lekko licząc 20 tyś. pomijam nieplanowane prawie 2 miesięczne wyłączenie z życia zawodowego i utracone zlecenia Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 16:58 mmikki napisał: > opłacam kuracje Mamie - kuracje, która powinna byc jej w całości refundowana, a > nigdy nie będzie, bo sługusy kacze o to zadbały > > poza tym opłacam 100% kosztów insuliny, która powinna byc dla niej za darmo > > nie wspomne o sprowadzonym z zagranicy sprzecie rehabilitacyjnym, czy materacu > antyodleżynowym z żelem - te polskie, częściowo refundowane, sa do... > życzę wam pisiory żebście sami na takich dogorywali!!!! > IV RP okradła mnie i moją Mamę na lekko licząc 20 tyś. > pomijam nieplanowane prawie 2 miesięczne wyłączenie z życia zawodowego i > utracone zlecenia ****************************************************************** Moge Ci tylko odpowiedzc. Jest mi zal twojej mamy. Nie wiedzialam przeciez nic o jej chorobie. Przekaz jej pozdrowienia i, zyczenia poprawy zdrowia w nastepnym roku ... od takiej jednej z forum GW. A ciebie zapytam. Czy taki kiepski stan polskiej sluzby zdrowia, nastapil ot tak nagle ... z chwila objecia rzadow prze PiS. , czy tez to narastalo od lat? Odpowiedz zreszta nie bedzie zadna piociecha dla ludzi chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 17:10 droga myszko - nie powiem Ci, gdzie mam ochotę sobie wsadzic twoje słodzenie, a z pozdrowieniami to idż do mamy pana premiera, która tez choruje i przypadkiem wiem kto ja leczy, i czym ja leczy dlatego życze wam pisiory żebyśćie na własnej skórze doswiadczytego, na co skazujecie ludzi.... słuzba zdrowia zabrała możliwośc leczenia Mamie dopiero za Religi - przedtem brała dobra europejska, refundowana insulinę kilka miesiecy temu Religa doszedł do wniosku, że jak chce nadal brać tę najlepszą w chwili obecnej insuline to niech płaci - on będzie refundował taką. po której sie slepnie i rany sie nie goją o tym, jakie powinności ma słuzba zdrowie a z których się nie wywiązuje też decyduje rząd i jego NFZ - w szpitalu mówią, pana mamie należy sie to i tamto, ale my nie mamy zakontraktowanych takich usług. albo (w czerwcu!) już wyczerpakiśmy limit - ale jesli matka ma żyć, prosze zapłacic i potem spróbowac odzyskac pieniąze z NFZ postanowiłem sobie przed chwilą, że zajme sie polityka, dojdę do władzy i dopilnuje, żenyście pisiory konali jak Hiob na kupie gnoju od pierwszego do ostatniego i żeby było wam weselej - wszystkie te wasze złodziejki kierowniczki domów opieki ustawie nad wami - zgnijecie w brudzie za sprawą waszych "kadr" Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 17:03 insulina nie jest refundowana ? o qurcze, nie wierze mmikki napisał: > życzę wam pisiory żebście sami na takich dogorywali!!!! > > IV RP okradła mnie i moją Mamę na lekko licząc 20 tyś. kaczysci powoli , robia ze starszych ludzi dziadow nie zdaja sobie z tego sprawy ci ,ktorzy za kilka ,kilkanascie lat beda otrzymywac emerytury ,to bedzie szok dla ludzi > Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 17:08 karbat napisał: > insulina nie jest refundowana ? o qurcze, nie wierze > > mmikki napisał: > > życzę wam pisiory żebście sami na takich dogorywali!!!! > > > > IV RP okradła mnie i moją Mamę na lekko licząc 20 tyś. > > kaczysci powoli , robia ze starszych ludzi dziadow > nie zdaja sobie z tego sprawy ci ,ktorzy za kilka ,kilkanascie lat beda > otrzymywac emerytury ,to bedzie szok dla ludzi ****************************************************** Na calym swiecie jest tak, ze kto za mlodu nie zadbal o zabezpieczenie swojej starosci, albo nie MOGL o to zadbac; tak przeciez bylo w Polsce, cierpi niedostatek na stare lata. No za wyjatkiem moze niektorych komunistycznych kanalii. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 17:14 powiem ci myszko, że jesteś nie tylko głupia pizdą, ale i podłą pisdą jesli Mama nie zabezpieczyła sobie emerytury, ona, która pracowała do 68 roku życia - w dodatki, o ironio!!! w słuzbie zdrowia - to kto sobie zabezpieczył? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 17:22 mmikki napisał: > powiem ci myszko, że jesteś nie tylko głupia pizdą, ale i podłą pisdą ****************************************************** Oprzytomnij! Zastanow sie nad tym, co ty tu do mnie wypisujesz? Nie obciazaj mnie wina za osobiste i rodzinne problemy. Nie napisze nic wiecej, bo szkoda mojej klawiatury, dla takiego jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 17:24 obciążam PiS a więc i ciebie za całe zło Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Ktoś już na forum napisal, że jemu jest 29.12.06, 16:56 zwykle średnio, ale nigdy jeszcze nie bylo mu tak bardzo średnio jak teraz - za IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Ktoś już na forum napisal, że jemu jest 29.12.06, 17:20 kaczki kopisci Gomolki i poznego Gierka bezczelnoscia jest chwalenie sie swoimi rocznymi kaczymi "sukcesami" widzac jak Czesi ,Estonczycy ,Slowency i inni nam uciekaja ,moze maja plazme na oczach , czy tez oglupianie narodu to ich hobby Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot "Im" jest lepiej 29.12.06, 17:25 miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,3818705.html Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: "Im" jest lepiej 29.12.06, 17:35 leszek.sopot napisał: > miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,3818705.html ***************************************************************************** Niezly wynik ... 400 tys rocznie. Ale, czy zabronione jest zasiadania w kilku spolkach? Czy jest to niezgodne z polskim prawem? Jezeli takie prawo istnieje, to co? Istnieje kilka mozliwosci rozwiazania tej sytuacji. Podpowiadac nie bede. Kapitalizm dla jednych moze sie okazac suchym gnatem a dla innych soczysta szyneczka. C'est la vie! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: "Im" jest lepiej 29.12.06, 17:46 naiwna, infantylna,wymozdzona myszo przesiakniete masz zwoje mozgowe kaczyzmem czemu stocznie plajtuja ida pod mlotek ,( Ukraincy chca je kupic ) , podczas boomu na statki na calym swiecie ?? kaczy specjalisci ,fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: "Im" jest lepiej 29.12.06, 18:55 karbat napisał: > naiwna, infantylna,wymozdzona myszo przesiakniete masz zwoje mozgowe kaczyzmem ***************************************************************** Czy po tylu 'komplementach', spodziewasz sie, ze bede z toba dyskutowala? Osmieszasz sie sam, i pokazujesz swoj denny poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: "Im" jest lepiej 29.12.06, 17:55 mysz_polna5 napisała: > Kapitalizm dla jednych moze sie okazac suchym gnatem a dla innych soczysta > szyneczka. C'est la vie! Ach, ten polski kapitalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: "Im" jest lepiej 29.12.06, 18:53 Na w miare normalny kapitalizm dla wiekszosci, to trzeba sobie samemu zapracowac prze wiele lat. I to ciezka praca. W Polsce natomiast, jak zwykle. Wielu z tych narzekajach, pracowac nie chce, bo sie nie oplaca albo sa to prace ponizej ich godnosci. Wiele ciolkow, ktorzy nie mialy pojecia jak jest na 'Zachodzie", emigruja zarobkowo i b. czesto bez zadnego do tego przygotowania. Troche waluty w kieszeniu - na pare dni/ marek, frankow, dolarow, czy tez innej/ i podstawowy kapitak to ~ te rYNce. One maja zalatwic wszystko! Z tym wiekszosc wyjazdza. Ich wola, jezeli chca wykonywac njgorsze i najnizej platne praca na 'Zachodzie'. "Zachod" to nie opara mydlana, pokazywana w tv. Wiele prac jest w Polsce. Sa nawet ogloszenia w necie, ale chetnych brak. Wola zyc zludzeniami "Zachodu". Zdaje sobie sprawe, ze upraszzczam. Ale, napewno nie klamie! W Polsce ambicje sa rozbudzone ponad mozliwosci. Kazda grupa wyciaga rece i chce ciagnac dla siebie. Od kogo? Od panstwa oczywiscie, czyli od nas ... z jednej kieszeni do drugiej. I od razu chcieliby zyc, jak ci z oper mydlanych ~ zapominajac o realiach, czyli zniszczeniu i zapasci postkomunistycznej i ralnych mozliwoscia panstwa. Obojetne ktora partia bedzie rzadzila, z pustego i tak nie naleje. Salomon pilnie poszukiwany. Jest tu gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: "Im" jest lepiej 29.12.06, 19:32 mysz_polna5 napisała: > Kapitalizm dla jednych moze sie okazac suchym gnatem a dla innych soczysta > szyneczka. C'est la vie! Kapitalizm? To jest dziadostwo partyjne, które kiedys się zwało nomenklaturą. Dziś za sprawą przydomku Leppera można mówić o dziadostwie nomenklaturowym. dasz dupy myszo to fuchę załapiesz w tej spsioczonej IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: "Im" jest lepiej 30.12.06, 00:20 leszek.sopot napisał: > Kapitalizm? To jest dziadostwo partyjne, które kiedys się zwało nomenklaturą. > Dziś za sprawą przydomku Leppera można mówić o dziadostwie nomenklaturowym. > dasz dupy myszo to fuchę załapiesz w tej spsioczonej IV RP. ************************************************************** Zadnej fuchy nie musze zalapywac, a zwlaszcza za dawanie mojej dupci. Ile razy mam powtarzac, ze mam swoja prace, ktora daje mi nie tylko satysfakcje finansowa, ale i swiadomosc potrzeby i sensu jej wykonywania. Dlatego ja tu na forum lez goryczy nie wylewam i, nie okazuje frustracji. Zamiast tego, czesto sie smieje. A co do Leppera. Nigdy nie mowilam, ze to moj faworyt. Ta koalcja, jaest taka, jaka mogla powastac, po to aby rzad mogl dzialac! Wiesz o tym dobrze, wiec nie usiluj grac ze mna falszywymi kartami.! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: "Im" jest lepiej 30.12.06, 00:41 "aby rząd mógł działać" No i działa by "im" było lepiej. Co mnie obchodzi to, że ty się chwalisz, że masz pracę i na posadkach dziadowskiej nomenklatury tobie nie zależy. Mnie natomiast napawa wstrętem, że różne dziady za nic napychają swoje kieszenie pieniędzmi z naszych podatków. Myszka najwyraźniej tak samo jak o własny tyłek dba też tylko o serek dla siebie. To o to chodziło w tym "oczyszczeniu moralnym" i walce z układem by zadbać o swoje 4 litery a innych mieć w d...? Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: "Im" jest lepiej 30.12.06, 00:57 leszek.sopot napisał: > "aby rząd mógł działać" > No i działa by "im" było lepiej. > Co mnie obchodzi to, że ty się chwalisz, że masz pracę i na posadkach > dziadowskiej nomenklatury tobie nie zależy. Mnie natomiast napawa wstrętem, że > różne dziady za nic napychają swoje kieszenie pieniędzmi z naszych podatków. > Myszka najwyraźniej tak samo jak o własny tyłek dba też tylko o serek dla > siebie. To o to chodziło w tym "oczyszczeniu moralnym" i walce z układem by > zadbać o swoje 4 litery a innych mieć w d...? ***************************************************************** Kazdy wg wlasnych mozliwosci i, robi to co moze. Jestem niezalezna i moja to zasluga a nie jakiegos tam Lyzwy czy Leppera. Nie jestem politykiem i, nigdy nim nie bylam. Dbam o siebie, do nikogo reki nie wyciagam. Zyje za wlasne zarobione. Odslaniac swojej prywatnosci nie mam zamiaru, wiec na tym zakoncze. To o co chodzilo w tym oczyszceniu moralnym ~ to duzy temat, tak mysle! Ale uwazam tez, ze PiS wygral slusznie i na dlugo, bo nowe czasy powastaly. Kazdy nastepny, bedzie MUSIAL sie z tym liczyc. Mam nadzieje, ze wyrazilam swoja mysl jasno? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: "Im" jest lepiej 30.12.06, 01:13 Mam nadzieję, że rządy dziadowskiej nomenklatury skończą się jak najszybciej. Prędzej czy później solidarny lud miast i wsi dostrzeże, że oczyszczacze moralni okradają ich i marnują publiczne pieniądze jeszcze bezczelniej niż ich poprzednicy. Wiem, że w tym punkcie się nie dogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek6665 Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 17:50 tym , którym jest gorzej , neta nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Czy za Belki Ci się pogorszyło? 29.12.06, 17:51 A narzekałeś! Mnie się nie pogorszyło materialnie, ale w sensie przyjaznej atmosfery społecznej - i owszem! Ciągłe przecieki bzdurnych informacji (??), pomówienia, oskarżenia (ZOMO, łże-elity, spadkobiercy KPP...), kłamstwa (przez całe 17 było dno, a teraz jest super, nigdy więcej rozmów z ludźmi o złej reputacji...). Zaprzeczanie dumie z osiagnięć 17 lat, a wychwalanie rządu, który nic faktycznie nie robi...... Żyć można, ale rzygać się chce na widok i słych koalicyjnych mentorów moralnej odnowy. Odpowiedz Link Zgłoś
orwella gorzej jest setkom tysiecy wypedzonych z Polski 29.12.06, 17:53 i zniewolonych, oraz tym, ktorym zabrano srodki do zycia, czyli prace. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_blues Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 19:35 Sądzę, że Twojemu Kazimierzowi Marcinkiewiczowi, któren to dzięki twojej nieomylnej intuicji zostnł Prezydentem Warszawy i kasę za swoje nadponad przeciętne kwalifikacje mieć będzie zapewne niższą niż jakiś skromny doradca p.o. Prezesa PKO BP Skrzypka(!). "Przyjmij wyrazy wspolczucia..(PiS_nazi_polna), nawet jesli ci sie polepRZylo!" mysz_polna5 napisała: > Mnie sie nie pogorszylo, wiec nie narzekam! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 29.12.06, 19:47 kazio premier na cztery lata po czterech miesiacych wykopany w dope kazio prezydent Wa - wy ,,, dzis ,kazio na stazu w banku kazo nikodem dyzma robi kariere ,Pan dal mu praktyke aby kazio ,pan od fizyki mogl w przyszlosci czesac 100 000 zl na miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
roj_os Re: Przepraszam, komu jest gorzej? 02.04.07, 21:07 mysz_polna5 napisała: > Mnie sie nie pogorszylo, wiec nie narzekam! Świetny personel mają w Tworkach. Ho! Ho! Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista kolejni analfabeci !!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.04.07, 22:51 po polsku nie mówi się "mnie jest lepiej" - bo wtedy musiałoby być "ciebie jest lepiej ?" To klasyczny rusycyzm !!!!!!!!! Gratuluję wzorców (pochodzenia). Odpowiedz Link Zgłoś