kataryna.kataryna 04.04.03, 11:54 Wejdźcie na encyklopedię na Onecie: wiem.onet.pl/ i wpiszcie w wyszukiwarkę "szukaj hasła w encyklopedii" słowo "beznadziejność" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregus Re: Na poprawę humoru :) 04.04.03, 12:02 kataryna.kataryna napisała: > Wejdźcie na encyklopedię na Onecie: > i wpiszcie w wyszukiwarkę "szukaj hasła w encyklopedii" słowo "beznadziejność" no to już jest naprawdę kurvva skandal: wiem.onet.pl/wiem/fts.html?q=beznadziejno%B6%E6&x=22&y=10 ale może to proroki jakie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalala Re: Na poprawę humoru :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.03, 12:40 bo tutaj jest jak jest tralalala, i będzie tralalala I jeszcze raz - wszyscy razem !!! bo tutaj jest jak jest tralalala... siwy dym i skrzypce Odpowiedz Link Zgłoś
indris Podbijam z gratulacjami 04.04.03, 12:39 kataryno, jesteś wspaniała !!! Nawet widok Busha w szambie tak by mnie nie rozbawił. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Podbijam z gratulacjami 04.04.03, 15:57 indris napisał: > kataryno, jesteś wspaniała !!! Nawet widok Busha w szambie tak by mnie nie > rozbawił. Fakt, widok Busha w szambie już tak nie bawi, za bardzo się opatrzył. Odpowiedz Link Zgłoś