iznota33 04.04.03, 15:09 posłanka samoobrony Begerowa ma widzenie sycylijskie. jaki trzeba mieć poziom głupoty i nieuctwa żeby zostać posłem samoobrony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Ona przeciez oszukala w wyborach IP: *.ipt.aol.com 04.04.03, 15:11 Powinna siedziec ta menda ! Odpowiedz Link Zgłoś
iznota33 Re: Ona przeciez oszukala w wyborach 04.04.03, 15:15 a kto z posłów samoobrony nie ma lub nie miał do czynienia z wymiarem sprawiedliwości? przecież to wszyscy kryminaliści a z cała pewnościa sprawni umysłowo ale inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Sejm zlozony z oszustow nalezy rozpedzic IP: *.ipt.aol.com 04.04.03, 15:23 wscieklymi psami. To skandal, ze osz"usci wyborczy sprawuja funkcje poslow i korzystaja z immunitetu, nie mowiac juz o tym, ze korzystaja jak zlodzieje z diet i przywilejow naleznych poslom.Polska jest gorsza niz dzikie panstwo afrykanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ona przeciez oszukala w wyborach 04.04.03, 23:08 iznota33 napisał: > a kto z posłów samoobrony nie ma lub nie miał do czynienia z wymiarem > sprawiedliwości? > przecież to wszyscy kryminaliści a z cała pewnościa sprawni umysłowo ale > inaczej. Sprawnymi inaczej jest spora część polskiego społeczeństwa, która tych baranów wybrała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiras Jerzy Re: Piękna i mądra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 17:17 iznota33 napisał: > posłanka samoobrony Begerowa ma widzenie sycylijskie. > jaki trzeba mieć poziom głupoty i nieuctwa żeby zostać posłem samoobrony? ------------------ Jak można dopuscić, zeby taki trep dostawał szansę wejścia w rejony w których debile przebywać nie powinni. To trochę tak jakby konwojent bagażu na lotnisku (wielokrotnie uszczuplający zawartość walizek) został wybrany na pilota Boeinga z 250 osobami na pokładzie. Pierwszy lot za tydzień. CZY WSIEDLIBYŚSCIE DO TEGO SAMOLOTU? Jak sejm możne przyjąć kandydaturę dójki do komisji śledczej? Jak można dopuszczać, żeby złodzieje, oszuści i kretyni mogli być wpisywani na listy wyborcze? Dlaczego nie ma selekcji wstępnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Piękna i mądra IP: *.proxy.aol.com 04.04.03, 17:31 Gość portalu: Kiras Jerzy napisał(a): > iznota33 napisał: > > > posłanka samoobrony Begerowa ma widzenie sycylijskie. > > jaki trzeba mieć poziom głupoty i nieuctwa żeby zostać posłem samoobrony? > ------------------ > Jak można dopuscić, zeby taki trep dostawał szansę wejścia w rejony w których > debile przebywać nie powinni. To trochę tak jakby konwojent bagażu na lotnisku > (wielokrotnie uszczuplający zawartość walizek) został wybrany na pilota Boeinga > > z 250 osobami na pokładzie. Pierwszy lot za tydzień. CZY WSIEDLIBYŚSCIE DO TEGO > > SAMOLOTU? > Jak sejm możne przyjąć kandydaturę dójki do komisji śledczej? Jak można > dopuszczać, żeby złodzieje, oszuści i kretyni mogli być wpisywani na listy > wyborcze? Dlaczego nie ma selekcji wstępnej? toz to oszustow,kretynow w rzadzie masz pan od lat 14 Robic kogos kryminalista z powodu niemozliwosci splacenia kredytow, czy podrobienia przepustki wieziennej jest zwyklym chamstwem. Przyjrzyj sie przyglupie jak to panstwo przez "inteligencje" zostalo rozkradzione bez konsekwencji prawnych. O twojej klasie swiadczy odbieranie ludziom prawa upominania sie o swoje prawa. Bezmozgowy cham mowiac twoim jezykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor ty dupo wołowa 04.04.03, 20:31 Złodzieje, kretyni i zwykłe prosytutki w rządzie to są w Polsce od 1945 roku, a nie od 14 lat. Twój komentarz wydaje się świadczyć, że przed 90 rokiem nie kradłeś, tylko się dzieliłeś, złodzieju. Mam nadzieję, że takich kretynów (powinieneś być w Sejmie z ramienia Samejbrony) w końcu szlag trafi. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Piękna i mądra 04.04.03, 19:33 iznota33 napisał: > posłanka samoobrony Begerowa ma widzenie sycylijskie. > jaki trzeba mieć poziom głupoty i nieuctwa żeby zostać posłem samoobrony? Taki: www.cutewebpage.com/mp3/samabrona.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Piękna i mądra IP: *.proxy.aol.com 04.04.03, 19:54 z jakiego to kabaretu? To chyba nie autentyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toj. Re: Piękna i mądra IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 20:18 Gość portalu: rafal napisał(a): > z jakiego to kabaretu? To chyba nie autentyczne? >Niestety to realia,smutna i gorzka prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Piękna i mądra 04.04.03, 20:30 Gość portalu: rafal napisał(a): > z jakiego to kabaretu? To chyba nie autentyczne? Autentyczne. Zycie, a właściwie samabrona, pisze najlepsze komedie. Chociaż w tym przypadku to jest tragedia. Tylko takie przygłupy mają szansę w polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwik Boży. Re: Piękna i mądra IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 20:15 douglasmclloyd napisał: > iznota33 napisał: > > > posłanka samoobrony Begerowa ma widzenie sycylijskie. > > jaki trzeba mieć poziom głupoty i nieuctwa żeby zostać posłem samoobrony? > > Taki: > <a href="http://www.cutewebpage.com/mp3/samabrona.mp3"target="_blank">www.cutew > ebpage.com/mp3/samabrona.mp3</a> >>Nic dodać,nic ująć.Typowy przekrój polskiego katolickiego społeczeństwa,zchamiałego,skretyniałego,bezmyślnego i składającego rączki do Bozi,żeby manna leciała z nieba.A ta nie leci,kraj się wali,kompromitacja coraz większa,nieuki i matoły sterowane przez kler pociągane za sznureczki za kawałeczek otrzymanej władzy,robią co im sie każe, kosztem narodu, powiększając wielkość i chwałę K.Kat. Bóg Wam za to zapłać,pobożne matoły.Pozdrowienia również dla parafianki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Piękna i mądra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.03, 21:43 iznota33 napisał: > posłanka samoobrony Begerowa ma widzenie sycylijskie. > jaki trzeba mieć poziom głupoty i nieuctwa żeby zostać posłem samoobrony? 0- i czego siękurwa żydowski debilu śmiejesz? Sam bedziesz miał sycylijskie widzenie jak ci wykurwię z laczka w ryja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sama Brona. Re: Piękna i mądra IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.04.03, 22:01 Gość portalu: Skin napisał(a): > iznota33 napisał: > > > posłanka samoobrony Begerowa ma widzenie sycylijskie. > > jaki trzeba mieć poziom głupoty i nieuctwa żeby zostać posłem samoobrony? > > 0- i czego siękurwa żydowski debilu śmiejesz? Sam bedziesz miał sycylijskie > widzenie jak ci wykurwię z laczka w ryja! >O mało co, a byś mnie przestraszył-wiejski przygłupie.Widzę,że ty też z tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiras Jerzy Re: Piękna i mądra 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 21:46 iznota33 napisał: > posłanka samoobrony Begerowa ma widzenie sycylijskie. > jaki trzeba mieć poziom głupoty i nieuctwa żeby zostać posłem samoobrony? ------------------ Jak można dopuscić, zeby taki trep dostawał szansę wejścia w rejony w których debile przebywać nie powinni. To trochę tak jakby konwojent bagażu na lotnisku (wielokrotnie uszczuplający zawartość walizek) został wybrany na pilota Boeinga z 250 osobami na pokładzie. Pierwszy lot za tydzień. CZY WSIEDLIBYŚCIE DO TEGO SAMOLOTU? Jak sejm możne przyjąć kandydaturę dójki do komisji śledczej? Jak można dopuszczać, żeby złodzieje, oszuści i kretyni mogli być wpisywani na listy wyborcze? Dlaczego nie ma selekcji wstępnej? Odpowiedz Link Zgłoś