Dodaj do ulubionych

ANTYPOLACY

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 15:25
Kwaśniewski Buzek Miller Balcerowicz całe SLD UW PO AWS Kalinowski Pęk, J.T>
Gross, Michnik, Nowicka, Labuda (w ogóle feministki) Jacek Sobala b. prezenter
TOK FM, Andrzej Szczypiorski, Pieronek Życinski, Olechowski Lewandowski, J.K.
Bielecki .. a zresztą cała ich lista jest zamieszczona w dwutomowym dziele
prof. Jerzegp Roberta Nowaka zagrozenie dla Polski i polskości; trudzież w
Czarnym leksykonie tegoż samego autora. Wydawnictwa Ad Astra i von boroviecky...
Obserwuj wątek
    • Gość: Dezerter Re: ANTYPOLACY IP: 53.148.85.* 19.11.01, 17:35
      GMR, niezly dupek z ciebie...
    • Gość: Gwendal Re: ANTYPOLACY IP: *.chello.pl 19.11.01, 20:09
      Gość portalu: GMR napisał(a):

> Andrzej Szczypiorski

Przeczytaj "Początek" Szczypiorskiego zwracając szczególną uwagę na fragment
      poświęcony pewnemu warszawskiemu mętowi, który z narażeniem życia wyprowadzał
      żydowskie dziecko z getta zanim zaczniesz zarzucać autorowi antypolonizm,
      antypolskość czy co Ci tam jeszcze przyjdzie na myśl.

Gwendal
    • Gość: zyx Co to sa ANTYPOLACY? IP: *.rdu.bellsouth.net 19.11.01, 20:53
      myslalem ze obywatelstwo polskie jest dostatecznym dokumentem na poswiadczenie
      polskosci posiadacza. Dzieki niejakiemu Nowakowi teraz wiem wiecej.
      A tak nawiasem, bylbym jeszcze bardziej swiatly, jakbym wiedzial kto dal Nowakowi
      prawo definiowac "polskosc". Hitler tez probowal ponownie
      definiowac "niemieckosc", "ludzkosc". W tej ostatniej kategorii zaden z tych
      ktorych Nowak definiuje jako "Polacy" nie pasuja do hitlerowskiej definicji "
      ludzkiego", wlaczajac Nowaka ( podludziem wg Hitlera on jest). Jestem zupelnie
      zagubiony w tej terminologii.

> Kwaśniewski Buzek Miller Balcerowicz całe SLD UW PO AWS Kalinowski Pęk, J.T>
      >
      > Gross, Michnik, Nowicka, Labuda (w ogóle feministki) Jacek Sobala b. prezenter
      > TOK FM, Andrzej Szczypiorski, Pieronek Życinski, Olechowski Lewandowski, J.K.
      > Bielecki .. a zresztą cała ich lista jest zamieszczona w dwutomowym dziele
      > prof. Jerzegp Roberta Nowaka zagrozenie dla Polski i polskości; trudzież w
      > Czarnym leksykonie tegoż samego autora. Wydawnictwa Ad Astra i von boroviecky..
      > .

• Gość: p Re: Co to sa ANTYPOLACY?-to tacy jak ty IP: *.dialinx.net 20.11.01, 05:07
        Gość portalu: zyx napisał(a):

> myslalem ze obywatelstwo polskie jest dostatecznym dokumentem na poswiadczenie
        > polskosci posiadacza. Dzieki niejakiemu Nowakowi teraz wiem wiecej.
        > A tak nawiasem, bylbym jeszcze bardziej swiatly, jakbym wiedzial kto dal Nowako
        > wi
        > prawo definiowac "polskosc". Hitler tez probowal ponownie
        > definiowac "niemieckosc", "ludzkosc". W tej ostatniej kategorii zaden z tych
        > ktorych Nowak definiuje jako "Polacy" nie pasuja do hitlerowskiej definicji "
        > ludzkiego", wlaczajac Nowaka ( podludziem wg Hitlera on jest). Jestem zupelnie
        > zagubiony w tej terminologii.

zyx-ty jeszcze zyjesz,mowa byla ze uczestniczysz w nalotach na Afganistan, a jak
        sie okazalo to jednak najlepiej ci w ++++NC++++
        ty tez jestes jednym z tych, o kim mowa, prawda?
    • Gość: Balzer A ja mam inna liste antypolakow IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 20:59
      Maciarewicz, Wrzodak, Bender, Janowski, Giertych, Biela, Sobecka, Rydzyk
      i reszta oszolomow z LPR oraz Andriej Liepper
      • b3ut Re: A ja mam inna liste antypolakow 20.11.01, 16:05
        dokładnie. Antypolacy szkodzą Polsce a po drugie nie rozumieją że szkodzą
        • Gość: Woland Re: A ja mam inna liste antypolakow IP: *.tpi.pl 23.11.01, 13:01
          O nie...nie misiu...wiedzą, wiedzą. Co tam się mówiło o lojalce niejakiego A.M?
          Lojalka to była czy może coś więcej? Czemu potemw w1985 roku tyle wpadekw
          podziemiu było? A Jerzy Robert owak sam we własnej osobie?
          Tylko "Stowarzyszenie Patriotyczne Grunwald" czy GZP LWP? A jeśli tak, to na
          czyje zlecenie? Jakby przeszukać archiwum KGB na Łubiance, to o
          tych "prawdziwych Polakach" niejednej rzeczy by się człowiek ciekawej
          dowiedział...
    • Gość: Joanelle wydawnictwa IP: *.g1.pl 20.11.01, 02:34

Ad Astra i von boroviecky to komercyjne wydawnictwa, którym najbardziej zależy
      na tym, żeby nie upaść. W takich za odpowiednią opłatą można wydać wszystko.
      Prof. Jerzy Robert Nowak - kto to taki?
      • Gość: OzRM Wy macie Świdę Ziębę , Grosa Kołakowskiego a my.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 11:16
        Nowaka, Jaroszyńskiego, Bendera, M. Giertycha ... Wy macie swoich
        intelektualistów a my swoich..
        Oszołom z radia Maryja
        • Gość: snajper Re: Wy macie Świdę Ziębę , Grosa Kołakowskiego a my.. IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 13:38
          Gość portalu: OzRM napisał(a):

> Nowaka, Jaroszyńskiego, Bendera, M. Giertycha ... Wy macie swoich
          > intelektualistów a my swoich..
          > Oszołom z radia Maryja

Dlaczego zapomniałeś o intelektualiście Świtoniu i Rydzyku ? O intelektualiście
          Gabrielu Janowskim ? O takich potęgach intelektualnych nie wolno zapominać.

• Gość: Joanelle Coś Ci umknęło! IP: *.uni.lodz.pl 20.11.01, 13:44
            Wytykasz ludziom nieuctwo, a sam zapomniałeś o wielkim publicyście, jakim jest
            L. Bubel!
            A tak poważniej, to po prostu jacy ludzie, tacy idole.

Pozdrawiam serdecznie
            • Gość: GMR Bubel Tejkowski i Bryczkowski to dywersanci ... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 14:03
              ..liberałów mających na celu skłócić obóz narodowy. A poza tym jesteśmy
              narodowcami a nie faszystami czy narodowymi socjalistami!
              • Gość: Balzer Re: Bubel Tejkowski i Bryczkowski to dywersanci ... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 14:09
                Bubel i Tejkowski liberalami ??? Raczej faszystami jak Rydzyk.
                Wystarczy poczytac niektore wypociny Bubla (o ile ktos ma do tego zdrowie)
              • Gość: snajper Re: Bubel Tejkowski i Bryczkowski to dywersanci ... IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 15:44

> ..liberałów mających na celu skłócić obóz narodowy. A poza tym jesteśmy
                > narodowcami a nie faszystami czy narodowymi socjalistami!

Może masz i rację. Ale aby ją udowodnić, powiedz mi, po czym odróżniasz
                prowokatora - liberała od zdrowego, niepodrabianego narodowca ? Wszak mówicie to
                samo, poglądy macie zbieżne, stosunek do mniejszoiści podobny, ... Powiedz,
                dzieląc narodowców na prawdziwych i fałszywych, gdzie stawiasz granicę ? Czy
                Maciej Giertych to dywersant, czy narodowiec ? A Rydzyk ?

• Gość: komodor Re: Bubel Tejkowski i Bryczkowski to dywersanci ... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 15:54
                narodowiec,faszysta,narodowy socjalista - to jest choroba i nic innego.
            • Gość: snajper Tytani intelektualni narodowców. IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 15:50
              Gość portalu: Joanelle napisał(a):

> Wytykasz ludziom nieuctwo, a sam zapomniałeś o wielkim publicyście, jakim jest
              > L. Bubel!
              > A tak poważniej, to po prostu jacy ludzie, tacy idole.
              >
              > Pozdrawiam serdecznie

Masz rację ! Jak mogłem pominąć takiego tytana myśli narodowej, przodownika w
              tępieniu wiadomo kogo, odkrywcę prawdziwych życiorysów i nazwisk. Ale plama !!!

Serdeczne pozdrowienia !

• Gość: Er Re: Tytani intelektualni narodowców. IP: 212.244.106.* 23.11.01, 12:42
                Jak można było pominąć wiodących czyścioszków rasowych - posła Wrzodaka,
                wytrawnego nazistę i twórcę faszystowskiego "Grunwaldu" reżysera Porębę i ks.
                Henryka Jankowskiego!
                Pozdrawiam
        • Gość: komodor Re: Wy macie Świdę Ziębę , Grosa Kołakowskiego a my.. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 15:51
          no tak,Nowak,Jaroszyński,Bender,M.Giertych.Że wasi to zgoda, ale
          intelektualiści?Wolne żarty.
          • Gość: GMR Do Komodora.. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 15:58
            Wymieniłem tych ludzi bo oni wszyscy legitymują się tytułami profesorskimi...
            • Gość: snajper Re: Do Komodora.. IP: *.waw.cdp.pl 20.11.01, 16:10

> Wymieniłem tych ludzi bo oni wszyscy legitymują się tytułami profesorskimi...

Czy profesor od muszek czy od wytopu stali to intelektualista ????????? Zaczynam
              rozumieć opłakany stan intelektualny naszej prawicy. Profesor to intelektualista,
              docent to inteligent, magister - półinteligent. Miej ich Boże w swojej pieczy !
              • Gość: GMR Intelektualista to każdy kto skończył studia..a IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 16:16
                .. elita to ci legitymujący się tytułami naukowymi w jakiejkolwiek dziedzinie.
                I ma określony dorobek naukowy.Nie ma intelektualistów lepszych i gorszych
                przynajmiej pod wzgl formalnym.
                • Gość: Joanelle Re: Intelektualista to każdy kto skończył studia..a IP: *.g1.pl 21.11.01, 22:53

> .. elita to ci legitymujący się tytułami naukowymi w jakiejkolwiek dziedzinie.
                  > I ma określony dorobek naukowy.

To znaczy, że bez określonego dorobku naukowego nie jest się intelektualistą? I
                  co rozumiesz przez ten określony dorobek naukowy?

• Gość: GMR Co rozumiem przez dorobek naukowy? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 13:17
                    Ilość i jakość publikacji a także to jak często przeciętni ludzie czy
                    instytucje, firmy itd zasięgają u takiego człowieka porady, także to jakie ma
                    sukcesy w swej naukowej karierze czy jego teorie sprawdziły sie w praktyce itp.
                • Gość: snajper Re: Intelektualista to każdy kto skończył studia..a IP: *.waw.cdp.pl 22.11.01, 13:33

> .. elita to ci legitymujący się tytułami naukowymi w jakiejkolwiek dziedzinie.
                  > I ma określony dorobek naukowy.Nie ma intelektualistów lepszych i gorszych
                  > przynajmiej pod wzgl formalnym.

A cóż mają wspólnego tytuły naukowe ? A Platon ? Czy miał choćby tytuł magistra ?
                  Jakiś wydział skończył ? A może uważasz, że nie był intelektualistą ?

• Gość: Zydek JESTESCIE PEDALAMI I TYLE. IP: *.103.hostpool.rsmi.com 20.11.01, 21:42
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka