goldenwomen 08.02.07, 07:18 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/antyki-i-perskie-dywany-rzymskie-luksusy-abp-paetza,868335,2943 zyć nie umierac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gniewko_syn_ryba Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 08:20 W Kościele Anglikańskim jak najbardziej masz szanse... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 09:49 to prezenty od wdzięcznych kleryków. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 10:00 Paetz ,,,a w co ma inwestowac ? w barachlo potencjal sexualny czesci ksiezy , mlodych , dobrze odzywionych ,nieprzepracowanych jest znaczny , ich sprawa . Niestety , to,ze regularnie placa ,z wlasnej kieszeni ( tzn za kase wiernych ), nie umniejsza nieszczescia ich dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Mućka, to ty znasz swojego ojca??? 08.02.07, 10:00 Myslałem, że u was rzecz załatwiają inseminatorzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Te Guliwer! 08.02.07, 10:51 nie podskakuj bo nie zaprosze Cie w te apartamenta tatusia:)))))))))))))))))))) Tak czasem głupio gadasz jakbys stał po wzrost w momencie kiedy rozdawali rozum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Ile 08.02.07, 10:01 Ile razy trzeba powiedziec "co laska" zeby 1 mil.euro zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen nie trzeba mowic wcale!!!!!!!!!! 08.02.07, 10:55 wystarczy ogłosic parę akcji "humanitarnych" np. na biedne wdowy po gornikach jak w przypadku zawalenia sie dachu, na biedne dzieci w Mozambiku itd. itp. etc. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Zlotko ma pani racje 08.02.07, 11:09 amen :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 11:54 www.nie.com.pl/art8490.htm Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 13:23 życ nie umierać i dalej doić naiwnych wiernych Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa To tak nie jest jak myślicie! 08.02.07, 13:30 Aby się dorobić - wystarczy ciężko pracować i oszczędzać. Dobrze gdy w dodatku się nie pali i nie pije - a gdy już to butelki sprzedać w skupie. Każdy tak przecie może! Prałat Henryk podobnież osobiście zbierał również bursztyn - to i ma! Każdy tak może - musi jednak ustawić sobie reżim wydatków i mocno oszczędzać. Pracuje całe życie to i ma! Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 16:13 I niech mi nikt nie mowi,ze przedtem JPII, a teraz BXVI o tej garsonierze nie wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: Ah ta zawiść ludzka... 08.02.07, 17:03 o. Rydzyk w Rozmowach Niedokończonych: - Ludzie pokazują palcami, jakim ja samoochodem jeżdżę. Że mercedesem klasy S. A niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Głupoty takie gadają... mogę na krowie, ale gdzie ja bym tę krowę trzymał w Radiu Maryja? Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen jaka zawiść???? 08.02.07, 16:53 raczej sprawiedliwośc społeczna poddana pod rozwagę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: jaka zawiść???? 08.02.07, 16:57 Ech, zycie.... I dla waaadzy i dla waaadcow dusz ten cholerny internet to przeklenstwo.No nic sie nie ukryje,wszystko wywleką,wszystko obnażą. I te ałtorytety spadają mordami na pysk o trrretuarrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Wanda napisala 08.02.07, 18:14 "Ech, zycie.... I dla waaadzy i dla waaadcow dusz ten cholerny internet to przeklenstwo.No nic sie nie ukryje,wszystko wywleką,wszystko obnażą. I te ałtorytety spadają mordami na pysk o trrretuarrrrr." I probuja potem po bucikach rozpoznac wiek dzieciakow www.ateismo.net/diario/Pedofilo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 Re: jaka zawiść???? 08.02.07, 19:06 wanda43 napisała: > Ech, zycie.... > I dla waaadzy i dla waaadcow dusz ten cholerny internet to przeklenstwo.No nic > sie nie ukryje,wszystko wywleką,wszystko obnażą. > I te ałtorytety spadają mordami na pysk o trrretuarrrrr. ------------ taaa. ten internet to faktycznie jakiś szatanski wymysł. albo i nawet masoński. a weżmy takie bulwarówki za złotówkę krzyczące na pierwszej stronie "Arcykapuś" ? skandal. żadnego szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: jaka zawiść???? 08.02.07, 20:02 cóż życie idzie naprzód i technika też :) Odpowiedz Link Zgłoś
s-k-i-n Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 17:43 jak to jest mieć tatkę ksiedza? (pastora?)_ Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 17:47 chyba nie ciekawie, ukradkowe spotkania, buzia w kubeł coby sie nie wygadać,tata od wielkiego świeta i to nie zawsze.Relacji z ojcem nie zastapi zaden pieniadz :) Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 18:23 he he Dziwisz się ? przecież każdy biskup stoi na szczycie piramidy finansowej na której dole ma setki akwizytorów-księży. a każdy z nich jest zobowiązany odpalić jemu co miesiąc działkę finansową. -- proboszcz: "leż psie bo cię zastrzelę" interwencja.interia.pl/news?inf=868546 Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 18:32 wiadomosci.onet.pl/1482101,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 18:33 goldenwomen napisała: www.nie.com.pl/art17.htm to miałam wkleić Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 20:09 Rydzyki ,Peatze i inne wielebne eminencje z palacow ,pouczaja maluczkich ; predzej wielblad przejdzie przez ucho iglielne niz bogaty dostapi krolestwa Bozego ,,, , pozniej przeliczaja kase czy sie zgadza . Odpowiedz Link Zgłoś
arent5 Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 21:32 "twój tata jest księdzem" : tygodnik.onet.pl/1389856,artykul.html uciekają z tonącego Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Re: Zostanę księdzem jak mój tata :) :) 08.02.07, 22:09 I mozna odpoczac... static.flickr.com/8/8298356_26df4e217a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś