sld_klub 14.02.07, 21:04 Nie może być tak, że można powiedzieć wszystko i o każdym, a zwłaszcza o kobiecie. Pani Krawczyk powinna złożyć akt oskarżenia takze przeciw temu panu. korwin-mikke.blog.onet.pl/2,ID176110521,SL176206245,index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqazz Niech składa 14.02.07, 21:14 sld_klub napisał: > Nie może być tak, że można powiedzieć wszystko i o każdym, a zwłaszcza o > kobiecie. Pani Krawczyk powinna złożyć akt oskarżenia takze przeciw temu panu. > korwin-mikke.blog.onet.pl/2,ID176110521,SL176206245,index.html Korwin dosc jasno uzasadnia w swoich tekstach dlaczego tak ja nazywa, szczerze powiedziawszy to osobiscie nie znam nikogo kto obecnie (nawet pomimo poczatkowej wstrzemięźliwosci i dawania jej wiary) nazywałby ja inaczej, jak chce niech skarży wtedy moze sie dowiemy ilu jest tych potencjalnych kandydatów do badania DNA, a co do efektu takiej skargi to jej niczego dobrego bym nie wrózył, no bo tak na logike czym sie rózni kobieta która swiadczyła usługi za dobra posadę (przypominam ze zgodnie z tym co mówiła to kolezanka z biura jej powiedziała o tym ze jak pójdzie na taki układ to jej sie to opłaci, kolezanka jakos nie miała na takie ekscesy ochoty, no i ona poszła) od takiej która je swiadczy na ulicy albo w agencji? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Niech składa 15.02.07, 12:35 masz rację nie różni się niczym, dlatego anetę krawczyk można swobodnie nazywać prostytutką gdyż sama udowodniła, że nią faktycznie była. gdyby lepper tak ją nazwał (i zasugerował założenie partii prostytutek) to nie byłoby żadnej sprawy, ale lepper jest ćwierćdebilem i musiał przecież troszkę przyaktorzyć używając barokowych frazesów. i o ile prostytutka (zawód jak zawód chluby nie przynosi, ale można fajnie żyć) nie ma prawa się poczuć obrażona, że ją się tak nazywa o tyle ma prawo poczuć się urażona tym, że nazywa się ją zboczoną kobietą. z niecierpliwością czekam na proces Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Niech składa 15.02.07, 16:20 8macek napisał: > masz rację nie różni się niczym, dlatego anetę krawczyk można swobodnie nazywać prostytutką gdyż sama udowodniła, że nią faktycznie była. gdyby lepper tak ją nazwał (i zasugerował założenie partii prostytutek) to nie byłoby żadnej sprawy, ale lepper jest ćwierćdebilem i musiał przecież troszkę przyaktorzyć używając barokowych frazesów. i o ile prostytutka (zawód jak zawód chluby nie przynosi, ale można fajnie żyć) nie ma prawa się poczuć obrażona, że ją się tak nazywa o tyle ma prawo poczuć się urażona tym, że nazywa się ją zboczoną kobietą. z niecierpliwością czekam na proces No nie wiem ona jednak nie robiła tego z konieczności życiowej (jak to czasem bywa w tym fachu) tylko z własnej nieprzymuszonej woli a nastepnie zrobiła z tego szoł telewizyjny pod tytułem mam dziecko ale nie wiem z kim gdyz jest wielu kandydatów na tatusia, wiec okreslenie zastosowane przez przewodniczacego jak najbardziej uzasadnione i nie wiem czy nie łagodniejsze niz uzyte przez Korwina oraz chyba lepiej oddajace istote rzeczy niz twoje. A proces faktycznie moze byc ciekawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Korwin-Mikke nie jest ojcem dzieckaA. Krawczy 14.02.07, 21:15 sld_klub napisał: > Nie może być tak, że można powiedzieć wszystko i o każdym, a zwłaszcza o > kobiecie. Pani Krawczyk powinna złożyć akt oskarżenia takze przeciw temu panu. ... a Doctor Lepper powinien zwrócić sie do ABW o aresztoewanie Korwina-Mikke za rozpowszechnianie falszywych wiadomosci o Rzadzie, celem spowodowania jego upadku: "...ale mimo wszystko lepszy taki Lepper, niż człowiek z doktoratem, który kłamie jak z nut. Albo coś podobnego. " Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Korwin-Mikke nie jest ojcem dzieckaA. Krawczy 14.02.07, 21:18 sld_klub napisał: > Nie może być tak, że można powiedzieć wszystko i o każdym, a zwłaszcza o > kobiecie. Pani Krawczyk powinna złożyć akt oskarżenia takze przeciw temu > panu. > korwin-mikke.blog.onet.pl/2,ID176110521,SL176206245,index.html Dzięki za link. Zajrzałem i przeczytałem z niesmakiem. Wiedziałem, że Korwin to cham, ale że aż taki? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sanitarny Dwa zdania a tyle prawdy 14.02.07, 22:38 Ja, droga p.Kolendo-Zalewsko, publicystko, uważam akurat p.Anetę Krawczykową nie za "kobietę zboczoną", co brzmi podniecająco, lecz za zwykłą k***ę - ale, oczywiście, nie będę się przy tej ocenie upierał. Ostatecznie p.Lepper zna Ją lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawny1 Genialne 14.02.07, 22:41 Nie no te zdania to majstersztyk. Celność typowo korwinowa. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Prawda? 14.02.07, 23:39 niepoprawny1 napisał: > Nie no te zdania to majstersztyk. Celność typowo korwinowa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa Witajcie w świecie HIV - oświadczyła Aneta K. 14.02.07, 22:42 Dajcie spokój - w Samoobronie popłoch i obserwowanie podejrzliwe każdej wysypki. Aneta K. ogłosiła dziś, że jest HiV pozytywna. Witajcie panowie aktywni i Panie - ich współtowarzyszki, żony i narzeczone w nowym świecie - świecie HIV! Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawny1 Re: Dwa zdania a tyle prawdy 14.02.07, 22:46 "...droga p.Kolendo-Zalewsko, publicystko, ..." Mocno powiedziane - "publicystko". Buahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Biedny Korwinek stara się zaistnieć, być 15.02.07, 08:14 kontrowersyjnym, żeby inni go cytowali, a tu ciągle lipa, nikt go nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 też sądzę, że sld_klub to nikt :-) 15.02.07, 08:26 nikt rozgarnięty. A jeśli wytykasz Korwinowi chęć zaistnienia to mogę cię zapewnić, że zrobił to już bardzo dawno temu (z 1,5 miesiąca)... ma najpoczytniejszy blog. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: też sądzę, że sld_klub to nikt :-) 15.02.07, 08:28 Najpoczytniejszy blog wsród kogo i jak się to mierzy? Napisał Korwin o Kolendzie, ale Kolenda nie chce dalej pisać o Korwinie i polemizować. Czy to bardzo Korwinka ze Stronnictwa D...kratycznego boli? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: też sądzę, że sld_klub to nikt :-) 15.02.07, 08:32 Odpowiadasz na : peer2 napisał: > Najpoczytniejszy blog wsród kogo i jak się to mierzy? Napisał Korwin o > Kolendzie wg liczniku na Onecie. > ale Kolenda nie chce dalej pisać o Korwinie i polemizować. a co ta biedna kobita miałaby napisać? Czy to > bardzo Korwinka ze Stronnictwa D...kratycznego boli? nie mnie oceniać, ale myślę, że w ogóle go to nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: też sądzę, że sld_klub to nikt :-) 15.02.07, 08:34 To tylko na onecie są blogi? Nie bądź śmieszny. A Korwnina obchodzi jak najbardziej, przecież to modelowy okaz frustrata, któremu nic się nie udsaje. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 A ile znasz blogów z 1,2 mln wejść 15.02.07, 08:54 przez ponad 2 miesiące??? Nawet jeśli jest to 5 miejsce w Polsce to czy to coś zmienia??? Jest to niebywały sukces aczkolwiek przewidywalny, wśród internautów JKM ma bardzo wielu zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: A ile znasz blogów z 1,2 mln wejść 15.02.07, 08:56 1, 2 mln wejść w ciągu 2 m-cy? Wynik niezły, ale nie nadzwyczajny. Wyższa warstwa stanów średnich naszej blogosfery. I raczej nie jest to też 5 miejsce, ale w pierwszej setce chyba blog Korwina się łapie. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: A ile znasz blogów z 1,2 mln wejść 15.02.07, 09:07 przy uwzględnieniu przedziwnego zablokowania się licznika na jakiś czas... Znowu, powtórzę. Blog Korwina wśród blogów politycznych jest debeściakiem, niewiele blogów w innej kategorii może się z nim równać... Zresztą, posądzałeś go ochęć zaistnienia, on już zaistniał w necie bardzo dawno czego chyba udowadniać już nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: A ile znasz blogów z 1,2 mln wejść 15.02.07, 12:38 Znowu spisek: przedziwnie zablokowany licznik. Czy Wy - zwlennicy Korwina nie możecie obejść się bez głupawych teorii spiskowych? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: A ile znasz blogów z 1,2 mln wejść 15.02.07, 17:05 > Znowu spisek: przedziwnie zablokowany licznik. Czy Wy - zwlennicy Korwina nie > możecie obejść się bez głupawych teorii spiskowych? licznik się istotnie zablokował. Nie wiem czy sam z siebie czy przez kogoś. masz jeszcze jakieś "mądre" pytania czy w końcu przyznasz mi rację? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: A ile znasz blogów z 1,2 mln wejść 15.02.07, 19:34 A jaki miałby ktoś interes w blokowaniu korwisiowego licznika, he? Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: też sądzę, że sld_klub to nikt :-) 15.02.07, 08:37 No i jak widać nawet na onecie najpopularniejszy nie jest: Wiśniewscy i jeszcze ktoś jest przed nim: blog.onet.pl/0,0,ranking.html Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: też sądzę, że sld_klub to nikt :-) 15.02.07, 08:55 Jejku, naprawdę??? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: też sądzę, że sld_klub to nikt :-) 15.02.07, 08:57 A naprawdę: Miś Wiśniewski popularniejszym blogerem od Korwina.... Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 A blog Korwina popularniejszy niż Senyszyn 15.02.07, 09:08 możemy się dalej licytować... Ale prawdy nie zakrzyczysz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: A blog Korwina popularniejszy niż Senyszyn 15.02.07, 12:41 Wiśniewski ma popularniejszy blog od Korwina, a Korwin od Senyszyn. No i co Twoim zdaniem z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: A blog Korwina popularniejszy niż Senyszyn 15.02.07, 17:05 To, że blog Korwina osiągnął niebywały sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: A blog Korwina popularniejszy niż Senyszyn 15.02.07, 19:35 Jaki niebywały sukces? Zwycięstwo nad Senyszyn? A i tak w tej konkurencji Korwin przegrał z liderem Ich Troje. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: A blog Korwina popularniejszy niż Senyszyn 15.02.07, 19:43 > Jaki niebywały sukces? Zwycięstwo nad Senyszyn? A i tak w tej konkurencji > Korwin przegrał z liderem Ich Troje. Żałosny jesteś, w obliczu niezaprzeczalnych faktów wymyślasz jakieś niestworzone bajeczki żeby tylko nie przyznać mi racji... Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: A blog Korwina popularniejszy niż Senyszyn 16.02.07, 14:58 Ale jakie bajeczki? Przecież przyznaje, że w konkurencji blogowania Korwin wygrał z Senyszyn, ale przegrał z Misiem Wiśniewskim. Więc o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Brawo Korwin!!! 15.02.07, 08:23 napisał znowu to co i ja myślę na ten temat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Odwracanie Busia Jarkiem 15.02.07, 08:44 Nie chodzi o epitety, którymi obdarzają Anetkę wielcy moraliści, ale o płacenie za jej usługi państwowymi, czyli naszymi pieniędzmi. A to nie przystoi wicepremierowi rządu Rzyczpospolitej. Chociaż taki Lipiec też nie ma skrupułów płacąc służbową kartą za swoje balangi, Kaleta za wizażystkę etc, etc. Jarek traktuje takie sprawy z należną dla wspólników wyrozumiałością. Im bardziej są umoczeni, tym bardziej posłuszni. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Bez szans 15.02.07, 12:52 JKM nie napisał, że Aneta JEST k...ą, ale że UWAŻA ją za k...ę. A to nie jest zniesławienie czy zniewaga, ale wyrażenie swojej opinii, co jest gwarantowane przez art. 54 Konstytucji RP. Odpowiedz Link Zgłoś
andrze_n oto wyjatek z JKM txt...i ma racje 16.02.07, 15:10 ..... Pani Kolenda-Zalewska chciała to napisać z patosem - ale nagromadziła tyle epitetów, że wyszło po prostu: śmiesznie. ...wpadła w taki patos, iż użyła frazy: "... dramat, w którym uczestniczymy jako społeczeństwo. Nie wyobrażam sobie, żeby w jakimkolwiek innym kraju polityk pozwolił sobie na tego typu wypowiedzi. Ale trzeba mieć choć odrobinę przyzwoitości, jakiegoś poczucia wstydu. Minimum godności". Na czym polega ów "dramat"? Na tym, że WCzc.Andrzej Lepper powiedział o p.Anecie Krawczykowej, że "powinna zapisać się do partii zboczonych kobiet". Kobieta, która sypia z tak wielką liczbą partnerów, że nawet nie wie, kto może być ojcem jej dziecka, nazywa się "nimfomanką". Jest to powszechnie uważane za zboczenie - acz, oczywiście, każdy może mieć na ten temat własne zdanie. W dalszym ciągu jednak nie widzę żadnego "dramatu" - i zapewniam p.Kolendę-Zalewską, publicystkę, że gdyby mi się chciało, znalazłbym wielu polityków ...np. aktualny wtedy premier rządu Republiki Włoskiej, p.Sylwiusz Berlusconi, "zdenerwowany krytyką deputowanych, powiedział niemieckiemu posłowi z SPD, Marcinowi Schulzowi, że mógłby zagrać rolę kapo w filmie o obozach koncentracyjnych"...nazywano to raczej "gaffą", niż "dramatem". Dramat polega nie na tym, że p.Andrzej Lepper jest v-premieram (chcieliście, durnie, d***kracji - to ją macie; jak d***kracja poczyni kolejne postępy, to p.Lepper postanie prezydentem...) Dramat polega na tym, że egzaltowane publicystki urządzają histerię z byle powodu... Ja, droga p.Kolendo-Zalewsko, publicystko, uważam akurat p.Anetę Krawczykową nie za "kobietę zboczoną", co brzmi podniecająco, lecz za zwykłą k***ę - ale, oczywiście, nie będę się przy tej ocenie upierał... Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Kobieta, która ma wielu partnerów to k..., 16.02.07, 15:13 facet, który miał wiele partnerek to męska dziwka? Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Kobieta, która ma wielu partnerów to k..., 16.02.07, 15:22 owszem facet jest męśką dziwką jeśli z tymi partnerkami łączą go wyłącznie kontakty seksualne za które otrzymuje od tych partnerek jakiekolwiek wymierne korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
peer2 Re: Kobieta, która ma wielu partnerów to k..., 16.02.07, 15:29 A wymierna korzyśc w postaci udanego seksu? Odpowiedz Link Zgłoś