nowytor 28.04.03, 21:25 Niejaki B. po kompromitującej wypowiedzi premiera w czasie przesłuchania przez jednego z posłów, powiesił się na drzewie (zamiast liści). Nowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyczliwy A ja Babaribe ostrzegałem IP: *.idea.pl 28.04.03, 21:44 , aby przestał naduzywać tej "zubrówki" - sic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba A ja Babaribe ostrzegałem IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 17:26 wszelkie informacje o moich nieszczęściach na szczęście są przesadzone silnie i przedwczesne. Hłe... a na kolejne pomówienie odpowiadam: NIE PIJAM ja żadnych 'żubrówek', jeno ekologiczny napój, co on wyrasta w Puszczy knyszyńskiej pod bacznym nadzorem miejscowej ludzkości. Napój ów posiada ca' 80 proc. 'dobroci' i nie potrzebuje być paskudzony żadnym sianem. Hłe... i 'daj boh, sztob nieposlednij' ********************************************** Gość portalu: zyczliwy napisał(a): > , aby przestał naduzywać tej "zubrówki" - sic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Po wodce nabral odwagi IP: *.ipt.aol.com 28.04.03, 21:51 Mysle, ze on mial wszystkiego powyzej oszu od dawna. Wodka dodala mu tylko odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Sprostowanie. Pochlastał się 29.04.03, 10:18 Raz sierpem raz młotem Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba niektóre nowotwory bywają uleczalne IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 17:27 nowotwory mózgu też Odpowiedz Link Zgłoś