hrabia.m.c 02.03.07, 20:54 Ktorym z premierów w pierwszej kolejności powinien zająć sie psychiatra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzewuski1 Re: Rząd a Tworki. 02.03.07, 20:59 venus99 napisał: > przenieśli tam siedzibę?? tak by było najlepiej dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Rząd a Tworki. 02.03.07, 21:25 W tamtejszym obwodzie wyborczym zwyciężył Lech Aleksander Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Rząd a Tworki. 02.03.07, 21:26 rzewuski1 napisał: > venus99 napisał: > > > przenieśli tam siedzibę?? > > tak by było najlepiej dla wszystkich > I taniej,nfz by zapłacił.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl premierem z Krakowa oczywiście 02.03.07, 21:38 Jasio ma jakieś urojenia na punkcie premierowania Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: premierem z Krakowa oczywiście 02.03.07, 21:39 Aleś się odgryzł :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 21:48 bardzo Cię przepraszam ave.duce ale chyba popełniłeś błąd nie Jarek a Jacek i nie K a Kuroń (przecież nie jest podejrzany i śmiało można jego nazwisko cytować) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 21:53 kukipl napisała: > bardzo Cię przepraszam ave.duce ale chyba popełniłeś błąd nie Jarek a Jacek i > nie K a Kuroń (przecież nie jest podejrzany i śmiało można jego nazwisko cytowa > ć) Oooo! Jeszcze jeden nekrofil? Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 21:59 Ooooo!!!!! chyba ktoś poczuł się urażony i o to chodzi może następnym razem ten ktoś trochę pomyśli że i jem może się dostać Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 22:12 Teraz Kuroń jest be? Nie ma co nawet pisac na temat takiego osobnika jak ty.Wiesz chociaż co to jest wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 22:16 nie teraz, a nigdy za nim nie przepadałem i przepadał nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 22:59 kukipl napisała: > nie teraz, a nigdy za nim nie przepadałem i przepadał nie będę Masz kłopoty z określeniem własnej płci, bieda/ku/czko? Współczuję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 23:01 ave.duce napisała: > kukipl napisała: > > > nie teraz, a nigdy za nim nie przepadałem i przepadał nie będę > > Masz kłopoty z określeniem własnej płci, bieda/ku/czko? > > Współczuję. > > ;) bidulek? Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 23:18 ależ rozczulające jest to wasze współczucie, ave buce Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jarek K. >>> cały urojony .. ;)) on? ona? ono? 02.03.07, 23:24 kukipl napisała: > ależ rozczulające jest to wasze współczucie, ave buce PiSać bez błędów nie potrafisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 22:57 kukipl napisała: Bardzo Cię przepraszam, kukipl, ale nie popełniłAm błędu > Jarosław Kaczyński, bliźnię starsze jednojajowe, jest cały urojony. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 23:20 nie wiedziałem że z ciebie prawdziwy dr kilder Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 23:27 kukipl napisała: > nie wiedziałem że z ciebie prawdziwy dr kilder To dobrze, że nie wiedział/Aś/Eś, bo ze mnie ani prawdziwy, ani dr, ani kilder. Musiał/Eś/Aś mnie z kimś pomylić. Kim jest prawdziwy dr Kilder? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 02.03.07, 23:39 entelygent a ma kłopoty z określeniem rodzaju męskiego i żeńskiego a to jaja chyba należałoby wrócić do pierwszego w tym wątku pytania nieznacznie je zmieniając Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) 03.03.07, 00:02 kukipl napisała: > entelygent a ma kłopoty z określeniem rodzaju męskiego i żeńskiego a to jaja > chyba należałoby wrócić do pierwszego w tym wątku pytania nieznacznie je zmieni > ając Napisała... I kto tu ma kłopoty, wykształCIOŁK/o/u? Zdecyduj się na coś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jarek K. >>> cały urojony ... ;)) add. 03.03.07, 00:03 ave.duce napisała: > kukipl napisała: > > > entelygent a ma kłopoty z określeniem rodzaju męskiego i żeńskiego a to j > aja > > chyba należałoby wrócić do pierwszego w tym wątku pytania nieznacznie je > zmieni > > ając > > Napisała... > I kto tu ma kłopoty, wykształCIOŁK/o/u? > Zdecyduj się na coś. > > ;) InteligentKA, wykształCIOŁK/0/U. Nie potrafisz czytać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
massyw chyba ja tam najprędzej trafię! 02.03.07, 23:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=58292928 Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Ten od suszonych kasztanów i esbeckich pączków 02.03.07, 23:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58348087 Odpowiedz Link Zgłoś
zyta77 Rząd z sejmu do Tworek.. 03.03.07, 02:29 gaycitynews.com/site/news.cfm?newsid=17353508&BRD=2729&PAG=461&dept_id=568864&rfi=6 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Rząd z sejmu do Tworek.. 03.03.07, 08:01 ... At a press conference during the political crisis, ousted Deputy Prime Minister Lepper told a press conference, "I wanted to see Mr. Kaczynski, but he had no time for me. Who am I? Some girl who would like to date him? If he dates any!" Lepper's pregnant jab at the prime minister's sexuality caused an outburst of laughter among the assembled journalists ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umyslowo_chory Pan ordynator powiedział, ze jest gotów przygoto- 03.03.07, 08:10 wać cały oddział. Dodał, ze ze względu na pogarszajacy się stan zdrowia tych Pań i Panów zaczął już działać w tym kierunku. Postawiono nawet namioty dla BORowików i przygotowano dodatkowe parkingi na liczne limuzyny "kopniętego w głowę". www.tworki.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś