Dodaj do ulubionych

Lze-sroda, ja sobie wypraszam!

08.03.07, 23:26
U Lisa ta profesorska przekupa powiedziala, ze trzeba chronic prawa
mniejszosci, homoseksualistow i kobiet.
Ja sobie wypraszam! Zadna mniejszoscia nie jestem. Wrecz przeciwnie kobiety sa
wiekszoscia w wiekszosci spoleczenstw. Jak pani ma problemy z logika i
liczeniem, to nalezy powtorzyc ulamki i procenty z poziomu podstawowki.
Bedzie mnie tu do gejow babsko jedno porownywac.
Obserwuj wątek
    • kikoo1 Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 08.03.07, 23:27
      też jej nie lubię :)
      • kronopio77 frau ma poważne problemy z logiką... :)) 09.03.07, 14:17
        "U Lisa ta profesorska przekupa powiedziala, ze trzeba chronic prawa
        mniejszosci, homoseksualistow i kobiet. Ja sobie wypraszam! Zadna mniejszoscia
        nie jestem."

mniejszości, homoseksualistów i (powtarzam: "i") kobiet

W którym miejscu Środa zaliczyła wg Ciebie kobiety do mniejszości??? :)))

W jednym masz rację: zdecydoanie należysz do większości w tym kraju. Nie wiem
        tylko, czy można to uznać za komplement :)
    • os_roj PiSbladziu, przecież nie ciebie tyczył wykład Pani 08.03.07, 23:29
      Profesor!

frau_pranajtis napisała:

>..trzeba chronic prawa..kobiet.
      • frau_pranajtis To nie byl wyklad tylko belkot 08.03.07, 23:31
        Fanka hitlerowskiej eutanazji moze plesc swoje bzdury w domu a nie publicznie.
        • os_roj Ej bladzia, tyś chyba jednak z 'hołoty'? 08.03.07, 23:39
          Obrońcy życia płodu: ZaiwszaPiS, OrzechowskiLPR faktycznie brakującymi ogniwami
          teorii Darwina, gdyby wziąć pod uwagę położenie Polski w Świecie;P
          I jeszcze jedno, frała nie schlebiaj sobie, nie ciebie miała na myśli Prof.
          Sroda o Kobietach mówiąć;P
          • frau_pranajtis To, ze sobie mnie wyobrazasz z ptakiem, nie znaczy 08.03.07, 23:42
            jeszcze, ze jestem facetem.
            Bye, Heniu, bo wiedze, ze temat dla Ciebie za trudny!
      • don.kichote Re: PiSbladziu, przecież nie ciebie tyczył wykład 08.03.07, 23:34
        os_roj napisał:

> Profesor!
        >
        > frau_pranajtis napisała:
        >
        > >..trzeba chronic prawa..kobiet.

Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem?
        Czy sugerujesz, że to coś co się podpisuje "frau_pranajtis" uważa się za kobietę?
        • os_roj W rzeczy samej :P 08.03.07, 23:41
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58711571&a=58712146
          don.kichote napisał:

> Czy sugerujesz, że to coś co się podpisuje "frau_pranajtis" uważa się za kobiet
          > ę?
    • frank_drebin Frau trzeba chronic bo trza z czegos zyc ;) 08.03.07, 23:33
      A z niczego nie ma takiej kasy jak z politycznie poprawnie "chronienia". I kasa
      leci i aŁtorytetem sie jest i na saloniki zaprosza i brukselka przytuli ;)
      Stad te jeki wszelakich "chronicieli" bo im sie kasa urwala jak SLD bylo zeszlo
      w wyborach.
      • frau_pranajtis Niech sobie chroni co chce, ale niech nie plecie 08.03.07, 23:37
        ze kobiety sa mniejszoscia.
        Przeciez to kompromitacja.
        • frank_drebin Lewactwo uwaza matematyke za nauke imperiali- 08.03.07, 23:42
          styczna i niepostepowa udowodnilem to tu :)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=58503988
          frau_pranajtis napisała:

> ze kobiety sa mniejszoscia.
          > Przeciez to kompromitacja.
          >
          • frau_pranajtis Re: Lewactwo uwaza matematyke za nauke imperiali- 08.03.07, 23:44
            :-)))))))))))))
            No, ale to profesor mowila, a nie jakis watly, studiujacy pisma nazistow Biedron!
        • kronopio77 w którym miejscu Środa zaliczyła kobiety do mniejs 09.03.07, 14:24
          mniejszości, co? Masz chyba cholerne problemy ze zrozumieniem tekstu...
          Przypomnij sobie, jaką funkcję w języku polskim pełni spójnik "i".
    • 1normalnyczlowiek Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 08.03.07, 23:34
      frau_pranajtis napisała:
      >> Ja sobie wypraszam! Zadna mniejszoscia nie jestem.

---> Pani Profesor próbuje zrównać pragnienia i problemy homoseksualistów z
      pragnieniami i problemami kobiet. Prawdopodobnie ten zabieg ma wykazać, że
      darwinowska ewolucja wstępuje na najwyższy etap rozwoju - czyli powrót na drzewo:)
      • frau_pranajtis No dzieki! Problemy kobiet to wejscie na drzewo? 08.03.07, 23:39
        Ta lze-sroda niezle Wam w glowach namacila!
        • 1normalnyczlowiek Chodzi o zabieg semantyczny p.prof-nie o kobiety:) 08.03.07, 23:42
          frau_pranajtis napisała: No dzieki! Problemy kobiet to wejscie na drzewo
    • lauriane Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 08.03.07, 23:35
      L. No bo to raz homosiow sie do Zydow dolacza, innym razem do kobiet, a
      niebawem przyjdzie ich do lysych dolaczyc ? Kim bedzie nastepna mniejszosc ?
      J.C.
      • 1normalnyczlowiek Ja wiem! Ja wiem! 08.03.07, 23:40
        lauriane napisał:
        > L. No bo to raz homosiow sie do Zydow dolacza, innym razem do kobiet, a
        > niebawem przyjdzie ich do lysych dolaczyc ? Kim bedzie nastepna mniejszosc ?
        > J.C.

---> Następna mniejszością będą coraz mniejsze dzieci, o których prawa muszą
        zadbać homosie ... oczywiście o prawa do wyrażania swojej seksualnośi.
    • wujaszek_joe nasza frau w kiepskiej formie 08.03.07, 23:39
      mniejszość w znaczeniu, że ma mniej praw, czy tez ich prawa są słabsze.
      kobiety gorzej zarabiają itd
      • lauriane Re: nasza frau w kiepskiej formie 08.03.07, 23:40
        wujaszek_joe napisał:

> mniejszość w znaczeniu, że ma mniej praw, czy tez ich prawa są słabsze.
        > kobiety gorzej zarabiają itd
        L.To Ty wiesz, ile ona zarabia?
        J.C.
        • wujaszek_joe Re: nasza frau w kiepskiej formie 08.03.07, 23:43
          > L.To Ty wiesz, ile ona zarabia?
          olejnik? pewnie bardzo dużo, baba od zawsze zyje wyłacznie praca i jest w tym
          najlepsza. jej wybór i pracuje w prywatnej telewizji
      • frau_pranajtis Taka lze-mniejszosc? 08.03.07, 23:41
        Mniejszosc to mniejszosc!

Kobiety to zadna mniejszosc, tylko gorzej oplacana wiekszosc!

Jezuuuuuuuuuuuu! Szlag mnie trafi!
        • wujaszek_joe Re: Taka lze-mniejszosc? 08.03.07, 23:42
          > Jezuuuuuuuuuuuu! Szlag mnie trafi!
          tak tylko obiecujesz
          w rządzie, parlamencie, sądzie, biznesie kto jest większością?
          • frau_pranajtis A na porodowce? W agencjach towarzyskich? 08.03.07, 23:46
            W sklepach jubilerskich?
            • wujaszek_joe Re: A na porodowce? W agencjach towarzyskich? 09.03.07, 00:00
              tak bladziu, w burdelach kobiety mają decydujące znaczenie
              • frau_pranajtis No widzisz czyli rozumiesz, co to jest wiekszosc! 09.03.07, 00:01
                To co mi tu chrzanisz o wiekszosci co jest mniejszoscia?
                • wujaszek_joe Re: No widzisz czyli rozumiesz, co to jest wieksz 09.03.07, 00:03
                  bo ta większość ma mniejsze prawa. czyli mniej znaczy mniej zarabia itd
        • my.uczennice.vii.liceum [...] 09.03.07, 00:02
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • 1normalnyczlowiek nasz wujaszek w kiepskiej formie z tą karkołomną 08.03.07, 23:45
        wujaszek_joe napisał: nasza frau w kiepskiej formie
        > mniejszość w znaczeniu, że ma mniej praw, czy tez ich prawa są słabsze.
        > kobiety gorzej zarabiają itd
        ---> ... definicją mniejszości.
    • apoplaws Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 09.03.07, 00:08
      Droga Frau,
      czy ty popełniłaś bład interpunkcyjny, czy czepiasz się boś po prostu uparta.
      Napisałaś:
      " ze trzeba chronic prawa
      > mniejszosci, homoseksualistow i kobiet.
      Gdzie ty tu znalazłaś twierdzenie, że kobiety to mniejszość?
      Jak ktoś napisze, bądź powie:
      "Zbierałem liście, kasztany i żołędzie" to czy napisał bądź powiedział, że
      liście to żołędzie?
      Z byka spadłaś dziewczyno?
      • os_roj Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 09.03.07, 00:12
        apoplaws napisał:

> Droga Frau,
        > Z byka spadłaś dziewczyno?

Nie chyba, może pod wrażeniem 'grzmotu'?;P

"..i łup!!!
        najserdeczniej w świecie grzmotnąć
        tą dechą
        w tę najbledszą z bladych dup
        rozciągniętą na tym stole na największy w świecie płask
        jaki to byłby..
        jaki to byłby..
        jaki to byłby..
        wrzask!- b.autor
        ...
      • frau_pranajtis Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 09.03.07, 00:13
        Dwa razy to powtorzyla.
        Nic mi sie nie zdawalo!
        Bedzie zapis u Lisa to przytocze dokladnie!
        • apoplaws Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 09.03.07, 00:32
          Nie oglądałem, czytałem twój post. Sama chyba widzisz, że to co napisałaś nie ma
          sensu.
          Nie twierdzę, że Środa się nie zagolopowała i czegoś nie palnęła, ale na
          przykładzie swojej wypowiedzi widzisz chyba sama (a zakładam dobra Twoją wiarę),
          że o to nie trudno.
          • frau_pranajtis OK. ...prawa mniejszosci: homoseksualistow, zydow 09.03.07, 00:38
            i kobiet. A jak powtorzyla drugi raz to powiedziala:...prawa mniejszosci:
            homoseksualistow i kobiet.
            Ten przecinek mogl zmylic!
            • maria9 Re: OK. ...prawa mniejszosci: homoseksualistow, z 09.03.07, 00:42
              Zydzi sa mniejszoscia, piszesz nielogicznie.
              • frau_pranajtis Re: OK. ...prawa mniejszosci: homoseksualistow, z 09.03.07, 00:45
                To przeczytaj watek od poczatku i nie wciskaj sie miedzy wodke a przekaske, bo
                nie do Ciebie bylo skierowane moje wyjasnienie.
                • maria9 Re: OK. ...prawa mniejszosci: homoseksualistow, z 09.03.07, 00:46
                  Pisze, ze jestes nielogiczna, teraz dodam, ze tez niegrzeczna.
                  • frau_pranajtis A co mnie zydzi obchodza? Chodzi o to, ze lze-srod 09.03.07, 00:56
                    a wymienila kobiety jako mniejszosc!
                    Paniala czy nie?

maria9 napisała:

> Pisze, ze jestes nielogiczna, teraz dodam, ze tez niegrzeczna.

Nielogiczna to jest Lze-sroda, a grzeczna nie mam zamiaru byc dla trolli z
                    nowymi nickami. :-)
                    Dobranoc.
            • apoplaws Droga Frau 09.03.07, 00:52
              jak mówię, nie słyszałem, nie widziałem. Wierzę Ci.
              Ale chciałbym, żebyś na przykładzie własnej gafy, pojęła, że w ferworze
              dyskusji, kiedy człowiek występuje na żywo, pewne słowa mogą wyjść poza
              kontrolę i czasem coś się uprości. Są różne tego typu uproszczenia i
              przejęzyczenia. Kaczyński, palną gafę (ale była arcyzabawna, przyznasz) mieszjąc
              czarne z białym w swoim przemówieniu. Śmiejemy się z tego (przynajmniej ja) ale
              przecież nie będziemy dowodzić, ze o to mu chodziło.
              Zresztą nieważne. Może i Środa jest głupia (ja tak nie uważam).
              Ale nawet przy tym założeniu jest trochę tak, że mężczyzna ma w wielu sferach
              publiczncych a szczególnie w kwestii przyjęcia do pracy trochę jakby łatwiej.
              Nie sądzisz ?
              I w jakimś sensie - bo powody są inne - ta sytuacja dotyczny różnych
              mniejszości. Np.etnicznych czy choćby seksualnych (choć nie znam nikogo spośród
              moich byłych i obecnego pracodawców, kto śmiałby o to zapytać, aczkolwiek
              przypominam sobie kilku, którzy pewnie gdyby taka sprawa wyszła na jaw chętnie
              by takiego człowieka zwolnili). Więc jakiś problem chyba jest.
              Nie wydaje Ci się?
              • frau_pranajtis No widzisz i tu sie zgadzamy :-)))) 09.03.07, 01:07
                Ona mowila, a ja napisalam. O pomylce nie ma mowy.
                Lze-srody nie znosze, bo kobiete, ktora opowiada za granica, ze w Polsce
                istnieje przemoc, bo KK ma wplyw na spoleczenstwo uwazam zazwykla ******. Celowo
                wylapalam ten idiotyzm, bo jej powtorzenia sa meczace. Dzis od rzeczy co
                najmniej 8 razy mowila o zydach. Nie na temat, ale ma tak zakodowane, ze ma
                mowic o mniejszosciach: zydach, homoseksualistach, niepelnosprawnych i
                kobietach. Nawet nie ma wlaczonej opcji niewspominania o tych mniejszosciach,
                ktorych rozmowa nie dotyczy. To samo ma Szczuka zreszta,ale mysle, ze to efekt
                treningu i prania mozgu.

A co do zatrudniania mniejszosc, to moim zdaniem prywatny pracodaca moze sobie
                zatrudniac i wybierac kogo chce. Nie chce zatrudniac Ukraincow, jego sprawa.
                Chce zatrudniac gejow, tez jego sprawa. Moim zdaniem ma prawo o to zapytac,
                jesli ma to zwiazek z wykonywana praca.
                Na rynku obowiazuje prawo popytu i podazy. Jak ktos ma kwalifikacje i mozna
                dzieki niemu zarobic, to czy bedzie gejem, czarnym, kobieta, jakala, kaleka nie
                bedzie mialo znaczenia.
                • apoplaws Re: No widzisz i tu sie zgadzamy :-)))) 09.03.07, 01:26
                  Pomyłka - Twoja lub jej - jest oczywista. A w Twoim poście ewidentna. Ale OK.
                  Nie lubisz się przyznawac do błędów - to zrozumiałe. Nie chće się znęcać.
                  Masz rację co do tego, że pracodawca może zatrudnić kogo chce. Nie neguję tego
                  prawa. Nie neguję też faktu, ze mając wybór kieruje się pewnymi preferencjami.
                  Ale też uprzedzeniami.
                  Minimalny program dla pani Środy jest więc taki: zwalczać owe uprzedzenia. Ma
                  do tego prawo? Ma! Jest to głupie? To zależy kto na to patrzy. Dla mnie nie.
                  Maksymalny program jest taki: wymusić na pracodawcach pewne podejście. Ma prawo
                  o taki program walczyć? Oczywiście, że ma. Tak jak ty masz prawo go obśmiewać.
                  Czy jest to głupie: dla mnie trochę tak trochę nie. Uważam bowiem, że np.
                  pytanie kogoś o jego preferencje seksualne powinno byc zabronione. Podobnie jak
                  pytanie kobiet o ich plany rodzinne. Zwolnienie kogoś z ww. powodów (po
                  udowodnienie, że to właśnie te posody decydowały) podobnie.
                  Jestem przeciwnikiem parytetów, choć pracuję w firmie, która jest mocno
                  politycznie poprawna i pewnego rodzaju preferencje istnieją.
                  Nie ma czerni i bieli. Dasz sobie wmówić, że jest czerń i biel (a mam wrażenie,
                  że tak jest) - przestajesz widzieć wiele aspektów rzeczywistości.
                  • frau_pranajtis Re: No widzisz i tu sie zgadzamy :-)))) 09.03.07, 01:35
                    Przeciez napisalam, ze jej nie lubie. :-)
                    Sprostowalam pomylke, wiec chyba sie przyznalam do niejasnego postawienia sprawy.

Co do pytania o preferencje seksualne. Mysle, ze wystarcza zasady dobrego
                    wychowania i pranie mozgow stanie sie zbyteczne. Nie zgodze sie jednak, ze nie
                    nalezy o preferencje pytac. Jakbym byla wlascicielka prywatnej szkoly dla
                    dziewczat to chcialabym wiedziec czy pan od wycieczek jest pedofilem a pani od
                    matematyki lesbijka. Gdybym przyjmowala rehabilitantow o domu opieki nad
                    uposledzonymi chlopcami, to tez chcialabym wiedziec czy pan rehabilitant nie
                    jest gejem. I to nie dlatego, ze mnie to bardzo zajmuje, ale dlatego ze jako
                    przedsiebiorca odpowiadam za to co dzieje sie wmojej firmie.
                    • apoplaws Re: No widzisz i tu sie zgadzamy :-)))) 09.03.07, 02:00
                      A ja bym nie pytał.
                      Nie jest tak ważne jacy ludzie są, ważne to co robią.
                      Zresztą ci o złych zamiarach i tak powiedzieliby mi prawdy.
                      Ale to spekulacje.
                      Dobranoc. I trochę życzliwości i zrozumienia - nawet dla wrogów życzę.
                      • frau_pranajtis Re: No widzisz i tu sie zgadzamy :-)))) 09.03.07, 14:23
                        Nic z tego.
                        Spawiedliwosc musi byc po naszej stronie!
                        :-)))))))))))
      • don.kichote Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 09.03.07, 00:20
        apoplaws napisał:

> Droga Frau,
        > czy ty popełniłaś bład interpunkcyjny, czy czepiasz się boś po prostu uparta.
        > Napisałaś:
        > " ze trzeba chronic prawa
        > > mniejszosci, homoseksualistow i kobiet.
        > Gdzie ty tu znalazłaś twierdzenie, że kobiety to mniejszość?
        > Jak ktoś napisze, bądź powie:
        > "Zbierałem liście, kasztany i żołędzie" to czy napisał bądź powiedział, że
        > liście to żołędzie?
        > Z byka spadłaś dziewczyno?

To dla niej za trudne, a poza tym, nie pasuje do dawno już założonej tezy, ze
        prof. Środa, to "łże..."!!!
    • joannabarska Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 09.03.07, 00:19
      Ty sobie wypraszaj, ja wypraszam sobie Ciebie, ale jest wolnosc slowa, wiec
      plec sobie dalej.Frau blada i frau jakas tam. Donnerweter!
      • my.uczennice.vii.liceum jakis korepetytor z niemieckiego by ci sie przydal 09.03.07, 00:31
        Donner Wetter
        • maria9 Re: jakis korepetytor z niemieckiego by ci sie pr 09.03.07, 00:41
          Tobie tez, Donnerwetter pisze sie łacznie.
          • frau_pranajtis Emerytko, co Cie do komputera przygnalo w srodku 09.03.07, 00:46
            nocy?
          • my.uczennice.vii.liceum ale przez dwa "t" 09.03.07, 00:51
    • pomrocznosc.jasna Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 09.03.07, 00:20
      frau_pranajtis napisała:
      > Jak pani ma problemy z logika i
      > liczeniem, to nalezy powtorzyc ulamki i procenty z poziomu podstawowki.

Ty się naucz najpierw odróżniać dwukropek od przecinka, a potem gardłuj o
      logice. Poza tym nie masz sobie czego wypraszać, bo nie ma cię w grupie, której
      chce bronić M.Środa. No...chyba, że jesteś homoseksualistą, tego tak zupełnie
      nie wykluczam.
      • joannabarska Re: Lze-sroda, ja sobie wypraszam! 09.03.07, 01:35
        Osiwiałabym całkiem, gdybym poprawiała "literówki" wielu internautów. Klar?
    • zablokowany1 Ty powiedz swoim kolegom, że mają logować się 09.03.07, 03:03
      pod swommi nickami a nie Leszab, artsg czy rekontra próbują oszukiwac jak
      bolszewicka pisowska hołota...I co Szczypińska ..Karski ze swoim - 3cm we
      wzowdzie robi Tobie dobrze.....
      • wirwieder To dno 09.03.07, 13:17
        Tych internautów na etacie ludzi rządzących nie daje sie czytac. Ta
        sama "argumentacja" ,to samo słownictwo. Dno. Jeden ma 10 nickow czy wiecej?
    • kronopio77 frau - ty zdecydowanie należysz do większości... 09.03.07, 14:21
      "U Lisa ta profesorska przekupa powiedziala, ze trzeba chronic prawa
      mniejszosci, homoseksualistow i kobiet. Ja sobie wypraszam! Zadna mniejszoscia
      nie jestem."

Przeczytaj to jeszcze raz: "mniejszości, homoseksualistów i (powtarzam: "i")
      kobiet"

W którym miejscu Środa zaliczyła wg Ciebie kobiety do mniejszości??? :))) Wiesz
      jaką funkcję w języku polskim pełni spójnik "i"? :))

W jednym masz rację: zdecydoanie należysz do większości w tym kraju. Nie wiem
      tylko, czy można to uznać za komplement :)
      • frau_pranajtis Nastepny madrala 09.03.07, 14:25
        Sprawa juz zostala wczoraj wyjasniona.
        Zamiast , ma byc :
        • kronopio77 skoro ona to mówiła, to skąd wiesz, że tam był ":" 09.03.07, 14:26
          ? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka