Dodaj do ulubionych

Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK

12.03.07, 11:43
Lepper znowu przegral. Brawo PiS. Nie oddawac wladzy w rece Samoobrony.
Obserwuj wątek
    • tancezr ..... Bagińska podaj powod 12.03.07, 11:44
      Czemu nie podala powodu - ma cos na sumieniu
      • tancezr Autostrada TAK Lepper NIE Baginska NIE 12.03.07, 11:46
        Tak trzymac dalej. specjalisci do wladzy...
        • milet_z_sedesu jakie Brawo PiS? Kpisz? 12.03.07, 11:57
          A kto sie wmanewrował w Baginską? Jacy specjaliści do władzy? W PiSie. Czy
          myślenie boli? Czy proste związki logiczne sa tak trudne?
          • seroo1 Milecie, zejdź z sedesu... 12.03.07, 12:09
            ...za długo już na nim siedzisz i nie wyczuwasz subtelnych aluzji :)
            • kronopio77 "nie oddawać władzy w ręce Samoobrony" :))))))))) 12.03.07, 12:18
              troszkę spóźniony ten apel... O jakiś rok... :)))
              • jwojnar I po co to wszystko było? 12.03.07, 13:46
                Czy trzeba się napić gnojówki, żeby zgadnąć jej podły smak?
                • plmlp Wściekły atak libertynów na Panią Bagińską..Zdrada 12.03.07, 14:00
                  mości Panowie! PanieLepper, rusz pan swoją tłustą dupę z blokady i broń niewinnej Kobiety!
                  • kszynka Re: Wściekły atak libertynów na Panią Bagińską..Z 12.03.07, 14:05
                    ta decyzja jest bardzo "zastanawiająca"
            • milet_z_sedesu walniecie w łeb kijem od bejsbola 12.03.07, 12:28
              jest może dla Ciebie subtelną aluzją. Dla mnie nie.
              Każdy inny gust ma, inny smak.
              • seroo1 Re: walniecie w łeb kijem od bejsbola 12.03.07, 12:56
                Przy zapachu, jaki pozostawia za sobą obecna władza - uwagi tancezra to dla
                mych zmysłów perfuma...
      • jurekpy Co powie Jarek ? 12.03.07, 11:49
        • q_vw Re: Co powie Jarek ? 12.03.07, 12:41
          Jak to co, zamlaska, zasapie, charknie, pociągnie nosem i stwierdzi, że to wina
          układu :)))))))))))
      • deepundercover Re: ..... Bagińska podaj powod 12.03.07, 14:10
        > Czemu nie podala powodu - ma cos na sumieniu

Pewnie powiedziano jej delikatnie, ze jak nie zrezygnuje sama to dostanie
        publiczna i upokarzajaca procedure odwolywania. Taka 'oferta, ktorej nie mozna
        odrzucic'.
    • zyks Najmądrzejsze, co mogła zrobić. Jak by ją wywalili 12.03.07, 11:46
      , to byłaby zupełnie wyzerowana, a tak, będzie się jeszcze bronić: sama
      ustąpiłam z powodu lawiny oszczerstw, która uniemozliwiła mi funkcjonowanie w
      TK :-)
      • seroo1 Re: Najmądrzejsze, co mogła zrobić. Jak by ją wyw 12.03.07, 12:12
        zyks napisał:

> , to byłaby zupełnie wyzerowana, a tak, będzie się jeszcze bronić: sama
        > ustąpiłam z powodu lawiny oszczerstw, która uniemozliwiła mi funkcjonowanie w
        > TK :-)
        ============
        "wyzerowała" by się całkowicie zawodowo a tak, to może jeszcze załapie się na
        jakiegoś pełnomocnika w gminnym zakładzie oczyszczania miasta. Lepsze to niż
        zasiłek...
      • resdes Przypominam, gdyby nie Kaczory nie byłoby tego 12.03.07, 13:19
        zamieszania.

Ale Kaczory uwelbiająć wciskać na eksponowane stanowiska kryminalistów i
        kanciarzy. Po pierwsze, najwyraźniej mają wspólny język. o drugie, mają a nich
        haka.
    • piskoala Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:46

wytrzeźwiała, zrozumiała aż wreszcie sama się przed hańbą obroniła

----
      poTworki, PiSekciarze, PTLe trzeźwijcie się sami
      • bri Re: Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:48
        A odprawę dostanie? ;)
    • q_vw Re: Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:48
      Prezydent i PiS się skompromitowali, że przed zaprzysiężeniem jej nie zdjęli...
      teraz to już musiała...
    • qawsedrftg dlaczego? Przecież jest wypasiona 12.03.07, 11:48
      tak jak Lepcio, Skrzypek, Urban-ski, Bliźnięta, Begierów Renia i inne okazy z
      Menażerii.
    • smukly.jaroslaw Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:49
      Uffffff, a teraz niech ktoś otworzy okno...
      • rysiopysio Re: Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:53
        Jak na członka (?) SO zachowała się w końcu przyzwoicie.
        Chyba ja wyrzuca z SO - nie spełnia standardów tej partii.
    • halfliner Co za bezczelne babsko, dopiero jak powiedzieli 12.03.07, 11:50
      w TK, że i tak ją wyrzucą to coś pojęła.
      • tosiek24 Re: Co za bezczelne babsko, dopiero jak powiedzie 12.03.07, 14:28
        Dotarło do niej,że do grona TK pasuje jak wół do karety.
        Przy okazji wycięła numer panu prezydentowi. Co on teraz powie ?
        Mlask, mlask, kwa, kwa, mlask - "Pani Bagińska miała prawo do tej decyzji, a
        była ona jej decyzją, i my nie będziemy na nią wpływać, ani jej kwestionować".
        Taki komunikat pewnie zostanie wydany przez pałac !
    • awersja Policzek dla Pałacu Prezydenckiego... 12.03.07, 11:50

...lecz jedna jaskółka wiosny nie czyni.
    • liberum.veto w PO takie standardy, niestety, nie istnieją. 12.03.07, 11:50
      Tam nikt z niczego dobrowolnie nie rezygnuje. (vide Bufetowa)
      • y.y Takie standardy jak gdzie, w SO?:))) Buahahaha 12.03.07, 12:56
        liberum.veto napisała:

> Tam nikt z niczego dobrowolnie nie rezygnuje. (vide Bufetowa)

O jakich standardach mowa? O standardach w Samooborze? W sensie, o standardzie
        seksu za pracę? Czy może o standardzie kasy ukradzionej rolnikom przez Andrew
        Mulata? Czy może o standardzie a'la przychodzi Lipiński i Mojzesowicz do Beger?
        Czy może o standardzie a'la wyłodzone kredyty a'la Hojarska i kasa z UE dla
        synka znowu a'la Hojarska?
        PO ma takie standardy, że układ piskorskiego został z partii wywalony i do
        dzisiaj piskorczycy nie dostają nic, są blokowani ze względu na afery, w jakich
        uczestniczyli.
        A Bufetowa w odróżnieniu od kryminalistów z SO nie wyłudzała kasy albo nie
        gwałciła współpracowników. Więc nie bredź już więcej.

------------------
        Forum przeprasza za Palestrinę, Galbę, Poszeklu, wet3 i innych szczekaczy na
        żołdzie pisiorków
    • katon42 Intencje Samoobrony szlachetne 12.03.07, 11:51
      ale dlaczego, wszystkie możliwe gó..... Rzeczpospolitej przykleiły się do SO.
      Czyżby Samoobrona była tylko jednym wielkim szambem.
      • m15 fiu,fiu-nowe standardy w samoobronie 12.03.07, 11:54
        cieniasom kopara znowu opadnie,oni swojego przekrętasa -niejakiego waldy
        dzikowskiego bronią zajadle,wstyd ,że to samoobrona uczy ich postaw moralnych i
        pro-panstwowych
        • y.y Re: fiu,fiu-nowe standardy w samoobronie 12.03.07, 13:01
          m15 napisał:

> cieniasom kopara znowu opadnie,oni swojego przekrętasa -niejakiego waldy
          > dzikowskiego bronią zajadle,wstyd ,że to samoobrona uczy ich postaw moralnych
          i
          >
          > pro-panstwowych

Buahaha, miesiąc naciskania i wywoływania przekrętów na światło dzienne to jest
          standard?:) ROTFL. Gdyby nie to, że prasa się uczepiła sprawy i nie popuściła
          to by nie było tej rezygnacji. A co do postaw propaństwowych, jak rozumiem
          wielokrotnie skazany wicepremier, podejrzany o gwałt, wyłudzająca kredyty etc.
          to są Ci nauczyciele postaw propaństwowych tak? Hehe, kpisz czy o drogę pytasz?
    • observer_01 Gratulacje dla pani B. 12.03.07, 11:54
      ze wziela przyklad z biskupa W.
    • jasiek.pl Niech wystumaczy Lepperowi dlaczego 12.03.07, 11:55
      A.Lepper w rozmowie z Mazurkiem: "Ale co takiego ona zrobiła?Że jako syndyk
      coś tam tam robiła i to ma być wstyd?! Pani Bagińska jest sędzią Trybunału
      Konstytucyjnego i bardzo dobrze. Trybunał moze teraz w jej sprawie podjąć
      kazdą decyzję."
      "Dopiero gdy wjechał na rydwanie, poznano, że to furman" St.J.L.
    • junkier Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 11:55
      Jak TK mogl kierowac ktos taki jak Safjan, ktorego ojciec byl komunistycznym
      aparatczykiem i ma smierc zadenuncjowanego AKowca na sumieniu, a dzis jakby
      nigdy nic wypisuje artykuly szkalujace Polakow w jakiejs marginalnej
      polskojezycznej gazetce, granda po prostu!

Oto najnowsze plody umyslowe Mr Safjana juniora:
      www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3976862.html
      • milet_z_sedesu A mój pra pra pradziadek gwałcił i mordował 12.03.07, 11:58
        a mnie to jest obojetne
        • junkier Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:00
          Cos takiego... A Giertychowi bez przerwy ojca i dziadka sie wypomina poglady, a
          ZADEN Z NICH nie byl winny smierci polskiego patrioty w wyniku haniebnej
          denuncjacji!
          • milet_z_sedesu nie wiem czy i kto wypomina 12.03.07, 12:04
            mnie poglądy Pana Giertycha interesuja o tyle, że nie wyobrazam sobie żeby moje
            dziecko chodziło do szkoły ukształtowanej przez Giertycha.
            Mnie osobiście nienawiść, ksenofobia, brak szacunku do innych, zaściankowość,
            zakompleksienie są obce.
            • junkier Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 12:08
              A ja wypraszam sobie ksztaltowanie dzieci przez rozne popluczyny po
              dzierzgowskich i wiatrach. Obce mi sa calkowicie permisywizm moralny,
              sluzalstwo wobec obcych, rozpasanie moralne i z trudem maskowane kompleksy
              wzgledem tzw. Europy, ktora jest pustym haslem jesli ktos chce nadac jej
              znaczenie inne niz geograficzne.
              • sfw Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 12:15
                Witaj Myślicielu!
              • milet_z_sedesu sam jestem sobie winien 12.03.07, 12:25
                dyskusja z Tobą jest pozbawiona sensu. Żegnam.
              • kralik111 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 13:12
                junkier napisał:

> A ja wypraszam sobie ksztaltowanie dzieci przez rozne popluczyny po
                > dzierzgowskich i wiatrach. Obce mi sa calkowicie permisywizm moralny,
                > sluzalstwo wobec obcych, rozpasanie moralne i z trudem maskowane kompleksy
                > wzgledem tzw. Europy, ktora jest pustym haslem jesli ktos chce nadac jej
                > znaczenie inne niz geograficzne.

Tak dla przypomnienia junkier, to takimi popluczynami po dzierzgowskich i
                wiatrach, Leninach i Stalinach, mozna nazwac PiS, poniewaz wczoraj udowodnili,
                ze prokomunnistyczna idea inwigilacji spoleczenstwa jest im drozsza od
                demokratycznech zasad panstwa prawa...;)))))))))))))))))))))))))))))))
              • szefunio1 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 13:38
                "Obce mi sa calkowicie permisywizm moralny,
                sluzalstwo wobec obcych...:

ROTFL.
                Junkier - Ty przecież jesteś typowym przykładem tzw. "komunistycznej gnidy".
                Komunistyczna gnida tym różni się od zwykłego komucha, właśnie służalczością -
                zawsze popiera tych których popiera aktualna władza i opluwa tych których
                opluwa aktualna władza.
                Wystarczy przeczystać kilka Twoich postów, żeby zauważyć, że za czasów komuny
                pracowałeś propagandzie - inaczej nie znałbyś na pamięć tylu z niej cytatów.
                Kiedy PiS poróżnił się z Lepperem opluwałeś Leppera i Samoobronę, kiedy się
                pogodzili zdanie w sprawie Samoobroni i leppera zmieniłeś o 180 stopni.
                Jesteś wręcz modelowym przykładem człowieka służalczego wobec władzy.
                • junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 13:44
                  Oszczerco podly, nigdy komuchow nie popieralem, zawsze od urodzenia mialem
                  poglady 100% antykomunistyczne.
                  • oblivion1 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 15:33
                    junkier napisał:

> Oszczerco podly, nigdy komuchow nie popieralem, zawsze od urodzenia mialem
                    > poglady 100% antykomunistyczne.

Pare postow wczesniej napisales, ze obcy ci jest "permisywizm moralny". Biorac
                    pod uwage jedno i drugie, nic nie wskazuje na to ze dla bezpieki nie pracowales.
                  • szefunio1 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 17.03.07, 01:17
                    > Oszczerco podly, nigdy komuchow nie popieralem,

Typowy tekst komunistycznej gnidy: "niedy nie popierałem poprzedniej władzy,
                    zawsze popierałem (i zawsze będę popierać) aktualną".
                    Za kilka lat, jak dojdzie kto inny do władzy - będziesz pisał (choć zapewne pod
                    innym pseudonimem): "Nigdy nie popierałem PiS'u, zawsze miałem poglądy w 100%
                    antyPiS'owskie".

> zawsze od urodzenia mialem
                    > poglady 100% antykomunistyczne.

Tyle, że głosisz takie same jak komuniści poglądy, do tego masowo używając
                    cytatów z PRL'owskiej propagandy.
          • kuzyn_jk Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:11
            Junkier - a dlaczego nie sięgasz dalej - pradziadek, prapradziadek, pra....
            itd. Jeśli znajdziesz coś w ich życiorysach to będziesz miał podstawę do
            oskarżenia większej ilości ludzi a tym samym argumenty za koniecznością
            przeprowadzenia rewolucji moralnej. Jestem tylko ciekawy jak daleko trzeba by
            sięgać aby znaleźć w rodzinie Giertychów przodka o charakterze niezgodnym z
            obowiązującą dziś doktryną lansowaną m.in. przez PiS.
            • junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:15
              Czlowieku, tu chodzi o jedno z najwazniejszych stanowisk w panstwie! Czy nie
              mozna na nie znalezc bylo kogos kogo ojciec nie denuncjowal patriotow polskich
              na smierc, o czym pisal jakies 3 tygodnie temu Nasz Dziennik, i ktory do dzis
              dnia pisze lub puszcza jako naczelny artykuly szkalujace Polakow???
              • kralik111 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 13:17
                junkier napisał:

> Czlowieku, tu chodzi o jedno z najwazniejszych stanowisk w panstwie! Czy nie
                > mozna na nie znalezc bylo kogos kogo ojciec nie denuncjowal patriotow
                polskich
                > na smierc, o czym pisal jakies 3 tygodnie temu Nasz Dziennik, i ktory do dzis
                > dnia pisze lub puszcza jako naczelny artykuly szkalujace Polakow???

Ojciec Kryze tez posylal partiotow i antykomunistow polskich na smierc, i co
                junkier...?
              • deepundercover Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:16
                No tak, Nasz Dziennik to napisal... Nie mam wiecej pytan, kwestionowanie
                prawdziwosci stwierdzen tam zamieszczonych to przeciez grzech, z ktorego nalezy
                sie spowiadac.

Aha, i co to jest szkalowanie Polakow? Skrytykowanie jakiegokolwiek z nich?
                Wiesz, ze szczekajac na PO dopuszczasz sie takiej samej zbrodni?
      • qawsedrftg wiosenny spacer zamiast polemiki z junkersem 12.03.07, 12:14
        naprawdę zachęcam

szkoda czasu

to jest bot który na każdy temat klepie na to samo kopyto - żadne krzyki nas
        nie przekonają że białe jest białe itd. ale zero w tym jakiegokolwiek wdzięku i
        pomyślunku
      • zielonka443 Junkier- zwnowu ty:-) 12.03.07, 12:14
        Ale tak bylo juz w czasch komunistycznych- synowie i corki 'zle' urodzonych
        mialy gigantyczne klopoty. Czyli co wracamy do tamtych czasow? Cos chyba nie
        tak?
        Junkier, masz pewnie na tyle duzo lat, ze zyles w tamtych czasach. Wedlug
        twoich kryteriow ktore publikujesz na tym forum to kazdy zyjacy w tamtych
        czasach powinien czuc sie umoczony bo np. skonczyl studia, zrobil dotorat (tak
        nawiazuje do Lecha i Jarka) lub zostal profesorem , pracowal w jakims firmie
        panstwowej (innych raczej nie bylo) itp. Dzieci tych ludzi tez sa umoczone
        przez swoich rodzicow. Czyli co 85% polakow pod noz? Wedlug twoich kryteriow to
        niestety tak.
        Junkier to nie jest tak, ze dzieci zawsze (raczej duzo zadziej) przejmuja
        ideologie i pomysl na zycie od swoich rodzicow. Dam ci przyklad mojego ojca,
        ktory nalezal do zwiazkow (nie do solidarnosci) popierl PZPR (z jakiegos powodu
        nie nalezal) i terza zgadnij kogo popiera- SLD blad!!! PiS. Tez bylem zdziwiony.
        Natomiast ja nie popieram zadnej z parti wlaczajac PO.

Zastanow sie czasem co piszesz. Mniej emocji a wiecej powazych argumentow.
        • junkier Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 12:17
          Safjana moge cenic za jedno konkretne orzeczenie, ws. aborcji, ale ten artykul
          oparty na klamstwach oberoszczercy Grossa to po prostu granda:
          www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3976862.html
          • e-4l Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safja 12.03.07, 15:48
            O,w morde znowu na forum ten debil junkier.
          • zielonka443 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safja 12.03.07, 15:55
            Junkier, przeczytlem ten artykul. Bardzo ciekawy. Roznica miedzy Safianem a
            toba jest taka, ze ty prubujesz zaklinac rzeczywistosc mowiac ze czegos nie ma
            on natomiast mowi aby o tym rozmawiac.
            Zagdza sie fakty z ksiazki Grossa powinny byc zweryfikowane (ale rzeczowo i
            uzywajac tez dowodow i faktow a nie mowienia ze tak nie bylo) i o tym pisze
            Safian na poczatku mowiac ze jesli te fakty sa prawdziwe. Zakladajac, ze tylko
            50% z nich jest prawdziwych lub nie naciaganych to juz jednak sporo.
            Mysle, ze jak na razie brak polskiej literatury (prosze nie wspominaj o
            Michalkiewiczu i jemu podobnych) znanej na swiecie, ktora dyskutowala by z
            Grossem faktami a nie jadem i haslami.
            Powiem ci ramach ciekawostki, ze bedac w USA w sanie Nowy Jork w jednm z
            malych miast na polnocy stanu trafilem do muzeum holocasutu. Tak z ciekawosci.
            Udalo mia sie porozmawiac z jego dyrektorem (facte ok 35 lat) i wiesz co mnie
            zaszokowalo, ze on nie wiedzial ze w Polsce byla kara smierci z przechowywanie
            zydow i to polacy ich nawiecej uchronili od smierci. Tez opowiadal banialuki ze
            Polacy nie sprzeciwiali sie budowie obozow. Ja widze tutaj pole do popisu dla
            MSZ, publicystow i historykow.
            • junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safja 12.03.07, 16:02
              To nie my, Polacy, powinnismy byc rozliczani ale sami powinnismy domagac sie
              rozliczen!

www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20070215&typ=my&id=my11.txt
              Nie przepraszalem za Jedwabne.
      • peryklejtos Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:14
        junkier napisał:

> Jak TK mogl kierowac ktos taki jak Safjan,

Kryże jest w rządzie, a sądził on (a NIE JEGO OJCIEC) działaczy opozycji, m.in.
        Bronisława Komorowskiego. Cienka ta twoja propaganda trollu.
        • swoboda_t Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:30
          Jedo ojciec też. Kruże dżunjor jedynie wsadzał do paki opozycjonistów i rugował
          sędziów łagodnych w sprawach politycznych, ojciec natomaist wydawał wyroki
          śmierci. Sądzi Kryże, będą krzyże. Ale nie ma sprawy, syn jest z PiS.
      • jasiek.pl Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:28
        junkier napisał:
        > Jak TK mogl kierowac ktos taki jak Safjan, ktorego ojciec byl komunistycznym
        > aparatczykiem .......

JUNKIER opamiętaj się, pedałujesz po łamach jakbyś spożył dwa browary "Nie
        rżnij głupa" jak mówią ostatnio politycy, Twoi ideowi przodkowie mogli walczyć
        w armi carskiej i mieli doczynienia z "bolszewicką hołotą", ewentualnie w
        pruskiej armii co też nie jest powodem do dumy i ocena Twojego "honoru i
        godnosci" dokonana przez znanego i cenionego PISiaka J.Kurskiego oraz Naszego
        Dziennika będzie negatywna!

Dlatego proponuje krótki spacerek z pieskiem, wysiusiać się i dotlenić, ruscy
        przestaną Cie straszyć.
      • q_vw Junkier !!! 12.03.07, 12:39
        junkier napisał:

> aparatczykiem i ma smierc zadenuncjowanego AKowca na sumieniu, a dzis jakby
        > nigdy nic wypisuje artykuly szkalujace Polakow w jakiejs marginalnej
        > polskojezycznej gazetce, granda po prostu!
        >
        > Oto najnowsze plody umyslowe Mr Safjana juniora:
        > www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3976862.html

No i wiadomo, kto jest wzorem ideologicznym PiS... jak zwykle bolszewicy, a
        dokładniej sam Pawka Morozow... Junkier, jak już tykasz rodziców, to może coś o
        tatusiu bliźniaków, co ?!
        • junkier Re: Junkier !!! 12.03.07, 12:46
          Co, sugerujesz ze tatus blizniakow tez denoncjowal na smierc AK-owcow a potem
          szefowal niepolskiemu pisemku szkalujacemu Polakow? Ale trzeba byc zaklamanym
          zeby tego typu "znaki rownosci" stawiac...
          • metall Re: Junkier !!! 12.03.07, 13:32
            A kim był tata Kaczorków? Był w PZPRze?
          • swoboda_t Re: Junkier !!! 12.03.07, 14:32
            Stryjek czy tam wujek bliźniaków był stalinowskim oprawcą. Ojciec nie był w
            PZPR, a jedynie mu służył. Tak gwoli ścisłości.
            • junkier Re: Junkier !!! 12.03.07, 14:39
              Obawiam sie zes goloslowny. Podaj zrodlo.
      • rpyzel A jak Kryże może podsekretarzyć w MS ? 12.03.07, 12:45
      • y.y Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 13:03
        junkier napisał:

>

Tak samo jak wiceminbistrem sprawiedliwości może być oprawca opozycji Kryże,
        tak samo jak członkiem PiS może być aparatczyk Styczeń, tak samo jak
        europarlamentarzystą może być współpracownik Jaruzelskiego, rasista i hańbiący
        kraj antysemita, Giertych.
        • junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 13:26
          Jesli ktos hanbi kraj to wlasnie polskojezyczne gazeciny od lat szkalujace
          Polakow i bezkarnie pomawiajace ich o rozne bezecenstwa.

O Girtychu powtarzasz bzdety i haselka wybiorczej swiadczace o uwiadzie
          umyslowym, przeczytaj sobie opinie RAZa:
          fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/co-wolno-huntingtonowi-to-nie-byle-polakowi,874835

• pos3gacz Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:02
            junkier napisał:

> Jesli ktos hanbi kraj to wlasnie polskojezyczne gazeciny od lat szkalujace
            > Polakow i bezkarnie pomawiajace ich o rozne bezecenstwa.
            >
            > O Girtychu powtarzasz bzdety i haselka wybiorczej swiadczace o uwiadzie
            > umyslowym, przeczytaj sobie opinie RAZa:
            > fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/co-wolno-huntingtonowi-to-nie-byle-polakowi,874835
            >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,,
            No nareszcie dorwałem Cię junkier.Rozwiązałeś problem z żelazem i pierzem?
            Jeżeli nie to radzę Ci koleś abyś się pospieszył,gdyż jak sam wiesz przygłupy
            na tym forum nie mają lekko.
          • y.y Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 16:12
            Hańbią kraj Ci, przez których kłamstwa i obelżywe teksty na Polskę spada odium
            kraju rasistowskiego. Jeżeli uważasz inaczej, a mianowicie że należy się
            zachowywać wstyd krajowi, to nie mamy niestety o czytm rozmawiać.

Co do RAZa, cenię jego prozę, ale jeżeli chodzi o komentarze polityczne, rzadko
            kiedy się z nim zgadzam. RAZ ma tendencję do - właściwego radykałom z obu stron
            sceny polityczno-komentatorskiej - przemilczania niektórych niewygodnych
            faktów. Tutaj mamy tego dobitny przykład.

Giertych powypisywał zwykłe brednie i kłamstwa w paszkwilu, który wydał z logo
            Europarlamentu. Przyniósł wstyd całemu krajowi.
            Dobitny komentarz, człowieka o nieco większym autorytecie niż RAZ:

"To kompletnie skandaliczne i oszołamiające. Tak jak byśmy powrócili do
            najczarniejszych lat 30. I pomyśleć, że taki rasizm mógł pochodzić od jednego z
            liderów partii rządzącej w kraju, który należy do UE" - komentuje na
            blogu "Liberation" profesor Uniwersytetu Roberta Schumana w Strasburgu Xavier
            Delcourt. "To byłoby szokujące, gdyby autor nie został ukarany. Mam nadzieję,
            że przynajmniej zostanie zawieszony w swych funkcjach w europarlamencie" -
            dodał Delcourt.

I tyle. Osobiste wycieczki pozostawiam bez komentarza, bo mylisz mnie z kimś
            kogo interesują. Ad hominem zamiast ad rem jest jednak oczywiście zrozumiałe -
            brak argumentów.

W jednym RAZ ma rację, moim zdaniem: jeżeli były podobne brednie ze strony
            lewaków, to o nich nie słaszano. Ale to nie jest żaden argument. Skoro lewacy
            wypisują jakieś brednie i tym samym mogą przynosić wstyd, to znaczy że
            radykalna prawica też może tyle że z drugiej strony? Nie, nie może, bo to
            właśnie wspomniana hańba.
      • kralik111 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 13:07
        junkier napisał:

>

junkier glupcze, to ty nie wiesz ?
        Przeciez Sajfan zrozumial swoje bledy, podobnie jak kryze, ktorego ojciec byl
        katem dla Polskow a pozniej sam sie tym katem stal...;))))))))))))))))))))))))
        • katon42 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:50
          W tej Waszej dyskusji wyciągacie przodków a pomijacie "kręgosłup moralny"
          Safiana i Kryżego. Kryze był i jest nadal sędzią, którego zadaniem jest
          stosowanie prawa. Jeżeli sądził Komorowskiego i innych tzw. opozycjonistów, to
          tylko dlatego że takie było prawo a On musiał je stosować a nie naginać na
          potrzeby opozycji lub ewentualnie asekurować się. Taka postawa Kryżego zjednała
          Mu szacunek bo obecnie tylko drobni pyskacze próbują nieśmiało wyciągać Jego
          przeszłość.
          Safian zaś od samego początku urzędowania w TK jednoznacznie określił swoje
          symapatie a słuchając uzasadnienia niektórych orzeczeń TK słuchaczowi opadała
          szczęka, ręce ( i majtki). W ostatnim artykule ( o którym wspominacie)
          jednoznacznie określił swój stosunek do narodu polskiego. Czy nie czas
          najwyższy aby wyjechał do nacji która jest Mu bliska sercu.
          • junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:56
            Madre slowa, jednak nie sami ludzie o sformatowanych przez GW mozgach pojawiaja
            sie na tym forum.

Wspomniany artykulik Safjana jest neislychany po prostu, zaznacza parokrotnie
            ze 'nie jest zadnym historykiem stosunkow pol-zydowsk.', po czym powtarza
            wielokrotnie juz na rozne sposoby zmielone przez GW, oszczercze brednie. Skoro
            nie jest historykiem to po co sie do pioruna wypowiada i imputuje Polakom
            neigodziwosci?

Szczytem bezczelnosci jest to, ze nei zastrzega ze probuje byc sedzia, a jest
            strona w sprawie, i to druga strona.
    • narod.ovviec Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:56
      Od razu widać, że Polska pod rządami Braci Kaczyńskich oczyszcza się z ludzi
      marnej reputacji.
    • apparent Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 12:05
      Nareszcie dobra wiadomość
    • hanzal PiS podobnie jak Socjalizm rozwiązuje problemy 12.03.07, 12:11
      PiS podobnie jak Socjalizm rozwiązuje problemy które sam stworzył i które w
      normalnych systemach nie występują

najpierw Bagińską PiS przy udziale swoich wiernych koalicjantów powołali, by
      teraz uznać za sukces że udało się jej pozbyc

takich przykładów konfliktów wywołanych i leczonych przez PiS są dziesiątki,
      kraj żyje od kryzysu do kryzysu , dzieje sie to tak szybko że zapominamy o tym
      co się działo miesiąc czy 2 temu

ps. minister Lipiec też odniósł wielki sukces zapobiegając zawieszeniu przez
      FIFA czyli przywracając na stołek Listkiewicza którego wcześniej z wielkim
      hukiem odwołał

• m15 rewolucja przynosi rezultaty 12.03.07, 12:17
        aczkolwiek nie wsztscy zauważyli ,że obowiązują już inne standardy,szkoda
        tylko,że cieniasy nadal kryją swoich przekręciarzy,pijaków,i rozrabiaków
        • hanzal zaciekawiłeś mnie 12.03.07, 12:26
          powiedz jakież to teraz obowiązują niesamowite standardy że można powoływać na
          najwyższe państwowe urzędy kobietę która mówiąc oględnie była na bakier z etyką
          zawodową ?

to pewnie ten sam wielki standard który pozwala cały czas osobie z wyrokami być
          wicepremierem rządu odnowy moralnej ?

wcześniej różne dziwne rzeczy sie działy ale jakoś nie przypominam sobie by
          któryś z ministrów był "wyrokowcem" albo żeby w Trybunale Konsytucyjnym
          zasiadał sędzia mający problemy z prawem

• m15 a ty mnie wcale-bo masz krótką pamięć 12.03.07, 15:40
            hanzal napisał:

> powiedz jakież to teraz obowiązują niesamowite standardy że można powoływać
            na
            > najwyższe państwowe urzędy kobietę która mówiąc oględnie była na bakier z
            etyką
            >
            > zawodową ?
            >
            > to pewnie ten sam wielki standard który pozwala cały czas osobie z wyrokami
            być
            >
            > wicepremierem rządu odnowy moralnej ?
            >
            > wcześniej różne dziwne rzeczy sie działy ale jakoś nie przypominam sobie by
            > któryś z ministrów był "wyrokowcem" albo żeby w Trybunale Konsytucyjnym
            > zasiadał sędzia mający problemy z prawem
            >
            he,he,ministrowie,premier i prezydent to sowieckie sprzedawczyki ,nie
            wiedziałeś ,że to byli sekretarze zbrodniczej organizacji pod nazwą
            pzpr,handlowali wszystkim -narodem,prawdą ,a wwolnej polsce nawet ustawami ,o
            tajnych informacjach nie wspomnę,mówisz ,że bagińska była na bakier z
            etyką ,to żle ,lecz przypominam ,że minister sobotka jest przestępcą,minister
            ungier również,prezydent też ma sporo na sumieniu,minister jakubowska siedzi w
            kryminale a inni czekają już w kolejce,może o tym pogadamy
    • monika_04 Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 12:19
      No jednak mają niektórzy jakieś poczucie przyzwoitości...
      • hanzal ta pani przywoita? nie nazywaj szamba perfumerią 12.03.07, 12:23
        jak mawia Wasz guru

ps. widzę że coś dzisiaj dyżurni PiSowcy wzięli sie do ataku

tak z ciekawości ile można zarobić na takim klepaniu że jest super a będzie
        jeszcze lepiej ?
    • misza36 Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 12:22
      niemozliwe andrzej pokaz chamowi gdzie jego miejsce
    • canx Mogłaby zagrać matkę Stiflera w American Pie n/t 12.03.07, 12:27

• ksks3 Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 12:28
      Czy jest ktoś nie umazany z kręgów tej partii
    • krwawy.zenek bolesny cios w rewolucję moralną :((( 12.03.07, 12:30
      Na szczęście PiS i Samoobrona już szukają nowego, jeszcze lepszego kandydata.
      • jabo23 Re: bolesny cios w rewolucję moralną :((( 12.03.07, 13:51
        Coś czuję, że Hójarska szykuje się urząd. W końcu ma doświadczenie jak
        obchodzić się ze sprawiedliwością. Wtedy dopiero rewolucja rozwinie skrzydła.
    • intel-e-gent No proszę... 12.03.07, 12:37
      Czyżby jednak miała resztki honoru.
      Tak czy inaczej, pogratulować odwagi cywilnej można :)
      • y.y Re: No proszę... 12.03.07, 13:05
        intel-e-gent napisał:

> Czyżby jednak miała resztki honoru.
        > Tak czy inaczej, pogratulować odwagi cywilnej można :)
        >

Po miesiącu walenia w nią jak w bęben przez media za jej przekręty? To ma być
        cywilna odwaga? Chyba raczysz waść żartować.
        • intel-e-gent Re: No proszę... 12.03.07, 13:20
          A byłem kiedyś poważny? ;)

Niemniej jak na tę ekipę, to jest to odwaga ;p
          • jabo23 Re: No proszę... 12.03.07, 13:56
            > Niemniej jak na tę ekipę, to jest to odwaga ;p

Jaka tam odwaga. Zwyczajnie nie miała wyboru. Czy ktokolwiek z tej buraczanej
            formacji odejdzie dobrowolnie od koryta, jak nie musi?
          • swoboda_t Re: No proszę... 12.03.07, 14:34
            Ze strachu zrezygnowała. Że Ją sami sędziowie TK wywalą.
    • q_vw Re: Junkier Polakiem z krwi i kości 12.03.07, 12:40
      Możesz nie obrażać porządnych i uczciwych Polaków ?! Junkier to mutacja, jak
      cały PiS i przystawki.
      • junkier Re: Junkier Polakiem z krwi i kości 12.03.07, 12:45
        Sugerujesz ze nie jestem Polakiem, i do tego prawdziwym? Smieszne doprawdy.
        Gdyby kazdy w tym po polsku myslal, nie byloby problemu czerwono-rozowej
        holoty.
        • pixos Re: Junkier Polakiem z krwi i kości 12.03.07, 14:32
          Powiedz, proszę, kto wg. ciebie może uznawać się za "prawdziwego" Polaka? Jakaś
          definicja?
        • popelina2005 Junkier.. Ojciec Ziobry to PZPR-owski dygnitarz ! 12.03.07, 14:44
          w Krynicy G. !.. Co ty na to,palancie!
        • pisubek nie Polak, a ruski agent, jak to mawia Jarek, 12.03.07, 16:56
          tak, tak, to tez o tobie junkierze z kaliningradu
    • szasza7 W Samoobronie nie ma nikogo,kto nadawałby się 12.03.07, 12:50
      na jakiekolwiek stanowisko państwowe.To najgorsza część społeczeństwa.Margines
      społeczny składający się z członków PZPR,ORMO,milicji,przestępców itpJaki szef
      taki personel.Jedyne wyjście to zdelegalizować tą "organizację".A Kaczory dla
      utrzymania się władzy za wszelką cenę zbratali się z takim szambem.Umoczyli się
      w nim i zazczynają "pachnieć"jak oni.To tak jakby Stronnictwo Patriotyczne
      zbratało się z Targowicą.Hańba Kaczorom na wieki.Tak przejdą do
      historii.Zatracili honor,moralność ,patriotyzm.Hańba! Po trzykroć hańba!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka