tancezr 12.03.07, 11:43 Lepper znowu przegral. Brawo PiS. Nie oddawac wladzy w rece Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tancezr ..... Bagińska podaj powod 12.03.07, 11:44 Czemu nie podala powodu - ma cos na sumieniu Odpowiedz Link Zgłoś
tancezr Autostrada TAK Lepper NIE Baginska NIE 12.03.07, 11:46 Tak trzymac dalej. specjalisci do wladzy... Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu jakie Brawo PiS? Kpisz? 12.03.07, 11:57 A kto sie wmanewrował w Baginską? Jacy specjaliści do władzy? W PiSie. Czy myślenie boli? Czy proste związki logiczne sa tak trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Milecie, zejdź z sedesu... 12.03.07, 12:09 ...za długo już na nim siedzisz i nie wyczuwasz subtelnych aluzji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 "nie oddawać władzy w ręce Samoobrony" :))))))))) 12.03.07, 12:18 troszkę spóźniony ten apel... O jakiś rok... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar I po co to wszystko było? 12.03.07, 13:46 Czy trzeba się napić gnojówki, żeby zgadnąć jej podły smak? Odpowiedz Link Zgłoś
plmlp Wściekły atak libertynów na Panią Bagińską..Zdrada 12.03.07, 14:00 mości Panowie! PanieLepper, rusz pan swoją tłustą dupę z blokady i broń niewinnej Kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Wściekły atak libertynów na Panią Bagińską..Z 12.03.07, 14:05 ta decyzja jest bardzo "zastanawiająca" Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu walniecie w łeb kijem od bejsbola 12.03.07, 12:28 jest może dla Ciebie subtelną aluzją. Dla mnie nie. Każdy inny gust ma, inny smak. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: walniecie w łeb kijem od bejsbola 12.03.07, 12:56 Przy zapachu, jaki pozostawia za sobą obecna władza - uwagi tancezra to dla mych zmysłów perfuma... Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Co powie Jarek ? 12.03.07, 12:41 Jak to co, zamlaska, zasapie, charknie, pociągnie nosem i stwierdzi, że to wina układu :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
deepundercover Re: ..... Bagińska podaj powod 12.03.07, 14:10 > Czemu nie podala powodu - ma cos na sumieniu Pewnie powiedziano jej delikatnie, ze jak nie zrezygnuje sama to dostanie publiczna i upokarzajaca procedure odwolywania. Taka 'oferta, ktorej nie mozna odrzucic'. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Najmądrzejsze, co mogła zrobić. Jak by ją wywalili 12.03.07, 11:46 , to byłaby zupełnie wyzerowana, a tak, będzie się jeszcze bronić: sama ustąpiłam z powodu lawiny oszczerstw, która uniemozliwiła mi funkcjonowanie w TK :-) Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Najmądrzejsze, co mogła zrobić. Jak by ją wyw 12.03.07, 12:12 zyks napisał: > , to byłaby zupełnie wyzerowana, a tak, będzie się jeszcze bronić: sama > ustąpiłam z powodu lawiny oszczerstw, która uniemozliwiła mi funkcjonowanie w > TK :-) ============ "wyzerowała" by się całkowicie zawodowo a tak, to może jeszcze załapie się na jakiegoś pełnomocnika w gminnym zakładzie oczyszczania miasta. Lepsze to niż zasiłek... Odpowiedz Link Zgłoś
resdes Przypominam, gdyby nie Kaczory nie byłoby tego 12.03.07, 13:19 zamieszania. Ale Kaczory uwelbiająć wciskać na eksponowane stanowiska kryminalistów i kanciarzy. Po pierwsze, najwyraźniej mają wspólny język. o drugie, mają a nich haka. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:46 wytrzeźwiała, zrozumiała aż wreszcie sama się przed hańbą obroniła ---- poTworki, PiSekciarze, PTLe trzeźwijcie się sami Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:48 A odprawę dostanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:48 Prezydent i PiS się skompromitowali, że przed zaprzysiężeniem jej nie zdjęli... teraz to już musiała... Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg dlaczego? Przecież jest wypasiona 12.03.07, 11:48 tak jak Lepcio, Skrzypek, Urban-ski, Bliźnięta, Begierów Renia i inne okazy z Menażerii. Odpowiedz Link Zgłoś
smukly.jaroslaw Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:49 Uffffff, a teraz niech ktoś otworzy okno... Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Re: Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:53 Jak na członka (?) SO zachowała się w końcu przyzwoicie. Chyba ja wyrzuca z SO - nie spełnia standardów tej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Co za bezczelne babsko, dopiero jak powiedzieli 12.03.07, 11:50 w TK, że i tak ją wyrzucą to coś pojęła. Odpowiedz Link Zgłoś
tosiek24 Re: Co za bezczelne babsko, dopiero jak powiedzie 12.03.07, 14:28 Dotarło do niej,że do grona TK pasuje jak wół do karety. Przy okazji wycięła numer panu prezydentowi. Co on teraz powie ? Mlask, mlask, kwa, kwa, mlask - "Pani Bagińska miała prawo do tej decyzji, a była ona jej decyzją, i my nie będziemy na nią wpływać, ani jej kwestionować". Taki komunikat pewnie zostanie wydany przez pałac ! Odpowiedz Link Zgłoś
awersja Policzek dla Pałacu Prezydenckiego... 12.03.07, 11:50 ...lecz jedna jaskółka wiosny nie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
liberum.veto w PO takie standardy, niestety, nie istnieją. 12.03.07, 11:50 Tam nikt z niczego dobrowolnie nie rezygnuje. (vide Bufetowa) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Takie standardy jak gdzie, w SO?:))) Buahahaha 12.03.07, 12:56 liberum.veto napisała: > Tam nikt z niczego dobrowolnie nie rezygnuje. (vide Bufetowa) O jakich standardach mowa? O standardach w Samooborze? W sensie, o standardzie seksu za pracę? Czy może o standardzie kasy ukradzionej rolnikom przez Andrew Mulata? Czy może o standardzie a'la przychodzi Lipiński i Mojzesowicz do Beger? Czy może o standardzie a'la wyłodzone kredyty a'la Hojarska i kasa z UE dla synka znowu a'la Hojarska? PO ma takie standardy, że układ piskorskiego został z partii wywalony i do dzisiaj piskorczycy nie dostają nic, są blokowani ze względu na afery, w jakich uczestniczyli. A Bufetowa w odróżnieniu od kryminalistów z SO nie wyłudzała kasy albo nie gwałciła współpracowników. Więc nie bredź już więcej. ------------------ Forum przeprasza za Palestrinę, Galbę, Poszeklu, wet3 i innych szczekaczy na żołdzie pisiorków Odpowiedz Link Zgłoś
katon42 Intencje Samoobrony szlachetne 12.03.07, 11:51 ale dlaczego, wszystkie możliwe gó..... Rzeczpospolitej przykleiły się do SO. Czyżby Samoobrona była tylko jednym wielkim szambem. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 fiu,fiu-nowe standardy w samoobronie 12.03.07, 11:54 cieniasom kopara znowu opadnie,oni swojego przekrętasa -niejakiego waldy dzikowskiego bronią zajadle,wstyd ,że to samoobrona uczy ich postaw moralnych i pro-panstwowych Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: fiu,fiu-nowe standardy w samoobronie 12.03.07, 13:01 m15 napisał: > cieniasom kopara znowu opadnie,oni swojego przekrętasa -niejakiego waldy > dzikowskiego bronią zajadle,wstyd ,że to samoobrona uczy ich postaw moralnych i > > pro-panstwowych Buahaha, miesiąc naciskania i wywoływania przekrętów na światło dzienne to jest standard?:) ROTFL. Gdyby nie to, że prasa się uczepiła sprawy i nie popuściła to by nie było tej rezygnacji. A co do postaw propaństwowych, jak rozumiem wielokrotnie skazany wicepremier, podejrzany o gwałt, wyłudzająca kredyty etc. to są Ci nauczyciele postaw propaństwowych tak? Hehe, kpisz czy o drogę pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
observer_01 Gratulacje dla pani B. 12.03.07, 11:54 ze wziela przyklad z biskupa W. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Niech wystumaczy Lepperowi dlaczego 12.03.07, 11:55 A.Lepper w rozmowie z Mazurkiem: "Ale co takiego ona zrobiła?Że jako syndyk coś tam tam robiła i to ma być wstyd?! Pani Bagińska jest sędzią Trybunału Konstytucyjnego i bardzo dobrze. Trybunał moze teraz w jej sprawie podjąć kazdą decyzję." "Dopiero gdy wjechał na rydwanie, poznano, że to furman" St.J.L. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 11:55 Jak TK mogl kierowac ktos taki jak Safjan, ktorego ojciec byl komunistycznym aparatczykiem i ma smierc zadenuncjowanego AKowca na sumieniu, a dzis jakby nigdy nic wypisuje artykuly szkalujace Polakow w jakiejs marginalnej polskojezycznej gazetce, granda po prostu! Oto najnowsze plody umyslowe Mr Safjana juniora: www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3976862.html Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu A mój pra pra pradziadek gwałcił i mordował 12.03.07, 11:58 a mnie to jest obojetne Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:00 Cos takiego... A Giertychowi bez przerwy ojca i dziadka sie wypomina poglady, a ZADEN Z NICH nie byl winny smierci polskiego patrioty w wyniku haniebnej denuncjacji! Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu nie wiem czy i kto wypomina 12.03.07, 12:04 mnie poglądy Pana Giertycha interesuja o tyle, że nie wyobrazam sobie żeby moje dziecko chodziło do szkoły ukształtowanej przez Giertycha. Mnie osobiście nienawiść, ksenofobia, brak szacunku do innych, zaściankowość, zakompleksienie są obce. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 12:08 A ja wypraszam sobie ksztaltowanie dzieci przez rozne popluczyny po dzierzgowskich i wiatrach. Obce mi sa calkowicie permisywizm moralny, sluzalstwo wobec obcych, rozpasanie moralne i z trudem maskowane kompleksy wzgledem tzw. Europy, ktora jest pustym haslem jesli ktos chce nadac jej znaczenie inne niz geograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
sfw Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 12:15 Witaj Myślicielu! Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu sam jestem sobie winien 12.03.07, 12:25 dyskusja z Tobą jest pozbawiona sensu. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 13:12 junkier napisał: > A ja wypraszam sobie ksztaltowanie dzieci przez rozne popluczyny po > dzierzgowskich i wiatrach. Obce mi sa calkowicie permisywizm moralny, > sluzalstwo wobec obcych, rozpasanie moralne i z trudem maskowane kompleksy > wzgledem tzw. Europy, ktora jest pustym haslem jesli ktos chce nadac jej > znaczenie inne niz geograficzne. Tak dla przypomnienia junkier, to takimi popluczynami po dzierzgowskich i wiatrach, Leninach i Stalinach, mozna nazwac PiS, poniewaz wczoraj udowodnili, ze prokomunnistyczna idea inwigilacji spoleczenstwa jest im drozsza od demokratycznech zasad panstwa prawa...;))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 13:38 "Obce mi sa calkowicie permisywizm moralny, sluzalstwo wobec obcych...: ROTFL. Junkier - Ty przecież jesteś typowym przykładem tzw. "komunistycznej gnidy". Komunistyczna gnida tym różni się od zwykłego komucha, właśnie służalczością - zawsze popiera tych których popiera aktualna władza i opluwa tych których opluwa aktualna władza. Wystarczy przeczystać kilka Twoich postów, żeby zauważyć, że za czasów komuny pracowałeś propagandzie - inaczej nie znałbyś na pamięć tylu z niej cytatów. Kiedy PiS poróżnił się z Lepperem opluwałeś Leppera i Samoobronę, kiedy się pogodzili zdanie w sprawie Samoobroni i leppera zmieniłeś o 180 stopni. Jesteś wręcz modelowym przykładem człowieka służalczego wobec władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 13:44 Oszczerco podly, nigdy komuchow nie popieralem, zawsze od urodzenia mialem poglady 100% antykomunistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
oblivion1 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 15:33 junkier napisał: > Oszczerco podly, nigdy komuchow nie popieralem, zawsze od urodzenia mialem > poglady 100% antykomunistyczne. Pare postow wczesniej napisales, ze obcy ci jest "permisywizm moralny". Biorac pod uwage jedno i drugie, nic nie wskazuje na to ze dla bezpieki nie pracowales. Odpowiedz Link Zgłoś
szefunio1 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 17.03.07, 01:17 > Oszczerco podly, nigdy komuchow nie popieralem, Typowy tekst komunistycznej gnidy: "niedy nie popierałem poprzedniej władzy, zawsze popierałem (i zawsze będę popierać) aktualną". Za kilka lat, jak dojdzie kto inny do władzy - będziesz pisał (choć zapewne pod innym pseudonimem): "Nigdy nie popierałem PiS'u, zawsze miałem poglądy w 100% antyPiS'owskie". > zawsze od urodzenia mialem > poglady 100% antykomunistyczne. Tyle, że głosisz takie same jak komuniści poglądy, do tego masowo używając cytatów z PRL'owskiej propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuzyn_jk Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:11 Junkier - a dlaczego nie sięgasz dalej - pradziadek, prapradziadek, pra.... itd. Jeśli znajdziesz coś w ich życiorysach to będziesz miał podstawę do oskarżenia większej ilości ludzi a tym samym argumenty za koniecznością przeprowadzenia rewolucji moralnej. Jestem tylko ciekawy jak daleko trzeba by sięgać aby znaleźć w rodzinie Giertychów przodka o charakterze niezgodnym z obowiązującą dziś doktryną lansowaną m.in. przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:15 Czlowieku, tu chodzi o jedno z najwazniejszych stanowisk w panstwie! Czy nie mozna na nie znalezc bylo kogos kogo ojciec nie denuncjowal patriotow polskich na smierc, o czym pisal jakies 3 tygodnie temu Nasz Dziennik, i ktory do dzis dnia pisze lub puszcza jako naczelny artykuly szkalujace Polakow??? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 13:17 junkier napisał: > Czlowieku, tu chodzi o jedno z najwazniejszych stanowisk w panstwie! Czy nie > mozna na nie znalezc bylo kogos kogo ojciec nie denuncjowal patriotow polskich > na smierc, o czym pisal jakies 3 tygodnie temu Nasz Dziennik, i ktory do dzis > dnia pisze lub puszcza jako naczelny artykuly szkalujace Polakow??? Ojciec Kryze tez posylal partiotow i antykomunistow polskich na smierc, i co junkier...? Odpowiedz Link Zgłoś
deepundercover Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:16 No tak, Nasz Dziennik to napisal... Nie mam wiecej pytan, kwestionowanie prawdziwosci stwierdzen tam zamieszczonych to przeciez grzech, z ktorego nalezy sie spowiadac. Aha, i co to jest szkalowanie Polakow? Skrytykowanie jakiegokolwiek z nich? Wiesz, ze szczekajac na PO dopuszczasz sie takiej samej zbrodni? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg wiosenny spacer zamiast polemiki z junkersem 12.03.07, 12:14 naprawdę zachęcam szkoda czasu to jest bot który na każdy temat klepie na to samo kopyto - żadne krzyki nas nie przekonają że białe jest białe itd. ale zero w tym jakiegokolwiek wdzięku i pomyślunku Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka443 Junkier- zwnowu ty:-) 12.03.07, 12:14 Ale tak bylo juz w czasch komunistycznych- synowie i corki 'zle' urodzonych mialy gigantyczne klopoty. Czyli co wracamy do tamtych czasow? Cos chyba nie tak? Junkier, masz pewnie na tyle duzo lat, ze zyles w tamtych czasach. Wedlug twoich kryteriow ktore publikujesz na tym forum to kazdy zyjacy w tamtych czasach powinien czuc sie umoczony bo np. skonczyl studia, zrobil dotorat (tak nawiazuje do Lecha i Jarka) lub zostal profesorem , pracowal w jakims firmie panstwowej (innych raczej nie bylo) itp. Dzieci tych ludzi tez sa umoczone przez swoich rodzicow. Czyli co 85% polakow pod noz? Wedlug twoich kryteriow to niestety tak. Junkier to nie jest tak, ze dzieci zawsze (raczej duzo zadziej) przejmuja ideologie i pomysl na zycie od swoich rodzicow. Dam ci przyklad mojego ojca, ktory nalezal do zwiazkow (nie do solidarnosci) popierl PZPR (z jakiegos powodu nie nalezal) i terza zgadnij kogo popiera- SLD blad!!! PiS. Tez bylem zdziwiony. Natomiast ja nie popieram zadnej z parti wlaczajac PO. Zastanow sie czasem co piszesz. Mniej emocji a wiecej powazych argumentow. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan 12.03.07, 12:17 Safjana moge cenic za jedno konkretne orzeczenie, ws. aborcji, ale ten artykul oparty na klamstwach oberoszczercy Grossa to po prostu granda: www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3976862.html Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safja 12.03.07, 15:48 O,w morde znowu na forum ten debil junkier. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka443 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safja 12.03.07, 15:55 Junkier, przeczytlem ten artykul. Bardzo ciekawy. Roznica miedzy Safianem a toba jest taka, ze ty prubujesz zaklinac rzeczywistosc mowiac ze czegos nie ma on natomiast mowi aby o tym rozmawiac. Zagdza sie fakty z ksiazki Grossa powinny byc zweryfikowane (ale rzeczowo i uzywajac tez dowodow i faktow a nie mowienia ze tak nie bylo) i o tym pisze Safian na poczatku mowiac ze jesli te fakty sa prawdziwe. Zakladajac, ze tylko 50% z nich jest prawdziwych lub nie naciaganych to juz jednak sporo. Mysle, ze jak na razie brak polskiej literatury (prosze nie wspominaj o Michalkiewiczu i jemu podobnych) znanej na swiecie, ktora dyskutowala by z Grossem faktami a nie jadem i haslami. Powiem ci ramach ciekawostki, ze bedac w USA w sanie Nowy Jork w jednm z malych miast na polnocy stanu trafilem do muzeum holocasutu. Tak z ciekawosci. Udalo mia sie porozmawiac z jego dyrektorem (facte ok 35 lat) i wiesz co mnie zaszokowalo, ze on nie wiedzial ze w Polsce byla kara smierci z przechowywanie zydow i to polacy ich nawiecej uchronili od smierci. Tez opowiadal banialuki ze Polacy nie sprzeciwiali sie budowie obozow. Ja widze tutaj pole do popisu dla MSZ, publicystow i historykow. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safja 12.03.07, 16:02 To nie my, Polacy, powinnismy byc rozliczani ale sami powinnismy domagac sie rozliczen! www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20070215&typ=my&id=my11.txt Nie przepraszalem za Jedwabne. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:14 junkier napisał: > Jak TK mogl kierowac ktos taki jak Safjan, Kryże jest w rządzie, a sądził on (a NIE JEGO OJCIEC) działaczy opozycji, m.in. Bronisława Komorowskiego. Cienka ta twoja propaganda trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:30 Jedo ojciec też. Kruże dżunjor jedynie wsadzał do paki opozycjonistów i rugował sędziów łagodnych w sprawach politycznych, ojciec natomaist wydawał wyroki śmierci. Sądzi Kryże, będą krzyże. Ale nie ma sprawy, syn jest z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 12:28 junkier napisał: > Jak TK mogl kierowac ktos taki jak Safjan, ktorego ojciec byl komunistycznym > aparatczykiem ....... JUNKIER opamiętaj się, pedałujesz po łamach jakbyś spożył dwa browary "Nie rżnij głupa" jak mówią ostatnio politycy, Twoi ideowi przodkowie mogli walczyć w armi carskiej i mieli doczynienia z "bolszewicką hołotą", ewentualnie w pruskiej armii co też nie jest powodem do dumy i ocena Twojego "honoru i godnosci" dokonana przez znanego i cenionego PISiaka J.Kurskiego oraz Naszego Dziennika będzie negatywna! Dlatego proponuje krótki spacerek z pieskiem, wysiusiać się i dotlenić, ruscy przestaną Cie straszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Junkier !!! 12.03.07, 12:39 junkier napisał: > Jak TK mogl kierowac ktos taki jak Safjan, ktorego ojciec byl komunistycznym > aparatczykiem i ma smierc zadenuncjowanego AKowca na sumieniu, a dzis jakby > nigdy nic wypisuje artykuly szkalujace Polakow w jakiejs marginalnej > polskojezycznej gazetce, granda po prostu! > > Oto najnowsze plody umyslowe Mr Safjana juniora: > www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3976862.html No i wiadomo, kto jest wzorem ideologicznym PiS... jak zwykle bolszewicy, a dokładniej sam Pawka Morozow... Junkier, jak już tykasz rodziców, to może coś o tatusiu bliźniaków, co ?! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Junkier !!! 12.03.07, 12:46 Co, sugerujesz ze tatus blizniakow tez denoncjowal na smierc AK-owcow a potem szefowal niepolskiemu pisemku szkalujacemu Polakow? Ale trzeba byc zaklamanym zeby tego typu "znaki rownosci" stawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Junkier !!! 12.03.07, 14:32 Stryjek czy tam wujek bliźniaków był stalinowskim oprawcą. Ojciec nie był w PZPR, a jedynie mu służył. Tak gwoli ścisłości. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Junkier !!! 12.03.07, 14:39 Obawiam sie zes goloslowny. Podaj zrodlo. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 13:03 junkier napisał: > Jak TK mogl kierowac ktos taki jak Safjan, ktorego ojciec byl komunistycznym > aparatczykiem i ma smierc zadenuncjowanego AKowca na sumieniu, a dzis jakby > nigdy nic wypisuje artykuly szkalujace Polakow w jakiejs marginalnej > polskojezycznej gazetce, granda po prostu! > > Oto najnowsze plody umyslowe Mr Safjana juniora: > www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3976862.html Tak samo jak wiceminbistrem sprawiedliwości może być oprawca opozycji Kryże, tak samo jak członkiem PiS może być aparatczyk Styczeń, tak samo jak europarlamentarzystą może być współpracownik Jaruzelskiego, rasista i hańbiący kraj antysemita, Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 13:26 Jesli ktos hanbi kraj to wlasnie polskojezyczne gazeciny od lat szkalujace Polakow i bezkarnie pomawiajace ich o rozne bezecenstwa. O Girtychu powtarzasz bzdety i haselka wybiorczej swiadczace o uwiadzie umyslowym, przeczytaj sobie opinie RAZa: fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/co-wolno-huntingtonowi-to-nie-byle-polakowi,874835 Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:02 junkier napisał: > Jesli ktos hanbi kraj to wlasnie polskojezyczne gazeciny od lat szkalujace > Polakow i bezkarnie pomawiajace ich o rozne bezecenstwa. > > O Girtychu powtarzasz bzdety i haselka wybiorczej swiadczace o uwiadzie > umyslowym, przeczytaj sobie opinie RAZa: > fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news/co-wolno-huntingtonowi-to-nie-byle-polakowi,874835 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<,, No nareszcie dorwałem Cię junkier.Rozwiązałeś problem z żelazem i pierzem? Jeżeli nie to radzę Ci koleś abyś się pospieszył,gdyż jak sam wiesz przygłupy na tym forum nie mają lekko. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 16:12 Hańbią kraj Ci, przez których kłamstwa i obelżywe teksty na Polskę spada odium kraju rasistowskiego. Jeżeli uważasz inaczej, a mianowicie że należy się zachowywać wstyd krajowi, to nie mamy niestety o czytm rozmawiać. Co do RAZa, cenię jego prozę, ale jeżeli chodzi o komentarze polityczne, rzadko kiedy się z nim zgadzam. RAZ ma tendencję do - właściwego radykałom z obu stron sceny polityczno-komentatorskiej - przemilczania niektórych niewygodnych faktów. Tutaj mamy tego dobitny przykład. Giertych powypisywał zwykłe brednie i kłamstwa w paszkwilu, który wydał z logo Europarlamentu. Przyniósł wstyd całemu krajowi. Dobitny komentarz, człowieka o nieco większym autorytecie niż RAZ: "To kompletnie skandaliczne i oszołamiające. Tak jak byśmy powrócili do najczarniejszych lat 30. I pomyśleć, że taki rasizm mógł pochodzić od jednego z liderów partii rządzącej w kraju, który należy do UE" - komentuje na blogu "Liberation" profesor Uniwersytetu Roberta Schumana w Strasburgu Xavier Delcourt. "To byłoby szokujące, gdyby autor nie został ukarany. Mam nadzieję, że przynajmniej zostanie zawieszony w swych funkcjach w europarlamencie" - dodał Delcourt. I tyle. Osobiste wycieczki pozostawiam bez komentarza, bo mylisz mnie z kimś kogo interesują. Ad hominem zamiast ad rem jest jednak oczywiście zrozumiałe - brak argumentów. W jednym RAZ ma rację, moim zdaniem: jeżeli były podobne brednie ze strony lewaków, to o nich nie słaszano. Ale to nie jest żaden argument. Skoro lewacy wypisują jakieś brednie i tym samym mogą przynosić wstyd, to znaczy że radykalna prawica też może tyle że z drugiej strony? Nie, nie może, bo to właśnie wspomniana hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 13:07 junkier napisał: > Jak TK mogl kierowac ktos taki jak Safjan, ktorego ojciec byl komunistycznym > aparatczykiem i ma smierc zadenuncjowanego AKowca na sumieniu, a dzis jakby > nigdy nic wypisuje artykuly szkalujace Polakow w jakiejs marginalnej > polskojezycznej gazetce, granda po prostu! > > Oto najnowsze plody umyslowe Mr Safjana juniora: > www.gazetawyborcza.pl/1,76842,3976862.html junkier glupcze, to ty nie wiesz ? Przeciez Sajfan zrozumial swoje bledy, podobnie jak kryze, ktorego ojciec byl katem dla Polskow a pozniej sam sie tym katem stal...;)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
katon42 Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:50 W tej Waszej dyskusji wyciągacie przodków a pomijacie "kręgosłup moralny" Safiana i Kryżego. Kryze był i jest nadal sędzią, którego zadaniem jest stosowanie prawa. Jeżeli sądził Komorowskiego i innych tzw. opozycjonistów, to tylko dlatego że takie było prawo a On musiał je stosować a nie naginać na potrzeby opozycji lub ewentualnie asekurować się. Taka postawa Kryżego zjednała Mu szacunek bo obecnie tylko drobni pyskacze próbują nieśmiało wyciągać Jego przeszłość. Safian zaś od samego początku urzędowania w TK jednoznacznie określił swoje symapatie a słuchając uzasadnienia niektórych orzeczeń TK słuchaczowi opadała szczęka, ręce ( i majtki). W ostatnim artykule ( o którym wspominacie) jednoznacznie określił swój stosunek do narodu polskiego. Czy nie czas najwyższy aby wyjechał do nacji która jest Mu bliska sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Jak TK mogl kierowac ktos taki jak M. Safjan, 12.03.07, 14:56 Madre slowa, jednak nie sami ludzie o sformatowanych przez GW mozgach pojawiaja sie na tym forum. Wspomniany artykulik Safjana jest neislychany po prostu, zaznacza parokrotnie ze 'nie jest zadnym historykiem stosunkow pol-zydowsk.', po czym powtarza wielokrotnie juz na rozne sposoby zmielone przez GW, oszczercze brednie. Skoro nie jest historykiem to po co sie do pioruna wypowiada i imputuje Polakom neigodziwosci? Szczytem bezczelnosci jest to, ze nei zastrzega ze probuje byc sedzia, a jest strona w sprawie, i to druga strona. Odpowiedz Link Zgłoś
narod.ovviec Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 11:56 Od razu widać, że Polska pod rządami Braci Kaczyńskich oczyszcza się z ludzi marnej reputacji. Odpowiedz Link Zgłoś
apparent Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 12:05 Nareszcie dobra wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
hanzal PiS podobnie jak Socjalizm rozwiązuje problemy 12.03.07, 12:11 PiS podobnie jak Socjalizm rozwiązuje problemy które sam stworzył i które w normalnych systemach nie występują najpierw Bagińską PiS przy udziale swoich wiernych koalicjantów powołali, by teraz uznać za sukces że udało się jej pozbyc takich przykładów konfliktów wywołanych i leczonych przez PiS są dziesiątki, kraj żyje od kryzysu do kryzysu , dzieje sie to tak szybko że zapominamy o tym co się działo miesiąc czy 2 temu ps. minister Lipiec też odniósł wielki sukces zapobiegając zawieszeniu przez FIFA czyli przywracając na stołek Listkiewicza którego wcześniej z wielkim hukiem odwołał Odpowiedz Link Zgłoś
m15 rewolucja przynosi rezultaty 12.03.07, 12:17 aczkolwiek nie wsztscy zauważyli ,że obowiązują już inne standardy,szkoda tylko,że cieniasy nadal kryją swoich przekręciarzy,pijaków,i rozrabiaków Odpowiedz Link Zgłoś
hanzal zaciekawiłeś mnie 12.03.07, 12:26 powiedz jakież to teraz obowiązują niesamowite standardy że można powoływać na najwyższe państwowe urzędy kobietę która mówiąc oględnie była na bakier z etyką zawodową ? to pewnie ten sam wielki standard który pozwala cały czas osobie z wyrokami być wicepremierem rządu odnowy moralnej ? wcześniej różne dziwne rzeczy sie działy ale jakoś nie przypominam sobie by któryś z ministrów był "wyrokowcem" albo żeby w Trybunale Konsytucyjnym zasiadał sędzia mający problemy z prawem Odpowiedz Link Zgłoś
m15 a ty mnie wcale-bo masz krótką pamięć 12.03.07, 15:40 hanzal napisał: > powiedz jakież to teraz obowiązują niesamowite standardy że można powoływać na > najwyższe państwowe urzędy kobietę która mówiąc oględnie była na bakier z etyką > > zawodową ? > > to pewnie ten sam wielki standard który pozwala cały czas osobie z wyrokami być > > wicepremierem rządu odnowy moralnej ? > > wcześniej różne dziwne rzeczy sie działy ale jakoś nie przypominam sobie by > któryś z ministrów był "wyrokowcem" albo żeby w Trybunale Konsytucyjnym > zasiadał sędzia mający problemy z prawem > he,he,ministrowie,premier i prezydent to sowieckie sprzedawczyki ,nie wiedziałeś ,że to byli sekretarze zbrodniczej organizacji pod nazwą pzpr,handlowali wszystkim -narodem,prawdą ,a wwolnej polsce nawet ustawami ,o tajnych informacjach nie wspomnę,mówisz ,że bagińska była na bakier z etyką ,to żle ,lecz przypominam ,że minister sobotka jest przestępcą,minister ungier również,prezydent też ma sporo na sumieniu,minister jakubowska siedzi w kryminale a inni czekają już w kolejce,może o tym pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
monika_04 Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 12:19 No jednak mają niektórzy jakieś poczucie przyzwoitości... Odpowiedz Link Zgłoś
hanzal ta pani przywoita? nie nazywaj szamba perfumerią 12.03.07, 12:23 jak mawia Wasz guru ps. widzę że coś dzisiaj dyżurni PiSowcy wzięli sie do ataku tak z ciekawości ile można zarobić na takim klepaniu że jest super a będzie jeszcze lepiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 12:22 niemozliwe andrzej pokaz chamowi gdzie jego miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Bagińska zrezygnowała z funkcji sędzi TK 12.03.07, 12:28 Czy jest ktoś nie umazany z kręgów tej partii Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek bolesny cios w rewolucję moralną :((( 12.03.07, 12:30 Na szczęście PiS i Samoobrona już szukają nowego, jeszcze lepszego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Re: bolesny cios w rewolucję moralną :((( 12.03.07, 13:51 Coś czuję, że Hójarska szykuje się urząd. W końcu ma doświadczenie jak obchodzić się ze sprawiedliwością. Wtedy dopiero rewolucja rozwinie skrzydła. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent No proszę... 12.03.07, 12:37 Czyżby jednak miała resztki honoru. Tak czy inaczej, pogratulować odwagi cywilnej można :) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: No proszę... 12.03.07, 13:05 intel-e-gent napisał: > Czyżby jednak miała resztki honoru. > Tak czy inaczej, pogratulować odwagi cywilnej można :) > Po miesiącu walenia w nią jak w bęben przez media za jej przekręty? To ma być cywilna odwaga? Chyba raczysz waść żartować. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: No proszę... 12.03.07, 13:20 A byłem kiedyś poważny? ;) Niemniej jak na tę ekipę, to jest to odwaga ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Re: No proszę... 12.03.07, 13:56 > Niemniej jak na tę ekipę, to jest to odwaga ;p Jaka tam odwaga. Zwyczajnie nie miała wyboru. Czy ktokolwiek z tej buraczanej formacji odejdzie dobrowolnie od koryta, jak nie musi? Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: No proszę... 12.03.07, 14:34 Ze strachu zrezygnowała. Że Ją sami sędziowie TK wywalą. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Junkier Polakiem z krwi i kości 12.03.07, 12:40 Możesz nie obrażać porządnych i uczciwych Polaków ?! Junkier to mutacja, jak cały PiS i przystawki. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Junkier Polakiem z krwi i kości 12.03.07, 12:45 Sugerujesz ze nie jestem Polakiem, i do tego prawdziwym? Smieszne doprawdy. Gdyby kazdy w tym po polsku myslal, nie byloby problemu czerwono-rozowej holoty. Odpowiedz Link Zgłoś
pixos Re: Junkier Polakiem z krwi i kości 12.03.07, 14:32 Powiedz, proszę, kto wg. ciebie może uznawać się za "prawdziwego" Polaka? Jakaś definicja? Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 Junkier.. Ojciec Ziobry to PZPR-owski dygnitarz ! 12.03.07, 14:44 w Krynicy G. !.. Co ty na to,palancie! Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek nie Polak, a ruski agent, jak to mawia Jarek, 12.03.07, 16:56 tak, tak, to tez o tobie junkierze z kaliningradu Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 W Samoobronie nie ma nikogo,kto nadawałby się 12.03.07, 12:50 na jakiekolwiek stanowisko państwowe.To najgorsza część społeczeństwa.Margines społeczny składający się z członków PZPR,ORMO,milicji,przestępców itpJaki szef taki personel.Jedyne wyjście to zdelegalizować tą "organizację".A Kaczory dla utrzymania się władzy za wszelką cenę zbratali się z takim szambem.Umoczyli się w nim i zazczynają "pachnieć"jak oni.To tak jakby Stronnictwo Patriotyczne zbratało się z Targowicą.Hańba Kaczorom na wieki.Tak przejdą do historii.Zatracili honor,moralność ,patriotyzm.Hańba! Po trzykroć hańba! Odpowiedz Link Zgłoś