p.smerf 19.03.07, 10:20 Przed chwilą przeczytałem w Przeglądzie - Po czym poznać, że trafiłeś na zlot Radia Maryja? - Zobaczysz 10 tys. kobiet i żadna nie będzie w Twoim typie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figi.gov.pl na początku był chaos 19.03.07, 10:26 i przyszedł ojciec dyrektor, oddzielił białe od czarnego i zrobiło się zajebiście klarownie Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: na początku był chaos 19.03.07, 10:31 Na początku nie było nic. I rzekł Pan: "niech się stanie światło". I stało się światło. W dalszym ciągu nie było nic, ale było lepiej widać. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl biblijny Jonasz 19.03.07, 10:40 jak go już ten wieloryb wziął i połknął, to (wg. J. Tuwima) rozejrzał się i powiedział – nie jest tak źle, mieszkanie i jedzie jest, mieszkanie to wieloryb, a jedzenie to ja Odpowiedz Link Zgłoś
0lek Re: Daukszewicz bomba 19.03.07, 10:38 Zdziwiłbyś się ile ładnych kobiet uczestniczy w takich zlotach. Osobiście nie widziałem bo Ojciec Malwersant nie jest w moim typie ale niejdnokrotnie w tiwi było widać nie tylko stare mohery. A Daukszewicz? Jakoś na życie trzeba zarabiać. A on nigdy nie bywał zabawny więc trzeba sobie jakoś radzić - nawet szydzeniem ze starych, zmanipulowanych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gryziec Re: Daukszewicz bomba 19.03.07, 10:57 0lek napisał: > Zdziwiłbyś się ile ładnych kobiet uczestniczy w takich zlotach. mieszankafirmowa.wrzuta.pl/obraz/bpBqlB0cSb/ Noooo! I fajnie się bawią, aż zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Daukszewicz bomba 19.03.07, 11:08 Wiem,wiem.Dla wszopolaczka kobiety tak jak i kury nie choduje sie dla urody.Kure dla smacznych jajek.Do jakich celow wszopolak choduje swoja frau? Odpowiedz Link Zgłoś
0lek Re: Daukszewicz bomba 19.03.07, 11:09 Może po to by nauczyła go jak poprawnie napisać 'hoduje'? Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl goni kurczak kurę i kombinuje: 19.03.07, 11:10 jak ją dolecę, to ją przelecę, a jak jej nie dolecę, to się przelecę Odpowiedz Link Zgłoś
asso1 Olek jest.... 19.03.07, 11:42 ....polonista i napewno "wykształciuch". Nowego miotu. A jak starego, to mimo, że hołota, to już się odciął! Odpowiedz Link Zgłoś