citisus 22.03.07, 19:39 Demokratom-małpap-pl gratulujemy wyboru partnera koalicyjnego. Czyż można jeszcze gorzej ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: Lewica i Demokraci 22.03.07, 19:42 A niektórzy mieli do mnie pretensję jak mówiłem,że to gó..any sojusz. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Lewica i Demokraci 22.03.07, 19:45 > Czyż można jeszcze gorzej ?? Można by się jeszcze wtopić w PiS. Nie wiem, czy gorzej być z Millerem w partii czy z Kaczyńskimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator Re: Lewica i Demokraci 22.03.07, 19:47 > Czyż można jeszcze gorzej ?? można z taką partią, co ją SB zakładało - a przynajmniej brat brata miał na to kwity Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: Lewica i Demokraci 22.03.07, 19:49 elfhelm napisał: > > Czyż można jeszcze gorzej ?? > > Można by się jeszcze wtopić w PiS A cóż by oni tam robili jak kraść zabronione i chlać nie za bardzo ? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Lewica i Demokraci 22.03.07, 19:58 Promują przestępców, faszystów i PRL-owskich aparatczyków :) Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator dzieciątka, nie podniecajcie się tak 22.03.07, 20:04 na razie wiemy, że Józek Oleksy to świnia, a Gudzowaty to świnia jeszcze większa. I nic poza tym. Że Borowski coś na boku kręcił ? sami wiecie , że to bzdura. Różne się zarzuty pojawiały, że Żyd, że Berman (to prawda, z tym , że nie z tych Bermanów), ale braku uczciwości to akurat nawet najzagorzaliści zwolennicy PiSu mu nie zarzucali. Że Kwaśniewski ma majątek , z którego nie może się rozliczyc. Byłoby to ciekawe, gdyby nie fakt, że prokuratory już od 1,5 roku szukają haków na KWasa i jedyne co wyciągnęli, to że mówił, że miał wyższe 15 czy 12 lat temu, a nie miał - jeśli wierzycie w rewelacje pijanego Józka , to musicie też przyznac, że Pisiory u władzy to wyjątkowe kretyny, skoro do dziś tym majątkiem się nie zajęli. Zwisa mi los SLD i powiewa, ale naprawdę zachowajcie umiar w podniecaniu się bełkotem pijanego Oleksego. Odpowiedz Link Zgłoś
citisus Re: dzieciątka, nie podniecajcie się tak 22.03.07, 20:25 > Zwisa mi los SLD i powiewa, ale naprawdę zachowajcie umiar w podniecaniu się > bełkotem pijanego Oleksego. No właśnie, dlaczego oni wszyscy tak bełkoczą, Oleksy, Michnik, Guzowaty, Miller, Kwachu. Coś trochę wypiją to zaraz śpiewają i panienkami rzucają. Tacy wylewni i szczerzy się robią ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Ekhm...? 22.03.07, 23:12 "Promują przestępców, faszystów i PRL-owskich aparatczyków :)" To tyczyło się PiS przecież :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaslon łapka w łąpkę od '89 22.03.07, 20:01 a i wsześniej to te same środowiska :( Odpowiedz Link Zgłoś