Dodaj do ulubionych

OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA

IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 21:48
A ja juz nie bede ogladal wielkiej pani redaktor Olejnik i jej kropki nad
i........niech spada na drzewo.Przeciez chodzi chyba o to zeby bylo ciekawie i
i obiektywnie? Niech zaprasza wiec tylko Piskorskiego i Olechowskiego i im
podobnych cwaniaczkow.
Obserwuj wątek
    • Gość: objektyw Re: OLEJNIK TO BLONDYNKA! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.01, 22:16
      Olejnik zabrakło oleju w głowie w związku z czym zapomniało biedactwo na czym
      polega rola dziennikarza!
      • Gość: snajper Re: OLEJNIK TO BLONDYNKA! IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 22:18
        Gość portalu: objektyw napisał(a):

> Olejnik zabrakło oleju w głowie w związku z czym zapomniało biedactwo na czym
        > polega rola dziennikarza!

Na pewno nie polega na udostępnianiu trybuny głupim chamom.

• Gość: arb Re: OLEJNIK TO BLONDYNKA! IP: *.pfi.com.pl 30.11.01, 10:17
        Na pewno rola dziennikarza nie jest automatyczne przekazywanie informacji - w
        przeciwnym przypadku czemu nie zastapic dziennikarzy serwerami news-owymi?

Po prostu nie zapomniala co to jest ludzka godnosc...
    • Gość: POSEL OLEJNIK REALITY SHOW IP: *.*.*.* 30.11.01, 10:30
      Olejnik to niech zalozy swoj Reality Show i daje dupy swoim politycznym
      ulubiencom na ekranie.
      • Gość: snajper Re: OLEJNIK REALITY SHOW IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 21:09
        Gość portalu: POSEL napisał(a):

> Olejnik to niech zalozy swoj Reality Show i daje dupy swoim politycznym
        > ulubiencom na ekranie.

Widzę, że nerwy puszczają. Musiała dopiec jakiemuś Twojemu idolowi.

• Gość: Zwierzak I ma rację IP: *.man.polbox.pl 30.11.01, 10:38
      Nie ma obowiązku robić wywiedu z chamem. A prokuratura sprawdzi owe rewelacje
      pana A. Jak kłamał to do pierdla. Jak nie to do pierdla biorących. Przestępca
      Lepper musi odejść.
    • Gość: j 23 Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 10:47
      Piotr ma rację!!! Dodałbym jeszcze jej ulubieńca Kwacha, któremu za każdym
      razem liże dupe (bez kłopotliwych pytań).
    • Gość: Lepper Przynajmniej ona ma jaja IP: *.icpnet.pl 30.11.01, 11:08
      No i dobrze !
      Nie po to przecież włączam telewizor by oglądać takich bendzwałów.
      Choć z drugiej strony media nie powinny kłamać i być obiektywne,
      a Lepper jest obrazem przeciętnego Polaka ... tak, tak ... taki jest
      nasz naród - ciemny, durny i głupi. Nie ma się co oszukiwać.
      • Gość: snajper Re: Przynajmniej ona ma jaja IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 21:10
        Gość portalu: Lepper napisał(a):

> No i dobrze !
        > Nie po to przecież włączam telewizor by oglądać takich bendzwałów.
        > Choć z drugiej strony media nie powinny kłamać i być obiektywne,
        > a Lepper jest obrazem przeciętnego Polaka ... tak, tak ... taki jest
        > nasz naród - ciemny, durny i głupi. Nie ma się co oszukiwać.

Może i jest ciemny, durny i głupi. ALE NIE AŻ TAK !!!!!!! :))
    • Gość: OzRM Jak Olejnik go nie chce to ks. Rydzyk go przyjmie IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 11:08
      • Gość: snajper Jak i inne odrzuty. IP: *.acn.waw.pl 01.12.01, 21:11
    • Gość: Andrzej Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 11:26
      Biedny chłopina Andrzej chyba się zapłacze, że największa „GWIAZDA” polskiej
      telewizji i radia zarzasnęła przed nim na zawsze drzwi. Ta TVN-owa B. Bardot
      wie jak zniszczyć psychicznie człowieka i wpędzić go w depresję. Moniko !!!
      wybacz temu niesfornemu chłopinie, daj mu jeszcze jedną szansę - może się
      poprawi!!!
      • Gość: POSEL A TVN to najlepsza polska telewizja!!!!! IP: *.*.*.* 30.11.01, 11:35
        Pewnie sie Andrzej zalamie ze cipa OLEJNIK go nie chce w tak prestizowej stacji
        jaka jest TVN. A moze Hubert go przyjmie w milionerach....albo ten inny gosc ,
        ne pamietam nazwiska, w Ananasy z mojej klasy......z 15 minutami reklam na 30
        minut programu.... ja pierdole , ja bym sie zalamal jak bym byl na miejscu
        Andrzeja. No taka Monisia mnie nie chce!!!!!!!!!!!!!! Ojojoj!!!!!!

• Gość: keram Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA IP: *.*.*.* 30.11.01, 12:07
      wszyscy jesteście chyba porządnie szurnięci , Olejnik zrobiła wreszcie to czego
      wszyszy mają dosyc, przecież nie można dłużej promowac tego oszołoma i
      totalnego kretyna, jego oskarzenia są nic nie warte w świetle tego że on sam
      brał łapówki a wręcz wymuszał od biedaków, chyba czytaliście reportaż w polityce
    • nocomment Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA 30.11.01, 13:11
      A moim zdaniem dobrze zrobiła bo on celowo wygłaszał prowokacyjne wypowiedzi, by
      osiągnąć rozgłos. A do Was na forum apeluję abyście nie tworzyli tu rynsztoku, bo
      oprócz słów "ch..j" i "k..wa" są też wyrażenia na wyższym poziomie.
    • Gość: Kaśka Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 13:21
      I dzięki Bogu. To jest prawdziwa chamica, pokazać się w jej towarzystwie to
      kompromitacja. Tępa, złośliwa, jakby nie rozumiała odpowiedzi swoich rozmówców,
      albo ich nie słyszała. Autentyczny "zakuty łeb".

• Gość: keram Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA IP: *.*.*.* 30.11.01, 13:55
        Kaska-co to za język, czy tylko dlatego że nikt nie wie kim jesteś, słuchałaś
        kiedyś Jej audycji czy tylko o audycji? Jej inteligencja i merytoryczność
        wykracza daleko poza możliwości niejednego z Jej "gosci".
        • Gość: POSEL Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA IP: *.*.*.* 30.11.01, 14:59
          To moze zglosisz jej kandydature na posla SLD??????????????
          Pizda radzila by sobie niezle. Jak niegdys Anastazja P.
    • Gość: Marek I CHWALA JEJ ZA TO !! BRAWO PANI OLEJNIK ! IP: 193.29.236.* 30.11.01, 15:09
      Gratuluje odwagi !

A swoja droga to jestem ciekaw, ktory z krytykow pani Olejnik tak naprawde
      wysluchal kiedys jakiegokolwiek wywiadu lub spotkania z Lepperem. Praktycznie
      nigdy nie odpowiada na pytania dziennikarzy i zawsze mowi te same bzdurne
      rzeczy typu :"Balcerowicz musi odejsc".

• Gość: JA DLACZEGO BLONDYNA NIE CHCE JUZ LEPPERA IP: 10.129.128.* 30.11.01, 15:21
      NAJPIERW GO WYLANSOWAŁA A TERAZ RZUCIŁA. CO ZA OLEJNIK
    • modo Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA 30.11.01, 16:45
      Ostatnio nie dało się ogladać ani TVN, aniTVN24. W jednym na okrągło Big
      Brother (nowy na zmianę ze starym), a w drugim Olejnik z Lepperem. Teraz czekam
      tylko, kiedy ktoś obrazi się na BB.
    • Gość: on Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA IP: 10.129.128.* 01.12.01, 11:46
      ale blondyna
    • Gość: on Re: OLEJNIK NIE CHCE JUZ LEPPERA IP: 10.129.128.* 01.12.01, 12:05
      bidulka
    • Gość: LL Ona wymięka przy Lepperze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 13:26
      Rozmowy p. Olejnik zawsze są takie: "no proszę zobaczyć, przecież Wyborcza
      napisała że to nie w porządku, a Pan mówi że to w porządku". I tak przez cały
      program. Ona potrafiła się "wykazać" tylko przy "sprawie Kaucza" itp...
      tematach zastępczych.
    • Gość: jagoda Re: Gdzie można zobaczyć A.Leppera i inne pytania IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.01, 14:18
      Gość portalu: Piotr napisał(a):

> A ja juz nie bede ogladal wielkiej pani redaktor Olejnik i jej kropki nad
      > i........niech spada na drzewo.Przeciez chodzi chyba o to zeby bylo ciekawie i
      > i obiektywnie? Niech zaprasza wiec tylko Piskorskiego i Olechowskiego i im
      > podobnych cwaniaczkow.

Zgadzam się z Tobą Piotrze - opinia publiczna wlaśnie teraz jest zainteresowana
      tym co ma do powiedzenia A.L. - wypromowany przez SLD jak sugeruje "Gazeta
      Polska" nb czy ktoś słyszał czy SLD zażądało sprostowania tresci zawartych w
      tymże art. czy też może analizuje go aby ew. wnieść pozew do Sądu. :))).

A.Lepper b. członek PZPR komunista z zamiłowania, krytyk Rządów AWS-UW, dlaczego
      Pani Monika nie propagowała ostracyzmu wobec AL gdy nawoływał do naruszania
      konstytucji poprzez odwołanie wszelkimi sposobami legalnego Premiera RP w zgodnym
      chórze z P.Prez.

Jak rozumieć deklarację P.Prez., że zamyka drzwi swojego (?) pałacu przed A.L.
      czyli co nie chce być Prez. wszystkich Polaków ? Nie chce się zapoznać z
      niewygodnymi być może dla siebie informacjami. Pan Premier i Pan A.L. mają
      wspólne korzenie obaj wywodzą się z PZPR; jeśli słuchamy L.M. to i dla A.L.
      powinniśmy znależć trochę czasu - ja sobie zarezerwowałam.

Ciekawe czy Samoobrona posiada gabinet cieni i kim ew. miałby w nim być
      P.Rutkowski min.spr.wew. czy szefem UOP czy może min.sprawiedliwości - jakie
      jeszcze ma kwity.
      Jest dla mnie oczywiste, A.L.że na razie ujawnia papiery tylko wobec tych, którzy
      mu podpadli tj. tych którzy nie głosowali na niego i chcieli go odwołać; ale co
      tam jeszcze ma w zanadrzu ?
      SLD (marszałek tylko z Samoobrony)i PSL bardzo spokorniały dlaczego to mnie
      nurtuje spać nie mogę.:)))

Czy prawo prasowe nie nakazuje informowania opinii publicznej o sprawach i
      osobach zasłużonych dla partii rządzących w kraju ?
      Sz.P. Premier oświadczył, że nie ma zwyczaju komentować wyroków niezawisłego
      sądownictwa ale zaraz w następnym zdaniu (nie komentując) skomentował, że zachęca
      Sądy do odwagi w osądzaniu A.L.; czyli nie wiem czy ja dobrze rozumiem, jest to
      sugestia, że niezawisłe Sądy żle ferowały wyroki w procesach AL ?
      A kto doda Sądom odwagi w orzekaniu w sprawach FOZZ, generałów - czy to precedens
      obyczajowy w "reformowaniu" sądownictwa wg SLD?

Co jest ważniejsze forma czy treść ?

Pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka