warka_strong 10.05.07, 22:53 I życzę jej, by dzielnie opierała sie próbie wprowadzenia przez PiS dyktatury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bard333 jakie wprowadził? Przecież faszyzm to fakt 10.05.07, 23:50 w wykonaniu konusów... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: jakie wprowadził? Przecież faszyzm to fakt 11.05.07, 16:44 pl.wikipedia.org/wiki/Demokracja_totalitarna Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Dziś demokracja jeszcze wygrała. 10.05.07, 22:57 Kryzys, i to potężny, zacznie się jak PIS wyeliminuje jutro 3 kolejnych sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Dziś demokracja jeszcze wygrała. 10.05.07, 22:58 pit_44 napisał: > Kryzys, i to potężny, zacznie się jak PIS wyeliminuje jutro 3 kolejnych sędziów > . Tobie sie wmozgownicy lasuje, czy Stepien nalezy do PIs ? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Wygrala ? Chyba nie. Nadredaktor ze wzgledu na 10.05.07, 22:59 mozliwe represje ze strony faszystowskiego rezimu boi sie nawet publikowac w gazecie, ktorej jest naczelnym. Musi sie biedaczyna po obcych gazetach produkowac ;) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4121721.html Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Wygrala ? Chyba nie. Nadredaktor ze wzgledu n 10.05.07, 23:01 frank_drebin napisał: > mozliwe represje ze strony faszystowskiego rezimu boi sie nawet publikowac w > gazecie, ktorej jest naczelnym. Musi sie biedaczyna po obcych gazetach > produkowac ;) Czego mozna sie spodziewac po kim kto nazywa Kiszczaka czlowiekiem honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Dziś demokracja jeszcze wygrała. 10.05.07, 23:01 warka_strong napisał: > I życzę jej, by dzielnie opierała sie próbie wprowadzenia przez PiS dyktatury. > Ja tez jej tego życzę, ale czarno a raczej brunatno to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t [...] 10.05.07, 23:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Masz jakiś problem? 10.05.07, 23:04 Czy raczej boli Cię oczywisty fakt zwycięstwa demokracji w dniu dzisiejszym? Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t [...] 10.05.07, 23:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Brawo Ruch NRD Ukochanego Przywódcy, Geremka 10.05.07, 23:03 i Widackiego! WIWAT! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Brawo Ruch NRD Ukochanego Przywódcy, Geremka 10.05.07, 23:07 t-800 napisał: > i Widackiego! WIWAT! :-))) Do jutra do południa nie siadaj za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: Brawo Ruch NRD Ukochanego Przywódcy, Geremka 10.05.07, 23:09 t-800 napisał: > i Widackiego! WIWAT! :-))) Czerwone mordy maja wypchane frazesami o wolnosci i demokracji. Zapomnieli tylko o tym ze przedtem mordowali i katowali ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Jak mozesz Ukochanym Przywodca jest obecnie 11.05.07, 00:29 "magister" ;) t-800 napisał: > i Widackiego! WIWAT! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Drogi t-800. 11.05.07, 00:34 Czy fakt rozsądnego postępowania ze strony Trybunału Konstytucyjnego mozna uznać za coś złego? Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: jutro o 16 werdykt, 10.05.07, 23:17 Przypuszczam, że zadowoleni nie będa... P.S. Proszę zajrzeć do skrzynki pocztowej. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Re: jutro o 16 werdykt, 10.05.07, 23:19 warka_strong napisał: > Przypuszczam, że zadowoleni nie będa... To sie okaze. > > P.S. Proszę zajrzeć do skrzynki pocztowej. > Nie uzywam tego badziewia, szkoda czasu na cos co nigdy nie dziala he he he Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: jutro o 16 werdykt, 10.05.07, 23:20 Dopisek o poczcie nie był do Ciebie bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Dziś demokracja jeszcze wygrała. 10.05.07, 23:23 warka_strong napisał: > I życzę jej, by dzielnie opierała sie próbie wprowadzenia przez PiS dyktatury. Mam nadzieje ze demokracja wygra . PiS ma za swoich idoli Strasser'a i Pinochet'a . Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Dziś demokracja jeszcze wygrała. 10.05.07, 23:34 stary_z_lichenia napisał: > > Mam nadzieje ze demokracja wygra . > PiS ma za swoich idoli Strasser'a i Pinochet'a . > Ja w to głęboko wierzę. Wszak zło musi być dobrem zwalczane. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Dziś demokracja jeszcze wygrała. 10.05.07, 23:37 warka_strong napisał: > Ja w to głęboko wierzę. Wszak zło musi być dobrem zwalczane. Ja tez . Masz absolutna racje tylko dobrem mozna zlo zwyciezyc . Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Dziś demokracja jeszcze wygrała. 10.05.07, 23:47 Szkoda, że tak rzadko sie o tym pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Ekskomuniką Kaczory, tak na dobry początek 11.05.07, 00:00 Później Anioła Wszelkiej Dobroci Pana Posła Kalisza na jakiej kobyle z jaśniejącym mieczem na te wstrętne Kaczory posłać, by zrobił miejsce dla Hufców Niebiańskich Świetego Rolexandra i jego Przenajświętszej Małżonki Jolandy u boku... PIS (tfu!, sorry) PEACE i LOVE!!! bracia "Chwała nam i naszym towarzyszom, ch..je precz!!!";))) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 o hitlerze zapomniałeś, o hitlerze bracie było 10.05.07, 23:56 wspomnieć...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m824 a co będzie jutro? 10.05.07, 23:40 dziś wygrała, poczekaj do jutra. ci mali faszyści jak nie dziś to jutro, jak nie jutro to pojutrze doprowadzą do wielkiego upadku. Jak długo jeszcze te kur..ple będą psuć powietrze w tym kraju. Q.WA - jak ja ich nienawidzę! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: a co będzie jutro? 10.05.07, 23:47 m824 napisała: > dziś wygrała, poczekaj do jutra. ci mali faszyści jak nie dziś to jutro, jak > nie jutro to pojutrze doprowadzą do wielkiego upadku. Jak długo jeszcze te > kur..ple będą psuć powietrze w tym kraju. Mam nadzieje ze jutro wstane rano i niezobacze czolgow na ulicach , a zobacze specjalne obrady sejmu w ktorym rzad podaje sie do dymisji a prezydent "abdykuje" . > Q.WA - jak ja ich nienawidzę! Ja ich traktuje jako chorych ludzi , choc niekiedy walne ze sa chamami bo niestety sa . Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Ja pierdziu!!!! Czołgi na ulicach!!! 11.05.07, 00:06 Mam nadzieje, że obrońcy demokracji nas obronią przed tymi konusami!!! Tylko Święty Rolexander i drogi Bronisław moga nas od tej kaczej rzeczywistości obronić, w ostateczności poproszą o interwencje drogiego Władimira, a ten może znowu otworzy trasę turystyczną Warszawa - Kołyma... Oj daj nam Panie Boże!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Ja pierdziu!!!! Czołgi na ulicach!!! 11.05.07, 00:18 bard333 napisał: > Mam nadzieje, że obrońcy demokracji nas obronią przed tymi konusami!!! > > Tylko Święty Rolexander i drogi Bronisław moga nas od tej kaczej rzeczywistości > obronić...... Jedni drugich warci , koryto jest wazne . Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: No jak??? bo już sie gubie, to Olek tez jest 11.05.07, 00:27 gdybys uwaznie czytal moje posty nie mialbys watpliwosci ze nie stoje po komunistycznej , ani po faszystowskiej stronie . Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 A która jest która? 11.05.07, 00:38 Bo jedni mówią że kaczory to faszyści, a z kolei inni, że komuniści i cholera sam nie wiem po której stronie stanąć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: A która jest która? 11.05.07, 00:39 Zawsze stój po stronie dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 pomóż mi o warko...która to ta dobra??? 11.05.07, 00:43 Świety Rolexander, czy Donald "wytrzeszcz" tusek, a może Kaczory, o warko którzy to dobrzy, bo ja biedny w lesie na mazurach mieszkam, wilki mi wyją nocami, a na łyk end warszawiaki... pomóż.... oj biada nam, biada...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: pomóż mi o warko...która to ta dobra??? 11.05.07, 00:45 Odpowiem Ci słowami poety: "Miej serce i patrzaj w serce" Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 etam, też mi taka pomoc.... 11.05.07, 00:49 Ty patrzysz w serce Kalisza, którego ja uważam za jełopa i wyjątkowa kanalię, a ja patrze w inne serca, które ty uważasz za kanalie i takie mi tam patrzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: A która jest która? 11.05.07, 00:45 bard333 napisał: > Bo jedni mówią że kaczory to faszyści, a z kolei inni, że komuniści i cholera s > am nie wiem po której stronie stanąć...;) Przeciez w twoim pytaniu jest odpowiedz . Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 to co komuchy i faszole w jednym???!!!! 11.05.07, 00:50 No nareszcie łosz end goł...;))) tera to juz wiem:))) oj biada nam, biada...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Wysadź jakiś komitet Pisu w powietrze! 11.05.07, 00:02 Nie mówie żeby zaraz centralny, ale tak na dobry początek daj chociaż jakiejś kaczce w morde, znaczy w dziób!!! Precz z kaczkami w naszych parkach!!! Precz! Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Jutro siepacze konusów przyjda o 5.49 do Stępnia 10.05.07, 23:44 zakują go w dyby i wyslą wraz z całą rodziną na sybir.. co to będzie, co to będzie.. oj biada, nam, biada...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe powinniśmy mieć święto konstytucji 10.05.07, 23:46 na razie daje sobie z kaczoryzmem radę Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 nie możesz być pewnym dnia ani godziny.. 10.05.07, 23:51 oj biada, nam, biada...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_owa Re: Dziś demokracja jeszcze wygrała. 11.05.07, 16:48 do 18:00 zaczekajmy! :-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=62206202&a=62236524 warka_strong napisał: > I życzę jej, by dzielnie opierała sie próbie wprowadzenia przez PiS dyktatury. > Odpowiedz Link Zgłoś