Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 13:35 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=kl&dat=20030527&id=kl11.txt - Okultyzm wiecznie żywy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodrig von Falkenstein Oszołom, co ci mówiłem o wklejaniu linków? IP: *.it-net.pl 28.05.03, 16:16 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=kl&dat=20030527&id=kl11.txt > - Okultyzm wiecznie żywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom, Do temat kolego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 22:06 Gość portalu: Rodrig von Falkenstein napisał(a): > Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > > > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=kl&dat=20030527&id=kl11.txt > > - Okultyzm wiecznie żywy - A byłeś na Matrixie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: Matrix - New Age znowu atakuje IP: *.uni.opole.pl 28.05.03, 23:25 Następny dowód, że ludzie z otoczenia RM są nienormalni, znerwicowani, chorzy psychicznie i rozchwiani emocjonalnie. Oczywiście, "Matrix" jest, a jakże, kolejnym atakiem masonów w religię. Weźcie wy puknijcie się w głowę, to jest film i nic więcej, można się spierać o co chodziło autorom, albo o co chodzi w tej historii ale żeby dopatrywać od razu chęci zmanipulowania rel. katolickiej z new age i pogaństewm. Z tego co czytam, wynika, że najbardziej w matrix uwierzył dziennikarz ND, dopatrując się w wszędzie zmanipulowanania rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Matrix - New Age znowu atakuje IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 23:44 Gość portalu: Elvis napisał(a): > ...kolejnym atakiem masonów w religię......... > Zapomniałeś o żydach i cyklistach...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elojka Re: Matrix - New Age znowu atakuje 29.05.03, 00:33 gratualcje dla dziennikarza(rki) za zrozumienie filmu... trzeba być tłumokiem, żeby coś takiego napisać... gdzie tam religia jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Matrix - New Age znowu atakuje IP: 213.77.7.* 29.05.03, 09:37 Sz. P. znowu walnął głupi tekst, a idioci się tym podniecają... Przegiął tylko pałę, bo bał się napisać że Neo nie jest nowym Adamem, tylko nowym Chrystusem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM. New Age zaatakowało mnie wczoraj !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 11:07 Wieczorem wpadłem do klubu SCORPIO żeby sobie postemplować abonament. Jak wyszedłem z klubu (ok. 03:25) podeszło do mnie New Age i złapało za moje nabrzmiałe krocze ! Po chwili straciłem przytomność z rozkoszy. PRZECZ Z NEW AGE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etos.solidarnosci Re: New Age zaatakowało mnie wczoraj !!! 29.05.03, 11:50 Gość portalu: Oszołom z RM. napisał(a): > Wieczorem wpadłem do klubu SCORPIO żeby sobie postemplować abonament. Jak > wyszedłem z klubu (ok. 03:25) podeszło do mnie New Age i złapało za moje > nabrzmiałe krocze ! > Po chwili straciłem przytomność z rozkoszy. > > PRZECZ Z NEW AGE !!!! Ohyda ! Tfu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja.trwam Re: New Age zaatakowało mnie wczoraj !!! 29.05.03, 14:26 etos.solidarnosci napisała: > Gość portalu: Oszołom z RM. napisał(a): > > > Wieczorem wpadłem do klubu SCORPIO żeby sobie postemplować abonament. Jak > > wyszedłem z klubu (ok. 03:25) podeszło do mnie New Age i złapało za moje > > nabrzmiałe krocze ! > > Po chwili straciłem przytomność z rozkoszy. > > > > PRZECZ Z NEW AGE !!!! > > > Ohyda ! Tfu !!! Oszołom znowu się łajdaczy w SCORPIO ?!!! Obiecywał, że rego juz nie zrobi ! Odpowiedz Link Zgłoś